Bu haberi daha mutlu bir şekilde vermek isterdim size.Hamileymişim değil de hamileyim demek.
Dün doktora gittim.Muayenede bi terslik var rahim içinde çok sıvı var dedi.Teste yolladı.Adet olduğuna emin misin dedi.Evet dedim pazar günü yoğun bi kanamam vardı.Yolladı aşağı idrarda gebelik testi.hamileymişim ben.Düşük yapıyomuşum.Naptın kızım sen hiç mi anlamadın hamileliğini dedi.Hocam ne biliyim dedim.3 nisanda adet olmuştum.3 mayısta kanama başlayınca adet oldum zannettim dedim.üstüne görmüşüm meğer.bebeğimi kaybetmemin sebebi de yaptığım temizlik.çamaşır makinesini çektim.tül astım vs.sonuç olarak başlamadan bitti.hayal kırıklığı... nasip değilmiş...
sevindiğimiz tek şey doktorla süper iyileşip kilo vermişsin.sende pko falan kalmamış.rahat ol şu dönemi atlat yine kalıcaksın kendiliğinden hemde tedavisiz rahatlıkla dedi.o konuda içini rahat tut dedi.
ablamdayım şimdi işe gitmedim.yarın gitcem.cumartesine kadar beklicez parça kalmış içimde düşmezse kendiliğinden kürtaj olcam.
paylaşayım dedim.dua edin benim için...
teşekkür ederim o senin güzelliğin=)böyle iltifatlar alınca insan iyice motive oluyoMiray ve bahar çok hoş,çok samimi çıkmışsınız..
Baharı tanıyoruz zaten ekranlardan.Miray çok sempatik ve güzelsin.
İp gibi olmanıza diyorum..
teşekkür ederim o senin güzelliğin=)böyle iltifatlar alınca insan iyice motive oluyo
sana da geçmiş olsun canım üzülme sakın tahlillerine zayıfladıkça ve ilaç takviyesiyle düzelir umarım..biri demişti bi gün önce yediklerinin etkisi de olabilir..
benim kardeşim tatlıya çok düşkündür bi gün olçtüm şekerini 185 çıktı biz panikledik kesin şeker var bu çocukta diye ertesi gün ölçünce gayet normal çıkmıştı belki öyledir seninki de
canım öncelikle çook geçmiş olsuno da bıseymı ben kız kardesımle her hafta tartısıyorum
Sıze anlatacaktım unuttum. Hani çok içki içtiğinden, saglıksız yaşadıgından, 2,3 yılda 30-40 kılo aldıgından bahsetmıstım ya. Bayadır akşamları öksürük nöbetine tutuluyomuş, öksürmekten aynı gece 2,3 kere kusuyomuş hatta. Bunu hiç söylemiyodu bana, neyse en son söyledi, doktora gitmiş adam demişki 2 hafta bi ilaç yazıcami bu ilacı kullan sonra bakalım tekrar. Neyse baen kullanmıs bazen kullanmamıs unutmus felan, gecen gece gene oksurmeye baslamıs umursamamıs gene kusmus felan. Sonra nefes alamamıs resmen ölüyomuş, karşı komsudan rıca etmıs hastaneye goturmusler ama hastane kapısından ıcerı gırememıs nefesı kesılmıs. Vucudundakı oksıjen oranı %70 cıkmıs. Meğer astım varmış, kötü beslenme, kediyle uyuma, tedavi edilmeyen reflü ve aşırı kilo işte astımı getirdi.Neyse oksıhjen baglamıslar, serım vermısler kendıne gelmıs. Doktora tekrar gıtmıs bu sefer kesın astım demıs ilaçları yazmıs
Şimdi gelelım asıl meseleye, muglada yalnız oldugu ıcın koskuyoruz,annem ve ben kontrol amaçlı arıyoruz dıye kızıyor sureklı
Ben buna dedımkı, bak defe joy foster astım ılaclarıyla yuksek dozda alkol aldıgı ıcın ılacla alkolın etkılesımınden kalbı durmus, üff ablaaa yapıyo bana
Hiçbir zaman ne beni ne annemi ne de sevgilisini dinlemez, güya sigarayı bırakmıs bu astım nöbetindne sonra
Miray ve bahar çok hoş,çok samimi çıkmışsınız..
Baharı tanıyoruz zaten ekranlardan.Miray çok sempatik ve güzelsin.
İp gibi olmanıza diyorum..
canım biz Torbalılıyız bilmem bilir misin?ama öğrenciyken balçovada kalmıştım bi süre..keşke gitseydin bakarlardı işte ne güzel herşeye..İnşallah öyledir canım dün diyetisyene sordum onunla ilgisi yoktur dedi..
Bugün gittim işte tepeciğe ege ye gidecektim herşeyin ıncığını cıncığına bakıyorlar diye vazgeçtim..
Sen İzmir de nerde oturuyordun.?
Teşekkür ederiz Yenacım oldukça samimiyiz evet
yüzüm eskidi göstere göstere birazda vücut göstereyim dedim Yenacım
selam kizlar
ögle yemegim:
1 kücük tost
1 kara kuru ekmegimden,
biraz peyaz peynir
yarim domates
öglen biraz fazla yedim kabul ediyorum :18:
aksam :
2 az yagli firinda kanat yaptim ama annem yarisini yedigi icin, 1 bucuk yemis oldum
yarim tabak bezelye yemegi
bol bol cok az yagli salata
1 catal pilava, bi catalda biber kizartmasinaama sadece 1 catall tadimlik yani
suan cok fena tatli krizim tuttu, kizlar tatli krizi gelince napiyorsunuz ?
cikulataya veya muza dalmadan nolur yardim edin, ne yiyebilirim
arkadaslar tarcinli süt filan diyodu onumu icsem? :18:
canım biz Torbalılıyız bilmem bilir misin?ama öğrenciyken balçovada kalmıştım bi süre..keşke gitseydin bakarlardı işte ne güzel herşeye..
Evet evet samimiyiz evet:))yaşasın:13:
bende albüm yapmaya karar verdim gelen tepkiler insanı bayaa motive ediyoyarın daha bi şevkle yürücem şu adetli halimle
Torbalı tepeköy zaten aynı..belki de tanıyorumdur akrabalarını =)Tepeköye gelmiştim bir kaç kez akrabalarımız var uzaktan..
koycam valla ama yarın yapiim o işi geniş zamanda..en zayıf hallerimi de bulup çıkartayım eskilerdenAyyyyyyy süper olur miraaaayyyy şu zayıf hallerini de koy topicimiz çıtır görsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?