Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tomurcuk çok geçmiş olsun canım her kadın hayatı boyunca bi çok kez hamile kalıp düşük yaparmış haberi olmadan..bebek tutunamayınca adetle düşermiş ama farkına varmazmışız..
kısmet böyleymiş diyelim ama üzülme nolur bak en azından kendiliğinden tedavi olmadan hamile kalabilirsin demiş doktorun inşallah bi sonraki hamileliğin sağlıklı olur ve sağlıkla alırsın kucağına yavrunu..
bak bende de çikolata kisti var.en son gittiğim doktor kist kalmamış dedi ama kaç ay geçti üstünden hala hamile kalamadım..sınav geçsin tedaviye başlıcam ben kendiliğinden gelmiyor bizim meleğimiz

tomurcukk, çok geçmiş olsun canım...
Farkında olmadan bebek fikrine alışmadan kaybetmiş olman bir nevi teselli olsun sana..
Herşeyde var bir hayır canım..
henüz çok gençsin sağlığınada kavuştun ne güzel.. zayıflıyorsun ve kendiliğinden hamile kalabiliyorsun çok şükür...
Yakında sen ve tüm isteyenler sağlıklı bebişlere kavuşmanız dileğiyle..

Miray ve bahar çok hoş,çok samimi çıkmışsınız..
Baharı tanıyoruz zaten ekranlardan. Miray çok sempatik ve güzelsin.
İp gibi olmanıza diyorum..

Son düzenleme:
Beyzuuş ayın 22 sine randevu verdiler..

Geberiyorum yorgunluktan sabah önce dişe gittim ordan koştur koştur randevuyu kaçırmıyayım diye..
aç gittim bugün hallolur diye düşündüm ama 22 sine verildi hayırlısı..

TOMURCUKKK;

Geçmiş olsun canım.Sen;fazla zarar görmeden atlatabildiğin için şanslısın.Düşük;bazen çok yıpratıcı sonuçlar getirebiliyor..

Teselli etmez ama buna da şükür ve Allah hayırlar yazsın diyorum.

En uygun ve en sağlıklı zamanda yumuk yumuk bebişlerin olacak inşallah tatlım...

Kendine iyi bak,dinlenmeye çalış..

kızlar iyi akşamlar ben hep okuyorum ama yazamıyorum çok kusuruma bakmayın..giriyorum yazcam niyetiyle ama o kadar çok geçmiş oluyo ki oku oku bitmiyo sonra da yazmaya zaman kalmıyo:))
ben hala adetim ama kilom cuma günküyle aynı yani adet şişliğim geçince birden azalacağı inancındayım kilomun:13:
menümü de paylaşayım gelimişken kaç günlerdir onu da yazamadın gerçi çok iç açıcı leyler yemiyorum o yüzden yüzüm yok:26:
sabah:2galeta
1kk peynir ,form çay
ara:1bardak süt,2tane form bisküvi
öğlen:1yumurtalı menemen 2dilim kepek ekmek 1 kase yoğurt
ara:3 kaşık dondurma(top değil ama kaşık:))
akşam:1 kase tarhana corbası
3kaşık mercimek yemeği
1 çatal peynirli makarna
yarım dilim kepek ekmek
3lt su..soda içtim şimdii
60dk yürüyüş
kaçamak bunun neresinde diceksiniz adet olduğum için tatlıya danamıyorum ve bi kere bal bi kere de nutella yedim ama çay kaşığının ucunu batırıp sadece..
benim diyetisyenim demişti bana çok canın istediğinde bi şeyi küçücük ağzına at,mesela çikolata bi lokma da yesen bi koca paketi de yesen tadi aynıı
eğer rejimdeyim asla yiyemem deyip kendini bastırırsan zayıf bi anında ona saldırıp koca paketi yersin demişti ben o yöntemi uyguluyorum=))
canımın istediği herşeyden yiyorum ama bi lokmacık azıcık ama ucundan yoksa sonrasında daha fena yiyorum

Ebrucumm çookk geçmiş olsun canım benimm , her şerde vardır bir hayır , bak ne güzel PKO illetindende kurtulmuşsun , artık bundan sonra hem daha sağlıklı bir anne adayı olacaksın , hemde bebişinin daha sağlıklı olmasını sağlayacaksınn

hadi bakalım sen hamiş ol , sonra bende biraz daha kilo verip PKO dan kurtulunca sıraya gireyim , canım benimm herşeyin hayırlısı olsunn , öpüyorumm

teşekkür ederim o senin güzelliğin=)böyle iltifatlar alınca insan iyice motive oluyo
sana da geçmiş olsun canım üzülme sakın tahlillerine zayıfladıkça ve ilaç takviyesiyle düzelir umarım..biri demişti bi gün önce yediklerinin etkisi de olabilir..
benim kardeşim tatlıya çok düşkündür bi gün olçtüm şekerini 185 çıktı biz panikledik kesin şeker var bu çocukta diye ertesi gün ölçünce gayet normal çıkmıştı belki öyledir seninki de

İnşallah öyledir canım dün diyetisyene sordum onunla ilgisi yoktur dedi..
Bugün gittim işte tepeciğe ege ye gidecektim herşeyin ıncığını cıncığına bakıyorlar diye vazgeçtim..

Sen İzmir de nerde oturuyordun.?

bebişlerr havanın soğuk olmasına rağmen eşimle yürüyüşe çıkıyoruz , açık havada yürüyüş iyi geliyor , öpüyorum herkesi , görüşürüzz

canım öncelikle çook geçmiş olsun
umarım bu korku ona yetmiştir ve gerçekten kendine dikkat etmeye başlar
dediğin gibi astım ilaçları kullanırken içki kullanmamalı ve aynı zamanda beslenmesine de dikkat etmeli
korkutarak değilde biraz acıtasyonla mı acaba konuşsan, genelde işe yarıyor çünkü
birde en yakın arkadaşı ile temasa geçseniz o konuşsa belki daha faydalı olur
ne yazık ki bazen önemli konularda ailemizi dinlemiyoruz

Teşekkür ederiz Yenacım oldukça samimiyiz evet

yüzüm eskidi göstere göstere birazda vücut göstereyim dedim Yenacım

Elif çiğim benimde çantam çalınmıştı pazar da. hiiç farkında değildim hani şu bele bağlananlardan bir ara pek modaydı..

Çantanın içine boşaltıp yol kenarına atmışlar ordan geçen biri içini kurcalamış alış veriş yaptığımız yerin kartı vardı cüzdanımda oraya teslim etmiş.
Sonra beni ordan aradılar gidip boş çantamı ve cüzdanımı almıştım..benimde çok sevindiğim kimliğimin kaybolmamasıydı..

canım biz Torbalılıyız bilmem bilir misin?ama öğrenciyken balçovada kalmıştım bi süre..keşke gitseydin bakarlardı işte ne güzel herşeye..

selam kizlar

ögle yemegim:
1 kücük tost
1 kara kuru ekmegimden,
biraz peyaz peynir
yarim domates

öglen biraz fazla yedim kabul ediyorum :18:

aksam :
2 az yagli firinda kanat yaptim ama annem yarisini yedigi icin, 1 bucuk yemis oldum
yarim tabak bezelye yemegi
bol bol cok az yagli salata
1 catal pilava, bi catalda biber kizartmasina ama sadece 1 catall tadimlik yani

suan cok fena tatli krizim tuttu, kizlar tatli krizi gelince napiyorsunuz ?
cikulataya veya muza dalmadan nolur yardim edin, ne yiyebilirim
arkadaslar tarcinli süt filan diyodu onumu icsem? :18:

Evet canım sütü ısıt içine azıcık balda katabilirsin ek tarçını iç sonra 20 dakka bekle geçer olmadı muzda yiyebilirsin 1 çay bardağı sütle meyve sonuçta

canım biz Torbalılıyız bilmem bilir misin?ama öğrenciyken balçovada kalmıştım bi süre..keşke gitseydin bakarlardı işte ne güzel herşeye..

Tepeköye gelmiştim bir kaç kez akrabalarımız var uzaktan..

Tepeköye gelmiştim bir kaç kez akrabalarımız var uzaktan..
Torbalı tepeköy zaten aynı..belki de tanıyorumdur akrabalarını =)

Ayyyyyyy süper olur miraaaayyyy şu zayıf hallerini de koy topicimiz çıtır görsün
koycam valla ama yarın yapiim o işi geniş zamanda..en zayıf hallerimi de bulup çıkartayım eskilerden

bu arada eklemek istedim en zayıf halim derken en az 90kiloluk halim var ama o bile bana çok zayıf geliyodu ki yaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…