Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

75 fazla kız bize. Onların boyu uzun anacım, bize 60lı kılolar ıdeal bence, sen bı 75e gel daha da zayıflarsın öyle kalmazsın zaten

bebişimm yaa 75e razıyım şimdilik , bilmem o zaman gelince ne düşünürüm ama şimdili kafii

cnm çok üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş
bundan sonra herşey daha da güzel olacak inşallah
sende sağlıcakla kavuşucaksın yavruna gönlünü ferah tut

emir kreşte cnm mayıs 20sinde alıcam kreşten bi kaç aylığına annem bakıcak maddi nedenlerden dolayı

Son düzenleme:
İyi aksamlar kizlar ay bi yyorgunluk var bende ki sormayinn niye boyle oldu bilmiyoum su bir aydir surekli uyku hali halbu ki aksam birde iki de yatardim bu aksam ben yesil fasulye yedim bi kase cacikla o kadar aslinda bulgur da yerdim d kizim sagolsun mmeye yapisinca yemedim:)

Tomurcuk gecmis olsun cnm allah hayirlisiyla bebisini kucagina almayi nasip ederinsallah

Ay ozlemisim buralari yaaaa iyiki gelmisim

Herkese hayırlı gecelerrr

Ya kızlar bugün canım cok sıkıldı
Ne zaman bir şeyler güzel gidecek diye heveslensem mutlaka bir terslik oluyor.
Perşembe günü için eşim bakarız demişti meğer sebepsiz değilmiş adamcağız hala maaşını alamamış ve büyük ihtimalle yine iş yerinde işler ters gidiyor ve eşim işini bile değiştirmeyi düşünüyor :26:
Buluşmaya tabiki çok gitmek istiyorum ama benim asıl canımı sıkan hala ödememiz gereken kredi borcumuz ve kredi kartları var
Diğer yandanda onları kapatmak için kredi çekmek istiyor ama senelerdir borç ödemekten bıktığım için hiç istemiyorum kredi cekmesini heleki maaş durumu böyleyken
Kaç saattir kafama takıldı ne yapacağız diye :26: eşim o konuda rahat takma kafana ben hallederim diyor ama takmadan olmuyor işte.
Tamam çok şükür sağlığımız yerinde ama işte insan biraz kafasıda rahat olsun istiyor.
Kızımın öğretmenide ayın sonundaki baloları için giymek istediğiniz kıyafetleri getirin eğer beğenirsem giyersiniz demişti ama bugünde herkez uzun abiye alacak dans gösterisi için gerekli demiş.
Kızıma alırız dedim ama şimdi kara kara düşünüyorum nasıl alırım diye sonuçta netllik olana kadar biraz kendimi kısmam gerekecek.
Bana kalsa tatilden de vazgeçerim ama hem kızım çok istiyor hemde eşim boşver git kafanı dağıt diyor.

Offffff offffff biliyorum bu günlerde geçecek ama canım sıkıldı bir kere.
Gece gece sizinde başınızı şişirdim ama birilerine anlatmasaydım çatlardım bu gece herhalde
Rabbim herkese yardımcı olsun

Canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda kız kardeşin doğruyu anlarda sağlığına kavuşmak için hayatını düzene sokar

Hayranlarından biri de benim Gerçekten maşallahın var canım yaa çocuklarına ne güzel hem o tür zararlı şeyleri yedirmiyorsun hemde onların canı çeken herşeyi ne güzel üşenmeden yapıyorsun
Ben evin işini zor hallediyorum değil o kadar güzel şeyler yapmayı Zaten yapsam herhalde yarısını ben hüpletirdim

Canım çok geçmiş olsun gerçekten bende bir an sevindim bebiş geliyor diye ama devamında şok oldum :26:
Diğer arkadaşlarında söylediği gibi tek iyi yanı artık kendiliğinden hamile kalabilecek olman.
Rabbim inşallah en kısa zamanda sana sağlıklı ve dünya tatlısı hayırlı bir evlat nasip eder Aminnnnnn
Bütün dualarım seninle ve senin gibi bebiş özlemi çeken Büyülü Bahçe adaylarında

teşekkür ederim canım..90kilo da hoşuma gidiyo da işte 80e düşsem yeter bana daha aşağısında gözüm yok

fıstığım boyun kaç bilmiyorum ama benim 173 kadının demesi 75 kilo normal ama 68 en ideali dedi... özetle bebek sahibi olmak da istiyorsan 75 altında bir kilo pek muhim. hamilelikte alsan dahi çok ağırlaşmazsın.

benim glikoz senin glikozu döver , benim daha yüksek çıkmıştı 140 tı yanlış hatırlamıyorsan

kilo verdikçe herşey yoluna giriyor kafana takma canım

Benim papatyam çiçek açtı şu çiçeği buyukte hasta antibiotik kullanırken hastalandı anlamadim su cicegini cikarmistk 1996da ikimizde terrarlarmiki
çok geçmiş olsun canım

bu sene benim kızlarda atlattı , seninkilerde inşallah sorunsuz geçirirler

Çok geçmiş olsun

]]son halim üst tarafım nası eriticem akıl verin bbacılar

ah ah benim vücudumun tersi

benimde basenlerin maşallahı var

sendede basenden eser yok

ayrıyetten çok güzel çıkmışsın

bir ayrıyetten daha tayin inşallah gönlünüze göre bir yer olur hayırlısı ile inşallah

çok geçmiş olsun canım

sen göbusu eritsen yeter. maşallah fıstıksın...

genç kızken anneme diyodum beni arkadan gören alır çnden gören vaz geçer bekarkende vardı yumurta göbekkk evlenince katları çıktımm

TOMURCUK,
Şuan çok mutsuz olduğuna eminim, ama gerçekten de zamanı yaklaşıyor bebeğinin. dr o kötü haberle beraber çok guzel seyleri de mujdelemiş.hem yaz sonu diye anlaşmadık mı seninle :)
bak bir örnek, benim yeğenin hanımı 3-4(25 yaşında) dusuk yaşadıktan sonra(o kadar uzuluyordu ki kendini hırpalıyordu ne soylesek sakinleşemiyordu o zaman) geçen sene hamile kaldı. oğlan doğdu 7-8 aylık oldu olmadı hop bir daha hamile... şimdi 2. yolda.

senin için de herşey yoluna giriyor canım benim,sana senin kadar inatçı bir bebek geliyor sımsıkı tutunacak ve kucağına kurulacak...

Son düzenleme:
valla bende 166 boyy 75 olsam yeter diyorummmm

benim boyum 170 ben de 75 olsam diyorum :))
topiğimizin ideal kilosu 75

aynen yavrular 75 olsun benim olsun

ceco trend yolda yalnış görmedi isem 30 liraya abiyeler var bir baksana...yalnış yazmışım limango viol diye bişiiiii

Son düzenleme:
Aynur kaçarr kızllaarr , bugün çook yoruldum , halen daha not işleriyle uğraşıyom , kafam beynim 1.000.000 oldu :111::111::111::111:

öperim herkesi , iyi gecelerrr

kızlar toz torbAsız elek tirik süpürgeleri nasıl kullanan varmı
halılarım şagi almaz olaydım şimdiki süpürgem 1800 w çekmiyo eskidide eşim hediye alacak karar veremedimmm

kızlar toz torbAsız elek tirik süpürgeleri nasıl kullanan varmı
halılarım şagi almaz olaydım şimdiki süpürgem 1800 w çekmiyo eskidide eşim hediye alacak karar veremedimmm

Valla ben yatak odama aldım eşim deliriyor o halıları süpürürken ki

süpürülmekle temizlenen bir durumları yok

birinci katta oturduğum için çırpıyorum ondan sonra üzerindeki saçları topluyorum

ondan sonra fırça ile bir posta daha geçiyorum yoksa karadelik gibi içine aldığını geri bırakmıyor

süpürge işine gelince benim süpürgemde toz torbasız ama zamanla eski randımanı kalmıyor

zaten ilk aldığım zamanlardada çok iyi süpürmesine karşın shaggylerde ili sonuç vermedi süpürgecim...

merhaba kızlar okuyorum ama ben alıntı yapıp yazcakken kızım bilgisayarı kaptıyor açma diye mızmızlanıyor yazmaıyorum kusura bakmayım buraya geldiğimizden beri baya mızmız oldu

banu canım o doktoru boğasım geldi canını sıkma diyecem ama sıkılmayacak gibi değil başka bir dr. denesen nasıl olur acaba
ilbatum şahane kilo vermişsin canım işede başlamışsın bravo valla batunun bakıcısı nasıl umarım menunsundur
yena canım diyetisyene başlamışsın hayırlı olsun şeker çok yğksek değil ölçümün doğru çıkması için tam 12 saatlik açlık gerekli birde sabah 10 11 den sonra alınan kanlar iyi sonuç vermiyor diye biliyorum mesela akşam saat 8 den sonra ağzına hiç birşey sürmeyeceksin diye biliyorum
umarım problem yoktur. birde kilo verince şeker dengeleniyor zaten geçmiş olsun canım

waw allah kabul etsin ibadetini
ceco kabızlık için sinameki denedinmi yanlış diyette kabızlık yapar diye biliyorum bol lifli beslenmeye çalış boll su iç umarım düzelir zor valla birde suyunu değiştir

aklımda kalanlar bunlar kızlar unuttuğum varsa kusuruma bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…