Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar benide aranıza alın 2 ay önce doğum yaptım çok ama çok mutsuzum 89 kiloyum doğumdan sonra verdiğim kilolardan 3 kilosu geri geldi.Sezeyan olduğum için platesede başlıyamıyorum. Çok ama çok mutsuzum.

hosgeldin aramiza canim hic morelini bozma,
keske ben 89 olsam suan
görüyosun senin kilonda olmak isteyenler bile var, hepiciginiii vercez insallah

iyi akşamlar
ebrucum geçmiş olsun canım kendini suçlama senin hiçbirşeyden haberin yoktu ki tatlım demek rabbim böyle takdir etmiş tedavisiz hamile kalmışsın inşallah yakın zamanda sağlıkla bebişine kavuşursun canım

Son düzenleme:
bugün 1.5 saat yürüdüm
sabah kalkınca elma yedim
arkadaşta çayla yarım simit peynir bikaç tane diyet bisküvü yedim
ikindi vakti kızım istedi poğaça yaptım mis gibi tazecik yedim 1 tane
akşam da 1kase mercimek çorbası 4 kaşık tavuklu pilav salata ve cacık yedim
uzun zamandır pilav yememiştim bugün onu da yedim doydum ama hala aklım mutfakta ben diyet yapamıyorum bu aralar napcam yaaa
en iyisi bolca su içip erkenden yatmak ama biz de hep geç yatıyoruz of of

maryporker çok hoş ve güzel bir bayansın
kilonu hiç göstermiyorsun 90 kiloda bile gayet ince görünüyorsun ve kırmızı çok yakışmış canım

slm kızlar inşallah keyfler yerindedir tomurcukcum geçmiş olsun canım vardır her işte bi hayır demek ki vakti değilmiş zamanı gelince meleğini alıcaksın kollarına hemde fit bir anne olarak :) yenacım sana cok geçmiş olsun canım inşallah düşündüğün gibi di durum söz konusu değildir geçici bi durumdur diyetlerimize aynen devam kızlar sonu güzel olucak ben eminim pazar günü yaptığım bomba kaçamaklar yüzünden ben anca toparlanabiliyorum geçen hafta içi listeme pek uymadım öglenleri bisküviyle geçiştirdim tabi haliyle pazar günü acısı çıktı ama ne çıkma saldırdım resmen tatlılara birdaha asla aç kalmam listeme harfiyen uyucam canım diyetisyenim ne güzel liste veriyo bana ben bir an önce verim de kurtulim hevesimde aç aç gezdim geçen hafta pazar günüde saldırdım tabi bugün diyetisyen randvum vardı tam 72 kilo ggeldim ama hepsi su hiç yagdan giden yok aç kalmıssın dedi aynen öyle aç kaldım pazar günü hariç tabi her neyse yine güzelbir liste yazdı haftaya inşallah 71 kilo olurum aslında harfiyen uysam 70 i ucundan bile görüceme inanıyorum bende haber ler böyle kızlar haziranada bisey kalmadı haziranın 13 ünde bizim memur abimizin oğlunun dügünü var bütün işyeri orda olucak benim çok çok çok fit olmam lazım düğüne kadar bir aydan fazla bi zaman var en azından 66 67 kilo civarı olmak istiyorum şöyle şık bir elbise ve topuklu ayakkabı giymem lazım

süpersin şekerimmm , tebriklerr

o üst taraf bendede sabit duruyo , minare yıkılsada mihrap yerinde duruyo yanii

sinir ediyo üst taraf kendime elbise bakayım dedim netten bulamadım alt lcw 42 bedeb olluyo üst beden erimiyo off elbise giymek hayalim ama daha 10 kilo var sabırım

geçmiş olsun gene olur inşallah allah biyerden alırken biyerden umut ışığı vermiş hayırlısı böyleymiş üzme canını dua et

canım benim yoğurdun içine pekmez koy istersen , o da bastırır tatlı krizini , yada tarçınlı süt iç dediğin gibi

canım hoşgeldinn , verirsin Allahın izniyle kilocukları , yeterki moralini yüksek tut

teşekkür ederim canım..90kilo da hoşuma gidiyo da işte 80e düşsem yeter bana daha aşağısında gözüm yok

Miraycım çok beğendim resimlerini , inan hiç kötü görünen bi kilon yok , Baharında resimlerinden gördüm bugün , doğru yoldasın bebişimm , bu şekilde devam :129::129::129::129::129::129:

canım yaabenimde fazlasında gözüm yok , 75 bile kafi banada

teşekkür ederim canım..bana 75 bile az kocam da izin vermez herhalde çok zayıf olmama=)) sağlıklı olayım bide üstüme rahat rahat kıyafet bulabileyim bana yeter:)))

teşekkür ederim canım..bana 75 bile az kocam da izin vermez herhalde çok zayıf olmama=)) sağlıklı olayım bide üstüme rahat rahat kıyafet bulabileyim bana yeter:)))

bebişimm senin boyun uzun , ben fukara 1.66 yım , ondan 75 yani

buarada bende bi tane gelinlikli fotomu koydum,sana özenip

Nese ben artık çıkayım ütüm var daha iki gündür ütü masası ortada bitireyimde kaldırayım herkese iyi geceleer...
aynurcum öpüyorum canım

75 fazla kız bize. Onların boyu uzun anacım, bize 60lı kılolar ıdeal bence, sen bı 75e gel daha da zayıflarsın öyle kalmazsın zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…