Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

soorma bende ters çeviriyorum üzerinde zıplıyom resmen eeee 80 kiloya dayanamayıp döküyo içindekileri sonra halıları kenara toplayıp yeri süpüürüyom ama yuttunu geri vermiyo alesef içinde kayboluyo hemde oturma oda halım düşün yanii

ben o kadar takılmıyorumda eşim benim çok takıntılı

o benden daha fazla sinir oluyor ( ilginç adam )

maraton philips den menun ablam. ben dyson aldım oğlan alerjikli diye memnunum, çok ağır biraz da sesli ama halıları silmişsin gibi temizliyor.

maraton philips den menun ablam. ben dyson aldım oğlan alerjikli diye memnunum, çok ağır biraz da sesli ama halıları silmişsin gibi temizliyor.

evet dyson çok iyi marka diye duydum

ama biraz tuzlu gibi :44::44::44:

gerçi memnunsan verdiğin parayıda haketmiş demektir....

hatta limango indirimli fiyatı 1339 tl cik

Son düzenleme:
yok kızım ben 68 oliciim (hayaller hayaller...)
aynı rakam benim de hayallerimde canım
kızlar toz torbAsız elek tirik süpürgeleri nasıl kullanan varmı
halılarım şagi almaz olaydım şimdiki süpürgem 1800 w çekmiyo eskidide eşim hediye alacak karar veremedimmm

benim phılıps marathon çok memnunum 4 sene oldu alalı şimdi yeni modelleri de var hem daha güçlü hem de filtresini kendisi temziliyor araştır istersen canım
inşallah hakkınızda hayırlı bir yere çıkar tayininiz canım resimler de çok güzel maşallah gerçekten alt tarafta bişey kalmamış

Neyse kızlar ben kaçtım

Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Kendinize iyi bakın ve Allaha emanet olun

Benım boy 1.64 ama bana 68e dus bakarız dıyıp duruyor. Tamam 3,4 kg fazla kas'ım var ama yıne de 68 fazla bana. Ben 64u gecmıyeyım dıyorum. Bence 1.75 boya 70 ıdeal ama sonucta herkesın yağ oranı farklı. Yağ oranı ne kadar düşerse o kadar iyi, şu an benım 26kg yag var, 8 kılo verdımmı en yuksek sınıra gelıyorum

evet dyson çok iyi marka diye duydum

ama biraz tuzlu gibi :44::44::44:

gerçi memnunsan verdiğin parayıda haketmiş demektir....

hatta limango indirimli fiyatı 1339 tl cik

ben de o cıvara aldım aynı model. ben anlamam temizlikten çok ama bana yardıma gelen kız çok iyi olduğunu söyledi. halıları parlatıyor gibi süpürüyor. eşim tutturdu ozaman dyson diye ben maraton alacaktım. o 600-700 o civar.

ben çok merak ediyorum kaç kilo yağım olduğunu

benim tartı % hesabı yapıyor

kilo üzerinden aldığım yüzdeyi kg ye çevirmem mantıklımı acaba

yada sizin tartıldığınız cihaz direk kg cinsinden mi belirtiyor....

annem 6 sene önce 1300lıraya almıstı bı supurge, acayıp super bısey ama markasını hatırlamıyoru

Ben electrolux aldım geçen sene( arzum suluydu hıc cekmedıgı ıcın degıstırdım), toz torbasız, seffaf kazanı var dırek çöpe döküyosun, iyi çekiyo baya, 550ye aldım ama tabi 1000küsür süpürgeler gibi değildir

benim canım,
35 kg yağım vardı 87 kg iken. ben senin yağ kilona hep yağdan versem dahi 77 kilo da inebilecem ki aramızda 10 cm var neredeyse. ben 17 kg yağdan versem işte ideal yağ kilo boy oranı...

valla eşin en iyisini yapmış

almışken bir defa alınıyor

daha ucuz olanlar ki onlarda ucuz değil ama seninkinden ucuz

zamanla çekiş gücünde düşüş yaşanmaya başlanıyor

ama iyi bir makine aldığında bunu yaşamazsın

ben zamanında çok araştırdım hatta dyson çok hoşuma gitti ama kıyamadım paracıklarıma :119:

bu süpürgede ıskartaya çıksın o zaman alırım inşallah

hayatım ben dıyetısyende tartılıyorum, evdekı tartılar cok dogru sonuc vermeyebılır, sanırım bazı eczanelerde de oluyomus yag kas ölçen aletler, yüzde cinsinden değil de direk kaç kilo kas oldugu yazıyo,işte bacakta kolda göbekte ne kadar toplanmıs onu görüyosun. Benim tabiiki göbekte maksimum yağ var.

bende 5 sene önce electrolüx aldım

ama zamanla azalıyor çekişi

ilk aldığım zaman halıyı yerinden kaldırıyordu

birde o toz haznesini boşaltmak , filtreyi temizlemek sinir bozucu geliyor

valla en iyisi toz torbalılar gene en azından toza maruz kalmıyorsun

elin suya sobuna dokunmuyor gibi gelmiye başladı

bununla uğraşınca......

benim canım,
35 kg yağım vardı 87 kg iken. ben senin yağ kilona hep yağdan versem dahi 77 kilo da inebilecem ki aramızda 10 cm var neredeyse. ben 17 kg yağdan versem işte ideal yağ kilo boy oranı...

17kg yagdan versen 20 kılo olur yag oranın. Az olmuyo mu o boya? Benım 10,5 ıle 18 arası yazıyo. Kadına sormustum en yuksek sınırdakıne gelsen yeterlı dedi. Sımdı 26 olduguna göre 8 kg daha yagdan versem tamam. İşte şimdi 77 kıloyum dıyelım, 13 kılo daha gıtmesı gerekecek. Bunun 8i yagdan olsa daha ne isterim

hımm sağol canım

benim olduğum yerde bir özel hastanede ve bir spor merkezinde var

senin yağlar göbekte

benimkilerde basende birikmiş durumda

ayarlayıp şu yağ kas oranının baktırmak lazım çoook merak ettim ......

ha bu arada çok incesin , hatta göğüslerin konusunu abattığını düşünüyorum....(resimlerine baktım)

kaslı olmanın faydaları benden daha zayıf görünüyorsun

toz hanesını dırek çöpe döküyorum ben. Elımı surmuyorum. Filtreyi daha temızlemedım 1 yıl oldu, dediğin gibi biraz azaldı gücü ama gene de çok iyi çekiyo. Yani şimdilik bana yetiyo.

arkadaşlar içinizde akupuntur yaptıran varmı? yan etkisi varmıdır acaba bu arada emziriyorum kiloma takmış durumdayım fakat veremiyorum akupuntur düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…