Valla ben yatak odama aldım eşim deliriyor o halıları süpürürken ki
süpürülmekle temizlenen bir durumları yok
birinci katta oturduğum için çırpıyorum ondan sonra üzerindeki saçları topluyorum
ondan sonra fırça ile bir posta daha geçiyorum yoksa karadelik gibi içine aldığını geri bırakmıyor
süpürge işine gelince benim süpürgemde toz torbasız ama zamanla eski randımanı kalmıyor
zaten ilk aldığım zamanlardada çok iyi süpürmesine karşın shaggylerde ili sonuç vermedi süpürgecim...
soorma bende ters çeviriyorum üzerinde zıplıyom resmen eeee 80 kiloya dayanamayıp döküyo içindekileri sonra halıları kenara toplayıp yeri süpüürüyom ama yuttunu geri vermiyo alesef içinde kayboluyo hemde oturma oda halım düşün yanii
soorma bende ters çeviriyorum üzerinde zıplıyom resmen eeee 80 kiloya dayanamayıp döküyo içindekileri sonra halıları kenara toplayıp yeri süpüürüyom ama yuttunu geri vermiyo alesef içinde kayboluyo hemde oturma oda halım düşün yanii
maraton philips den menun ablam. ben dyson aldım oğlan alerjikli diye memnunum, çok ağır biraz da sesli ama halıları silmişsin gibi temizliyor.
aynı rakam benim de hayallerimde canımyok kızım ben 68 oliciim (hayaller hayaller...)
kızlar toz torbAsız elek tirik süpürgeleri nasıl kullanan varmı
halılarım şagi almaz olaydım şimdiki süpürgem 1800 w çekmiyo eskidide eşim hediye alacak karar veremedimmm
fıstığım boyun kaç bilmiyorum ama benim 173 kadının demesi 75 kilo normal ama 68 en ideali dedi... özetle bebek sahibi olmak da istiyorsan 75 altında bir kilo pek muhim. hamilelikte alsan dahi çok ağırlaşmazsın.
evet dyson çok iyi marka diye duydum
ama biraz tuzlu gibi :44::44::44:
gerçi memnunsan verdiğin parayıda haketmiş demektir....
hatta limango indirimli fiyatı 1339 tl cik
Neyse kızlar ben kaçtım
Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Kendinize iyi bakın ve Allaha emanet olun
Benım boy 1.64 ama bana 68e dus bakarız dıyıp duruyor. Tamam 3,4 kg fazla kas'ım var ama yıne de 68 fazla bana. Ben 64u gecmıyeyım dıyorum. Bence 1.75 boya 70 ıdeal ama sonucta herkesın yağ oranı farklı. Yağ oranı ne kadar düşerse o kadar iyi, şu an benım 26kg yag var, 8 kılo verdımmı en yuksek sınıra gelıyorum
ben de o cıvara aldım aynı model. ben anlamam temizlikten çok ama bana yardıma gelen kız çok iyi olduğunu söyledi. halıları parlatıyor gibi süpürüyor. eşim tutturdu ozaman dyson diye ben maraton alacaktım. o 600-700 o civar.
Benım boy 1.64 ama bana 68e dus bakarız dıyıp duruyor. Tamam 3,4 kg fazla kas'ım var ama yıne de 68 fazla bana. Ben 64u gecmıyeyım dıyorum. Bence 1.75 boya 70 ıdeal ama sonucta herkesın yağ oranı farklı. Yağ oranı ne kadar düşerse o kadar iyi, şu an benım 26kg yag var, 8 kılo verdımmı en yuksek sınıra gelıyorum
ben de o cıvara aldım aynı model. ben anlamam temizlikten çok ama bana yardıma gelen kız çok iyi olduğunu söyledi. halıları parlatıyor gibi süpürüyor. eşim tutturdu ozaman dyson diye ben maraton alacaktım. o 600-700 o civar.
ben çok merak ediyorum kaç kilo yağım olduğunu
benim tartı % hesabı yapıyor
kilo üzerinden aldığım yüzdeyi kg ye çevirmem mantıklımı acaba
yada sizin tartıldığınız cihaz direk kg cinsinden mi belirtiyor....
annem 6 sene önce 1300lıraya almıstı bı supurge, acayıp super bısey ama markasını hatırlamıyoru
Ben electrolux aldım geçen sene( arzum suluydu hıc cekmedıgı ıcın degıstırdım), toz torbasız, seffaf kazanı var dırek çöpe döküyosun, iyi çekiyo baya, 550ye aldım ama tabi 1000küsür süpürgeler gibi değildir
benim canım,
35 kg yağım vardı 87 kg iken. ben senin yağ kilona hep yağdan versem dahi 77 kilo da inebilecem ki aramızda 10 cm var neredeyse. ben 17 kg yağdan versem işte ideal yağ kilo boy oranı...
hayatım ben dıyetısyende tartılıyorum, evdekı tartılar cok dogru sonuc vermeyebılır, sanırım bazı eczanelerde de oluyomus yag kas ölçen aletler, yüzde cinsinden değil de direk kaç kilo kas oldugu yazıyo,işte bacakta kolda göbekte ne kadar toplanmıs onu görüyosun. Benim tabiiki göbekte maksimum yağ var.
bende 5 sene önce electrolüx aldım
ama zamanla azalıyor çekişi
ilk aldığım zaman halıyı yerinden kaldırıyordu
birde o toz haznesini boşaltmak , filtreyi temizlemek sinir bozucu geliyor
valla en iyisi toz torbalılar gene en azından toza maruz kalmıyorsun
elin suya sobuna dokunmuyor gibi gelmiye başladı
bununla uğraşınca......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?