- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Çerezleri çekirdekleri lüpletiyo ama 85 kilo haSen adamı denek olarak mı kullanıyon kız, ne güzel işteadet sonrası 4 kilo veren tek kişi benim diye hava atarsın:))
Ben de adet olmak ıstıyorummm
canım senin yuzun bebek gibi. ciddi ciddi kocaman gözler miniş ağız . cokkkk tatlısın....
geliyosun yarın dimi foruma.
Ay aysecim valla pahaliymis ya bizim burasi yine ucuzmus:)) hayrlisi olsun ama kresle anlasabilrsen en azindan haftada bir gondeebilsen emir icin de iyi olur tabi yine sen bilirsin
Yine bulusmalar var cok kiskaniyorum ya bu lanet yerde hic kimsem yo zaten cok sikildim(
tamam ben sana özelden msj atarım gelıp gelmıyecegımı, kiptaş 4. etap diye geçiyo, araba kullanmayınca insan yolları çok iyi bilmiyo,sen benim için iki kere paralı yola girip çıkma ben en müsait yere gelirim
yaaa bende çok kıskandım ama bende ne güzel avcılarda oturuyodum burya gelmeden önce özlemcim ne güzel beraber çıkar giderdik foruma..çatladım resmen şuan orta yerimden
Özlem kesin gelemiyor, Banu da (Ceco) kesin gelemiyorsa bence de ertelemek daha mantıklı olur. Mutlucuğum darılmazsın değil mi, siz ablanlarla her durumda gelecektiniz diye biliyorum ondan söyledim. Bir de şundan dolayı; bu hafta sonu her iki yavrumun da okulda gösterileri var (ne yazık ki aynı gün üstelik, biz büyüğe annemler miniğe gdecek artık) neyse, iki okuldan da bazı malzemeler istediler t-shirt filan birşeyler onları almam şart. Kısıtlı zamanda hem sohbet, hem alışveriş, bölmek istemiyorum pek. Buluştuk mu sadece sohbet etmeyi tercih ederimAma buluşma olursa da gelirim, alışverişe eve yakın gece açık bir yere giderim artık
Tamam canım ben akşam üzeri gene sorarım babama, farklı bir yorumu olursa onu da yazarım... Tekrar geçmiş olsun...
ne biliim bana uzak geliyodu çok yürüyodum otobüse binmek için yada 2 vesait yapıyodum yine 1saati buluyodu..ama öğrenciykeen en az 3 saat sürüyodu yol git gel 5 saatim yolda geçiyoduCanım tekrar tayin istersiniz üzülme ya
Valla biz de ya bursa ya izmir ya antep bakalım burdan kaçıcaz, benim eşim hem istanbuldan hem de çalıştığı ortamdan mutlu değil
Kız beylikdüzü uzak mı Allah ne etmesin seni, ben zincirlikuyuya gidiyorum hergün
bizde buluşalım baharım yürüyüşten sonra dışarlara gidelim,bi kaç insan çağırırız etraftan maksat kalabalık görünelimBende çok kıskanıyom bu buluşmaları ya
ama o kadar şişmaka bence araba yetmez dolmuş tutmamız lazımdı=)))yoksa bi arabaya kaç şişman sığmıışşşş diye bizi manşetlere taşırlardıseni de alırdım. haydi 1-2 1-2 sişmak toplantısına...
Canım resmen kadının kör olmasına kocası sebep oldu. İnsan karısı için hiç mi uğraşmaz, ne eşi ne çocukları annemiz şeker hastası dikkatli beslenmesi lazım demedi. Kadının şekeri haftada en az 2 gün 500lere çıkıyodu, ameliiyat olsaydı ilerlemezdi bu kadar. Şu an bence hiç şans yok. Tüm doktorlar bişey yapamayız demişler. Sadece bi doktor var ona götürcekler o da getirin elimden geleni yaparım demiş
ne biliim bana uzak geliyodu çok yürüyodum otobüse binmek için yada 2 vesait yapıyodum yine 1saati buluyodu..ama öğrenciykeen en az 3 saat sürüyodu yol git gel 5 saatim yolda geçiyodu
inşallah istediğiniz yere çıkar canım tayininiz bizde burdan sonra izmir istiyoruz tabi eşim yurtdışı sınavlarını kazanırsa belki bi yurtdışı da yapabiliriz 3 sene kadar..senin de mi eşim polisti canım?
bu arada teyzene de çok geçmiş olsun belki kurtarma şansı vardır azda olsa gören gözünü=))
bizde buluşalım baharım yürüyüşten sonra dışarlara gidelim,bi kaç insan çağırırız etraftan maksat kalabalık görünelim
geçmiş olsun çok. çok üzüldüm.
ama bu fedakarlıktan öte bence cahillik biraz. neden dersen ne diyorlar hepuçak düşerken önce kendine oksijen maskesi sonra çocuğuna. kendimize bakmazsak eni sonu çok sevdiğimiz insanlar zarar görüyor. annem öeneğin kendine bakmadığı için hep hasta ve ne bizimle olabiliyor olsa bile mutsuz hep. biz de neyapacağımızı sasırıyoruz onu sağlıklı ve mutlu görebilmek için.
20- yıl sonrasında kendimizi nasıl hayal ediyorsak bugun onun için savaşmak zorundayız bencilce bile görünse bu sart... teyzenin eşinin tuzu kuru. bakmıştır kendine. doğum yaptığımız için vucutlarımız zaten yıpranıyor... stres fedakarlık alttan alma o bu derken iyice yıpranıyor kadın...
mutluuu beni de alsana
buluşmayı düşünen fıstıklar haftaya perşembe dalokayın doğum günü mutlu için dedim
kız sen beni geçtinmi sakın geçme ha topugundan vurarım seninben halen 98 kiloyum
ama o kadar şişmaka bence araba yetmez dolmuş tutmamız lazımdı=)))yoksa bi arabaya kaç şişman sığmıışşşş diye bizi manşetlere taşırlardı
Canım elinin altında kuru erik ve günkurusu kayısı bulundur bence, bunlarda basit şeker yok, seni fazla acıktırmaz ve tatlı isteğini giderir. Eğer ara öğün yapmadıysan 5 adet kuru erik ya da 3 adet kuru kayısı yiyebilirsin. Tarçınlı süt de iyi bir seçenek içine tatlı katmazsan... 3 adet günkurusu kayısıyı ufak bir kase yoğurda karıştırarak da deneyebilirsin, içine az tarçın koyup farklı bir lezzet yapabilirsin
mutluuu beni de alsana
sen çalışmıyon mu kızz
Ozka gecmis olsun cnm cok uzuldum allah sifasini versin kimseyi kimseye muhtac etmesin Aminn
Aysecim anladim cnm orduya nasl gitcenz tayin durumu yok mu senin
doğru ben haftaya hiçbir gun size katılamam. arkidişler. dalokayın kreşte bir kutlaması muhtemel bir de evde kutlaması olacak onunla uğraşıcam...
ama çogunluk toplanırsa arıza yapmam elbetttttt....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?