Selam
yenacım benı ızınlı yazarmısın ben samsundayım cenaze ıcın acılen geldım.buyuk dayımız vefat ettı.
Pazartesı gorusmek uzre.
Kilo bildirimi yapıyorum...çok yoğunum çıkıcam sonra
geçen hafta 99.5
bu hafta 97.2
Spor 350 dk
dereceye giren herkesi tebrik ediyorum..dereceye girmeyi çabalayan arkadaşlarımıda tebrik ediyorum ve opüyorum hepininzi öğleden sonra toplantım var katılamayabılırım...şimdiden iyi hafta sonları ....
cnm başınız sağolsun nevincim mekanıı cennet olsun ....
merhabalar ben geldim nasılsınız hanımlar kilo veren vermeyen herkese kucak dolusu sevgi ve tebriklerr süper kilo vermeler gördüm geçmişi okuyunca ayşecikve aynur süpersinizz umut sen de gözümden kaçmadın ha deyim hani artıdaydın şekerim aferin sanaaaaa süpersiniz szler verdikçe ben vermişim gibi oluyorum ama ben çok tempolu günler yaşarken yapamıyorum adapte olamamanın etkisiyle maalesef yerimde sayıyorum Allahtan yerimde sayıyorum kilo almıyorum ama ya alırsam bütün korkum bu bu haftayıda atlatırsam inş yeniden düzen iyi olacak inş şoklayacağım kendimi izinli olmak istiyordum ama olmayım o zaman daha da dağıtırım şimdi en azından düzenim var brazz neyse hayırlısı olsun YENACIM KİLOM 90.600 BEYZUŞUM SPORUM 120 DK hiç yok ama bu sporum okuldaki koşturmaca sahneye in çık o saatlerle dolu onlar yazmıyorum herkessi öpüyorum ve çıkıyorum gidip marketten balon süs bişiler alacağım zira bugün aanneler günü eğlencemizz var
ay sen ne güzel şeyler söylüyorsun
keşke yarın belli olsa
benim bel karın göbek hepsinden gitmiş ama neden bilion mu??ben sauna kemer takıyorum ya resmn su içinde kalıyorum demekki onun da etkisi baya oluyo
yenacım kilom 114.8
yenacım bende bezi çıkarıyorum bir daha takmıyacağım diyorum yırtıyor kendini bezimi istiyorum diye bezlerin bulunduğu yeri değiştirdim bak bitti paramızda yok olamıyoruz diyorum yok inanmıyor bez takılıncaya kadar ağlıyor canım ,ama bez üzerindeyken iki üç kez bazen hiç tuvalete çişim geldi dyor yapıyor..sünger boblu tuvalet kağıdı için sifonu şekmek için ellerini yıkaması için ....
beyzus ablacım sporumda 120 dakika
canım çok güzel ama böle bi şeyi benim buralarda bulmam mümkün değil anca sauna kemerle idare ediyorum artık..ben evlenmeden önce kavitasyona gitmiştim iyi de para bayılmıştım eğer sonuç alınmazsa para iade dediler 6 seans girdim bi sonuç yok sonra bize yanlış alet göndermişler meğer en baştan başlıcaz sana bu sefer 6+3seansta bizden dediler..o sıralar benim ev yerleştirme işim çıktı sonra annemin ameliyat işi düğün derken ben ona gidemedim paramı falan da vermediler geri o kadar paranın üstüne bi bardak soğuk su içtim geldimMaryporker cnm o zayıflama yeri garanti veriyordu eğer kg vermessen parasını geri veriyorlardı
Figurella Niederösterreich, Schlank werden, natürlich abnehmen, Idealgewicht, Erfolgreich abnehmen, anti Cellulite, Bauch weg
cnm bak bu sayfada 3resim var cam gibi olan bişey var onun içi de yapiyirduk sporumuzu 20dakkk felan onunude kapiyorlardi sade başımız disarda kaliyordu
süperrrrrrGÜNAAYYDDIIINNN BEBİŞŞLLERRR
sabah saat 6.30 , 1 üye yani ben 0 ziyaretçi yani benden başka in cin playing football
kaçamaksız 1 haftanın sonunda aslında geçen hafta gördüğüm ve ancak bu hafta tartıya yansıyan sevgili 1 kilo ve bu hafta aramızdan ayrılan 1 kilocuk , ikinizede geri dönmemek şartıyla güleee güülleeee diyorumm
herkes için booll eksili bir gün olsun
GEÇEN HAFTA : 89 KG
BU HAFTA : 87 KG nihayet
GİDEN : 2 KG
kendime boncuk takayım bi , aferin bana aferin
hadi ben okula kaçtım , öpüyorummm herkesi
harikasınız vallakilo bildirimi
geçen hafta: 105.1 kg
bu hafta : 103 kg
evet sizin iş daha zor ama bize göre daha düzenli bir sistem var diye demiştimevet hepimiizin aynı açıklanacakmış sizle beraber allah hayırlı etsinnn
hayırlısı olsun aman en rezil biziz valla ben şahsen kendime modern çingeneleriz diyorum
aslında o kadar zorki yenni tain yeni ev arayışı yeni okul arayışı yeni çevrende seni nası insanlar bekliyo bileemek ensemden birileri her tainde tutup dipsiz bi kuyuya atıyo beni sonra tırnaklarımla debelenerek çıkmışken hopp yeni tainnn gene dipsiz kuyular allahtan siz varsınızda rahtlıyorummm neyse sabah sabah düüştü çenemm
Cnm ben de polis cocuguyum bir okulu bir yerde baslayip ayni yerde bitirmem nasip olmamistir. O yuzden arkadaslik kavramim zayiftir cok. Bir yere kok salmanin guvenini hala yasamam. Unuversite sinavi sonuclanmadan eglencesine girdigim deniz harp okulu sonuclanmisti. Ciddi kazanip gitmedim, hayatima benden baska birilerinin karar verecegi fikrine katlanamadim. Ki yatakhanenin kendine ozel dolabinda corabini Yerine bile o okul yonetimi karar veriyordu.... Annem ve babam sok olup gitmeme uzulselerde sivil hayatin zorluklari ustume gelse de, o gun ku kararimdan hiiiicccc pisman olmadim. Anliyorum seni ama ileride daha cok alisacaksin buu hayata ... İnsallah gonlune gore bir yer olur bu defa
Başın sağolsun canım...Selam
yenacım benı ızınlı yazarmısın ben samsundayım cenaze ıcın acılen geldım.buyuk dayımız vefat ettı.
Pazartesı gorusmek uzre.
harika ne güzel gitmiş kilolar , darısı başımaGünaydınlar, acil kilomu, sporumu yazayım çıkayım :)
Geçen hafta 78.7
Bu hafta 77.3
Giden 1.4 kg (Benim tartı şaşırttı gene, su kaybettim herhalde :)
Spor 200 dk. yürüyüş
Herkese iyi bildirimler
İnşallah açıklanır canım yaaaaaherkes açıklancan diyor ama bakalım...bizim yerimiz geçen yıldan belli ...
sabah 7 gibi tartıldım ve sonuç hüsran eksilen birşey yok saatlerce ağladım bu hafta o kadar ümitliydim ki ama olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?