annene geçmiş olsun canım...Önemli bişey yokur umarım..
Bu arada etrafın söyledikleri seni çok etkiliyorsa bencede sınava kadar görüşme kimseyle..
Kolaydı sanki sınavları yaşamak..
Benim kadar memur sınavına giren yokur heralde..Yeni mezun olduğum dönemlerde her kurumun kendi sınavı olurdu..Örneğin sağlık bakanlığı,milli eğiim bakanlığı gibi..Yazılı ve sözlü deli torpil dönüyordu o zaman..
Sonra kpss olunca bilgilerde silindi bende çok üzerinde durmadım çalışıyorum diye kaldı..
O zamanlar düzgün bir işim olsaydı şimdi emekli olurdum veya çok az kalmıştı..
merhaba kızlar 3-4 gundur pek giremedim daha doğrusu okudum da yazamadım. çok yoğun geçti oğlanın kutlamaları, benim boğaz kudurmam, adet sancılarım... hala dinlenemedim. geçen ay ağrısız sızısız adet olunca çok sevinmiştim. ama 1 kerelikmiş heralde. hiç de yuruyemedim. canım istemiyor bu hafta hiçbişi yapmak. diyet derseniz oooo işim olmadı. pastalar kuruyemişler börek çörek havada uçuştu. en az 1 kg aldım tartıya çıkmaya korkuyorum. b..unu çıkardım yıne. bu sabah itibari ile toplanmak için çaba göstermeye başlayacağım da yuruyus zor çok ağrım var...
özetle böyle durumlar...
merak ettk annene geçmiş olsun inşallah iyi çıkar sonuçlarKızlar ben bir kaç gündür giremedim. Girdiğimde de 5 dakka sadece son yazılanları okuyabildim
annem geldi pazartesi. Her ay calıstıgı pazarlama şirketinin bayi toplantısı için izmire gidiyor, izmirden dönüşte de İstanbula geldi. annemin bazı sağlık sorunları var, zobguldakta damar cerrahisi olmadığı için 2 gündür istanbulda gidiyoruz doktora. ayağında bi şişlik var, zonguldaktaki doktor damar cerrahisine yönlendirmiş. Gündüzleri hastanedeyiz akşamları da yemek ye topla ders çalış derken gün bitiyor
annem haftasonu gideceği için buluşmaya gelemşycem ben kızlar.( Aslında bugün gidecekti ama doktor işi uzadı. Aslında genel olarak saglıklıdır annem ama tansiyon hastası olmasına rağmen sigara içiyor az da olsa. Umarım bişey çıkmaz sonuçlarda
Bu arada ben diyetisyene sınava kadar ara vermeye karar verdim. Eşimle konuştum o tek gidecek. Sen olmayınca ben de gitmem diyodu ama ben onu motice ettim.Şimdi sınav stresi yanında bir de kilo veremedim tartıda fazla çıktım stresini kaldıramıycam. Şu an 75 kıloyum 10 kilom kaldı. Bunun 8ini yağdan vermem lazım. Tatil dönüşü eylül ayında bi 3 ay daha diyetisyene gider ideal kiloma gelirim diye düşünüyorum. Sınava çok az kaldı ve ben düş eşimin amcasına gittiğimizde üzerimdeki baskıyı daha çok hissettim. Daha önce de sınava girmiştim ama 81 aldım. Eşimin amcası bu sefer alıcaksın demi, atanıcak puanı alıcak demi diye üsteleyip durdu, eve geldiğimde resmen modum düşmüştü. Eşime dedim sınava kadar kimseyle görüşmek istemiyorum. Böyle strese girince sağlıklı şekilde ders de çalışamıyorum
Kızlar umarım herkes iyidir, okuyamadım, yemek yapıp derse başlamam lazım
annene geçmiş olsun canım...Önemli bişey yokur umarım..
Bu arada etrafın söyledikleri seni çok etkiliyorsa bencede sınava kadar görüşme kimseyle..
Kolaydı sanki sınavları yaşamak..
Benim kadar memur sınavına giren yokur heralde..Yeni mezun olduğum dönemlerde her kurumun kendi sınavı olurdu..Örneğin sağlık bakanlığı,milli eğiim bakanlığı gibi..Yazılı ve sözlü deli torpil dönüyordu o zaman..
Sonra kpss olunca bilgilerde silindi bende çok üzerinde durmadım çalışıyorum diye kaldı..
O zamanlar düzgün bir işim olsaydı şimdi emekli olurdum veya çok az kalmıştı..
merak ettk annene geçmiş olsun inşallah iyi çıkar sonuçlar
iyi iş yapana çomak sokmaya bayılıyo insanlar moral vercene boş ver en doğrusunu yapmışsın aklıllı kadınsın görüşmemek daha iyi bi müddet
anam bende çok girdiydim sınavlar birinde sabah 4 de gittik kuyruğa akşama kadar sanırım tarım kredinindi allah akşama kadar kuyurktaydım ertesi hafta iiptal ettiler sınavııı:)))torpilli vekiller saolsunn yorulmayalım diye sınav yapmadılarr
neyse ki allahtN Sağ olsun eşim sigortamı yatırdıda emekli olucam 53 yaşında:)))))))))))))))))))
ev alacaktık kredi çekip aman dedik zaten memlekette deiliz oturamıcam eve yıllarca faiz öde kiracı peşinde koş ev boş kalsa tek mmaşla geçinebilcezmi derken en azından kızlarımın ve kendi geleceğimizi azda olsa katkısı olur diye emeklilğe alır bi ev heraldeEşin çok iyi yapmış, imkan olsa da keşke her kadın sigortalı olabilse
herkeslere selamlaaar:
uzun bi süre şehir dışı kaçamağından sonra tekrardan bende aranızdayım artıkın:)
ben annemlerdeyken eşimi baya bi sıkıştırdım ben gelene kadar neti halletsin diye, o da halletti çok şükür:)))
artık netim halloldu ve dün akşam geldim evime annemlerden.
ben iyiyim hamdolsun bi yaramazlık yok hayatımda, sizler nasılsınız? napıyorsunuz?
inşaallah sıhhatler keyifler yerindedir herkeste...
hepinizi koccaman öpüyorum canlarım...
annemlere giderken yalnız gitmedim ama gelirken tek olunca uzun yol, 2otobüsle, tek başına dilim şişerek vede bir bayan olarak biraz sıkıcı bir yolculuk geçirdim, onun dışında güzel bir yolculuktu
olsun yinede sağsalim evime geldim ya çok şükür, hiç alışkın değilim tek başına yolculuğa çıkmaya.
anam bende çok girdiydim sınavlar birinde sabah 4 de gittik kuyruğa akşama kadar sanırım tarım kredinindi allah akşama kadar kuyurktaydım ertesi hafta iiptal ettiler sınavııı:)))torpilli vekiller saolsunn yorulmayalım diye sınav yapmadılarr
neyse ki allahtN Sağ olsun eşim sigortamı yatırdıda emekli olucam 53 yaşında:)))))))))))))))))))
Eşin çok iyi yapmış, imkan olsa da keşke her kadın sigortalı olabilse
hoşgeldinnnnnnnnn
Üçünüzde çok tatlısınız, resimlere de yorum yaptım. :)) Kızının doğum günü kutlu olsun, ağlıklı ve mutlu nice yaşlara :))resim yükledim kızımın doğum günüydü okulda pastasını kestiik ama ben yemedim kalmadı :))))))))))))
Çok iyiymiş gerçekten ücreti. İlgili birisini olması da büyük şans :) Böyle şansın yaver gittiği için çok seviniyorum canım, senin için çok güzel olacak inşallah bundan sonra. Kilo verdikçe insan sadece madden hafiflemiyor, endişeleri azlıyor manen de hafifliyorİnşallah asucum..artık görüntüyü geçtim inan sağlığım söz konusu...
Örneğin 3 kere gittim şimdiye kadar.ilk 30 lira verdim o kadar..diğerlerini kontrol saydı..
yarın iyice öğreneceğim durumu..Sanırım bir kontrol bir muayene oluyor..
Asumancığım azmine, sabrına, sağlıklı biçimde verdiğin kilolara hayran olmamak elde değileski resimlerden ekledim bikaç tane
Canım evet iki ruhlu miniklerimin doğum günleir geldi çattı. Oğlumunkini biraz es geçiyoruz gerçi :)) Daha pek minik zaten bir şey anlamıyor. Tabii o günü mutlu geçirmesini istiyoruz ama fazla tantana yapmayacağız :) Ablasına elbise alırken ona da bir gömlek almıştım, altına bir pantolon kıyafeti tamam işte. Okulda parti yapıyorlar zaten (müzik, eğlenceli yarışmalar, hediyeler vb.) Ben bir tek pasta yapacağım, bir iki de ikram ile balon vb. malzeme götüreceğim okula....
umutçm senin ikizler burcu çocuklarının doğum günleri geldi çattı senide bi telaş aldı demkkii...elbiseyi bulmana çok sevindim kız çocukları öyle meraklılarki böyle şeylere tabi bizlerde onları öyle görmeye...benim oğlan da 5 haziran doğumlu tam 1 yıldır doğm gününü hesaplıyor kaç gün kaldı diyeartık takvim fln öğrendi şükür ki kendin bak takvimden diyorum yoksa 360 -300-290--- fln sayıyorduk 10-15 günde bir:) biz evde kutlarız kendi aramızda ama ona hatrı sayılır bi hediye alırıız bu sene öyle düşünüyorum.geçmiş yıllarda kreştede kutlamştık onu da biliyor...
Kızlar ben bir kaç gündür giremedim. Girdiğimde de 5 dakka sadece son yazılanları okuyabildim
...
annem haftasonu gideceği için buluşmaya gelemşycem ben kızlar.( Aslında bugün gidecekti ama doktor işi uzadı. Aslında genel olarak saglıklıdır annem ama tansiyon hastası olmasına rağmen sigara içiyor az da olsa. Umarım bişey çıkmaz sonuçlarda
...
..Kızlar umarım herkes iyidir, okuyamadım, yemek yapıp derse başlamam lazım
Çok iyiymiş gerçekten ücreti. İlgili birisini olması da büyük şans :) Böyle şansın yaver gittiği için çok seviniyorum canım, senin için çok güzel olacak inşallah bundan sonra. Kilo verdikçe insan sadece madden hafiflemiyor, endişeleri azlıyor manen de hafifliyor
Evde durumlar nasıl bu arada? Hastalıktan kurtarmışsınızdır inşallah üçünüz de...
Kızımınki uğraştıracak ama. Sorun benim detaycılığım aslında. Bir nevi takıntıÇok detaycıyım, gereksiz ayrıntılarla kendimi yorup zaman harcıyorum bu tip durumlarda. Oysa abartmasam daha keyif alacağım. Ama doğru olmadığını bilsem de alamıyorum kendimi, aklıma taktığımı yapıyorum :) En son kızımın ismi ve 6 yaş logolu bir tasarım yaparken buldum kendimi. Bu tasarımı ozalitçide çıkış alıp meşrubat şişelerine, kürdanlara, cup cake çobuklarına yapıştırmayı ve ikram büfesinde şık bir görüntü oluşturmayı düşünüyorum. Düşün artık durumun vehametini :))
nescafemi ve 10 adet bademimi alıp geldim.:)
Biraz bakınıp enginar dolma yapmak üzere mutfağa girişeceğim..
diyetisyen kalori listemi değiştirmedi , hala 2200cal. iki hafta sonra değiştireceğim dedi..Ara yapmaya alışamadığımı bisküvi ve meyve yemek istemediğimi ve hiç yemediğimi söyledim..
Et yemediğin günler araların ekmek peynir olsun muhakak dedi..
8-10 badem, her gün olmamak üzere yiyebilirsin dedi..İlk iki hafta hayır demişti..
Sevindim bende.:)
Bugün beni umutsuz gördüğünü söyledi bende hastalıklardan bahsettim.Herşeyin düzeleceğini benim başaracağımı belirtip bir güzel gaz verip yolladı.:))
2200 kalori çok iyi bu günlerinin kıymetini bil yenacım:)) sonra yavas yavas azalacak o kaloriler. Ben de 2000 kalori civarı baslamıstım sımdı 1200-1300 kalorı arası verdi.
Sadece sebze yedıgım zamanlarda aralarda bıskuvı yerıne ben de peynır ekmek yıyorum bıraz. Hem daha doyurucu oluyor. Sımdı yaz geldıgı için harareyt basıyor, ara ogunlerde meyveye agırlık verıcem ben de. sınava kadar dıyetıstene ara verıcem ama yıne de gunde 1500 kalorıyı gecmeyı dusunmuyorum. En azından kılo dengemı korumuş olurum
Badem ben de cok sevıyorum ama 10 tane gözümü doyurmazki benim. Yedıkce yıyesım gelıyo öyle lezzetlı bişey lanet şey
Evet çok gerçekten :) Oda aynını söyledi önemli olan hemen kilo vermen değil düzenli beslenmeye alışman dedi..
Dün hastanedeydim glikoz yüklemesi yapıldı. neyse sonucu doktora gösterdim..
Endokrin doktoruda bana dört beş adet diyet listesi verdi..2000 den 1400 e kadar olan listeler..
Eğer kontrollerini yaptıramazsan her 10 kiloda kalorilerini düşürerek bunları uygulayabilirsin dedi..
Yani gittiğim diyetisyen doğru bişey yapıyormuş..:)
Üçünüzde çok tatlısınız, resimlere de yorum yaptım. :)) Kızının doğum günü kutlu olsun, ağlıklı ve mutlu nice yaşlara :))
:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?