Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım bana bunu diyen amcası benim özelde ne kadar yoğun çalıştığımı biliyor. Gece 12de eve gelip sabah 5.45de tekrar kalktıgımı da. Sınav psikolojisini öyle yoğun yaşıyorumki kimse bunu anlayamaz. Çocuk için işimi garantilemem lazım, ben şimdi bizim sektörde iş arasam ilk sordukları soru çocuk düşünüyormusunuz oluyor. Proje bazlı işler hepsi ve proje süresince çolukla çocukla ugrasan insanlarla çalışmak istemiyolar.E ben şimdi ya özelde çalışıcam çocuk yapmıycam ya işsiz olucam evde çocuk bakıcam ki maddi durumlardqan bu imkansız. Bu sınav benim için çok önemli ama insanlar böyle yprumlar yaptıkça ben kafayı yiyecek gibi oluyorum

Haklısın sınava kadar kımseyle görüşmemek en iyisi yenacım

Canım ben de aynı durumdayım. Pasta çörek yemıyorum ama spor ve sıyet yok desem yeridir. Kilo koruma programına geçmiş gibi oldum resmen. Diyetisyene sınava kadar ara vericem

merak ettk annene geçmiş olsun inşallah iyi çıkar sonuçlar

iyi iş yapana çomak sokmaya bayılıyo insanlar moral vercene boş ver en doğrusunu yapmışsın aklıllı kadınsın görüşmemek daha iyi bi müddet

anam bende çok girdiydim sınavlar birinde sabah 4 de gittik kuyruğa akşama kadar sanırım tarım kredinindi allah akşama kadar kuyurktaydım ertesi hafta iiptal ettiler sınavııı:)))torpilli vekiller saolsunn yorulmayalım diye sınav yapmadılarr
neyse ki allahtN Sağ olsun eşim sigortamı yatırdıda emekli olucam 53 yaşında:)))))))))))))))))))

Eşin çok iyi yapmış, imkan olsa da keşke her kadın sigortalı olabilse

herkeslere selamlaaar:))
uzun bi süre şehir dışı kaçamağından sonra tekrardan bende aranızdayım artıkın:)
ben annemlerdeyken eşimi baya bi sıkıştırdım ben gelene kadar neti halletsin diye, o da halletti çok şükür:)))
artık netim halloldu ve dün akşam geldim evime annemlerden.
ben iyiyim hamdolsun bi yaramazlık yok hayatımda, sizler nasılsınız? napıyorsunuz?
inşaallah sıhhatler keyifler yerindedir herkeste...
hepinizi koccaman öpüyorum canlarım...

annemlere giderken yalnız gitmedim ama gelirken tek olunca uzun yol, 2otobüsle, tek başına dilim şişerek vede bir bayan olarak biraz sıkıcı bir yolculuk geçirdim, onun dışında güzel bir yolculuktu
olsun yinede sağsalim evime geldim ya çok şükür, hiç alışkın değilim tek başına yolculuğa çıkmaya.

ev alacaktık kredi çekip aman dedik zaten memlekette deiliz oturamıcam eve yıllarca faiz öde kiracı peşinde koş ev boş kalsa tek mmaşla geçinebilcezmi derken en azından kızlarımın ve kendi geleceğimizi azda olsa katkısı olur diye emeklilğe alır bi ev heralde

hoşgeldinnnnnnnnn

çok güzel...

bencede... sigorta konusu benimde aklımda hep bir ev hanımı olarakş sigorta çok önemli...

hoşgeldinnnnnnnnn

hoşbuldum canım; çok saol:))

sigorta konusundada ev yerine sigortayı düşünerek bencede çok iyi yapmışsınız...

bugün kkda biraz problem var heralde...
bazı yazıları göremiyorum ben, üzerine perde gibi başka renk geliyo yazıların....

SLM GÜZELLER...KANDİL SİMİDİ YAPILIYOR ÇOK YOĞUNUZZ...

SU BASKINI İÇİN GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANLARIM...

Yenacım oğluşuna ve sana geçmiş olsun...
Toksin yolculuğunuz kazasız belasız güzel geçer inşallah...

NURGU66, resimler harika..
iki güzellik bir arada olunca ortaya iyi bir çalışma çıkmış :)
Boy avantajından dolayı hiiç seksenlik gibi durmuyorsun..

resim yükledim kızımın doğum günüydü okulda pastasını kestiik ama ben yemedim kalmadı :))))))))))))
Üçünüzde çok tatlısınız, resimlere de yorum yaptım. :)) Kızının doğum günü kutlu olsun, ağlıklı ve mutlu nice yaşlara :))

Çok iyiymiş gerçekten ücreti. İlgili birisini olması da büyük şans :) Böyle şansın yaver gittiği için çok seviniyorum canım, senin için çok güzel olacak inşallah bundan sonra. Kilo verdikçe insan sadece madden hafiflemiyor, endişeleri azlıyor manen de hafifliyor
Evde durumlar nasıl bu arada? Hastalıktan kurtarmışsınızdır inşallah üçünüz de...
eski resimlerden ekledim bikaç tane
Asumancığım azmine, sabrına, sağlıklı biçimde verdiğin kilolara hayran olmamak elde değil
Canım evet iki ruhlu miniklerimin doğum günleir geldi çattı. Oğlumunkini biraz es geçiyoruz gerçi :)) Daha pek minik zaten bir şey anlamıyor. Tabii o günü mutlu geçirmesini istiyoruz ama fazla tantana yapmayacağız :) Ablasına elbise alırken ona da bir gömlek almıştım, altına bir pantolon kıyafeti tamam işte. Okulda parti yapıyorlar zaten (müzik, eğlenceli yarışmalar, hediyeler vb.) Ben bir tek pasta yapacağım, bir iki de ikram ile balon vb. malzeme götüreceğim okula.

Kızımınki uğraştıracak ama. Sorun benim detaycılığım aslında. Bir nevi takıntı Çok detaycıyım, gereksiz ayrıntılarla kendimi yorup zaman harcıyorum bu tip durumlarda. Oysa abartmasam daha keyif alacağım. Ama doğru olmadığını bilsem de alamıyorum kendimi, aklıma taktığımı yapıyorum :) En son kızımın ismi ve 6 yaş logolu bir tasarım yaparken buldum kendimi. Bu tasarımı ozalitçide çıkış alıp meşrubat şişelerine, kürdanlara, cup cake çobuklarına yapıştırmayı ve ikram büfesinde şık bir görüntü oluşturmayı düşünüyorum. Düşün artık durumun vehametini :))

Seni pek sık göremiyoruz bur aralar... Gerçi 3 çocukla hele hepsi de minikse insan başını kaşımaya vakit bulamıyor. Beyza da benser durumda. Annen ya d aablan gelebilse keşke, sen de biraz yalnız dışarı çıkar, kafanı dinleme fırsatı bulurdun...

Canım, ortalarda olmayınca yoğun çalıştığını tahmin etmiştim. Kolay gelsin :) Demek gelemeyeceksin Görüşsek çok iyi olurdu ama ne yapalım? Sınav güzel geçsin, kutlamak için de buluruz inşallah :)

Anenne geçmiş olsun, iyi çalışmalar :))

Kızlar sadece dördümüz (Banu-Mutlu-Beyza ve ben) buluşuyoruz galiba? Nasıl bir program yapalım? Bizde çocuk yok, sizde var, Mutlu'nun annesi ve ablası da gelecekti. Yemek yemek uyar mı size, yoksa birşeyler içip sohbet mi edelim? Biz 11.00-11.15 gibi orada oluruz sanıyorum :)

nescafemi ve 10 adet bademimi alıp geldim.:)

Biraz bakınıp enginar dolma yapmak üzere mutfağa girişeceğim..

diyetisyen kalori listemi değiştirmedi , hala 2200cal. iki hafta sonra değiştireceğim dedi..Ara yapmaya alışamadığımı bisküvi ve meyve yemek istemediğimi ve hiç yemediğimi söyledim..
Et yemediğin günler araların ekmek peynir olsun muhakak dedi..
8-10 badem, her gün olmamak üzere yiyebilirsin dedi..İlk iki hafta hayır demişti..
Sevindim bende.:)

Bugün beni umutsuz gördüğünü söyledi bende hastalıklardan bahsettim.Herşeyin düzeleceğini benim başaracağımı belirtip bir güzel gaz verip yolladı.:))

Son düzenleme:

Evet çok seviniyorum bende..Umarım bir aksilik olmazda bende sıkılıp bırakmam..

Biz tam iyileşemedik ben öksürmeyede başladım tam oldu...OĞlanda o kadar mızmızki bebek gibi sürekli ağlıyor.
Kızımda çok kaprisli ve çok huysuz bu aralar sınav streside etken buna..
Düşünüp sorduğun için çok mercüüü :)

Doğum günü münasebetinde harikalar yaratıcaksın desene, partide olmak varmış..
Kolay gelsin sana planladığın gibi yolunda gider herşey inşallah...

Son düzenleme:

2200 kalori çok iyi bu günlerinin kıymetini bil yenacım:)) sonra yavas yavas azalacak o kaloriler. Ben de 2000 kalori civarı baslamıstım sımdı 1200-1300 kalorı arası verdi.

Sadece sebze yedıgım zamanlarda aralarda bıskuvı yerıne ben de peynır ekmek yıyorum bıraz. Hem daha doyurucu oluyor. Sımdı yaz geldıgı için harareyt basıyor, ara ogunlerde meyveye agırlık verıcem ben de. sınava kadar dıyetıstene ara verıcem ama yıne de gunde 1500 kalorıyı gecmeyı dusunmuyorum. En azından kılo dengemı korumuş olurum

Badem ben de cok sevıyorum ama 10 tane gözümü doyurmazki benim. Yedıkce yıyesım gelıyo öyle lezzetlı bişey lanet şey

Evet çok gerçekten :) Oda aynını söyledi önemli olan hemen kilo vermen değil düzenli beslenmeye alışman dedi..

Dün hastanedeydim glikoz yüklemesi yapıldı. neyse sonucu doktora gösterdim..
Endokrin doktoruda bana dört beş adet diyet listesi verdi..2000 den 1400 e kadar olan listeler..
Eğer kontrollerini yaptıramazsan her 10 kiloda kalorilerini düşürerek bunları uygulayabilirsin dedi..
Yani gittiğim diyetisyen doğru bişey yapıyormuş..:)

evet canım zaten 90 100 kılolarda olup da gunde 1300 kalorı almak mantık dışı. Illa dıyetısyene gıtmek gerekmıyor. Bu iş metabolizma matematiği zaten. Bu şekilde çok az kalori alarak zayıflayanlar var mı var. Ama kıloları azaltıkca gunde 1000 kalorı ile zayıflıyamaz duruma geldiklerinde kendilerine ne kadar kötülük yaptıklarını görecekler.

Nurgu ve Nursena fotolara bayıldım süper....öyle kilolu bayanda göremedim ayy bende bir basen varki akıllara zarar bende bir türlü foto çekinipte koyamadım ne vakitsiz insanım ben yahu...koşturmaktan öyle yoruldumki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…