günaydın hanımlarr...
öncelikle hemen sabah kilo bildirimimi yapmak istiyorum.
geçen hafta :92
bu hafta : 90,6
giden :1,4
çok mutluyum... bayrama "8" görücem dedim şaka maka görücem inşallah yaa eğer sapıtmazsam şu 1 hafta içinde
hemen cetvelimi de güncelleyim.
hayırlı sahurlar kızlaaarr
geçmişi okudum alıntılar yaptım tam cevap yazıyorum benim kociş kalktı su gibi olmuş (üzerinize afiyet iki gündür hasta dün gece ikiyi geçiyordu hastaneden geldiğimizde ) hemen duşa girdi ona yardımcı olurken yazdıklarımda gitti. siz yazmış kabul edin olurmu
bu akşam inegöle iftara gittik hasta hasta gitti adam söz verdik diye gelince acı kestane yağı vardı onunla biraz masaj yaptım ilaç alıp yattı su gibi kalktı .dün gece daha kötüydü arkadaşlarıyla iftarları vardı. uludağa çıkmışlar bir geldi titriyor hemen bir iğne yap bana dedi. baktım kullanma tarihleri geçmiş kalkıp acile gittik hastahane çok yakın bize, belki bir iğne yaparlar gözün açılır dedim bir parol yazıp gönderdiler. bugün eczaneye gidip grip ilacı aldım inşaAllah iyi gelir.
hadi şimdi ben kaçayım sahur hazırlayım
kukiş i ne için kullanmışlar:26:.
Selam beybilerr
keyifler nasıl ? bende birazcık düşük malesef , eşime 18 gün öğretmen askerlik beklerken Ankara / Polatlı 5.5 ay kısa dönem çıktı , ne diyelim hep hayırlısı dedik , bundada vardır bir hayır
herkesi çook çook öpüyorum , Allaha emanet olunn ...
Hayırlı olsun canım..
Üzülmüşsünüz doğal olarak ama çok uzak değil en azından sık sık görmeye gider özlem giderirsin.
Nilüferim sağol canım benim , memleketime yakın ama malesef elbistana çok yakın değil , 13 saat falan sürüyor
Eki Görüntüle 485265
canımm bu ortadaki gibi bişeydi. rengi aynı bu. biraz daha boldui karnın vardı ondan boldu fasulyecigi bile gördüm karnındada olsa
Selam beybilerr
keyifler nasıl ? bende birazcık düşük malesef , eşime 18 gün öğretmen askerlik beklerken Ankara / Polatlı 5.5 ay kısa dönem çıktı , ne diyelim hep hayırlısı dedik , bundada vardır bir hayır
hoşuma gitti begendim ben elbisemi..
ayy benim dün aldıgım geceliğin rengi de bu ortadakiyle aynı
limon sarısıbenm fasülye bişeyden eksik kalmasın zaten
Aynurummm bebemmmm seni gördüm daha ii oldum..özlemişiz kızz kırmızı kırmızı yazılarını su topicte..
eşinin yeri de belirlenmiş hayırlısı olsun be Aynurum..iiki Ankara olmuş..güvenli olur en azından..
5 ayda inşallah cabucak geçer..şimdiden Allah kavustursun
hoşuma gitti begendim ben elbisemi..
ayy benim dün aldıgım geceliğin rengi de bu ortadakiyle aynı
limon sarısıbenm fasülye bişeyden eksik kalmasın zaten
Aynurummm bebemmmm seni gördüm daha ii oldum..özlemişiz kızz kırmızı kırmızı yazılarını su topicte..
eşinin yeri de belirlenmiş hayırlısı olsun be Aynurum..iiki Ankara olmuş..güvenli olur en azından..
5 ayda inşallah cabucak geçer..şimdiden Allah kavustursun
aynur'cum Allah kavuştursun şimdiden.. vardır bir hayır dediğin gibi... zaten 5,5 ay da çarçabuk geçer gider inşallah.
yena'cım yeğenini de ALLAH korumuş, uff çok üzüldüm valla haberi duyunca.
hele kan vermek için kuyruğa girenleri okuyunca tüylerim diken diken oldu. inşallah yaralılar iyileşir, ALLAH şehit olan gencimizin ailesine de sabır versin
Elbette canım vardır bir hayır...üzme kendini kısa dönem olması daha iyi değil mi?Selam beybilerr
Yenacım akşam haberlerde duyunca aklıma ilksen geldin sonrada unutmuşum kusura bakma...herkes seferber oldu kan bağışı için çok güzeldi... ama olan yine masumlara oluyor...Foça da çalışan yeğenim var dün Foça yolunda patlama oldu duymuşsunuzdur belki..
Patlama saatinden daha erken gitmeselerdi onlarda mayının üzerinden geçeceklermiş..
Hayat ne kısa ve ne anlamsız..
----
Yağmurumgözüm muckssss
Nasılsın canım.?
Oruçla aran nasıl,tutabiliyormusun midenden dolayı..
ben de bildirimimi yapayım..karnımı da öle bir doyurdumki..
bol paTEtes kızartması ve vişne suları nın ardından halen 102 yim
formumu koruduguma sevindim ama keske aç karnına tartılsaydım ah benim kafam da dedm kendime
inşallah böyle kilo almadan devam edersin canım...
geçmiş olsun eşine daficimsağolun canlarım Allah razı olsun
biraz daha açıldı sanki sabaha daha iyi olur inşaAllah
Selam beybilerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?