Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bende kilomu yazıyım hala adet devamm(((7 gün borç(

adet bitti duş aldım
ama dün yeniden başa sarmış gibi başladı acaba düşükmü yine diye baya panikledim
çünkü bir gün boyunca kanama yokken ertesi gün olması korkuttu hayırlısı bakalım...:26:

Yalancı profiterol bana fena kazık attıı yalancı malancı ama
Löp löp yedim artılardayımm

Geçen hafta:84.7
bu hafta :84.9

Sonuç: +200

spor tabiki yine yok orucu atlatalımda hayırlısıyla sıkı bi spor şart iyice yumuşadı vücut

ohhh ohhh tebrik ederim

Selam beybilerr

keyifler nasıl ? bende birazcık düşük malesef , eşime 18 gün öğretmen askerlik beklerken Ankara / Polatlı 5.5 ay kısa dönem çıktı , ne diyelim hep hayırlısı dedik , bundada vardır bir hayır

herkesi çook çook öpüyorum , Allaha emanet olunn ...

Geçmiş olsun daficiğim..
terli terli soğuk sulara,içeceklere birden dayanıyoruz ondan oluyordur muhtemelen..

kukiş i ne için kullanmışlar:26:.

kuku

Hayırlı olsun canım..
Üzülmüşsünüz doğal olarak ama çok uzak değil en azından sık sık görmeye gider özlem giderirsin.

Hayırlı olsun canım..
Üzülmüşsünüz doğal olarak ama çok uzak değil en azından sık sık görmeye gider özlem giderirsin.

Nilüferim sağol canım benim , memleketime yakın ama malesef elbistana çok yakın değil , 13 saat falan sürüyor

Nilüferim sağol canım benim , memleketime yakın ama malesef elbistana çok yakın değil , 13 saat falan sürüyor

Doğru siz Elbistan'da yaşıyordunuz..
Hayırlısı olsun canım vardır bunda da bir hayır...

---

Foça da çalışan yeğenim var dün Foça yolunda patlama oldu duymuşsunuzdur belki..
Patlama saatinden daha erken gitmeselerdi onlarda mayının üzerinden geçeceklermiş..
Hayat ne kısa ve ne anlamsız..

----

Yağmurumgözüm muckssss
Nasılsın canım.?

Oruçla aran nasıl,tutabiliyormusun midenden dolayı..

aynur'cum Allah kavuştursun şimdiden.. vardır bir hayır dediğin gibi... zaten 5,5 ay da çarçabuk geçer gider inşallah.

yena'cım yeğenini de ALLAH korumuş, uff çok üzüldüm valla haberi duyunca.
hele kan vermek için kuyruğa girenleri okuyunca tüylerim diken diken oldu. inşallah yaralılar iyileşir, ALLAH şehit olan gencimizin ailesine de sabır versin

Eki Görüntüle 485265

canımm bu ortadaki gibi bişeydi. rengi aynı bu. biraz daha boldui karnın vardı ondan boldu fasulyecigi bile gördüm karnındada olsa
hoşuma gitti begendim ben elbisemi..
ayy benim dün aldıgım geceliğin rengi de bu ortadakiyle aynı

limon sarısıbenm fasülye bişeyden eksik kalmasın zaten

Aynurummm bebemmmm seni gördüm daha ii oldum..özlemişiz kızz kırmızı kırmızı yazılarını su topicte..

eşinin yeri de belirlenmiş hayırlısı olsun be Aynurum..iiki Ankara olmuş..güvenli olur en azından..
5 ayda inşallah cabucak geçer..şimdiden Allah kavustursun

kızlar çok yazamadım bişiler ama okudum forumu bol bol bu hafta, bildirimimi de yapayım.

kilo -1 ile 96 oldu
iki yirmiliğimi birden çektirdiğim için bu haftalık spor yok.

ben de bildirimimi yapayım..karnımı da öle bir doyurdumki..
bol paTEtes kızartması ve vişne suları nın ardından halen 102 yim

formumu koruduguma sevindim ama keske aç karnına tartılsaydım ah benim kafam da dedm kendime

Meryemmiimm sağol kuzumm , hep hakkımızda hayırlısı dedik , böyle oldu , geçer Allahın izniyle napiim kavuşmak için 5.5 yıl bekledim 5.5 ay daha beklerim heralde

erdimmi naptım ben ya maşallahım var he ne rüya görürmüşüm bee

ya bende alıntı yapamama özürlülüğü başladı unutuyorum ya :78:

chikpeas Allah kavuştursun diyelim

ya haberlerde gördüm yena abla patlamayı feci birşeydi. ama izmirlilerin yaptıklarıda müthişti gerçekten. taksiciler para almamış kan vermeye gidenlerden. nasıl bir kuyruktu. zaten o gün facebookta twitterde hemen paylaşımlar yapıldı herkesin birden haberi oldu paylaşıldı ve Allaha şükür kan temin edilebildi. bugün bi haber okudum. densizin biri demişki izmirliler oruç tutmuyor ondan gittiler kan vermeye demişler. güzel kapak yapmış izmirlilerde ama. izmirli askeri için gider orucunu bozar gerekirse yerine 61 gün kazasını tutar demiş. sırf huzursuzluk çıkarmak için neler deniyor, helal olsun izmirlilere ama müthiş bir duyarlılık gösterdiler. birde benim bildiğim kan vermek oruç bozmazdı dimi?
bide bir şehit babasının ayakkabıları yıpranmıştı nasıl ahh gördüm içim sızladı nasıl ağladım anlatamam yok böyle bir adalet ya

sağol Ayçacımm...

Elbette canım vardır bir hayır...üzme kendini kısa dönem olması daha iyi değil mi?

Yenacım akşam haberlerde duyunca aklıma ilksen geldin sonrada unutmuşum kusura bakma...herkes seferber oldu kan bağışı için çok güzeldi... ama olan yine masumlara oluyor...

inşallah böyle kilo almadan devam edersin canım...

inşallah böyle kilo almadan devam edersin canım...

tesekkür ederim Nevin im

sanırım kılo alma korkusu olmayıp kendini sıkmayınca vucut da kendini sıkmıyor..
stres yapmıyor...kafam rahat ya buna bağlıyorum ben..

sen nasıllsın?yine scak mı işyerin?
bugün sanki düne göre falan bira<z serin hava

sağolun canlarım Allah razı olsun
biraz daha açıldı sanki sabaha daha iyi olur inşaAllah
geçmiş olsun eşine daficim

mutlaka hayırlısı budur canım 5.5 ay su gibi geçsin Allah kavuştursun sağlıcakla eşine canım

zeynep ablacım kolay gelsin sana büyük işlere kalkışmışın hem de kendin yapıyorsun maşallah
çiğ börek yemeye gelirse yena benim için de yesin bolca

Tünaydın kukişler nasılsınız:))))

Yena koptum yaa, ama baya dalga geçiyolar KK ile. Bir derdim var kısmında ben de zaman zaman şok olmuyo değilim. Ne kadar saçma sapan konu açıyolar, bir de çoğu üniversite mezunu bu tarz konu açanların.

Kızlar ben sporuma devam ediyorum. Hergün yürüyüş bandında 45 dakika 4 km yürüyorum, sporu bırakmamam lazım çünkü çok acıkıyorum, haftaya tahlillerimi yaptırıcam. Sanırım indsülin direncim arttı çünkğ özellikle akşamları canım tatlı istiyor. Çok fazla kalori almamak için günce 7 öğün felan yiyorum. Gece geç saatteyattığım için gece 2 ara öğün yapıyorum. Ama 2,3 güne bir tatlı yiyorum malesef. Masum olanları tercih ediyorum ama gene de kalori işte. Dün mesela içi kremalı fındıklı lokum almıştım malatya pazarından, 3 tane ondan yedim. Günde 1500-1800 kalori arası gidiyo bakalım

Bu arada 1 ayı geçti kpss sonuçları açıklanmadı. Kimler vardı forumda kpss ye giren. Meryy girmişti sanırım öüretmen olacak. Çok büyük dolaplar dönüyo arkadaşlar. Bence kpss yi kaldırıp sözlü mülakatla alacaklar insanları. Bu da çok büyük torpil demek. Çevre ve Şehircilik bakanlığı kpss yi sallamaış belliki, kpss şartı olmadan sözlü mülakatla alım yapacakmış. Sen neden yapıyosun kpss sınavını o zaman. Hem kpss diye bir sınav yap, hem de alım yaparken sınavı şart olarak koşma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…