Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese hayırlı cumalar
biz bugün iftara davetliyiz yemek derdim yok
dün de sahurdan önce yattım 1 saat kadar uyumuşum o iyi de sonrasında uyumak zor oluyor hiç uyumadan yatına hemen uykuya dalıyordum oysa
yenam ağırladın peşpeşe misafirleri maşallah ben beceremedim bir türlü yaa
bugün temizlik yapayım azcık dedim ama caddede çalışma var asfaltı kesiyorlar heryer toz içinde camlar kapılar kapalı yine de yapmak lazım bişeyler ama tembel asu 12 den sonra kalktı yine

Bugün spor yapmıycam temizlik yapıcam baya bi. Spor yerine geçer demi:26:

Bugün spor yapmıycam temizlik yapıcam baya bi. Spor yerine geçer demi:26:

kolay gelsin özlemcim geçer tabii maşallah sporu bırakmıyorsun ramazan bitsin ben de bolbol yürüyeceğim inşallah
kpss konusunda ve ev işlerinizde hayırlısını dilerim sizin için canım

kolay gelsin özlemcim geçer tabii maşallah sporu bırakmıyorsun ramazan bitsin ben de bolbol yürüyeceğim inşallah
kpss konusunda ve ev işlerinizde hayırlısını dilerim sizin için canım

Asumancım sen oruç tutuyosun ben tutmadığım için yapıyorum. Bir de sınav zamanı 3 kilo almıştım onun korkusuyla yapıyorum sporu. Spor yapmazsam az yesem bile vucudum sürekli kilo alma eğiliminde insülin direncinden dolayı. Diyetimi de yapabilseydim çok iyi kilo verirdim

chikpeas Canim allah kavustursun, insallah 5 bucuk ay göz kapayincaya kadar hiphizli gecer, bide allah yardimcisi olsun esinin..

Yenacim senide yegenine gecmis olsun, ay allah korumus yaa..

KIzlar günaydin
uyudum uyudum simdide kalktim ise gitmeliyim of hic canim istemiyor, dahada uyusam keske
Neyse ondan sonrada aksam sohbet var + iftar iste
ondan sonrada teravihe giderim belki
görüsürüz geceeeeeee

bu arada dün eximin bütün hediyelerini, paketlerini, resimlerini, herseyi yirttim attim, cöpe bastim,
icim burkuldu, hatta cok acidi icim ama, simdi iyiyim, yüklerden kurtulmus gibiyim..

bakım bitti de girebildim topiğe
nursena aradı evlerine yerleşmeye başlamışlar en kısa zamanda neti bağlatırız dedi
ramazandan sonra diyete devam edeceğiz hepbirlikte inşallah

Son düzenleme:
yazdım o kadar bakımmı ne oldu dedi gitti herşey. birazdan çıkıcam. zaman geçmiyor..çok sıcak oldu şuan..dilim damağım kurudu resmen...

Merry canım işyeri dayanılacak gibi değil orucun zorluğu 1 ise bu işyeri faktörü ile 5 oldu Rabbim günah yazmasın ama neyse....
senin kilo almaman bana umut oluyor canım inşallah nasib olursa...

Asuman abla bende misafirliğe gidiyorum ama eve en erken ulaşan ben olduğum için hazırlık bana kalıyor görümcem geç çıkıcak...nişanlı elti ile kaynım geliyor..kaynaşmaya çalışıyoruz işte..

hepinizi öpüyorum ve ben kaçıyorum...

kilo bildirimi gibi bişi yapıcam bende ne yaptıgımdan tam emin değilim tartım saolsun
ilk çıktım 96.3 dedi. ikinci kez çıktım 97.5 dedi. hiç bişi anlamadım..

herkese merhabalar bu hafta ancak 200 gram verebildim.ama açıkçası ramazanda diyete biraz ara verdim gibi canımın istediği şeyleri yiyiyorum.bayramdan sonra devam edicem diyete.o zamana kadar da takılıcam işte böyle nasılsa kilo almıyorum çok şükür bu kadar yemeye
geçen hafta:79.2
bu hafta:79
giden:200 gram

spora gelecek olursak valla ramazanın başında bir hafta kadar gittim iftardan sonra spor aletlerine ama sonradan sporu da bıraktım.deyim yerindeyse ramazanda kendimi nadasa bıraktım ne diyet var ne spor.bayramdan sonra bomba gibi dönücem ama

Herkese Selamlar =))) Bu gün iftara misafirlerim var. Ev hanımı olmak ne kadar zormuş. Öğrenciliğimin kıymetini her geçen gün biraz daha iyi anlıyorum. Okulum açılsın diye dört gözle bekliyorum =)
Ve ve ve gelelim bildirime...

Kilom 96.400 =))

Yavaş yavaş veriyorum ama olsun hiç yoktan iyidir =)

evet canımm..aynen bende sen gibi düşünüyorum..
geçmiş senelerde hiç böle ayları bulmamıştı açıklama..

kpss yi kaldırıp sözlü mülakat zahmetine girmeye gerek yok aslında yine istedikleri kişiyi alıyorlar..
sınavda hangi soruları işaretledigimiz bilgisini bile bir kagıda alıp dısarı cıkarmama izin vermediler..
e şimdi bana 2 yanlısım oldugu yerde 5 deseler ne bilecem..

bu daha iyi günlerimiz diye düşünüyorum bazen..ilerde bizden olmayn ya da kadınlar sınava giremez falan diye sartta koyabilirler..

off ağzım açılacak bak yine..bende bu muhaliflik varken almazlar tabi beni meb e falan

ama şaka bir yana hiç adil bir düzen degil bu..hadi bir cok yerde yapıyosun da sınav da yapılır mı?
sınavdan önce soruların büyük bir kısmı bazı dershanelerin deneme sınavlarında cıkmış..
ortaya cıktı bu durum..ama ösym yine de kabul etmiyor..bizimde elimiz mahkum sesimiz çıkmıyor

Dün çok etkilendim mehtapçığım,yemekte onlar da vardı..sürekli varsayımlarda bulunduk ya bişey olsaydı diye.(
Düşün bu olayı her gün yaşayanlar var sıcağı sıcağına ülkemizin doğusunda..
Olan elbet masumlara oluyor. ben birde çocuklara çok üzülüyorum :)
Şemdinlide günlerdir savaş var her yer bombalanıyor..İşin ilginci olayı öylesine kanıksadıkki artık konuşmuyoruz haberlerde veya gazetede gördüğümüzde moralimiz bozulmasın diye çeviriyoruz..
Dava neyin davası çözemedim..Durum sadece ırkçılığı tetikliyor tek bildiğim bu..Her doğuluya potansiyel terörist gözüyle bakılıyor..
Bir dava vardı Siirt'li 79 yaşında sitti ana duymuşsunuzdur haberlerde falan dava açılmış, veya tutuklu..
23 yaşında kızını mayınlardan kaybediyor..
Bir oğlu askerde şehit oluyor diğer oğlu dağda öldürülüyor..
bir anne bu düşün..her türlü acıyı yaşamış,yaşıyor..
ŞEhit evlerini gördüğümüzde içim acıyor..Yoksulluk okunuyor her bir karesinde..
ŞEhit babasının ayakkabılar yıpranmıştı diyorsun.
Hiiç duymadım ben bir işadamının oğlunu bırakın yeğeni komşusu şehit edilmiş..
anlamıyorum ben bu işten.. yada ben salağım..

Birde ben oruç tutma olayının çok büyütüldüğünü düşünüyorum herkes kendi inancı doğrultusunda yaşamalı..
MAhalle baskısına gerek yokki..
İnancımızı bari politikaya alet etmeyelim..diye düşünüyorum ben..

MEhtapçığım gördünmü atahan bebeği.? nasıl durumu bizim yerimizede kokla.:)

Sağol nevinciğim hatırladığın için..

Mülakat çok kötü bişey...Sınavla bir şekilde yine hakkın ölmüyordu böyle çok fena...
Umarım olmaz..

Son düzenleme:
kilo bildirimi gibi bişi yapıcam bende ne yaptıgımdan tam emin değilim tartım saolsun
ilk çıktım 96.3 dedi. ikinci kez çıktım 97.5 dedi. hiç bişi anlamadım..

Canım paylaşımın çok azdı, bu hafta pek göremedik seni..
İşlerin vardır diye düşünüyorum,bundan sonra daha fazla göreceğiz seni değilmi.?

sen kilonu bilmiyorsan ben nasıl bileceğim :) Tekrar çık bakalım ne diyecek..Yada ortalamayı yaz.:)

KEndini nasıl iyi hissedeceksen onu yapman daha iyi olmuş..
Herşeyin hayırlısı..Çok daha iyileriyle karşılaşacağına inanıyorum ben..
KAç yaşındasın canım sen...Yaşın küçüktü diye hatırlıyorum..

210 gramlık fasulyenin muhalif annesi.:)

şimdi tartıldım 97,5 dedi. umarım dogrudur.. :)
bu hafta hep aynı şeyleri yedim. hemen hemen hiç değiştirmedim diye yazmak istemedim pek.. ama yazarım bundan sonra tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…