- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Bugün spor yapmıycam temizlik yapıcam baya bi. Spor yerine geçer demi:26:
kolay gelsin özlemcim geçer tabii maşallah sporu bırakmıyorsun ramazan bitsin ben de bolbol yürüyeceğim inşallah
kpss konusunda ve ev işlerinizde hayırlısını dilerim sizin için canım
Bu arada 1 ayı geçti kpss sonuçları açıklanmadı. Kimler vardı forumda kpss ye giren. Meryy girmişti sanırım öüretmen olacak. Çok büyük dolaplar dönüyo arkadaşlar. Bence kpss yi kaldırıp sözlü mülakatla alacaklar insanları. Bu da çok büyük torpil demek. Çevre ve Şehircilik bakanlığı kpss yi sallamaış belliki, kpss şartı olmadan sözlü mülakatla alım yapacakmış. Sen neden yapıyosun kpss sınavını o zaman. Hem kpss diye bir sınav yap, hem de alım yaparken sınavı şart olarak koşma. [/B]
ya haberlerde gördüm yena abla patlamayı feci birşeydi. ama izmirlilerin yaptıklarıda müthişti gerçekten. taksiciler para almamış kan vermeye gidenlerden. nasıl bir kuyruktu. zaten o gün facebookta twitterde hemen paylaşımlar yapıldı herkesin birden haberi oldu paylaşıldı ve Allaha şükür kan temin edilebildi. bugün bi haber okudum. densizin biri demişki izmirliler oruç tutmuyor ondan gittiler kan vermeye demişler. güzel kapak yapmış izmirlilerde ama. izmirli askeri için gider orucunu bozar gerekirse yerine 61 gün kazasını tutar demiş.sırf huzursuzluk çıkarmak için neler deniyor, helal olsun izmirlilere ama müthiş bir duyarlılık gösterdiler. birde benim bildiğim kan vermek oruç bozmazdı dimi?
bide bir şehit babasının ayakkabıları yıpranmıştı nasıl ahhgördüm içim sızladı nasıl ağladım anlatamam yok böyle bir adalet ya
Elbette canım vardır bir hayır...üzme kendini kısa dönem olması daha iyi değil mi?
Yenacım akşam haberlerde duyunca aklıma ilksen geldin sonrada unutmuşum kusura bakma...herkes seferber oldu kan bağışı için çok güzeldi... ama olan yine masumlara oluyor...
inşallah böyle kilo almadan devam edersin canım...
Tünaydın kukişler nasılsınız:))))
Yena koptum yaa, ama baya dalga geçiyolar KK ile. Bir derdim var kısmında ben de zaman zaman şok olmuyo değilim. Ne kadar saçma sapan konu açıyolar, bir de çoğu üniversite mezunu bu tarz konu açanların.
Kızlar ben sporuma devam ediyorum. Hergün yürüyüş bandında 45 dakika 4 km yürüyorum, sporu bırakmamam lazım çünkü çok acıkıyorum, haftaya tahlillerimi yaptırıcam. Sanırım indsülin direncim arttı çünkğ özellikle akşamları canım tatlı istiyor. Çok fazla kalori almamak için günce 7 öğün felan yiyorum. Gece geç saatteyattığım için gece 2 ara öğün yapıyorum. Ama 2,3 güne bir tatlı yiyorum malesef. Masum olanları tercih ediyorum ama gene de kalori işte. Dün mesela içi kremalı fındıklı lokum almıştım malatya pazarından, 3 tane ondan yedim. Günde 1500-1800 kalori arası gidiyo bakalım
Bu arada 1 ayı geçti kpss sonuçları açıklanmadı. Kimler vardı forumda kpss ye giren. Meryy girmişti sanırım öüretmen olacak. Çok büyük dolaplar dönüyo arkadaşlar. Bence kpss yi kaldırıp sözlü mülakatla alacaklar insanları. Bu da çok büyük torpil demek. Çevre ve Şehircilik bakanlığı kpss yi sallamaış belliki, kpss şartı olmadan sözlü mülakatla alım yapacakmış. Sen neden yapıyosun kpss sınavını o zaman. Hem kpss diye bir sınav yap, hem de alım yaparken sınavı şart olarak koşma.
kilo bildirimi gibi bişi yapıcam bende ne yaptıgımdan tam emin değilim tartım saolsun
ilk çıktım 96.3 dedi. ikinci kez çıktım 97.5 dedi. hiç bişi anlamadım..
chikpeas Canim allah kavustursun, insallah 5 bucuk ay göz kapayincaya kadar hiphizli gecer, bide allah yardimcisi olsun esinin..
Yenacim senide yegenine gecmis olsun, ay allah korumus yaa..
KIzlar günaydin
uyudum uyudum simdide kalktim ise gitmeliyimof hic canim istemiyor, dahada uyusam keske
Neyse ondan sonrada aksam sohbet var + iftar iste
ondan sonrada teravihe giderim belki
görüsürüz geceeeeeee
bu arada dün eximin bütün hediyelerini, paketlerini, resimlerini, herseyi yirttim attim, cöpe bastim,
icim burkuldu, hatta cok acidi icim ama, simdi iyiyim, yüklerden kurtulmus gibiyim..
evet canımm..aynen bende sen gibi düşünüyorum..
geçmiş senelerde hiç böle ayları bulmamıştı açıklama..
kpss yi kaldırıp sözlü mülakat zahmetine girmeye gerek yok aslında yine istedikleri kişiyi alıyorlar..
sınavda hangi soruları işaretledigimiz bilgisini bile bir kagıda alıp dısarı cıkarmama izin vermediler..
e şimdi bana 2 yanlısım oldugu yerde 5 deseler ne bilecem..
bu daha iyi günlerimiz diye düşünüyorum bazen..ilerde bizden olmayn ya da kadınlar sınava giremez falan diye sartta koyabilirler..
off ağzım açılacak bak yine..bende bu muhaliflik varken almazlar tabi beni meb e falan
ama şaka bir yana hiç adil bir düzen degil bu..hadi bir cok yerde yapıyosun da sınav da yapılır mı?
sınavdan önce soruların büyük bir kısmı bazı dershanelerin deneme sınavlarında cıkmış..
ortaya cıktı bu durum..ama ösym yine de kabul etmiyor..bizimde elimiz mahkum sesimiz çıkmıyor
Canım paylaşımın çok azdı, bu hafta pek göremedik seni..
İşlerin vardır diye düşünüyorum,bundan sonra daha fazla göreceğiz seni değilmi.?
sen kilonu bilmiyorsan ben nasıl bileceğim :) Tekrar çık bakalım ne diyecek..Yada ortalamayı yaz.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?