Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

şimdi tartıldım 97,5 dedi. umarım dogrudur.. :)
bu hafta hep aynı şeyleri yedim. hemen hemen hiç değiştirmedim diye yazmak istemedim pek.. ama yazarım bundan sonra tabi

Arka arkaya tartılınca değişiklik oluyor..
Benim tartıda öyle..Ben çoğunlukla bir kere çıkıyorum tamam..Bazen şüpheleniyorum :) O zamanda 3 kez çıkıp ortalamasını alıyorum.:))
Yazık bize yaaa..:)

Yenacım sen kaç kilosun,çizelgeni değiştirmiyormusun,merakettim

99,5 kiloyum oruçtan dolayı kilo veremiyorum..Almadığıma şükrediyorum genelde her yıl alırdım çünkü..
birde ben iradesizin önde gideniyim disiplin sıfır...Böyle olunca metabolizmam da kafayı yedi...İki gün dikkat ediyorum beş gün yiyorum böyle işte...
O kadar laçkalaştıki benim diyet işi..Offff offff ..

yenacığım kilomu aynı geçebilirmisin tartılamadım..3 hafta da izinli geçebilirmisin =)))

hakkınızı helal edin 3 haftalık bir trabzon tatiline çıkıyorum..aileme kavuşucam hasret gidereceğim..öpüyorum hepinizi....

Canım benim burnumdaki hızmayı bile çıkarttırdılar sınava girmeden. Böyle gücenliğin olduğu bir sınavda beyaz kalemin öğrencileri/öğretmenleri soruları sınav giriş kağıdının arkasına yazıp cıkmıslar sınavdan öyle mi. Ve bunu kimse farketmemiş. Önce soruları ezberlediler denildi ama güncel sorular olmayınca ve de sorular kelimesi kelimesine aynı olunca ezberlenmediği ortaya çıktı. 2010da da aynı şekilde ösym başkanı asla kopya yok diyordu ama sizin sınav iptal edildi. İnsanları salak yerine koyuyolar yemin ederim

Ben oruç tutsam kesin kilo alırdım.Açlıpa asla dayanamıyorum. 2,3 saate acıkıyorum düşün yani.İftarda da ne bulursam yerdim gözüm görmezdi

"kukiş" e hala gülüyorum

canım hayırlı olsun yeri. polatlı güzel bir yer.. askerlik açısından da iyi... benim eşim de yıllar önce orada yapmış askerliğini..sağlıcakla dönsün sana inşallah...

Bugün spor yapmıycam temizlik yapıcam baya bi. Spor yerine geçer demi:26:

geçenlerde bir çalışma okumuştum tam da bununla ilgili. eğer ev işi yaparken kalori kaybedeceğinin bilincinde isen bu gerçekten de zayıflamaya yardımcı oluyormuş. yani niyet önemli bol kalori harcayıp zayıflamayı isteyerek temizlik yapılacakmış

hayatım çok yavaş veriyorum ,haftada yarım kilo ayda 2 kilo eder,70 olmam için bayağı zaman var,bu arada sen kaç kilosun,kaç haftadır çizelgen hep aynı sanki

canım bediicanım ayda iki kilo çok iyi bir rakam. bence hedef bu olmalı verilen kilonun kalıcılığı için. düşünsene 6 ayda 12 kilo... ben bunu istiyorum zaten. hem bir de işin margarin kısmı var..düşünsene her ay 8 margarin.. geçen gün markette margarin reyonuna baktım..ben bir yılda yaklaşık12 kilo verdim yani 48 margarin.. şimdi taşı deseler kucağımda taşıyamam.. ayda iki kilo verelim her ay verelim inşallah...

allah ıslah etsin onları...

bu arada sabah uyku sersemi tartılmayı unutup çıktım. hastanede tartılabilirim ama tartı değişmesin istiyorum..
o yüzden ben dünkü kilomu bildireyim

geçen hafta 85.2 idi. bu hafta 84.7.....tam 500 gram, yaniiii 2 margarin daha........

spor: 40 dakikacık maalesef.

sanırım 5-6 güne kadar adet olurum. bu aralar 2 kilo eklenir üstüme. ama ödem olduğunu bilecek ve kendimi hiç üzmeyeceğim....

ben sınava girmedimde pazartesi açıklancak diye duydum. iptal edilmesini istiyorlarmış felan. haberlerdende bişey anlamıyorum artık. eylülde gircem bende ama hiiiiiçç hevesim yok :44::44:

şu sözlük meselesine bende baktım. anaaaaaaaamm neler neler demişler bazısı baya saydırmış sanki biz napıyoruz onlara ? çok enteresan bir milletiz valla ya çamur at izi kalsın. üstten bakıp geçiyorlar pat yorum yapıştırıyorlar bilip bilmeden. kukiş meseleside güzelmiş ya. bugün kardeşime dedim kukişim için ped al diye. bön bön suratıma baktı durdu sonra kahkahayı bastı birbirimize kukiş diye seslenmeye başladık sevdik biz bunu. sadece ev sınırları dışında kullanmamaya çalışacağız sanırım.

sedaaaaaaaamm geç olsun güç olmasın ben yavrum
bende oda yok çizelgemi bile değişmiyorum moralim bozulmasın diye. en azından öyle kalsında 88e erişmeyi başarayım

evet ablacım ya biliyorum o davayı. öyle enteresan hikayeler varki. ve orada taraf olmak zorunda bırakıyorlar. biyerde izlemiştim geçenlerde pkk resmen zulüm ediyor. berbat bir durum ya. ailelelerin içine giriyor parçalayıp çocuklarını kandırıyor yada tehdit ediyor. sonrada durum kontrol altında diye konuşuyorlarda kontrol altında olan bişey yok. oradaki halk acı içinde. ve artık dediğin gibi dizi izler gibi haber izliyoruz. izle bak geç. bu durumdayız. ateş düştüğü yeri yakıyor işte. Allah yardımcımız olsun.

biz kiralık ev arıyorduk annemle. benim annem elazıglı. ev sahibi soruyor nerelisin elazığlıyım diyor annem. adam duruyor elazıglılılar iyidir diyor düşünüyor korkuyor evi vermiyor. ben doğuluya ev vermem diyor. böyle ayrımcılık yapılıyor. ve kaç kere oldu bu. sanki benim annem terörist. melek gibi kadındır benim annem ya. bikeresinde sinirlendi annem ev sahibinin birine. ne sanıyosunuz siz bizi diye çıkıştı. kimliğini çıkardı annem bak dedi burda ne yazıyor Türkiye Cumhuriyeti dedi. ben teröristsem al kimliğimi elimden dedi. adam şoka girdi. annemde ağlamaya başladı. berbat birgündü.. ama neyseki ev bulduk (ev sahibimizde elazıglı )

haklısın yena abla. ırkçılık yapılmamalı. dinimiz özellikle bu konulara alet edilmemeli. ama işte insan püskürcek yer arıyor buna tepkide kendini savunma ihtiyacı.

offffffffffff Rabbim güzel günler göstersin.

bu arada Atahanımızı göremedik
teyzem daha bugün çıktı hastaneden annemle eve geçmişler. bebek hastanedeymiş. annemde uyuyordu anlayamadım bişey. neden hastanede dedim. araştırma hastanesi orası. kural böyleymiş dedi. bişey yok sorun yok dedi. uyku sersemi konuşamadıda annem. bebekler sonradan mı çıkarılıyor artık bilgisi olan var mı? korktum ya bişey mişey olur Allah korusun.

merhabaa kızlaaaarr
ben bu sabah girdim biraz geçmişe baktım birkaç alıntı yaptım

Daficim gecmis olsun esine

daficim eşine geçmiş olsun

günaydınnn...

Dafi ablacım eşine çok geçmiş olsun..yaz gribide zor olur...

16:

Geçmiş olsun daficiğim..
terli terli soğuk sulara,içeceklere birden dayanıyoruz ondan oluyordur muhtemelen..

geçmiş olsun eşine daficim

daficim enisteye gecmis olsun cnm
hepinizden Allah razı olsun
grip işte tedavi olursan 7 gün olmazsan bir hafta derler ya bununki bir haftayıda geçti hergün biraz daha artarak birazda yıprandı ramazan günü hergün hastahanelerde koşturdu sonra cenaze üzüntü derken oldukca yıprandı. birgün niyetlenme ilaç al istirahat et dedim onuda yapmıyor bir dahaki ramazanı görmeye senedimiz varmı bak hala oğlu göremedi şimdi orucunu tutmak istesede yok diyor. neyse bugün biraz daha rengi yerine geldi sanki atlatır inşaAllah

yukarıdaki leri yazdım bu günlerde gönderdiklerim gidiyor diye kopyaladım
sonra tıkladım iyikide kopyalamışım
karşıma bu çıktı

Site Yönetiminden Mesaj Var ! Kadinlar Kulübü Sayfası Bakım Sebebiyle geçici olarak hizmet dışıdır. Bu geçici sorundan dolayı özür dileriz. Portalda zaman geçirmeye ne dersiniz ? Tıklayın Kadınlar Kulübü Portal [/QUOTE .!.:
sonrada şu ana kadar giriş yapamadım.
şimdi gidip biraz geçmişe bakayım.

Cok sagol canim insallah öyle olcak, bende buna inaniyorum..
24 yasindayim ben, pekte kücük sayilmam

yenacim benim kilom ayni canim

banada aynısıyla hitabedebilirsin bu sabah üç fazlam vardı bakalım akşam ne çıkacak şimdi kalkınca çıkacam tartıya

ödem söktürücü ilaç vermiyorlar canım maydanoz suyu iç bende sana eşlik ederim

Bugün ekşi deki neye çok güldüm biliyomusun.?
Hani kociş,bebiş,hamiş deniyor ya..Onlarda kukiş demişler koptum ayol..
bende baktım ama göremedim

komik demek bile komik kalıyor saçmalardan seçmeler bile diyebiliriz millete eylence oluyor bazıları

sagol canim yaa nerden aklima geldiyse

Canim ya utanilcak bisey yok sonucta, ögrenci oldugum icin harcligimi cikarmak icin, okul harcini filan cikarmak icin temizlige gidiyorum

[/COLOR][/B]
utanılacak değil gurur duyulacak birşey var bence seni takdir ettim canım başkalarının eline bakmak yerine hayat mücadelesi veriyorsun. ama tanımadığın yerlerde dikkatli ol

kukiş i ne için kullanmışlar:26:

[/COLOR]
kociş yerine dir herhalde kocişi biraz daha sulandırmışlar

günaydınlar hayırlı cumalar bayanlar

sporum yok
kilom 80 yuppiii 79 a 1 kaldı..inşallah haftaya 79 olurum..bayrama siwasa gidiyoruz inşallah kilo almadan dönerim
dahada aşağılara inersin inşaAllah

ayy bende bugün içli köfte yapmak istedim ama dayanamaz yerim diye vazgeçtim

ben size cııısss demiştim

göz açıp kapayana kadar bitirir döner inşaAllah canım şimdiden Allah kavuştursun

Buraya uzun zamandır uğrayamadım :/ Tartıldımmm korkunç kilomla yüzleştim :'( Doktora git ve sonrasında Bi dolu tahlil ardından hastalıklar silsilesi.. Tatile gittim sürekli kafa dağıtmak için :/ Diyet olayı biraz yalan oldu gibi oldu ama bırakmadım İnşallah başarabilirim bu kez..seneye eylülde gelin olucam Spor hekimliğinden spor eğitimi alıp sağlıklı spor listemi hazrlayp hastalıklarımla birlikte sağlıklı beslenmeye devam edicem :)

Not : sedim yüksekliği ve demir azlığı yüzünden beyaz ekmek serbest kepek ve çavdar yasak Tatlı almam gerekmiş sadece meyve ve dondurmaya izin verdi doktor:/ az biraz yersin dedi :/ furuttare filan yerim heralde :)

Bana destek olun kızlar.. moralim çok bozuk.. hem çıkan hastalıklar.. (astım,reflü şüphesi,yumurtalıkta kist şüphesi,kansızlık,b12 düşüklüğü,romatizma,bel fıtığı.. ooff off
hem de sınav işlerimin bütlere kalması inşallah sınıfı geçerim

Kızlar araştırmalarıma göre hamile bayanların yürüyüş bandından yürümesinin hiç sakıncası yokmuş hatta daha güvenliymiş. Normalde yürüdüğünüz hızdan daha az yürüdüğünüz ve nefes nefese kalmadan yürüdüğünüz sürece yarım saat yürüyüş çok faydalıymış gebeler için. Bende hassas bagırsak sendromu ve anüs çatlağı var, bu nedenle ağlıyarak w'den çıktığımı bilirim kaç kez. Hamile bayanlarda bu sorun hiç yoksa bile olabiliyormuş. Yani anlıyacağınız benim hayatım boyu spor yapmam lazım. Çalışıyorken çok zor oluyodu ama en azından yürüyüş bandım var. Ben hamileyken çok zararlı olur yürüyüş bandı diye düşünüyodum. Ben normalde 6 km/s hızla yürüyorum ama çok hızlı oluyo, hamileyken 4.5- 5 arası hız yeterli olur sanırım. Bebek bekleyenler sakın sporu bırakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…