Yenacım;
sonunda 89 u gördüm ,
kilom :89,8
spor yok
şimdi tartıldım 97,5 dedi. umarım dogrudur.. :)
bu hafta hep aynı şeyleri yedim. hemen hemen hiç değiştirmedim diye yazmak istemedim pek.. ama yazarım bundan sonra tabi
harikasın yaa..
Darısı bana ve senin 70 leri görmene...
Yenacım sen kaç kilosun,çizelgeni değiştirmiyormusun,merakettim
evet canımm..aynen bende sen gibi düşünüyorum..
geçmiş senelerde hiç böle ayları bulmamıştı açıklama..
kpss yi kaldırıp sözlü mülakat zahmetine girmeye gerek yok aslında yine istedikleri kişiyi alıyorlar..
sınavda hangi soruları işaretledigimiz bilgisini bile bir kagıda alıp dısarı cıkarmama izin vermediler..
e şimdi bana 2 yanlısım oldugu yerde 5 deseler ne bilecem..
bu daha iyi günlerimiz diye düşünüyorum bazen..ilerde bizden olmayn ya da kadınlar sınava giremez falan diye sartta koyabilirler..
off ağzım açılacak bak yine..bende bu muhaliflik varken almazlar tabi beni meb e falan
ama şaka bir yana hiç adil bir düzen degil bu..hadi bir cok yerde yapıyosun da sınav da yapılır mı?
sınavdan önce soruların büyük bir kısmı bazı dershanelerin deneme sınavlarında cıkmış..
ortaya cıktı bu durum..ama ösym yine de kabul etmiyor..bizimde elimiz mahkum sesimiz çıkmıyor
99,5 kiloyum oruçtan dolayı kilo veremiyorum..Almadığıma şükrediyorum genelde her yıl alırdım çünkü..
birde ben iradesizin önde gideniyim disiplin sıfır...Böyle olunca metabolizmam da kafayı yedi...İki gün dikkat ediyorum beş gün yiyorum böyle işte...
O kadar laçkalaştıki benim diyet işi..Offff offff ..
Selam beybilerr
keyifler nasıl ? bende birazcık düşük malesef , eşime 18 gün öğretmen askerlik beklerken Ankara / Polatlı 5.5 ay kısa dönem çıktı , ne diyelim hep hayırlısı dedik , bundada vardır bir hayır
herkesi çook çook öpüyorum , Allaha emanet olunn ...
Bugün spor yapmıycam temizlik yapıcam baya bi. Spor yerine geçer demi:26:
hayatım çok yavaş veriyorum ,haftada yarım kilo ayda 2 kilo eder,70 olmam için bayağı zaman var,bu arada sen kaç kilosun,kaç haftadır çizelgen hep aynı sanki
Canım benim burnumdaki hızmayı bile çıkarttırdılar sınava girmeden. Böyle gücenliğin olduğu bir sınavda beyaz kalemin öğrencileri/öğretmenleri soruları sınav giriş kağıdının arkasına yazıp cıkmıslar sınavdan öyle mi. Ve bunu kimse farketmemiş. Önce soruları ezberlediler denildi ama güncel sorular olmayınca ve de sorular kelimesi kelimesine aynı olunca ezberlenmediği ortaya çıktı. 2010da da aynı şekilde ösym başkanı asla kopya yok diyordu ama sizin sınav iptal edildi. İnsanları salak yerine koyuyolar yemin ederim
Tünaydın kukişler nasılsınız:))))
Yena koptum yaa, ama baya dalga geçiyolar KK ile. Bir derdim var kısmında ben de zaman zaman şok olmuyo değilim. Ne kadar saçma sapan konu açıyolar, bir de çoğu üniversite mezunu bu tarz konu açanların.
Kızlar ben sporuma devam ediyorum. Hergün yürüyüş bandında 45 dakika 4 km yürüyorum, sporu bırakmamam lazım çünkü çok acıkıyorum, haftaya tahlillerimi yaptırıcam. Sanırım indsülin direncim arttı çünkğ özellikle akşamları canım tatlı istiyor. Çok fazla kalori almamak için günce 7 öğün felan yiyorum. Gece geç saatteyattığım için gece 2 ara öğün yapıyorum. Ama 2,3 güne bir tatlı yiyorum malesef. Masum olanları tercih ediyorum ama gene de kalori işte. Dün mesela içi kremalı fındıklı lokum almıştım malatya pazarından, 3 tane ondan yedim. Günde 1500-1800 kalori arası gidiyo bakalım
Bu arada 1 ayı geçti kpss sonuçları açıklanmadı. Kimler vardı forumda kpss ye giren. Meryy girmişti sanırım öüretmen olacak. Çok büyük dolaplar dönüyo arkadaşlar. Bence kpss yi kaldırıp sözlü mülakatla alacaklar insanları. Bu da çok büyük torpil demek. Çevre ve Şehircilik bakanlığı kpss yi sallamaış belliki, kpss şartı olmadan sözlü mülakatla alım yapacakmış. Sen neden yapıyosun kpss sınavını o zaman. Hem kpss diye bir sınav yap, hem de alım yaparken sınavı şart olarak koşma.
Herkese Selamlar =))) Bu gün iftara misafirlerim var. Ev hanımı olmak ne kadar zormuş. Öğrenciliğimin kıymetini her geçen gün biraz daha iyi anlıyorum. Okulum açılsın diye dört gözle bekliyorum =)
Ve ve ve gelelim bildirime...
Kilom 96.400 =))
Yavaş yavaş veriyorum ama olsun hiç yoktan iyidir =)
Dün çok etkilendim mehtapçığım,yemekte onlar da vardı..sürekli varsayımlarda bulunduk ya bişey olsaydı diye.(
Düşün bu olayı her gün yaşayanlar var sıcağı sıcağına ülkemizin doğusunda..
Olan elbet masumlara oluyor. ben birde çocuklara çok üzülüyorum :)
Şemdinlide günlerdir savaş var her yer bombalanıyor..İşin ilginci olayı öylesine kanıksadıkki artık konuşmuyoruz haberlerde veya gazetede gördüğümüzde moralimiz bozulmasın diye çeviriyoruz..
Dava neyin davası çözemedim..Durum sadece ırkçılığı tetikliyor tek bildiğim bu..Her doğuluya potansiyel terörist gözüyle bakılıyor..
Bir dava vardı Siirt'li 79 yaşında sitti ana duymuşsunuzdur haberlerde falan dava açılmış, veya tutuklu..
23 yaşında kızını mayınlardan kaybediyor..
Bir oğlu askerde şehit oluyor diğer oğlu dağda öldürülüyor..
bir anne bu düşün..her türlü acıyı yaşamış,yaşıyor..
ŞEhit evlerini gördüğümüzde içim acıyor..Yoksulluk okunuyor her bir karesinde..
ŞEhit babasının ayakkabılar yıpranmıştı diyorsun.
Hiiç duymadım ben bir işadamının oğlunu bırakın yeğeni komşusu şehit edilmiş..
anlamıyorum ben bu işten.. yada ben salağım..
Birde ben oruç tutma olayının çok büyütüldüğünü düşünüyorum herkes kendi inancı doğrultusunda yaşamalı..
MAhalle baskısına gerek yokki..
İnancımızı bari politikaya alet etmeyelim..diye düşünüyorum ben..
MEhtapçığım gördünmü atahan bebeği.? nasıl durumu bizim yerimizede kokla.:)
Sağol nevinciğim hatırladığın için..
Mülakat çok kötü bişey...Sınavla bir şekilde yine hakkın ölmüyordu böyle çok fena...
Umarım olmaz..
Daficim gecmis olsun esine
daficim eşine geçmiş olsun
günaydınnn...
Dafi ablacım eşine çok geçmiş olsun..yaz gribide zor olur...
16:
Geçmiş olsun daficiğim..
terli terli soğuk sulara,içeceklere birden dayanıyoruz ondan oluyordur muhtemelen..
geçmiş olsun eşine daficim
hepinizden Allah razı olsundaficim enisteye gecmis olsun cnm
Site Yönetiminden Mesaj Var ! Kadinlar Kulübü Sayfası Bakım Sebebiyle geçici olarak hizmet dışıdır. Bu geçici sorundan dolayı özür dileriz. Portalda zaman geçirmeye ne dersiniz ? Tıklayın Kadınlar Kulübü Portal [/QUOTE .!.:sonrada şu ana kadar giriş yapamadım.
şimdi gidip biraz geçmişe bakayım.
KEndini nasıl iyi hissedeceksen onu yapman daha iyi olmuş..
Herşeyin hayırlısı..Çok daha iyileriyle karşılaşacağına inanıyorum ben..
KAç yaşındasın canım sen...Yaşın küçüktü diye hatırlıyorum..
banada aynısıyla hitabedebilirsin bu sabah üç fazlam vardı bakalım akşam ne çıkacak şimdi kalkınca çıkacam tartıyacecoşuçum,çok su içtiğin için fazla çıkmış olma ihtimalini göz önünde bulundurdum.hahahaa ne diyorum ben yaaa.
Yılmaz Erdoğanlaştırdıklarımızdanmıyım.
KAfam güzel valla paso yeyince..
ödem söktürücü ilaç vermiyorlar canım maydanoz suyu içİnşallah öyledir valla bıktım şu mehteran olayından :26:
Aslında bir ara sağlık ocağına gidip doktora söylesem ya bana bir ödem söktürücü versinRamazan davulu gibiyim fazla yemediğim halde
)
bende baktım ama göremedimBugün ekşi deki neye çok güldüm biliyomusun.?
Hani kociş,bebiş,hamiş deniyor ya..Onlarda kukiş demişler koptum ayol..
komik demek bile komik kalıyor saçmalardan seçmeler bile diyebilirizaa yine bir basıma ben kaldım..
bende gideyimm bir derdim var köşesini okuyayım..
belkim sonra Ekşi Sözlük te birşeyler karalarım
yaa Allah ım kimseye dert vermesin ama bazıları da cidden komik oluyor
hadi ii geceler topictaşlarım...cansınızz
utanılacak değil gurur duyulacak birşey var bence seni takdir ettim canım başkalarının eline bakmak yerine hayat mücadelesi veriyorsun.
sagol canim yaa nerden aklima geldiyse
Canim ya utanilcak bisey yok sonucta, ögrenci oldugum icin harcligimi cikarmak icin, okul harcini filan cikarmak icin temizlige gidiyorum
[/COLOR][/B]
kociş yerine dir herhalde kocişi biraz daha sulandırmışlarkukiş i ne için kullanmışlar:26:
[/COLOR]
dahada aşağılara inersin inşaAllahgünaydınlar hayırlı cumalar bayanlar
sporum yok
kilom 80 yuppiii 79 a 1 kaldı..inşallah haftaya 79 olurum..bayrama siwasa gidiyoruz inşallah kilo almadan dönerim
ayy bende bugün içli köfte yapmak istedim ama dayanamaz yerim diye vazgeçtimgünaydınnn...
Yenacım misafirleri ağırladın ben bu ramazan tembelim ramazan öncesi toplanınca kimseyi çağırmadım bir daha.. hafta içi arkadaşımız olan bir çifti alabilrim onun dışında yok...zaten her c.tesi biz davetliydik yarın akşamda eltime davetliyiz kv kp bizim aile görümcemin aile...bize içli köfte yapacakmış Elazığ yöresine ait yemekler yiyeceğiz inşallah...
bende regl olurum ramazanı bitiremem sanırım sağlık olsun...
hepinizi öpüyorummm
ben size cııısss demiştimbende kilomu yazıyım hala adet devamm(((7 gün borç (
adet bitti duş aldım
ama dün yeniden başa sarmış gibi başladı acaba düşükmü yine diye baya panikledim
çünkü bir gün boyunca kanama yokken ertesi gün olması korkuttu hayırlısı bakalım...:26:
Yalancı profiterol bana fena kazık attıı yalancı malancı ama
Löp löp yedim artılardayımm
Geçen hafta:84.7
bu hafta :84.9
Sonuç: +200
spor tabiki yine yok orucu atlatalımda hayırlısıyla sıkı bi spor şart iyice yumuşadı vücut
Selam beybilerr
keyifler nasıl ? bende birazcık düşük malesef , eşime 18 gün öğretmen askerlik beklerken Ankara / Polatlı 5.5 ay kısa dönem çıktı , ne diyelim hep hayırlısı dedik , bundada vardır bir hayır
herkesi çook çook öpüyorum , Allaha emanet olunn ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?