BENİ KİLOLU GÖSTERMİYEN BİRŞEY GİYMEM LAZIM BENİM KİLOMLA ALAY EDEN GÖRÜMCEM ELTİME EV GÖRMEYE GELİYOR HEMDE 2 GÜN BURDA KALICAKMIŞ 3 KIZIYLA AHHHHHHHHHH AHHHHHHHHHHHH ŞU KİLOLAR GİTSE BAŞKA BİRŞEYİMLE ALAY EDMEZLER
GÖRÜMCEMİN 20 YAŞINDA KIZI VAR BENİM KIZIMLA YAŞIT EVLENDİ 2 ÇOCUGU VAR ,HER BENİM KIZI GÖRÜNCE EVDE KALMIŞ MUAMELESİ YAPIYOR KIZIMA KIZIMDA allahtan korktugu için onu kıramıyor geçenlerde babası kızım seni kırınca altta kalma sende deki küçücük yaşta evlenip ezilmektense okuyup meslek sahibi olup sonra evlenmek en iyisi dersin dedi
bakalım kızınıda getirirmi
bu arada Atahanımızı göremedik
teyzem daha bugün çıktı hastaneden annemle eve geçmişler. bebek hastanedeymiş. annemde uyuyordu anlayamadım bişey. neden hastanede dedim. araştırma hastanesi orası. kural böyleymiş dedi. bişey yok sorun yok dedi. uyku sersemi konuşamadıda annem. bebekler sonradan mı çıkarılıyor artık bilgisi olan var mı? korktum ya bişey mişey olur Allah korusun.
bende 1 kez gittim ellime liste verdi ama ramazan yüzünden hiç uymadım bayramdan sonra inşallah sıkı diyet spor yapıp 10 kilo vermek istiyorum .maşallah sizin kilolar bitmişa s. diyetisyene bi kere gittim daha gitmiyorum..kendi başına kilolar gidiyo..çalıştığım için spor yapamıyorum sadece yoğunluktan yorgun düşüyorum..ama sporda yapsam daha iyi olur sporsuz diyet zor oluyo
sen dewam ediyormusun diyetisyene
ALLAH TEZ ZAMANDA KAVUŞTURUR İNŞALLAH SAGLIKLI ASKERLİGİNİ BİTTİRSelam beybilerr
keyifler nasıl ? bende birazcık düşük malesef , eşime 18 gün öğretmen askerlik beklerken Ankara / Polatlı 5.5 ay kısa dönem çıktı , ne diyelim hep hayırlısı dedik , bundada vardır bir hayır
herkesi çook çook öpüyorum , Allaha emanet olunn ...
Allah korumuş bununla geçmiş olsunFoça da çalışan yeğenim var dün Foça yolunda patlama oldu duymuşsunuzdur belki..
Patlama saatinden daha erken gitmeselerdi onlarda mayının üzerinden geçeceklermiş..
Hayat ne kısa ve ne anlamsız...
al bendende o kadar benim 12 yide geçiyordu herhalde sonrada biraz çarşıya gittim. eve geldim ikindi geçti akşam serinliğinde camları sildim ( kadının tembeli akşam saati iş yaparmışherkese hayırlı cumalar
biz bugün iftara davetliyiz yemek derdim yok
dün de sahurdan önce yattım 1 saat kadar uyumuşum o iyi de sonrasında uyumak zor oluyor hiç uyumadan yatına hemen uykuya dalıyordum oysa
yenam ağırladın peşpeşe misafirleri maşallah ben beceremedim bir türlü yaa
bugün temizlik yapayım azcık dedim ama caddede çalışma var asfaltı kesiyorlar heryer toz içinde camlar kapılar kapalı yine de yapmak lazım bişeyler ama tembel asu 12 den sonra kalktı yine
Allah kolaylık versinyazdım o kadar bakımmı ne oldu dedi gitti herşey. birazdan çıkıcam. zaman geçmiyor..çok sıcak oldu şuan..dilim damağım kurudu resmen...
Merry canım işyeri dayanılacak gibi değil orucun zorluğu 1 ise bu işyeri faktörü ile 5 oldu Rabbim günah yazmasın ama neyse....
senin kilo almaman bana umut oluyor canım inşallah nasib olursa...
Asuman abla bende misafirliğe gidiyorum ama eve en erken ulaşan ben olduğum için hazırlık bana kalıyor görümcem geç çıkıcak...nişanlı elti ile kaynım geliyor..kaynaşmaya çalışıyoruz işte..
hepinizi öpüyorum ve ben kaçıyorum...
bravoo 8 i gördün ben geçen hafta gördüm bu hafta kaçırdımYenacım;
sonunda 89 u gördüm ,
kilom :89,8
spor yok
hayırlı yolculuklaryenacığım kilomu aynı geçebilirmisin tartılamadım..3 hafta da izinli geçebilirmisin =)))
hakkınızı helal edin 3 haftalık bir trabzon tatiline çıkıyorum..aileme kavuşucam hasret gidereceğim..öpüyorum hepinizi....
geçmiş olsun en kısa zamanda sağlığına kavuşur, kilolarını verir incecik olursun inşaAllahBuraya uzun zamandır uğrayamadım :/ Tartıldımmm korkunç kilomla yüzleştim :'( Doktora git ve sonrasında Bi dolu tahlil ardından hastalıklar silsilesi..Tatile gittim sürekli kafa dağıtmak için :/ Diyet olayı biraz yalan oldu gibi oldu ama bırakmadım İnşallah başarabilirim bu kez..seneye eylülde gelin olucam Spor hekimliğinden spor eğitimi alıp sağlıklı spor listemi hazrlayp hastalıklarımla birlikte sağlıklı beslenmeye devam edicem :)
Not : sedim yüksekliği ve demir azlığı yüzünden beyaz ekmek serbest kepek ve çavdar yasakTatlı almam gerekmiş sadece meyve ve dondurmaya izin verdi doktor:/ az biraz yersin dedi :/ furuttare filan yerim heralde :)
Bana destek olun kızlar.. moralim çok bozuk.. hem çıkan hastalıklar.. (astım,reflü şüphesi,yumurtalıkta kist şüphesi,kansızlık,b12 düşüklüğü,romatizma,bel fıtığı.. ooff off
hem de sınav işlerimin bütlere kalmasıinşallah sınıfı geçerim
bu arada sabah uyku sersemi tartılmayı unutup çıktım. hastanede tartılabilirim ama tartı değişmesin istiyorum..
o yüzden ben dünkü kilomu bildireyim
geçen hafta 85.2 idi. bu hafta 84.7.....tam 500 gram, yaniiii 2 margarin daha........
spor: 40 dakikacık maalesef.
sanırım 5-6 güne kadar adet olurum. bu aralar 2 kilo eklenir üstüme. ama ödem olduğunu bilecek ve kendimi hiç üzmeyeceğim....
Yahu hiç anlamamışımdır şu kilolar ile dalga geçen insanlardan allah aşkına bunun neresi komik ?
Eğer görümcen alay ediyorsa senin kilolarınla sende onun bir takım özellikleri ile alay et bu nasıl birşeydir ya.Bende evlendiğimde 70lerdeydim boyum oldukça uzun olduğu için ideal kilomdaydım kısaca 2sene sonra 85 e çıktım o sırada görümcemler geldi yurt dışından alay edercesine gülümseyerek ayy ne kadar kilo almışsınnnn dedi ben lafımı kimseden esirgemem bende serpil abla sende iki senede çok çökmüşsün ne oldu sana böyle dedim mırın kırın etti çocuklar mocuklar vs dedi kapadı lafı birdahada kilomla ilgili tek kelime dahi edemedi yurtdışında olduğu için 2senede bir anca görüşüyoruz en son gördüğümde içimin yağları eridi diyemesemde gerçekten hoşuma gitti bu durum çünkü ben şuan 79 kilodayım o ise 80 fakat boyu benim omuzlarıma geliyor o kısa ve şişman ben uzun ve ideale yakın şimdi bende onunlamı dalga geçeyim yada güleyimmi bence hiç komik bir durum değil ama en azından yaptığı şeyin ne kadar çirkin olduğunu kıskanan gözlerle baktığında anlamıştır umarım.
Fazla uzattım ama diyeceğim bu tür insanların egoları biraz fazla tepelerde geziyor kilo sorununu sık yaşayan insanlar olarak sizden ricam kendinizi bu tür insanlara ezdirmeyin söylenmesi gereken ne varsa söyleyin çünkü bu onların ayıbı ve siz sustukça bunu yapmak onlara zevk veriyor 1kez söylersiniz birdaha o ağızları kapanır
kızlaaar yazmayı unutmuşum
bugün ben çarşıya çıkınca kendime yeni bir pardesü aldım veeee gözlerime inanamadım 48 bedene girdim
evet yeni pardesüm 48 beden
eskilermiii ? 60 beden bile var
Yenaaaaaaa beni de götür Zeynep Abla ya
canım yaa sen çok çalışkan bir hanımsın 5 çocukla bunca iş birde kp.le uğtaşıyorsunbu gun dr gittim Kayinbabam icin kan sonucu icin ordan buyuk kiza yataginin basina cekmeceli dolap aldim evde esimle monta ettik sonra.esim ise gidince ben 1 yolluk yatak odasinin halilarini yikadim hepsini yikiyacak halimde yok yagmur yagarsa kurumazlar kokarlar diye korktum hava bulutluydu
sonra sarmasik.gulum var buyudu esim kesecem bagla sunlari deyip duruyordu onlari bagladim ellerime dikenleri batti hep sonrada maydonozlarin otunu ayikladim domateslerimide bagladim azda capa yaptim simdide zor duruyom her an uyuyabilirim
bu aradada 5cocuklada ilgilendim gorumcemin en buyuk cocugu kiz allahtan cok yardimci oluyor maydonozlari beraber ayikladik pesimden ayrilmiyor merakli cicekde dikdik suladik
guya perde yikiyacaktim artik yarin insallah
kolay gelsinkızlarrrrrr iyi gecelerr :)
bir yandan bayram temizliği bir yandan bebişim ve çıkmak bilmeyen dişleri biryandan yarın gelicek misafirlerin telaşı sardı beniii :) ben hangisini yapayım tek başıma
daha iftar menüsünü bile kararlaştırmadım....bebişim çok hasta ateşi diş ağrısı yetmiyomuş gibi kraliçemin burnuda tıkanmış kızım bırakın yemek yemeyi nefes bile alamıyor
birde peşimi bırakmayan şeytan var....sıkıntıdanmı bilmiyıorum daha bir kolaya çikolataya sardımm...offf offf bu evhanımlığı nezormuşşş....tekrardan işime dönmek istiyorum bennn
Foça da çalışan yeğenim var dün Foça yolunda patlama oldu duymuşsunuzdur belki..
Patlama saatinden daha erken gitmeselerdi onlarda mayının üzerinden geçeceklermiş..
Hayat ne kısa ve ne anlamsız..
----
Yağmurumgözüm muckssss
Nasılsın canım.?
Oruçla aran nasıl,tutabiliyormusun midenden dolayı..
kızlar çok yazamadım bişiler ama okudum forumu bol bol bu hafta, bildirimimi de yapayım.
kilo -1 ile 96 oldu
iki yirmiliğimi birden çektirdiğim için bu haftalık spor yok.
yenacığım kilomu aynı geçebilirmisin tartılamadım..3 hafta da izinli geçebilirmisin =)))
hakkınızı helal edin 3 haftalık bir trabzon tatiline çıkıyorum..aileme kavuşucam hasret gidereceğim..öpüyorum hepinizi....
bu arada Atahanımızı göremedik
teyzem daha bugün çıktı hastaneden annemle eve geçmişler. bebek hastanedeymiş. annemde uyuyordu anlayamadım bişey. neden hastanede dedim. araştırma hastanesi orası. kural böyleymiş dedi. bişey yok sorun yok dedi. uyku sersemi konuşamadıda annem. bebekler sonradan mı çıkarılıyor artık bilgisi olan var mı? korktum ya bişey mişey olur Allah korusun.
Buraya uzun zamandır uğrayamadım :/ Tartıldımmm korkunç kilomla yüzleştim :'( Doktora git ve sonrasında Bi dolu tahlil ardından hastalıklar silsilesi..Tatile gittim sürekli kafa dağıtmak için :/ Diyet olayı biraz yalan oldu gibi oldu ama bırakmadım İnşallah başarabilirim bu kez..seneye eylülde gelin olucam Spor hekimliğinden spor eğitimi alıp sağlıklı spor listemi hazrlayp hastalıklarımla birlikte sağlıklı beslenmeye devam edicem :)
Not : sedim yüksekliği ve demir azlığı yüzünden beyaz ekmek serbest kepek ve çavdar yasakTatlı almam gerekmiş sadece meyve ve dondurmaya izin verdi doktor:/ az biraz yersin dedi :/ furuttare filan yerim heralde :)
Bana destek olun kızlar.. moralim çok bozuk.. hem çıkan hastalıklar.. (astım,reflü şüphesi,yumurtalıkta kist şüphesi,kansızlık,b12 düşüklüğü,romatizma,bel fıtığı.. ooff off
hem de sınav işlerimin bütlere kalmasıinşallah sınıfı geçerim
BİR SEFER GÖRÜMCEM BİZE GELİCEKTİ YİNE KİLOMLA ALAY EDİCEK DİYE STRES YAPTIM ACİLLİK OLDUM MİGRENİM ŞİDDETLENMİŞTİ AGRI KESİCİLER HİÇ FAYDA VERMEDİ SERUM İGNELER YEDİKTEN SONRA DÜZELDİM EŞİME SEBEBİNİ SÖYLEDİM EŞİM BANA KIZDI SENİN KİLONDAN ONANE .AMA YARIN GELİNCE BENDE SENİN GİBİ LAFIN ALTINDA KALMICAM DR BANA SAKIN KENDİNİ ÜZME DEMİŞTİ,allahtan eşim çok degişti eskiden ailesi için beni çok kırmıştı ,şimdi ilaç kullandıgım için hep benim yanımda
bu gun dr gittim Kayinbabam icin kan sonucu icin ordan buyuk kiza yataginin basina cekmeceli dolap aldim evde esimle monta ettik sonra.esim ise gidince ben 1 yolluk yatak odasinin halilarini yikadim hepsini yikiyacak halimde yok yagmur yagarsa kurumazlar kokarlar diye korktum hava bulutluydu
sonra sarmasik.gulum var buyudu esim kesecem bagla sunlari deyip duruyordu onlari bagladim ellerime dikenleri batti hep sonrada maydonozlarin otunu ayikladim domateslerimide bagladim azda capa yaptim simdide zor duruyom her an uyuyabilirim
bu aradada 5cocuklada ilgilendim gorumcemin en buyuk cocugu kiz allahtan cok yardimci oluyor maydonozlari beraber ayikladik pesimden ayrilmiyor merakli cicekde dikdik suladik
guya perde yikiyacaktim artik yarin insallah
SPORCULARIMIZ
HAFTANIN BİRİNCİSİ.......................YENA......................165 DAK
HAFTANIN İKİNCİSİ.........................ERİNY.....................120 DAK
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ.....................EGEDENİZ03.............40 DAK
ondan öyle eminim ki ablacımgel canım..hepinize yerim var..evimde ve kalbimde..
Bizde bugün dışarıda açtık iftarımızı..
Daha doğrusu sadece ben :) eşimin midesi çok rahatsızdı bugün..
Güzelyalı dolaylarında sahildeydik bizde kocişim ve bebişlerimle.
Çok iyi oldu sonra 20 dakika yürüdük kızımla ..Çok güzel bişey deniz kenarında yürümek. keşke denize sıfır bir evimiz olsaydı..
Şimdi listeleri hazırlıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?