burda var olan arkadaşlara hayırlı geceler, başim gerçekten çok ağrıyor..
bütün 90 üstü arkadaşlarım için;
inşallah yarın sabah kalktığımızda gözümüzü HUZURLU, MUTLU, SAĞLIKLI, NEŞELİ VEEE BOL EKSİLİ bir güne açarız...
sağol canım benim, aniden gelmişti hayatımıza, Hakkın verdiği diye kabullenmiştik kendimizi alıştırmıştık, daha oğlum küçük diye tedirginliğimiz vardı ama asla isyan etmedik, Rabbim nasip etmedi, olmayınca ben de çok üzülmüştüm ama hayırlısı böyleymiş demek ki..
hala emzirmeye devam ediyorum, ondan olmayabilir dedi doktor ama bilemiyorum bir gitsem iyi olacak aslında tekrar..
Gunaydin
dun gece fenalastim kizlar bayiliyodm, smdi de atesim var yatiyorum. Ustumu bile cikaramadan zar zor tartildm kizlar. Evde de tekim mutfaga ilac almaya gitcek halim bile yokusuttm galiba karnim fln cok kotu kabzlk da var
yenacim pc acamadgm icin gecen haftaki kiloma bakamadim cnm, telden griorm yattigim yerden, kusura
bakma cnm snada is cikardm.
Kilom: 89,2 kg
Uzun lafın kısası, müşteri gittikten sonra salon yandaki oda ve banyonun söyle hızlıca temizlenebileceği bir alet ariyorum. Boch Sarjli Move 2 in1 başladım. Sonra buharlı bişe olabilir silme derdide kalkar düsüncesi ile LG VK9820SCNY kadar geldim. e biri 200TL digeri 1000TL :) yada kulanımından memnun kaldiğiniz herhangi buharlı bir alet varmı?
Ben 21 yasindayim, ingiliz dili ve edebiyati okuyorum ben deaslinda 3. sinif olmam lazim ama hala 2.siniftayim, bolum cok zor, sene tekrari yaptim birinci sinifi, kismet napalim
coook cok gecmıs olsun. bu arada kedine de uzulmustum.
ellerine saglık yenacımkilo veren herkesi tebrik ederim:)
tüm geçmiş olsun dileyenlere çok teşekkürler.rabbim hepinizi esirgesin.
arkadaşlar fazla zamanım yok.sabah erken yola çıkacağım.annem yoğun bakımda.sağ tarafı kalıcı felç.
oğlum sabah burda olacak.sonra antalyaya gideceğiz.bugün telofon trafiğinden işlerim yarımm kaldı.banyo yapıp dua edeceğim.
ben bir kaç zaman giremiyebilirim.Yenayı arar kilo bildirimi yaparım.işin acısı eşimle aynı ay,aynı hastane ve aynı yoğun bakım.
allahım beterinden korusun..
Sağ ol canım zaten sizler olmasaydınız inan belkide defalarca bu işi bırakıp makarna tenceresinin başına oturmuştum
Çok severim hatta severdim diyeyim çünkü bizim evde artık pişmiyor bir dün yemekler azdı diye kvye bir çeşit daha olsun diye kızıma dedim kendinize ben yokken yapıp yiyin yemeğinizi diyeKızım sebzeli makarnalardan vardı onu yapmış hatta bitirmişler şükür kalmamış bana
Yarında inşallah yemeyeceğimBende yaptığım dönemlerde hep aldente yapıyordum sevmiyorum hamur gibi makarnayı. Yemesemde o şekilde olucak inşallah
burda var olan arkadaşlara hayırlı geceler, başim gerçekten çok ağrıyor..
bütün 90 üstü arkadaşlarım için;
inşallah yarın sabah kalktığımızda gözümüzü HUZURLU, MUTLU, SAĞLIKLI, NEŞELİ VEEE BOL EKSİLİ bir güne açarız...
Cücüşüm ben de avatarıma bebe resmi koyucam. yavaş yavaş çağıralım, evrene mesaj yollayalım değil mi
aynurcum yarın eşim dukana başlıyor galiba ben de:)
şimdi kahvaltıda ne yesek acaba azcık yardım etsen
Canım nasılsın.?
Pek uğramıyorsun artık,yoğunluktanmı.?
iyiyim canım tesekkür ederimyok canım yogunluktan degilde su 1 hafta 10 gun bilgisayrdan uzak durayım dedim gözlerim cok acımaya basladı yemek yemiyim diye surekli bilgisayar acıyorum
sen nasılsın bu hafta sana yetişemedim
Aynurcuğum,sen ciddi ciddi yiyorsun değilmi lght peyniri.? :))
Çok kötü tadı yaw :)
:)) Evet ..Önümüzde ki cuma beni geçersin inşallah..
Yavaşladı biraz kilo vermen,kaçamakmı yapıyorsun,çokmu hareketsizsin.?
Gerçi normali zaten ayda 2-3 kg. vermekmiş öyle dedi gittiğim her doktor..
Aynurcuğum,sen ciddi ciddi yiyorsun değilmi lght peyniri.? :))
Çok kötü tadı yaw :)
Esracığım, heyy maşallah rakamlara bak diyerek sunuyorum ölçülerimi..
Nevin demişti ya bir dönüm diye :) ben de 2 dönümüm :)
Basen:120
Bel:114
göğüs:118
Allah cezamı verecek benim..
Son zamanlarda eşimin kolları uzadı gibi, demek bana sarılmaya çalışırken boyuna kas yaptı adam..
Kınamayın noolur yerseniz sizin de olur :)
gecmiş olsun canımsimdi gecmişi okudum okadarda yorma kendini hem kızın bulur karnını doyuracak bişeyler sen merak etme
evet canım en fazla ayda 5 kilo vermek gerekiyo aslında gerci o kilodan kiloya degişiyo
yok önumuzdeki cumada aynı kiloyu vermiş olalım
canım kaçamaktan degil asırı hareketsizlikten ,yaptıgım tek aktif sey gun boyu kalkıp kursa gitmek ondada zaten yurumuyyorum sayılır.bi baslayabilsem su spora sakır sakır gider o yaglarda cok tembelim cokdun yuzmeye gitcektim dedim ben simdi yuzersem usuturum bahaneye bak sanki kurutma makinası yok salonda
bide asuya söylicem diye su içiyodum hergun 3 litreye yakın artık onuda bıraktım e su olmayıncada erimezki o yaglar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?