Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydıııınnn kızlar!
Bugün çok daha iyiyim, iyileştim sayılır. Saçımı da boyattım foto da eklerim sonra.
Ay çok mutluyum bugün
:118:

Şafak: DOĞAN GÜNEŞ

.

tesekkurler canm cok iyi oldu bu listede

bende bu listeye girebilirmiyiiiiimmmm
beden 103
bel 93
basen 105

kızlar diyete başladığımda benim basen 129 du
fark harika dafim :13:

bende bu listeye girebilirmiyiiiiimmmm
beden 103
bel 93
basen 105

kızlar diyete başladığımda benim basen 129 du

harikasın Daficiiimmm

ESOŞŞŞ duydunmu anneemmm , duydunmuuuuuu

sen gitmezde gitmez deme bak gidiyolar işteee

Günaydıııınnn kızlar!
Bugün çok daha iyiyim, iyileştim sayılır. Saçımı da boyattım foto da eklerim sonra.
Ay çok mutluyum bugün
:118:

Şafak: DOĞAN GÜNEŞ

.

Gözdeciiiimm süperrr bi haber bu ,kıskanmadım desemyalan olur , darısı en kısa zamanda başımıza olsun inşAlllaaaaahhhhhh

ama ben kocamı çoookkk özledimmm

su tarzlarda bisiler olucak kardesim gordu abla napiyosun onu enistememi dedi..gorseniz nasil kiskanc bi sekilde diyo neyseki hemen caktim durumu yok dedim ilk sana yapiyorum bende dusunmustum 14 gun sonra gelicek ya geldiginde hazir olur diye simdi hizlanmam lazim o tarihe kadar ikisinkileride bitirmis olmam lazim

Günaydın kızlar,

kahvaltımızı yaptık, ekleyeyim dedim listemizi.

Yenacım basende çok sorun yok sanki. beli de şekeri azaltarak inciltebilirsin bence. valla dönüm dönümüz hepimiz :)))

Esoşumm çoook datlu olmmuuuşşşş
tabiside bebişimm evrene mesaj yollayalım , yavaş yavaş gelsin cücüşlerimiz ama önce anneleri fit olsun , ondan sonra gelsin keratalar inşAllahhh

haklısın kuzum, 60a inicem önce inşallah :))

günaydın bebeeem , ben 60ları göremeyeceğim için no problemm , o yüzden 70lerde yapacam cücüşümü ,o halde hemen yapacam cücüşüüü , o zaman benim cücüşüm apla cücüş olsunnn , ayyy yirim onu kerata

Gözdeciiiimm süperrr bi haber bu ,kıskanmadım desemyalan olur , darısı en kısa zamanda başımıza olsun inşAlllaaaaahhhhhh

ama ben kocamı çoookkk özledimmm

Kıyamam ben sana yaaa senin de az kaldı canımm
Benimki yarın çıkıp, pazartesi burda olcak inşallah

Darısı başına tatlımmm!!!

güzelmiiş şekerimm , şimdiden hayırlı olsun sevdiceğinede kıskanç kardeşinede

kızlar listemiz işe yarasın diye aktivitelerimizi arttıralım hep beraber. bence 1 ay sonunda güzel farklar görcez. basen için kötü yağları azaltmamız, bel içinse şekeri olabildiğince kısmamız lazım. hepimize hayırlı uğurlu olsun

Son düzenleme:
yenacım hasta olmuşsun geçmiş olsun canım geçmiştir inşaAllah

asu cum ellerine sağlık canım
bu arada birinci olmuşum :122: bu topal kadın spor listesinin başınada çıkarmıııışşş
ne kadar sevecen ve mütavaziyim

Ekledim dafi abla.
çok sağol canım ellerin dert görmesin

kolay gelsin eriny cim yakınlarda olsan kardeşininkini yapıverirdim
ben yeğeniminkini bitirdim çokta güzel oldu. bu aralar örgüye iyi sardım. yeğenime bir kazak, bir yelek, bir bere, bir kaşkol, üç çift patik yaptım.

evet cücüümm , bişeyler yapalımmmki boşu boşuna yapmış olmayalım listeyii

ayy bende kötü yağda kalmadı , şekerde hepsi bitti benim içiinnn

liste için kırmızı kurdela keselim olurmuuu :87::87::87::87::87:

valla tebrik ederim dafi abla.

gördüm kuşum, gidecek inşallah bizim de.

az kaldı kuzum, az daha sık dişini. Allah size başka ayrılık göstermesin inşallah.

kuzum sen kız istiyon benim gibi o zaman. olsun aplamız olsun bizim :)) sağlıklı olsunlar da

Daficiiimm istersen bi benim sevgilime birde bana yapabilirsin cannıımmm

evet bende kız istiyom tabi öncelikli olarak sağlıklı olsunn

kocacım gelssin , 3-5 ay kendimi sabit tutayım güçlendirmede çalışmalara başlarıısss

ayyy aplası yesin cücüş kardeşini

Gözdecim gözün aydın :) inşallah bir ömür beraber olursunuz artık

erinycim snood örüyorsun galiba. çok güzel oluyorlar, ben de kendim için istiyorum aslında. güle güle kullansın sevgilin canım.

evet bende kız istiyom tabi öncelikli olarak sağlıklı olsunn

kocacım gelssin , 3-5 ay kendimi sabit tutayım güçlendirmede çalışmalara başlarıısss

ayyy aplası yesin cücüş kardeşini

oy oy oy, inşallah canım. bende senden 3-5 ay sonra başlarım artık :)))

görüşürüz bebişlerle belki, yalnız görüşemiyoz ama :))

Gözdecim gözün aydın :) inşallah bir ömür beraber olursunuz artık

erinycim snood örüyorsun galiba. çok güzel oluyorlar, ben de kendim için istiyorum aslında. güle güle kullansın sevgilin canım.

sen varya seenn ne Tikican bişeysin öylleee , snood mnood hiçbişeyden eksik kalmıyon haa cücüşşş

kızlarr perşembe akşam yemeğe gitmiştik , alt kata inerken bi mont gördüm , ayy çok beğendim , giydim , aldım , görmem giymem ve almam 3 dakikayı bulmadı haaaa

bende ne sipidi gonzalesmişimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…