oy oy oy, inşallah canım. bende senden 3-5 ay sonra başlarım artık :)))
görüşürüz bebişlerle belki, yalnız görüşemiyoz ama :))
sen varya seenn ne Tikican bişeysin öylleee , snood mnood hiçbişeyden eksik kalmıyon haa cücüşşş
kızlarr perşembe akşam yemeğe gitmiştik , alt kata inerken bi mont gördüm , ayy çok beğendim , giydim , aldım , görmem giymem ve almam 3 dakikayı bulmadı haaaa
bende ne sipidi gonzalesmişimm
görüşürüs kuzumm görüşürüzz , olmadı cücüşlerle birlikte görüşürüz , aabbaaaavv ne civcivli görüşme olur haaa
aa aşkolsun bebeem :)) çok güzel ama napayım, geçen seneden özeniyodum da olmadı
spidi Aynur, güle güle giy montunu. insan nasıl mutlu oluyor böyle üstüne ilk denediği uyunca
valla ne güzel olur :) aslında biz istiyoruz o taraflara bir tur da hep dilimizde.
BEL 101
KALÇA 120
tablo için geçiktim mi?
sağol cücüümm ihtiyacım vardı monta , giyecek bişeyim kalmadı , bi deri montla idare edip duruyodum , bu iyi oldu , hem sevindirik oldum haa
cücüüm buyrun gelin , başım üstünde yeriniz var , kapım açık her zaman
BEL 101
KALÇA 120
tablo için geçiktim mi?
sağol canım benim :) siz de gezmeye gelirseniz istanbula ben de beklerim
ay kocam deminden beri huysuzlanıp duruyor. kaçayım ben şimdi de akşama gelirim inşallah. bana özel mesaj atabilir listeye eklenmek isteyenler. bugün son gün, gel vatandaş geelll
valla bebişimm bende senin ingiliz dili okuduğunu bilmiyordum , sevindim öğrendiğime
seçim senin kuzum , öğretmenlik çalışma vakitleri olarak ideal bir meslek , her ne kadar bazen katlanılacak gibi olmuyo ama nneeeyysseee
sen nasıl dilersen kuzumm , örtmen olursan bi bakmışızı aynı okula çıkmış tayinlerimiz, hadi bakalımm hayırlısııı
sanada günaydım tatlımmm
Kesinlikle oyle, bir bayanin yapabilecegi en guzel mesleklerden biri ama ben bu bolumagirerken de hayallerim farkliydi. Bu sene sinava giricem acik ogretimden 2 yillik dis ticaret okuyacagim, italyancam ve ispanyolcam az var , italyancayi tamamen ogrenicem yazin bir kursa gidicem arastirdim buldum, belirli sertifika programlari var onlari da alicam, bir sirkette dis ticaret departmaninda calismak istiyorum, cidden ugrasiyorum cunku cok istiyorum hayalimdeki meslege ulasmayi. Uzun yillardir ingilizce egitimi goruyorum, tabi ki bi dli tamamen aslaogrenemezsiniz cunku dil canlidir, turkceyi bile tamamen bilmiyoruz ama kendime guveniyorum benim basarili oldugum alan bu. Ogretmenlik asla yapmam demiyorum, seve seve onu da yapabilirim, ama dedigim gibi kismet bu isler
kolay gelsin eriny cim yakınlarda olsan kardeşininkini yapıverirdim
ben yeğeniminkini bitirdim çokta güzel oldu. bu aralar örgüye iyi sardım. yeğenime bir kazak, bir yelek, bir bere, bir kaşkol, üç çift patik yaptım.
of ya çocuklarım iyileşemediler bir türlü doktora gidiyoruz bir sürü ilaç kullanıyoruz faydası yok gibi anlamadım gitti.hiç keyfim yok oyüzden.mutfağımı bir görseniz eczane gibi oldu resmen.ama nafile.gece uykuları yok.durmadan ağlıyolar küçüğüm dişte çıkarıyo onunda sıkıntısı bitmek bilmedi.iş güçte yapamıyorum doğal olarak hiç içimdende gelmiyo zaten uğraşmak.buarada bende yemek yiyemiyorum diyet spor bu günlerde iptal malesef.çocuklardan kendime vakit ayıramıyorum.bi iyileşseler başka bişeyde istemiyorum zaten.dua edin kızlar
kızlar listemiz işe yarasın diye aktivitelerimizi arttıralım hep beraber. bence 1 ay sonunda güzel farklar görcez. basen için kötü yağları azaltmamız, bel içinse şekeri olabildiğince kısmamız lazım. hepimize hayırlı uğurlu olsun
yenacım hasta olmuşsun geçmiş olsun canım geçmiştir inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?