Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kahvaltımı yazayım hemen 1 çay tabağı menemen
2 dilimkepekli ekmek üzerine yağsız süzme yoğurt

öğlenede yoğurt çorbam pişirdimmm afyetle yenmeyi bekliyo kokusuna bayılırım çorbanın

arada 2 mandalina
öğlen 1 kase çorbamı içtim adet yaklaştı sanırım tatlı istiyorum
şimdi üşüdüm 2si bir arada nescafe ile 5 adet yulaflı biküvi yedim bugünkiii kalorimi doldurdum sanırım akşama salata yapmayı düşünüyorum

merhaba hepinizi öpüyorum...

Dafi ablam çok geçmiş olsun...bişey yemediysen halin kalırmı...soğuk algınlığımı acaba birden seni bu kadar yatağa düşürdü..Allah şifa versin...

Cecom bizim pastacılık kursu 8-10 hafta arası sürecek tabiki o kadar detay olmaz genel hatlarıyla öğreteceğiz ama özellikle butik pastacılıkla ilgili görsel konularda çalışacağız inşallah... ücreti belirlemesekte tahminimce 500-600 tl olur.sana baya uzağız keşke yakın olsaydıkta katılsaydınız...

Yenacım kontrolünüde atlattın benimde gitmem lazım kistciğimin durumuna baktırmam lazım..

kızlar elim kolum kalkmıyor regl geldi gelecek aşırı şiştim ve çok sinirliyim olsada rahatlasam..soğukta aldım birden havalardan halimize şükür. bu akşam yine bizde çay faslı olucak sanırım bu sefer 3 evli çift olucaz hiç halim yok...beyler iş konuşacak büyük ihtimal.bizde bayanlar takılıcaz..bi kek çırparım belki..hazır da almak istemiyorum ya hiç özenmemiş gibi hissediyorum ama vakitsizlik kötü...kuruyemiş filan idare ederiz..

evet zayiflama ismi ile satılan ayakkabilari kastediyorum. İşe yararmi bilmiyorum? kullanan var ise en azindan rahatmı sorabiliriz?
Nursena bende hiç topuklu giyemem

Yena geçmis olsun. Sonuçların inşalah olumlu olur. Bende karniyarik tarifinideneyeceğim.

asumanzeynep, ben birkaç markette light meyveli yoğurt aradim ama bulamadim. Hangi marka aldın?

:128:çok iyi olur:)

kolay gelsin işlerin nuhan ablacım.....

geçmiş olsun canım....

hakketen senin KV geleli 1hafta oldumu yaaa?? ne zaman geçti 1hafta, sanki 4-5gün gibi....

benim KV geldiğindede öyle olsa bana ne güzel olur

canım kızının birazda olsa iyi olduğuna çok sevindim....

saçımın rengi , ve şekliyle oynamak var aklımda , birde şöyle 5 kilo daha versem o zamana , hani tarzımın dışında bikaç bluz , pantalon falan istiyom kuzumm , başkada yapacak bişi yok zannımcaa

zayıflasam bende saç rengimle oynicam:))
saçımı sarıya boyatmak stiyorum:))))
ama önce zayıflamam gerek:111::111::111:

çok güzel olmuş ama....
böyle çizim işlerinden bende çok hoşlanıyorum, güzel bi merakı var eşinin:)

birde bu merak kendimde olduğundan biliyorum; böyle merakı olanlar o merakını somuta dökerek sergilemek ister.....
bilhassa bendede var bu istek ama icraat yok bende malesef:)))
bazen elime kalem kağıdı alırım arada bir, hoş şeyler çıkar ama......
senede 2kere falan ama:)))
birikiyo birikiyo senede 1-2kere patlama yapıyo içimdeki ilgi galiba o zamanlarda:))

hukuk mezunumusun sen canım??
avukat birde galiba??

kızlar hepinizin gecmiş olsun dilekleri için tesekkürler

geçmiş olsun canım benim...

çok sevindim yenam güzel haberlerine......
inşaallah geri kalanlarda güzel güzel haberler olur yenam.....
öpüyorum koccamanından....
I-LOVE-YOU

geçmiş olsun canım benim yaaaa((

banada çok nazar değerdi şöyle azaldı benimkisi, çok çok maşaalllah tebareke Allah diyip nazar olabilecek konuma yada nesneye yada üzerimdeki yerse o yere üflüyorum, bunun oldukça faydasını gördüm....
öneririm dafi ablacım sanada....

bugün benimde içim çok sıkıldı, hoca diyince sende aklıma geldi, benim dedeminde okuması çok iyi gelir, ona gittim bugün, biraz beni okumasını istedim, okudu saolsun, içim rahatladı şükür.....
Allahım hayırlı uzun ömürler versin dedecime inşaallah.... AMİN

aynen öle ablacım birlik olduktan sonra herşeyin üztesinden geliriz alim allah
Valla ne güzel olur hepimiz ortak bi yerde toplanıp felekten bi gün geçiririz bak şimdi düşündüm çok mutlu oldum birden düşünsenize hepimiz zayıflamışız incecik oh oh vur patlasın çal oynasın

bende kısaca kendimi tanıtayım size adım melike 18 yaşımdayım lise sona gidiyorum 94 kiloyum belirli bir diyet yapmıyoru daha doğrusu günlerim o kadar karışıkki diyet yapamıyorum :S:S pazartesi salı okuldayım okul çıkışı dershaneye gidiyorum çarşamba perşembe cuma stajdayım ve cumartesi pazar yine dershanedeyim dışardan yemeyi hiç sevmiyorum o yüzden dershane günleri pek yemek yiyemiyorum aralar falanda kaynıyor zamanım olmadığından sporda yapamıyorum zaten :S

12 12 1976 dogum tarihim
nice mutlu sağlıklı yıllara sevdiklerinle inşallah

canım sütaşınkini aldım başka da yok bildiğim kadarıyla ama her markette yok haklısın
ama goji bery aldım bugün onu da yoğurda karıştırıp yerim olmazsa
patlıcanlarım közleniyor nursenanın tarifi yapacağım bostan patlıcan aldım karnıyarık olmaz

bugün işlerimi erken bitirmek istiyorum, yemeğimide erkenden yapmak....
deneyim bakıyım, böyle nasıl olcek:))))
görüşürüüüzz

sıkıştırın sıkıştırın valla şu kiloları verene kadar vurun bana

ablacım çok geçmiş olsun dikkat et kendine bişeyler ye bence belki ondan olmuştur

herkese merhaba bende aranıza katılabilir miyim :)
hoşgeldin aramıza

canım dualarımız seninle inşallah görümcenin bişeyi çıkmaz sizde rahat bi nesef alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…