Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iddadasim en kisa surede ins en az eskisi kadar iddiayla donucem sagolasin artiik saatler kaldi
Canım çok çok geçmiş olsun
İnşallah bir an önce kendini toparlarsın aramıza dönersin
Bu arada gözün aydın aşkuşunla kavuşmuşsun

dur kiz cecem saatler kaldi henuz kavusamadik cok sagolun

ya ablacım sorma ben yoğurt özürlüsüyüm pek yiyemiyorum süt içtim o onun yerine geçmezmi abla ya

Günaydın kızlar,

kilo bildirimimi yapayım öncelikle. geçen hafta 84.5 kgdım, bu hafta 84.2 kgmım. sporum 180 dakika. sağlık olsun, haftaya mens ödemini falan atıcam inşallah :)

Asuman & Yena ellerinize sağlık şimdiden canlar.

Selamlar kızlar,

nasılsınız bakalım? hepinize güzel bir cuma günü diliyorum. inşallah güzel devam eder haftasonunuz da.

Kilo vermem yavaşlamış gibi geliyor bana. yasmin kullanmaya başladıktan sonra 4 haftalık mens döngüsünde 3.3 kg vermişim. aslında sağlıklı bir rakam ama bana yetmiyor :)) bu ay kaçamağı azalttım ama sıfırlayamamıştım. artık hiç kaçamaksız denicem bakalım. şu rakamı 4 kgmın üzerinde tutmam lazım. Allah başka dert vermesin tabi :))

Özlemcim sağol desteğin için. Ödem dediğin gibi galiba. bir öğün sebze yemeği, bir öğün de protein ızgara ya da haşlama+salata yiyorum. proteinsiz kalmıyorum hiç. hatta sebze yemeklerine de yağsız sotelik koyuyorum protein değeri artsın diye. eşim zaten etsiz yemek yemiyor. beslenmemle ilgili tek sıkıntı ara öğünlerde yediğim bir tane de olsa minik kurabiyeler vs.. onları da kesicem bakalım. Üzülme sen de kilo aldım diye canım. oluyor iniş çıkışlar öyle. istersen sen de bildirimde bulun bizle yine. motivasyonunu arttır. hem birkaç kg kayıpla bebek daha kolay gelir.

Anathemacım tebrikler, çok güzel bir rakammış verdiğin.

günaydn hanımlarr...

yaa bu hafta pek giremedim 1-2 kez dışında.. ama dediğim gibi muhasebecilerin makus kaderi sene sonu işlemleri..
kafamı kaldıramıyorum masadan tabir caizse.. sürekli "onu bitirin, bunu da girin" vs... şeklinde talimatlar geliyor.. neyse..

demem o ki paylaşım yapamıyorum diye beni listeden çıkarmayın hee... aralık ayı biter bitmez giricem gene sık sık..

kilom;
geçen hafta ; 84,9
bu hafta ; 84,4
giden -500 gr.

yapıştı bu 84 rakamı bana 2 aydır... 3 aşağı 5 yukarı gidip geliyorum.
gerçi ilk zamanlar gibi sıkı ve katı değilim ondan. biliyorum da..

bi bakiim bakalım kimler ne kadar vermiş :26:
şimdiden veren herkesi kocaman tebriiiiiiiiik ediyorummm
..

ya ablacım sorma ben yoğurt özürlüsüyüm pek yiyemiyorum süt içtim o onun yerine geçmezmi abla ya

Canım yoğurt yiyemiyorsan bari ayran iç Ayranı herkes sever İnan şu son 1 aydır yoğurtsuz yada ayransız günüm geçmiyor çoğu zaman yoğurt tabi eşim her akşam 2 litrelik ayran alıyor bazen aralarda açıkırsamda ayran içiyorum bir bardak iyi oluyor. Benimde tek sorunum evde yapılmış ayran içememek Her güzelin bir kusuru var bizimki de yoğurtdan geliyoe ne yapalım

Okadar yoğunluğa rağmen eksidesin güzelim bence hiç sinir olma Ben yeri geldi 7 - 8 ay aynı kiloda kaldım :26: Bence moralini bozma eminim bir sonraki hafta 84 kabusun bitecek

Anaaaaaa az daha sporumuda unutuyordum bildirmeyi

Bu hafta Sporum tam 310 dakika :122: :122: :122:

Neyse kızlar size doyum olmaz ama ben hala kahvaltı edeceğim

İşlerimi kolaylayınca uğrarım yine
Size hoş sohbetler ve Hayırlı Cumalarrrr
RAbbim gönlünüzden geçenleri önünüze sunsun ve cümlemizin günahlarını bağışlayıp sevaplarını kabul eylesin....Aminnnnnnnnnnn
RAbbim dilen tüm arkadaşlarımıza başta iddadaşım Meryem ve adaşım Banuya en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlat sahibi olmayı da nasip etsinnnnnn .....Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

cecoşçumm sağol canımm inşallah haftaya bitecek 84 kabusum

saat 10,00 da toplantı koymuşlar kızlar kaçıyorum ben

..

günaydın kızlar maşallah güzel kilolar verilmiş ve bende bildirim yapıyorum geçen hafta ki kilom 96.5 şimdiki kilom 94.1 giden 2.4 kg spor 330 dk kilo veren veremeyen herkez kutlarım herkez hayırlı cuma lar bay y

Kilo bildirimi;

Geçen haftaki kilo; 88,6
Bugünkü kilo; 88,2
Fark; 0.4

Spor: 210 dakika

Bel: 98 cm
Kalca: 117cm

Ben kilo verememişim. ama sıkılaştğım ve birazda küçüldüğüm gerçeği ile avunuyorum.

sevgiler

selamun aleyküm..herkese merhaba...

çok soğuk ama en azından güneşli bir gün...

kilom aynı ama regl oldum dün akşam balon gibi hissediyorum kendimi haftaya daha güzel bir bildirim yapacağım inşallah... artık toplanıyorum yavaş yavaş...

dukancılar ne güzel kilolar veriyor maşallah...ama ben cesaret edemem hiç...

Eriny hasta olmuşsun canım çok geçmiş olsun kabızlık en çok korktuğum yan etki zaten...çok tehlikeli bak o acıya ben denedim tavsiyem halis zeytinyağı havlu kağıda makul ölçü damlat gece yatmadan totona koy...geçmemesi için baya kağıt koy tabisi..sabaha inşallah acı azalır...

slm kizlarrr

yenacim benim izni uzatirmisin

dafi cim gecmis olsun
hasta arkadaslara gecmis olsun

kayin babam kalp sorunundan hastanede yatiyor kizima antibiotik veriyom minik oksuruyor ben im bademcikler sis antibiotik kullaniyom bole iste

hepinize geçmiş olsun canım Allah şifanızı versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…