olursun sen kuzum ben sana inaniyorum, ne kaldi sunun surasinda 74 üne
7/24 takiptesinnnnnnnnnnnnnnnnn ona göreeeeeeeee
Sen yaparsın aynurum ya hiç şüpem yok doğrusu bu azim bende olsa ben delerdim heryeri valla
bende siteye yeni üyeyim arkdşlarmn yardımlarını bekliyorum
hiç affetmem her türlü döveriimm
bende siteye yeni üyeyim arkdşlarmn yardımlarını bekliyorum
DİKKAT DİKKATTT !!!!!!!
kızlar tüm topicin huzurunda söz veriyorum , 19 Ocakta eşim geldiğinde ben en kötü ihtimalle 74lerde olacağım, ama daha iyiside olabiliirrr
öğretmenim öğretmenim tamam sözünü dinlicez bi daha yapmıcazz dövme bizii:18::18::18::18:
sen kesin başarırsın canım hatta daha fazlasınıda yaparsın....senin elinden sanırım uçanda kaçanda kurtulmuyoo
Eki Görüntüle 591350
iftar yemegim
curryli sebze yaptim, 1 kabak 2 havuc bide tatli biber var ince dilimler yaptim soyucuyla
2 kasik pilav, bide yogurt var
ha üstünede 1 domates ile sos yaptim suyla
inanin cok lezzetliydiiiiiiii, umdugumdan daha güzel oldu ilk defa yapiverdim öyle
aksama yesil fasülye yicem, pilav yemicem ama
Canım bak şimdi belki bana bozulacaksın ama ben sana daha evvelde dedim seni devamlı kilo ver diye üzen bir insanı ben olsam kesin uzaya fırlatmıştımyaw adamda manken gibi olsa yine içim yanmayacak oda bizim gibi tosuncuk hayır öylede olsa senin yüreğinin güzelliğine aşık olmuş olması gerekirdi. Senin gibi iyi niyetli birini bulmuş hala zayıflamı diyor
Birde Faceini niye kapattırıyor hadi o kapat dedi sen niye daha senin hiç birşeyin olmayan birinin dediğini yapıyorsun
Yanlış anlama ama maalesef bayanlar genelde sevdikleri için her türlü fedakarlığı yapıyor ve genelde çoğu erkekte kendini sonra bulunmadık hint kumaşı sanıp evlendikten sonrada istedikleri gibi hatunları yönetmeye çalışıyorlar
Bazılarına belki fazla sert düşünüyormuşum gibi geliyordur ama bu maalesef bir gerçek erkekler kendilerinden daha güçlü kadınları pek istemiyorlarbende tam tersine bir kadının erkekten her daim daha akıllı ve daha güçlü olması gerektiğini düşünüyorum hatta benim kızları alanlarda yandı çünkü büyük kızım şimdiden erkeklere müdanası olmayan biri inşallahda değişmez o huyu
Bu arada ameliyatada deyinmeden edemiyeceğimdediğin gibi 2 ayda 30 kiloyu duyunca insanı şeytan dürtebilir ama birde şu var ameliyat sonrasında yeri gelicek kaç hafta sırf 1 çay bardağı kadar sıvı tüketerek yaşamak zorunda kalacaksın. Dün de lafı geçtiğinde demiştim bizler önce gözümüzü doyurabilirsek zaten az yiyebileceğiz öbür türlü Allah korusun krize girdiğinde çok fazla yediğin an mide çatlayabilir diye düşünüyorum
Sen bence onu düşünme bak süper kilolar verdin ve daha yeni aldın bir kısmını geriemin ol onlardan patır patır kurtulabilirsin yeterki az da olsa kendini frenlemeye çalış
Evden bir küçük şişeye tarçınlı süt koyamazmısın hani kriz tutarsa içebileceğindediğin gibi kuru meyveler olabilir, tuzsuz leblebi olabilir ufak meyveli yoğurt bile olabilir gofretten çok daha iyidir
Sen başarabilirsin buna kesinlikle inanıyorum sende başkalarının demesine bakma ve kendine inanbizlerden çok daha fazla kilolar verebilmişken ümitsizliğe kapılmanı anlamıyorum
Aldıysak aldık yine veririzbizler güçlüyüz ve istedikten sonra elde edemiyeceğimiz hiç birşey yok
Yok canım ne bozulucam haklısın sonuna kadar ipleri en başından verdim eline şimdi nereye çekerse oraya gidiyorum. Sorunlu kıskanç paranoyak bir adam oldu çıktı. Bu zayıflamadan evlenmiycem olayına geldi yine konu sürekli evlenmemize daha çoooooooook var sen zayıflıycanda falan diyor bugün kestirip attım 50 kiloda olsam 500 kiloda olsam seninle evlenmiyorum dedim kapattım telefonu. Zoruma gidiyor ya evlenince çocuk için sıkıntı olurmuş benden çocuğu olsun istiyormuş. Beni daha ailesiyle bile tanıştırmadı bu şekilde giderse zaten evleneceğimiz falanda yok ya ben zayıflayacağıma kilo alıyorum. Bir yandan adama da hak veriyorum 16 aydır beraberiz 16 aydır zayıflıycam deyip duruyorum başladığımızda 110 kiloydum şimdi 118 kiloyum o da haklı.
Konsantre olup başlamam lazım biryerden...............................
DİKKAT DİKKATTT !!!!!!!
kızlar tüm topicin huzurunda söz veriyorum , 19 Ocakta eşim geldiğinde ben en kötü ihtimalle 74lerde olacağım, ama daha iyiside olabiliirrr
Eki Görüntüle 591350
iftar yemegim
curryli sebze yaptim, 1 kabak 2 havuc bide tatli biber var ince dilimler yaptim soyucuyla
2 kasik pilav, bide yogurt var
ha üstünede 1 domates ile sos yaptim suyla
inanin cok lezzetliydiiiiiiii, umdugumdan daha güzel oldu ilk defa yapiverdim öyle
aksama yesil fasülye yicem, pilav yemicem ama
Yok canım ne bozulucam haklısın sonuna kadar ipleri en başından verdim eline şimdi nereye çekerse oraya gidiyorum. Sorunlu kıskanç paranoyak bir adam oldu çıktı. Bu zayıflamadan evlenmiycem olayına geldi yine konu sürekli evlenmemize daha çoooooooook var sen zayıflıycanda falan diyor bugün kestirip attım 50 kiloda olsam 500 kiloda olsam seninle evlenmiyorum dedim kapattım telefonu. Zoruma gidiyor ya evlenince çocuk için sıkıntı olurmuş benden çocuğu olsun istiyormuş. Beni daha ailesiyle bile tanıştırmadı bu şekilde giderse zaten evleneceğimiz falanda yok ya ben zayıflayacağıma kilo alıyorum. Bir yandan adama da hak veriyorum 16 aydır beraberiz 16 aydır zayıflıycam deyip duruyorum başladığımızda 110 kiloydum şimdi 118 kiloyum o da haklı.
Allahım, yeni yılda ben de misafir kilolarımı artık uğurlamak, ideal bedenime kavuşmak istiyorum. bu konuda bana ve bu duaya amin diyen herkesi isteğine kavuştur.
pantolonlarım, elbiselerim daraldığında yüreğim daha da daralmakta
neler yazmaya girdim nerelere gitti aklım...
yılbaşı gecesi program çıktı bize. kuzenlerle toplanacağız. ben de yıl içinde verdiğim 15 kilonun hatırına o gece canım ne isterse yiyeceğim. şimdiden günahımı çıkarayım.
1 ocak 2013 itibariyle yeni bir serüven başlayacak benim için.
Selamlar,
Kilo verenleri cok cok tebrik ediyorum. Sayfalar hizlimi ilerlemis ne. Bayagi sayfayi atladim. Sonra da okuyamama ihtimalim yuksek. Bu sefer de ben hasta oldum. Sesim tamamen kisildi. Hayatimda ilk defa bu kadar sesim kisildi. Fisiltiyla konusuyorum. Tlfda annemle anlasmak zor oluyor. Bebege de zor bakiyorum. Sesim cikmayinca aglayinca ya da uyuturken falan sakinlestiremiyorum. Ne nimtmis konusmak.
Allahim sevdiklerimize ve bize saglik versin. Herkeze opuckler olluyorum.
Helal olsun yavrum kım tutar senı...DİKKAT DİKKATTT !!!!!!!
Canım gercekten oyle bugun baya savastım ya 50 kg lık cıkolatalı krema yaptılar bole ıcıne dalasım geldı goruntu cekıyor kendıne ama sabır...uuu baya uğraşmışsınn detaycı olduğunu öğretmende anlamış zor işleri sana vermiş anlaşılan afiyet olsun oğlunun heycanı mutluluğu unutturmuştur eminimm
tebrikkk ederim kızlarrrrrrrrrrrr
valll asıl plaket alması gereken sensin ben pastane önünden kıyısından bile geçerken kokusuna vitrindekilerin çikolarına bakarken sulanıyorum kiii sen 24 saat nerdeyse boğuşuyosun iradenle kolay gelsin inşallah veririz kilocukları
7/24 takiptesinnnnnnnnnnnnnnnnn ona göreeeeeeeee
:5c3:
Gıda muhendısıyımsaol bitanem, yok ufak bi soğuk algınlığı canım.
öpüyorum
ellerine sağlık yenacım.....
vaaaaaavvvv
tebrikler kızlar
yine ellerine sağlık yenam....
çok teşekkürler.....
canım senin mesleğin ne?
pastacımısın yoksa:)
o halde hoşgeldin sende topikimize diyorum:)
Tatlım uzulme sadece ıyı dusun..kılo herzaman verılırde kısılık degısmez...Yok canım ne bozulucam haklısın sonuna kadar ipleri en başından verdim eline şimdi nereye çekerse oraya gidiyorum. Sorunlu kıskanç paranoyak bir adam oldu çıktı. Bu zayıflamadan evlenmiycem olayına geldi yine konu sürekli evlenmemize daha çoooooooook var sen zayıflıycanda falan diyor bugün kestirip attım 50 kiloda olsam 500 kiloda olsam seninle evlenmiyorum dedim kapattım telefonu. Zoruma gidiyor ya evlenince çocuk için sıkıntı olurmuş benden çocuğu olsun istiyormuş. Beni daha ailesiyle bile tanıştırmadı bu şekilde giderse zaten evleneceğimiz falanda yok ya ben zayıflayacağıma kilo alıyorum. Bir yandan adama da hak veriyorum 16 aydır beraberiz 16 aydır zayıflıycam deyip duruyorum başladığımızda 110 kiloydum şimdi 118 kiloyum o da haklı.
Cokkkkkk haklısın...Merhabalar canım,
tam orta yerinden dalıyorum muhabbete ama yazdıklarını görünce yaşadıklarımı hatırlayıp paylaşmak istedim.
Benim eşim de beni tanıdığında kiloluydum. bana bununla ilgili hiçbir şey söylemedi. evlenmeye karar verdiğimizde de bundan rahatsızlık duyduğunu hissetmedim hiç. annesiyle tanışmaya gittim çekinerek. sanırım en zor günlerimden biriydi. olabildiğince soğuk olan kadın bana o gün sıcak davranmıştı. ben de herhalde kilolarıma takılmadı diye çok mutlu olmuştum. iki gün sonra istemeye geleceklerdi. üçüncü gün ise söz-nişan yapılacak. istemeye geldiler. ertesi gün alışveriş yapılacaktı. gece boyu eşimle mesajlaştık. başta modu değişmişti. ne oldu dedikçe annesi ve babasının kilom yüzünden evlenmemizi istemediğini anlattı. sabaha kadar o ağladı, ben ağladım. ertesi gün sözüm var, dünya kadar akraba geldi. annem babam ayrı ama annem babama bu mutlu gün için katlanıyor. tüm bunlar olmasa ben o gün kestirip atardım herhalde. ama atamadım. babamla beraber eşime alınacak hediyeler için buluştuk onlarla. ben ağlamaktan iyice şişmişim. neyse güç bela nişanlandık. ama o gün bugündür içimde yara o gece yaşadıklarım.
daha ortada bir şey yokken sana kilonun lafını eden biriyle şimdilik ciddi düşünme. belki bana çok kızıyorsun ama ne yazık ki dışardan gelecek laflara karşı seni koruması imkansız. o kadar çok kişi müdahil oluyor ki işler ciddiye bindiğinde. ortada gözle görülen bir şey yokken bile bir kulp takıyorlar. ama bizim belki de tek kusurumuz gözle görülmemesi mümkün olmayacak kadar büyük. demiyorum ki evlenme onla. o senin bileceğin şey. ama önce kendin için kilolarından kurtulmalısın. Aynurun da dediği gibi insanın en mutlu günleri hep bir güvensizlikle, mutsuzlukla geçiyor böyle olunca. umarım kimse seni üzemez. ama önce sen kendini üzmemelisin. lütfen kendin için bir şeyler yap ve bir yerden başla.
Selamlar,
Kilo verenleri cok cok tebrik ediyorum. Sayfalar hizlimi ilerlemis ne. Bayagi sayfayi atladim. Sonra da okuyamama ihtimalim yuksek. Bu sefer de ben hasta oldum. Sesim tamamen kisildi. Hayatimda ilk defa bu kadar sesim kisildi. Fisiltiyla konusuyorum. Tlfda annemle anlasmak zor oluyor. Bebege de zor bakiyorum. Sesim cikmayinca aglayinca ya da uyuturken falan sakinlestiremiyorum. Ne nimtmis konusmak.
Allahim sevdiklerimize ve bize saglik versin. Herkeze opuckler olluyorum.
Baharcım Banuya katılıyorum canım , inan bizler erkeklere ne kadar imtiyaz verirsek onlar hep daha fazlasını istiyorlar
heleki kıskançlık hakkaten ilişkide en yıpratıcı unsurlardan birisi maleseff ...
sen şimdi bunları bi rafa kaldır , çünkü insan sinirlenip hırslanıncada sinirini yemekten çıkarıyorr
benim kilo olayını bu kadar hızlandırma sebebimde bebek
bilmiyorum haberin varmı ? eşim 5 aylık asker son 19 günü kaldı , o gelmeden hamilelik için ideal bi kiloya inmek için çabalıyorum , güzelde sonuçlar elde ediyorum , bazen diyorumki ; keşke gelin olmadan önce aklım başıma gelseydide , 96 kiloluk bi gelin olmak yerine 76 kiloluk bi gelin olsaydıımm ama geçti malesef , şimdi önüme bakmalıyımm
canım benim şimdi yapman gereken ; öncelikli olarak zayıflayacağını zihnine yerleştirmek , sonrasındada kararlı olmak , eğer bunu uygularsan zaten yediklerinede dikkat edersin , kilo da verirsin , ve önünde daha uzuuun güzzeeel yıllar var , hem fit bir gelin olursun , hemde sağlıklı bir anne adayı olup ,sağlıklı bi bebiş sahibi olursun
hadi tatlım artık senin performansını bekliyoruuzzz ....
Merhabalar canım,
tam orta yerinden dalıyorum muhabbete ama yazdıklarını görünce yaşadıklarımı hatırlayıp paylaşmak istedim.
Benim eşim de beni tanıdığında kiloluydum. bana bununla ilgili hiçbir şey söylemedi. evlenmeye karar verdiğimizde de bundan rahatsızlık duyduğunu hissetmedim hiç. annesiyle tanışmaya gittim çekinerek. sanırım en zor günlerimden biriydi. olabildiğince soğuk olan kadın bana o gün sıcak davranmıştı. ben de herhalde kilolarıma takılmadı diye çok mutlu olmuştum. iki gün sonra istemeye geleceklerdi. üçüncü gün ise söz-nişan yapılacak. istemeye geldiler. ertesi gün alışveriş yapılacaktı. gece boyu eşimle mesajlaştık. başta modu değişmişti. ne oldu dedikçe annesi ve babasının kilom yüzünden evlenmemizi istemediğini anlattı. sabaha kadar o ağladı, ben ağladım. ertesi gün sözüm var, dünya kadar akraba geldi. annem babam ayrı ama annem babama bu mutlu gün için katlanıyor. tüm bunlar olmasa ben o gün kestirip atardım herhalde. ama atamadım. babamla beraber eşime alınacak hediyeler için buluştuk onlarla. ben ağlamaktan iyice şişmişim. neyse güç bela nişanlandık. ama o gün bugündür içimde yara o gece yaşadıklarım.
daha ortada bir şey yokken sana kilonun lafını eden biriyle şimdilik ciddi düşünme. belki bana çok kızıyorsun ama ne yazık ki dışardan gelecek laflara karşı seni koruması imkansız. o kadar çok kişi müdahil oluyor ki işler ciddiye bindiğinde. ortada gözle görülen bir şey yokken bile bir kulp takıyorlar. ama bizim belki de tek kusurumuz gözle görülmemesi mümkün olmayacak kadar büyük. demiyorum ki evlenme onla. o senin bileceğin şey. ama önce kendin için kilolarından kurtulmalısın. Aynurun da dediği gibi insanın en mutlu günleri hep bir güvensizlikle, mutsuzlukla geçiyor böyle olunca. umarım kimse seni üzemez. ama önce sen kendini üzmemelisin. lütfen kendin için bir şeyler yap ve bir yerden başla.
bende bende bende aminnnnnnnAllahım, yeni yılda ben de misafir kilolarımı artık uğurlamak, ideal bedenime kavuşmak istiyorum. bu konuda bana ve bu duaya amin diyen herkesi isteğine kavuştur.
pantolonlarım, elbiselerim daraldığında yüreğim daha da daralmakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?