- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Eki Görüntüle 591350
iftar yemegim
curryli sebze yaptim, 1 kabak 2 havuc bide tatli biber var ince dilimler yaptim soyucuyla
2 kasik pilav, bide yogurt var
ha üstünede 1 domates ile sos yaptim suyla
inanin cok lezzetliydiiiiiiii, umdugumdan daha güzel oldu ilk defa yapiverdim öyle
aksama yesil fasülye yicem, pilav yemicem ama
Merhabalar canım,
tam orta yerinden dalıyorum muhabbete ama yazdıklarını görünce yaşadıklarımı hatırlayıp paylaşmak istedim.
Benim eşim de beni tanıdığında kiloluydum. bana bununla ilgili hiçbir şey söylemedi. evlenmeye karar verdiğimizde de bundan rahatsızlık duyduğunu hissetmedim hiç. annesiyle tanışmaya gittim çekinerek. sanırım en zor günlerimden biriydi. olabildiğince soğuk olan kadın bana o gün sıcak davranmıştı. ben de herhalde kilolarıma takılmadı diye çok mutlu olmuştum. iki gün sonra istemeye geleceklerdi. üçüncü gün ise söz-nişan yapılacak. istemeye geldiler. ertesi gün alışveriş yapılacaktı. gece boyu eşimle mesajlaştık. başta modu değişmişti. ne oldu dedikçe annesi ve babasının kilom yüzünden evlenmemizi istemediğini anlattı. sabaha kadar o ağladı, ben ağladım. ertesi gün sözüm var, dünya kadar akraba geldi. annem babam ayrı ama annem babama bu mutlu gün için katlanıyor. tüm bunlar olmasa ben o gün kestirip atardım herhalde. ama atamadım. babamla beraber eşime alınacak hediyeler için buluştuk onlarla. ben ağlamaktan iyice şişmişim. neyse güç bela nişanlandık. ama o gün bugündür içimde yara o gece yaşadıklarım.
daha ortada bir şey yokken sana kilonun lafını eden biriyle şimdilik ciddi düşünme. belki bana çok kızıyorsun ama ne yazık ki dışardan gelecek laflara karşı seni koruması imkansız. o kadar çok kişi müdahil oluyor ki işler ciddiye bindiğinde. ortada gözle görülen bir şey yokken bile bir kulp takıyorlar. ama bizim belki de tek kusurumuz gözle görülmemesi mümkün olmayacak kadar büyük. demiyorum ki evlenme onla. o senin bileceğin şey. ama önce kendin için kilolarından kurtulmalısın. Aynurun da dediği gibi insanın en mutlu günleri hep bir güvensizlikle, mutsuzlukla geçiyor böyle olunca. umarım kimse seni üzemez. ama önce sen kendini üzmemelisin. lütfen kendin için bir şeyler yap ve bir yerden başla.
Selamlar,
Kilo verenleri cok cok tebrik ediyorum. Sayfalar hizlimi ilerlemis ne. Bayagi sayfayi atladim. Sonra da okuyamama ihtimalim yuksek. Bu sefer de ben hasta oldum. Sesim tamamen kisildi. Hayatimda ilk defa bu kadar sesim kisildi. Fisiltiyla konusuyorum. Tlfda annemle anlasmak zor oluyor. Bebege de zor bakiyorum. Sesim cikmayinca aglayinca ya da uyuturken falan sakinlestiremiyorum. Ne nimtmis konusmak.
Allahim sevdiklerimize ve bize saglik versin. Herkeze opuckler olluyorum.
Gıda muhendısıyım
Unlu mamullerde calısıyorum bır sısko calısabılecegı en kotu sektor...
Selam....
Ben nelereledeydim? Dün gece geç saatlere kadar ortalığı topladım. Çünkü bugün evde büyük temizlik vardı. Sağolsun çok sevdigim bir hanım var. Ekonomik koşulardan dolayı ayda bir çağırabiliyorum. Sabah perdeleri yıkayıp biraz ütü yapıp, kendimi botları değiştirmek için yollara attım ve başardım. Artık botlarım siyah...Sonram taksim felan yaptık gezdik geldik. Çok yorgunum.
Yena tablo için çok teşekkürler. Haftanın dereceye girep tombiklerini kutluyorum.
Selam....
Ben nelereledeydim? Dün gece geç saatlere kadar ortalığı topladım. Çünkü bugün evde büyük temizlik vardı. Sağolsun çok sevdigim bir hanım var. Ekonomik koşulardan dolayı ayda bir çağırabiliyorum. Sabah perdeleri yıkayıp biraz ütü yapıp, kendimi botları değiştirmek için yollara attım ve başardım. Artık botlarım siyah...Sonram taksim felan yaptık gezdik geldik. Çok yorgunum.
Yena tablo için çok teşekkürler. Haftanın dereceye girep tombiklerini kutluyorum.
Merhaba kizlar , bende katilmak istiyorum beraber zayiflamak icin eger banada yer var ise , en ustu okudum ve hak veriyorum birlikten guc dogar kelimesine .
Bende cok kilolarimdan 5 yildir sikayetciyim , hypotiroidim vardi ve cok yuksekti, ilaclar sayesinde dustu suan.Ve kilo kaybetmeme engel degil ne mutlu artik.2 aydir diyetteyim ve 15 kilo verdim.
Tabii yolum cok uzun daha 44 kilo kaybetmem lazim .Kilo vermek irade ve sabir isi diye dusunuyorum bunlari uyguladiktan surece neden basariya ulasmayalim ? Aa tabii elbette istedigimiz kiloya
varinca ise diyetteki edindigimiz yeme tarzimizi birakmamaliyiz ,eger eski kilolu halimizdeki yeme tarzimiza donus yaparsak bosa kurek sallamis oluruz.Ben kendime guveniyorum ve sizlere
guveniyorumki kilolardan kurtulacagiz ,hepimiz bu dertte oldugumuz icin birbirimizi tanimasak bile hergun kilolar yuzunden ne cileler cektigimizi cok iyi biliyoruz ve ancak biz anlariz birbirimizi.
Hani derler ya '' Ceken , Bilir ''.
Merhaba kizlar , bende katilmak istiyorum beraber zayiflamak icin eger banada yer var ise , en ustu okudum ve hak veriyorum birlikten guc dogar kelimesine .
Bende cok kilolarimdan 5 yildir sikayetciyim , hypotiroidim vardi ve cok yuksekti, ilaclar sayesinde dustu suan.Ve kilo kaybetmeme engel degil ne mutlu artik.2 aydir diyetteyim ve 15 kilo verdim.
Tabii yolum cok uzun daha 44 kilo kaybetmem lazim .Kilo vermek irade ve sabir isi diye dusunuyorum bunlari uyguladiktan surece neden basariya ulasmayalim ? Aa tabii elbette istedigimiz kiloya
varinca ise diyetteki edindigimiz yeme tarzimizi birakmamaliyiz ,eger eski kilolu halimizdeki yeme tarzimiza donus yaparsak bosa kurek sallamis oluruz.Ben kendime guveniyorum ve sizlere
guveniyorumki kilolardan kurtulacagiz ,hepimiz bu dertte oldugumuz icin birbirimizi tanimasak bile hergun kilolar yuzunden ne cileler cektigimizi cok iyi biliyoruz ve ancak biz anlariz birbirimizi.
Selamün Aleykümmmmmmmm
Herkese hayırlı gecelerrrrrrr
Aslında bir sürü alıntı yapmıştım ama maalesef ben yine roman misali yazınca KK bile oha çekti ve beni kapı önüne itekleyince bütün yazdıklarım gitti
Neyse özet geçeyim
Tüm hastalara acil şifa diliyorum
Haftanın ilk üçünü kocaman tebrik ediyorum ve öpüyorum
Azminiz daim olsun
Yenacığım seninde ellerine sağlık
Ben bugün malum görümcede mevlüt olduğundan giremedim KKya
Sabah erken kalkmayı düşünüyordum ama dün gece buradan çıktıktan sonra baba kız krizi yaşadığımız için gece 2ye kadar sorunu halletmek adına oturup ailece konuşunca sabahta erken kalkmak hayal oldu
Alat acele kahvaltı ettiğimizden resimde çekemedim doğal olarak
Klasik kahvaltıdan sonra görümcenin evine gittik öğleden sonra tabi oradada çok az etli pilav ve 3 KK kadar az şekerli kabak tatlısı yedimaslında tulumbada vardı ama onu yemedim tabikisi
Akşamıda orada geçirdiğimiz için benim akşam yemeğide hayal oldu
Akşam yemeği yerine bol bol şekersiz çay ve biraz meyve yiyebildim ancak
Aslında bugünden hiç memnun değilim çok fazla kaçırmadığım halde sonuçta olağan düzenim bozuldu ama yarın Allahın izniyle yine özüme dönerim
Öğlende biraz daha erken gideceğim Spor salonuna ( malum spor arkadaşımla sözleştik birlikte çalışırız diye52 yaşında 60 kiloda bir abla ) 1.5 saat kadar fitnes yapıp yarım saat dinlendikten sonrada yüzmeye geçeriz diye sözleşmiştik tabi umarım unutupta geç kalmaz olmadı tek başımada olsa çalışırım nasılsa
Bu arada yazın eşimin düğünü için 1 beden daralttığım 54 beden kumaş pantalonumu giydim bugün ve şükürler olsun oda ufak ufak bol gelmeye başladı
İnşallah sırayla bana şu anda dar gelen ama vermeyede atmayada kıyamadığım diğer pantalonlarıda zayıfladıkca sırayla giyeceğim günlerde çok yakındırTerziyi zengin edeceğim bu gidişle ama olsun halimden çok memnunum
Görümcemin eşi hariç hiç kimse bugün bana aaa baya fark var demedifesatlar ne olucak
Enişte bey valla banu sen baya bir zayıflamışsın deditabi beni son geldiğinde görmemişti ve en son 120 kiloluk halimi biliyor
Dedim yaza inşallah çok daha büyük fark olucak
Oda aşırı kilolu hatta ikimizde aynı dönem başlamıştık glukophage kullanmaya ama o bu gelişinde tahlillerini yenilediğinde doktor insüline başlaman şart demiş :26::26::26: iki gündür insülin vuruluyormuş. Aslında hiç şaşırmadım desem yeridir çünkü asla beslenmesine dikkat eden biri değil aksine hala nerede ne yesem diyen biri ve gece yatana kadar tatlı tuzlu hiç sınır tanımadan yiyen biri. Benle biraz beslenme konusunda sohbet edince ayak üstü valla sen yırtmışsın ben insüline başlamak zorunda kaldım kurtulabilirmiyim bilmiyorum dedi ( adamcağız seviyor yemek yemeyi ve okadar spordan da konuştuğumuz halde ancak bana helal olsun ama ben yapamam herhalde dedi)
Üzüldüm açıkcası sonuçta niye bile bile lades diyelim ki dimi ama
İnşallah oda bir gün sağlığının yediklerinden daha değerli olduğunu anlarda kendine çeki düzen verir
Bu arada görümcemde baya bir kilo almışNormalde hep o bana laf sokarken bu sefer de ben oh oh sen böyle devam et ortada buluşuruz sen yukarı doğru bende aşağı doğru ilerlerim dedim Ay ne yapayım körlen yatan şaşı kalkar dedi ama herkes ona kilo almışsın diyince biraz bozuldu içimden eeee geçmişte karşındakinin kırılabileceğini düşünerek konuşmazsan Allahta seni eleştirdiğin konuyla baş başa bırakır dedim
Eminim KV bile uyuz olur kızından daha zayıf olduğumda ama sırf o zevki yaşamak için daha fazla dikkat edip sporumu aksatmayacağım
Yaşasın kötülükkkkkkkkkkkk
...
canım sende şeker hastalığımı vardı??
şeker ilacı adı yazınca dikkatimi çekti.....:44:
ufff canım sigara istedi
gidip bi tane tellendiriyim bari
ben mutfakta içiyorumda sigarayı:))
eşim içmiyo, ve kokusundan nefret ediyo
ben içip geliyooom
dudu ceco tanıtım yapmış bende yapayım,
40 yaşındayım. 4 yıl önce kilo alamaya başladım. Süreç icinde 20 kilo aldım.
Eylül ayında troidim normal seviyeye geldi ve artık kilo vermeye uygun hale geldim.
39 gün önce dukan diyeti yapamaya başladım. Diyete başladığımda, 92.4 düm 6 kilo verdim. Hedefim nisan 2013 de 73 kilo olmak ve Temmuz- Agustos gibi evlenmek. Derin donucuya bir adam attım.. beni bekliyor
Sonra, günde 10-12 saat bilgisayar başında oturularak yapılan bir işim var. Bu yüzden 2 haftadir spor yapiyorum....
sevgiler saygılar...
hatta iyi geceler... yarın görüşürüz...
helal olsun nursenaaa çok tbrk ediyorum seni dün akşam banad akayınpederim geldi elinde baklavayla malesef ben 1 dilim yedim o getirdiği için
eline sağlık canımmm
ama ama amaaa ben yokum listede izinli olarak yazmamışsın beniii
tbrklerrrrrrrr hepinizi tbrk ediyorummmmmmmmmm
yenacım ellerine sağlık canım
derecedeki arkadaşlarım sizleri kutlarım maşallah devamı gelir inşallah
yenacım eminim meyve sepetin süper olmuştur eline koluna sağlık ben öyle ince işlerle uğraşamam valla uğur böcekli kurabiye felan hep uğraştırıcı işler yapmışsın çalışan bir bayan olarak daha pratik görevler verilmeliydi sana bence
günaydın şekerlerim..nasılsınız herkesler iyidir inşallah...
çalışmaya devam bu sabah hava çok kapalıydı zor kalktım yataktan böyle günlerde işi bırakasım geliyor...ama evde de sıkılırım şimdi diye hemen vazgeçiyorum o fikrimden...
Yena ve Asu ablam listeler için ellerinize sağlık hakkınızı helal edin...
dereceye girenleri tebrik ediyorum...
sabah saati eşim 1 saat ertelemiş apar topar hazırlanım çıktım çıkmadan 3 kuru kayısı bir bardak su ile çıktım...
az önce işyerinde
2 ince dilim ekmek
1 kk peynir
1 çatal haşlanmış patates
2 çatal omlet
2 tk tahin pekmez
baya sıkı bir kahvaltı yaptım bu yorucu güne hazırım inşallah...
800 pasta yapılacak ektralarda cabası...
saçlarımı kestirdim birde boyamak için vakit bulabilirsem süper olacak..
hepimiz için güzel bir gün olsun..
heeey ikinci olmusum yahoooooo
Kizlar hepinzi tebrik ederim, tabiki kendimideeee
bu ay iyi görünüyoruz herkes genel olarak vermis biraz, artida olanlarda üzülmesin öbür ay telafi edilirrrrr
Sagol yenacim yaa uzun zamandan sonra bunu görmek cok mutlu etti beni,
sende pil al hemen senide merak ediyorummm
Sagol canimmmm, ama senin yanina yaklasamam daha yolum uzun
Nevincim kolay gelsin sana isyerinde canim, cumartesi calismakta ne kötü yaaaa :26:
Kizlar sizede kolay gelsin, bugun yine oruc tutuyorum, iftardan sonrada biraz cikip hem alisveris yapcam annem bir iki bisey siparis etti, hemde yürümüs olcam, kulagimada takcam kulakligi ohhh
neyse bakalim önce yemegimi yiyimde, menümde sebze olcak
eminee çok çok tebrik ederim...
kıskandım valla iradenii...
annene rağmen başarabiliyosun...
darısı başıma artıkın...
Merhabalar canım,
tam orta yerinden dalıyorum muhabbete ama yazdıklarını görünce yaşadıklarımı hatırlayıp paylaşmak istedim.
Benim eşim de beni tanıdığında kiloluydum. bana bununla ilgili hiçbir şey söylemedi. evlenmeye karar verdiğimizde de bundan rahatsızlık duyduğunu hissetmedim hiç. annesiyle tanışmaya gittim çekinerek. sanırım en zor günlerimden biriydi. olabildiğince soğuk olan kadın bana o gün sıcak davranmıştı. ben de herhalde kilolarıma takılmadı diye çok mutlu olmuştum. iki gün sonra istemeye geleceklerdi. üçüncü gün ise söz-nişan yapılacak. istemeye geldiler. ertesi gün alışveriş yapılacaktı. gece boyu eşimle mesajlaştık. başta modu değişmişti. ne oldu dedikçe annesi ve babasının kilom yüzünden evlenmemizi istemediğini anlattı. sabaha kadar o ağladı, ben ağladım. ertesi gün sözüm var, dünya kadar akraba geldi. annem babam ayrı ama annem babama bu mutlu gün için katlanıyor. tüm bunlar olmasa ben o gün kestirip atardım herhalde. ama atamadım. babamla beraber eşime alınacak hediyeler için buluştuk onlarla. ben ağlamaktan iyice şişmişim. neyse güç bela nişanlandık. ama o gün bugündür içimde yara o gece yaşadıklarım.
daha ortada bir şey yokken sana kilonun lafını eden biriyle şimdilik ciddi düşünme. belki bana çok kızıyorsun ama ne yazık ki dışardan gelecek laflara karşı seni koruması imkansız. o kadar çok kişi müdahil oluyor ki işler ciddiye bindiğinde. ortada gözle görülen bir şey yokken bile bir kulp takıyorlar. ama bizim belki de tek kusurumuz gözle görülmemesi mümkün olmayacak kadar büyük. demiyorum ki evlenme onla. o senin bileceğin şey. ama önce kendin için kilolarından kurtulmalısın. Aynurun da dediği gibi insanın en mutlu günleri hep bir güvensizlikle, mutsuzlukla geçiyor böyle olunca. umarım kimse seni üzemez. ama önce sen kendini üzmemelisin. lütfen kendin için bir şeyler yap ve bir yerden başla.
1ERKEK 1KADINA bakan olmadı mı?
yeni bitti, ama süperdi yaaa:))))
Selam....
istemeye istemeye çizelgemi yeniledimoraya 118 yazmak acayip acıttı içimi hep benim yüzümden heeeeppp offf ben hep böyle olucam sanırım değişmiyor yeme alışkanlığım
en kısa sürede baskülün pilini yenileyip kilomu doğru şekilde öğrenmem lazım belki 118 değildir deyip kendimi avutuyorumkilo aldım farkındayım ama belki 10 kilo değildir hı :26:
99 a 9 kilo kalmışken şimdi 19 kilo var :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
Canım insülin direnci için vermişti bana doktor hatta 1 seneden fazladır kullanıyordum. Doktor o zaman bile en kötü ihtimallide düşün çünkü şekere meyilin olşuyor insülin direnci yüzünden demişti ama şükür atlattım o dönemi
Herşeyi şekersiz içiyorum, zararlı olan herşeyi hayatımdan çıkardım diyebilirim, tuz ve yağı bile azalttım
Hatta geçen gün yemekler için kullandığım Ayçiçek yağı bitince hakiki zeytinyağı kullanmak zorunda kaldım yemek yaparken ve dikkat ettim o gün bağırsakların maşallahı vardı
Eskiden kronik kabızlığımda vardı ve inan o bile düzeldi sağlıklı beslenmeye geçince
Şükür herşey yoluna giriyor yavaş yavaş bir tek benimde sigara sorunsalım var
Benimde eşim 2.5 sene evvel bıraktı sigarayı ve kokusuna bile tahammülü yok hatta çok nadiren yatacağıma yakın içtiğimde nasıl söyleniyor leş gibi kokuyorsun diyetabi diş fırçalayıp üzerimi değiştirmeden yatağa girmiyorum ama yinede kokuyor diyor yakın zamanda içtiysem
Bizim evin içinde içmek yasakdaha büyük kızım doğduğunda koyduğumuz bir kural ve herkes için geçerli
Balkonum kapalı olduğu için orasını gaz odası ilan ettikmisafirde gelse balkona çıkarıyorum çünkü öbür türlü hem çocuklara zarar hemde bütün mobilyalara koku ister istemez siniyor ve koltuk tül yıkamaktan anam ağlıyordu
Şimdi balkonun tülünü atsamda koymuyor
Tabi bırakabilirsem çok daha güzel olucak ama ne zaman niyetine girsem ilk iki gün gayet iyiken ikinci günün gecesi krize giriyorumbirde iştahım inanılmaz açılınca daha geçen gün eşim yaw sen önce kilo sorununu bitir sonra nasılsa onuda bırakırsın diyor
Kendisi sigarayı bırakınca 15 kilo alan birisiAllahtan boy var birde 72 kilonun üzerine alınca şimdi hafif balkonlu bir erkek oldu ama ben ona sen durrrr bir aya kalmaz senden daha zayıf olacağım dedikçe adamcağız bendemi spor yapsam demeye başladı
Canım yeni botlarını güle güle kullan
Ne yaptın ne ettin siyahını aldın heeİyi günlerde kullan canım
Aramıza hoşgeldin canım
Dediğin gibi herşey beyinde biter ve irade işidir
İnşallah hep birlikte çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşırız44 kilo daha vermem lazım dediğine göre benim kiloya yakınsın herhalde belkide biraz daha azsındır amaç aynı olduktan sonra rakamın önemi yok nasılsa
Bu arada yeni gelen arkadaşlar genelde kendilerinden az da olsa bahseder
Bende sana kendimi tanıtarak başlangıçı yapayım
Benim adım banu ama genelde herkese ceco der
Biri 12.5 diğeride 2.5 yaşında iki kız annesiyim ve 32 yaşındayım ( iki ay sonra 33 olucağım)
İstanbuldayım ve evhanımıyım
120 kiloyla başladığım yolculuğuma 2 senede ancak 102 kiloya düştüm ama daha 2 aydır yaklaşık düzenli olarak spor yapıyorum ve inşallah bundan sonra çok daha güzel kilolar vereceğim
canım ben yemekten çok tabağa takıldım :)
Çok güzelmiş..:)
Bugün tartıldım 700gr.eksilmişim 94 kiloyum..
yalnız kendimi öyle şartlandırmışımki yılbaşında çok yemek yemeye..
Yemesem bile beynim yemiş gibi algılayıp kilo aldıracak bana..
günlerdir pazartesi gecesini düşünüyorum :))
Teallam ya şişkonun aklı fikri tıkınmak..
hoş geldin, kaç kilosun, ne yer ne içersin? hangi diyeti yaparısın? İraden güçlümü? Burada kalıcımısın?
bende haşimato tiroidi sayesinde 20 kilo alan birisiyim.
ceco kilo çizelgeni yeni farkettim canım maşallah en son bıraktığımda 111deydin sanırım maşalllah süper gitmiş kilolarAllahhh devamını nasip etsin inşallah.
en son endokrine gittiğimde bana glukofeni bıraktırdı insülinin normal görünüyor kullanma 2 ay sonra kontrole gel demişti ama ben en kısa sürede gideyim tahlil yaptırayım diyorum aşırı halsizlik bıkkınlık var kan şekerim hooop yerlerde hooop tavanlarda. Bir de psikiyatriye gitmeyi düşünüyorum bir de nörolojiye =))) ben hastalık hastasıyım sanırımİş yüzünden psikolojim bozuk ya kendime zaman ayıramıyorum ailemin yüzünü göremiyorum gecem gündüzüm belli değil offffffffff bak yine efkarlandım.
milli piayongo hayalleri kuruyorum artık biraz bişeyler kazansam da işi bıraksam kendimi spora rejime versem derdindeyim. Çalışmadığım 2 senede kilo problemimi halletmediğim için o kadar pişmanım kievet 25 kilo verdim ama işte insanın 50-60 kilo fazlası olunca
evde olanlar bence hiç zaman kaybetmeden versinler kurtulsunlar çalışırken herşey çok daha zor
müzik ruhun gıdasıdır psikolojisine girip birşeyler dinleyip ruhumu dinlendirme çabasına giriyorum. Herkeslere iyi geceler
Sagol meyracim allah razi olsun tatlim,
hosgeldin aramiza varia, basarilar
ceco sende hosgeldin canim, görümcene oh olsun dedim ne yalan söylim
nuhancim sende ayakkabiyi degistirdin iyi olmus canim, bende siyahi daha cok severim :)
istemeye istemeye çizelgemi yeniledimoraya 118 yazmak acayip acıttı içimi hep benim yüzümden heeeeppp offf ben hep böyle olucam sanırım değişmiyor yeme alışkanlığım
en kısa sürede baskülün pilini yenileyip kilomu doğru şekilde öğrenmem lazım belki 118 değildir deyip kendimi avutuyorumkilo aldım farkındayım ama belki 10 kilo değildir hı :26:
99 a 9 kilo kalmışken şimdi 19 kilo var :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
Çocuğum için zevkle yapıyorum önemli değil ama çok yoruluyorum asucuğum..
Bizim öğretmen çok detaycı,seçip bize yaptırdığı şeyler öylesine güzeldiki..
Çok şık oldu herşey..
Örneğin velinin birine dondurma küllahında kek yaptırmıştı..Piştikten sonra üzerine krema ve fındık bulamışlar..
Çok lezzetli dondurma görünümündeydi...
Minik şeffaf poşete leblebi,kuruüzüm koydurup renkli mandallarla kelebek şekli verilmiş..
anlatamam çok güzeldi herşey.:))
Meyracığım bende çok seviyorum onları...
ama bu gece izleyemedim..
Senin tansiyonun nasıl.?
İyi hadi siyah botuna kavuşmuşsun :)
İyi günler de zayıf günler de giyin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?