Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün Aleykümmmmmmmm

Herkese hayırlı gecelerrrrrrr

Aslında bir sürü alıntı yapmıştım ama maalesef ben yine roman misali yazınca KK bile oha çekti ve beni kapı önüne itekleyince bütün yazdıklarım gitti

Neyse özet geçeyim
Tüm hastalara acil şifa diliyorum
Haftanın ilk üçünü kocaman tebrik ediyorum ve öpüyorum
Azminiz daim olsun

Yenacığım seninde ellerine sağlık

Ben bugün malum görümcede mevlüt olduğundan giremedim KKya
Sabah erken kalkmayı düşünüyordum ama dün gece buradan çıktıktan sonra baba kız krizi yaşadığımız için gece 2ye kadar sorunu halletmek adına oturup ailece konuşunca sabahta erken kalkmak hayal oldu
Alat acele kahvaltı ettiğimizden resimde çekemedim doğal olarak
Klasik kahvaltıdan sonra görümcenin evine gittik öğleden sonra tabi oradada çok az etli pilav ve 3 KK kadar az şekerli kabak tatlısı yedim aslında tulumbada vardı ama onu yemedim tabikisi
Akşamıda orada geçirdiğimiz için benim akşam yemeğide hayal oldu
Akşam yemeği yerine bol bol şekersiz çay ve biraz meyve yiyebildim ancak

Aslında bugünden hiç memnun değilim çok fazla kaçırmadığım halde sonuçta olağan düzenim bozuldu ama yarın Allahın izniyle yine özüme dönerim
Öğlende biraz daha erken gideceğim Spor salonuna ( malum spor arkadaşımla sözleştik birlikte çalışırız diye 52 yaşında 60 kiloda bir abla ) 1.5 saat kadar fitnes yapıp yarım saat dinlendikten sonrada yüzmeye geçeriz diye sözleşmiştik tabi umarım unutupta geç kalmaz olmadı tek başımada olsa çalışırım nasılsa

Bu arada yazın eşimin düğünü için 1 beden daralttığım 54 beden kumaş pantalonumu giydim bugün ve şükürler olsun oda ufak ufak bol gelmeye başladı
İnşallah sırayla bana şu anda dar gelen ama vermeyede atmayada kıyamadığım diğer pantalonlarıda zayıfladıkca sırayla giyeceğim günlerde çok yakındır Terziyi zengin edeceğim bu gidişle ama olsun halimden çok memnunum

Görümcemin eşi hariç hiç kimse bugün bana aaa baya fark var demedi fesatlar ne olucak
Enişte bey valla banu sen baya bir zayıflamışsın dedi tabi beni son geldiğinde görmemişti ve en son 120 kiloluk halimi biliyor
Dedim yaza inşallah çok daha büyük fark olucak
Oda aşırı kilolu hatta ikimizde aynı dönem başlamıştık glukophage kullanmaya ama o bu gelişinde tahlillerini yenilediğinde doktor insüline başlaman şart demiş :26::26::26: iki gündür insülin vuruluyormuş. Aslında hiç şaşırmadım desem yeridir çünkü asla beslenmesine dikkat eden biri değil aksine hala nerede ne yesem diyen biri ve gece yatana kadar tatlı tuzlu hiç sınır tanımadan yiyen biri. Benle biraz beslenme konusunda sohbet edince ayak üstü valla sen yırtmışsın ben insüline başlamak zorunda kaldım kurtulabilirmiyim bilmiyorum dedi ( adamcağız seviyor yemek yemeyi ve okadar spordan da konuştuğumuz halde ancak bana helal olsun ama ben yapamam herhalde dedi )
Üzüldüm açıkcası sonuçta niye bile bile lades diyelim ki dimi ama
İnşallah oda bir gün sağlığının yediklerinden daha değerli olduğunu anlarda kendine çeki düzen verir

Bu arada görümcemde baya bir kilo almış Normalde hep o bana laf sokarken bu sefer de ben oh oh sen böyle devam et ortada buluşuruz sen yukarı doğru bende aşağı doğru ilerlerim dedim Ay ne yapayım körlen yatan şaşı kalkar dedi ama herkes ona kilo almışsın diyince biraz bozuldu içimden eeee geçmişte karşındakinin kırılabileceğini düşünerek konuşmazsan Allahta seni eleştirdiğin konuyla baş başa bırakır dedim
Eminim KV bile uyuz olur kızından daha zayıf olduğumda ama sırf o zevki yaşamak için daha fazla dikkat edip sporumu aksatmayacağım
Yaşasın kötülükkkkkkkkkkkk

Merhaba kizlar , bende katilmak istiyorum beraber zayiflamak icin eger banada yer var ise , en ustu okudum ve hak veriyorum birlikten guc dogar kelimesine .

Bende cok kilolarimdan 5 yildir sikayetciyim , hypotiroidim vardi ve cok yuksekti, ilaclar sayesinde dustu suan.Ve kilo kaybetmeme engel degil ne mutlu artik.2 aydir diyetteyim ve 15 kilo verdim.

Tabii yolum cok uzun daha 44 kilo kaybetmem lazim .Kilo vermek irade ve sabir isi diye dusunuyorum bunlari uyguladiktan surece neden basariya ulasmayalim ? Aa tabii elbette istedigimiz kiloya

varinca ise diyetteki edindigimiz yeme tarzimizi birakmamaliyiz ,eger eski kilolu halimizdeki yeme tarzimiza donus yaparsak bosa kurek sallamis oluruz.Ben kendime guveniyorum ve sizlere

guveniyorumki kilolardan kurtulacagiz ,hepimiz bu dertte oldugumuz icin birbirimizi tanimasak bile hergun kilolar yuzunden ne cileler cektigimizi cok iyi biliyoruz ve ancak biz anlariz birbirimizi.

Hani derler ya '' Ceken , Bilir ''.

offf bende gerildimde gerildim iyice.....
gelemedi bi rgl yaaa(((
çok yakın ama......

menü süper.....

ve Allah kabul etsin inşaallah orucunu bitanem....

canım benimmmm......

geçmiş olsun canım....

Gıda muhendısıyım
Unlu mamullerde calısıyorum bır sısko calısabılecegı en kotu sektor...

gıda mühendisisin demek, ne güzel canım:))
pastacılıkta ayrı bir meslek, ve pastacı olmayıda isterdim şahsen ben:)
çünkü ne güzel pastalar, kurabiyeler, çikolatalar, tatlılar yapmak isterdim....
özellikler çikolatalar ve yaş pastalar yapmak:)

öpüyorum canım

haydi siyah botun hayırlı uğurlu olsun:))
güle güle kullan nuhan ablacım......

Son düzenleme:

Canım yeni botlarını güle güle kullan
Ne yaptın ne ettin siyahını aldın hee İyi günlerde kullan canım

Aramıza hoşgeldin canım
Dediğin gibi herşey beyinde biter ve irade işidir
İnşallah hep birlikte çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşırız 44 kilo daha vermem lazım dediğine göre benim kiloya yakınsın herhalde belkide biraz daha azsındır amaç aynı olduktan sonra rakamın önemi yok nasılsa

Bu arada yeni gelen arkadaşlar genelde kendilerinden az da olsa bahseder
Bende sana kendimi tanıtarak başlangıçı yapayım

Benim adım banu ama genelde herkese ceco der
Biri 12.5 diğeride 2.5 yaşında iki kız annesiyim ve 32 yaşındayım ( iki ay sonra 33 olucağım )
İstanbuldayım ve evhanımıyım
120 kiloyla başladığım yolculuğuma 2 senede ancak 102 kiloya düştüm ama daha 2 aydır yaklaşık düzenli olarak spor yapıyorum ve inşallah bundan sonra çok daha güzel kilolar vereceğim

hoş geldin, kaç kilosun, ne yer ne içersin? hangi diyeti yaparısın? İraden güçlümü? Burada kalıcımısın?

bende haşimato tiroidi sayesinde 20 kilo alan birisiyim.

ve aleyküm selaaam

mevlüdünüzü Allah kabul etsin inşaallah cecoşum....

görümcen içinde; insan kınadığı birşeyi yaşamadan ölmezmiş.....

canım sende şeker hastalığımı vardı??
şeker ilacı adı yazınca dikkatimi çekti.....:44:

ufff canım sigara istedi
gidip bi tane tellendiriyim bari
ben mutfakta içiyorumda sigarayı:))
eşim içmiyo, ve kokusundan nefret ediyo
ben içip geliyooom

geçmiş olsun canım....
ve o halde sende hoşgeldin aramıza:)))

dudu ceco tanıtım yapmış bende yapayım,

40 yaşındayım. 4 yıl önce kilo alamaya başladım. Süreç icinde 20 kilo aldım.
Eylül ayında troidim normal seviyeye geldi ve artık kilo vermeye uygun hale geldim.
39 gün önce dukan diyeti yapamaya başladım. Diyete başladığımda, 92.4 düm 6 kilo verdim. Hedefim nisan 2013 de 73 kilo olmak ve Temmuz- Agustos gibi evlenmek. Derin donucuya bir adam attım.. beni bekliyor
Sonra, günde 10-12 saat bilgisayar başında oturularak yapılan bir işim var. Bu yüzden 2 haftadir spor yapiyorum....
sevgiler saygılar...

hatta iyi geceler... yarın görüşürüz...

Son düzenleme:
ceco kilo çizelgeni yeni farkettim canım maşallah en son bıraktığımda 111deydin sanırım maşalllah süper gitmiş kilolar Allahhh devamını nasip etsin inşallah.

en son endokrine gittiğimde bana glukofeni bıraktırdı insülinin normal görünüyor kullanma 2 ay sonra kontrole gel demişti ama ben en kısa sürede gideyim tahlil yaptırayım diyorum aşırı halsizlik bıkkınlık var kan şekerim hooop yerlerde hooop tavanlarda. Bir de psikiyatriye gitmeyi düşünüyorum bir de nörolojiye =))) ben hastalık hastasıyım sanırım İş yüzünden psikolojim bozuk ya kendime zaman ayıramıyorum ailemin yüzünü göremiyorum gecem gündüzüm belli değil offffffffff bak yine efkarlandım.

milli piayongo hayalleri kuruyorum artık biraz bişeyler kazansam da işi bıraksam kendimi spora rejime versem derdindeyim. Çalışmadığım 2 senede kilo problemimi halletmediğim için o kadar pişmanım ki evet 25 kilo verdim ama işte insanın 50-60 kilo fazlası olunca

evde olanlar bence hiç zaman kaybetmeden versinler kurtulsunlar çalışırken herşey çok daha zor

müzik ruhun gıdasıdır psikolojisine girip birşeyler dinleyip ruhumu dinlendirme çabasına giriyorum. Herkeslere iyi geceler

Sagol meyracim allah razi olsun tatlim,

hosgeldin aramiza
varia, basarilar

ceco sende hosgeldin canim, görümcene oh olsun dedim ne yalan söylim

nuhancim sende ayakkabiyi degistirdin iyi olmus canim, bende siyahi daha cok severim :)

Son düzenleme:

Canım insülin direnci için vermişti bana doktor hatta 1 seneden fazladır kullanıyordum. Doktor o zaman bile en kötü ihtimallide düşün çünkü şekere meyilin olşuyor insülin direnci yüzünden demişti ama şükür atlattım o dönemi
Herşeyi şekersiz içiyorum, zararlı olan herşeyi hayatımdan çıkardım diyebilirim, tuz ve yağı bile azalttım
Hatta geçen gün yemekler için kullandığım Ayçiçek yağı bitince hakiki zeytinyağı kullanmak zorunda kaldım yemek yaparken ve dikkat ettim o gün bağırsakların maşallahı vardı
Eskiden kronik kabızlığımda vardı ve inan o bile düzeldi sağlıklı beslenmeye geçince

Şükür herşey yoluna giriyor yavaş yavaş bir tek benimde sigara sorunsalım var
Benimde eşim 2.5 sene evvel bıraktı sigarayı ve kokusuna bile tahammülü yok hatta çok nadiren yatacağıma yakın içtiğimde nasıl söyleniyor leş gibi kokuyorsun diye tabi diş fırçalayıp üzerimi değiştirmeden yatağa girmiyorum ama yinede kokuyor diyor yakın zamanda içtiysem
Bizim evin içinde içmek yasak daha büyük kızım doğduğunda koyduğumuz bir kural ve herkes için geçerli
Balkonum kapalı olduğu için orasını gaz odası ilan ettik misafirde gelse balkona çıkarıyorum çünkü öbür türlü hem çocuklara zarar hemde bütün mobilyalara koku ister istemez siniyor ve koltuk tül yıkamaktan anam ağlıyordu
Şimdi balkonun tülünü atsamda koymuyor
Tabi bırakabilirsem çok daha güzel olucak ama ne zaman niyetine girsem ilk iki gün gayet iyiken ikinci günün gecesi krize giriyorum birde iştahım inanılmaz açılınca daha geçen gün eşim yaw sen önce kilo sorununu bitir sonra nasılsa onuda bırakırsın diyor
Kendisi sigarayı bırakınca 15 kilo alan birisi Allahtan boy var birde 72 kilonun üzerine alınca şimdi hafif balkonlu bir erkek oldu ama ben ona sen durrrr bir aya kalmaz senden daha zayıf olacağım dedikçe adamcağız bendemi spor yapsam demeye başladı

istemeye istemeye çizelgemi yeniledim oraya 118 yazmak acayip acıttı içimi hep benim yüzümden heeeeppp offf ben hep böyle olucam sanırım değişmiyor yeme alışkanlığım

en kısa sürede baskülün pilini yenileyip kilomu doğru şekilde öğrenmem lazım belki 118 değildir deyip kendimi avutuyorum kilo aldım farkındayım ama belki 10 kilo değildir hı :26:

99 a 9 kilo kalmışken şimdi 19 kilo var :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

hayırlısı ile inşaallah nuhan ablacım.....

Seçilciğim,ben liste çok kalabalık olmasın diye izinli listesini ayrı yaptım tatlım..
O yüzden göremedin ismini..
Önümüzde ki cuma bildir kilonu ..İzinli olma artık, tamammı.??

Çocuğum için zevkle yapıyorum önemli değil ama çok yoruluyorum asucuğum..
Bizim öğretmen çok detaycı,seçip bize yaptırdığı şeyler öylesine güzeldiki..
Çok şık oldu herşey..
Örneğin velinin birine dondurma küllahında kek yaptırmıştı..Piştikten sonra üzerine krema ve fındık bulamışlar..
Çok lezzetli dondurma görünümündeydi...
Minik şeffaf poşete leblebi,kuruüzüm koydurup renkli mandallarla kelebek şekli verilmiş..
anlatamam çok güzeldi herşey.:))

nevinciğim,saçlarını iyi günlerde kullan..
Benim de planımdaydı saçlarımı kestirmek ama vakitsizlikten gidemeyeceğim kufaöre...

canım ben yemekten çok tabağa takıldım :)
Çok güzelmiş..:)

Bugün tartıldım 700gr.eksilmişim 94 kiloyum..
yalnız kendimi öyle şartlandırmışımki yılbaşında çok yemek yemeye..
Yemesem bile beynim yemiş gibi algılayıp kilo aldıracak bana..
günlerdir pazartesi gecesini düşünüyorum :))
Teallam ya şişkonun aklı fikri tıkınmak..

eminee çok çok tebrik ederim...
kıskandım valla iradenii...
annene rağmen başarabiliyosun...
darısı başıma artıkın...

canım sen de 1 kilo vermişsin..
Gayet başarılısın,kendini küçümseme..

Esracığım, buna benzer şeyleri ben de yaşadım uzun yıllar...
Bir de ben çok sırıtık bir tip değilim üzerine onuda ekleyip bayağı kulaklarımı çınlattılar..
eşim hep korudu beni,ama nereye kadar...
Şimdi rahatım artık, sanırım alıştılar...17 yıl oldu çünkü.:))

1ERKEK 1KADINA bakan olmadı mı?
yeni bitti, ama süperdi yaaa:))))

Meyracığım bende çok seviyorum onları...
ama bu gece izleyemedim..

Senin tansiyonun nasıl.?

İyi hadi siyah botuna kavuşmuşsun :)
İyi günler de zayıf günler de giyin...

hayatim sen bi basla bi bismillah de, bide tatli krizlerini önle, gerisi kolay,
bende cok yasardim tatli krizi yani seni cok cok iyi anliyorum,
aslinda onu biz öyle saniyoruz, aslinda kriz felan gelmiyor, ellerimiz ayaklarimiz psikolojikmen titriyor :)
niye? cünkü alistik yemekten sonra herzaman agzima bi lokma cikulata girmeli, su saatte mutlaka bi gofret yenmeli vs vs..
ama birkac kere meyveyle degistirmeyi dene, olmassa light yogurda 1 kasik recelle dene,
sonra zaten gidiyor o istek, bugun inan bi parca cikulata yedim ama tadini filan alamadim

çok iyi ozaman canım o dönemi atlattıysan....
insülin direnci tahlillemi belirleniyo, yoksa şikayetlere göre mi??

eşimde bana der bazen, üfff sigara kokuyon diye:))))
bazen kendimde derim içimden, erkek gibi sigara kokuyorum bazen diye(
neyse belki birgün bizde bırakırız şu illeti, ama çok içmiyorum ben, günde en fazla 10-11tane....

eşin haklı bencede, çünkü kilo veemrkte sigara bırakmakta zor işler...
sırayla gitmek daha mantıklı bencede

Memnun oldum ceco ,ben'de simdilik evhanimiyim fransadan katiliyorum 26 yasindayim simdilik cocuk yok , 94 kiloyum .Evet insallah hep birlikte veririz istenmeyen hatta nefret edilen kilolarimizdan :) hersey bizim elimizde

hepimiz ayni degilmiyiz, pazartesiyi düsnüüyoruz simdiden mis gibi yemekleri
tabak senin olsun canim hepsi annemin nasilsa

yarinda annem yine tutturmus börek yapacam diye, okadar dedim yapma yapma dinlemedi,
görün iste nasil bir ortamda kilo vermeye calisiyorum :18:
neyse bakcaz artik bi caresine

hoş geldin, kaç kilosun, ne yer ne içersin? hangi diyeti yaparısın? İraden güçlümü? Burada kalıcımısın?

bende haşimato tiroidi sayesinde 20 kilo alan birisiyim.

Hos buldum nuhan , 94 kiloyum , 2 aydir doktorumun gozaltinda ve onun benim agiz tadimi ve aliskanliklarimi pek urkutmeden kisisel uyguladigi bir diyet uzerine yemeklerimi hazirlayip yiyorum .

Irademin guclu olduguna evet inaniyorum .Hasimato duymadim yada en azindan karsiligini bilmiyorum fransizcada , fakat bildigim su'ki tiroid'un aksaklikla calismasi butun vucudu degistiriyor hormonlar tuyler cabasi , gecmis olsun diyorum .

Bence senikisi senin piskolojini bozmuş
Sakın ümitsizliğe kapılma ve mutlaka en kısa zamanda tahlillerini yaptır belkide sadece basit bir kansızlık sorunudur
Tamam bizlerin vermesi gereken kilolar başkalarına rağmen biraz daha fazla evet ama asla verilmeyecek kilolar değil he nedir 1 sene olmaz 2 sene sürer hatta ben hep kendi kendime en geç 2 sene içinde diyorum sonuçta 2 senede öncesi var kendimi kasmıyorum sonuçta streste kilo vermeye engel o yüzden sende stresten uzak dur
İnşallah hepbirlikte kurtulacağız

Sagol meyracim allah razi olsun tatlim,

hosgeldin aramiza
varia, basarilar

ceco sende hosgeldin canim, görümcene oh olsun dedim ne yalan söylim

nuhancim sende ayakkabiyi degistirdin iyi olmus canim, bende siyahi daha cok severim :)

De kız ben içimden neler dedim neler
Aslında varya senelerdir belki ancak iki kere tartışmışımdır ama Allah biliyor ya günahım kadar sevmem
Kızım hep halasını geçmişte çok seviyordu ama kızcağız ne zaman halamda kalabilirmiyim diye sorsa aratırdım çocuk halacığım bu haftasonu sizde kalabilirmiyim diye sorduğunda hep bir bahane uydururdu yok çamaşır yıkıyacağım yok bu gece kücük halan gelecek yatacak yer yok gibi saçma bahaneler

Bu gecede kendi 16 yaşındaki büyük oğlunu hiç benim fikrimi dahi sormadan bize kakaladı
Çocukta bir ukala anlatamam en son Kpnin cenazesinden birkaç gün sonra gelmişlerdi yurtdışından ve baçak kadar velet bir sürü insanın içinde bana kilomla ilgili hakaret etti Anası ulen sen ne diyorsun o senin yengen diyeceğine oturup birde güldü milletle bir olup tabi o gün nasıl dellendiysem haddini bildirdim çocuğun hatta herkesin içinde önce gerekeni söyleyip sonrada sen hiç benden dayak yemedin herhalde terbiyesiz demiştim Bir daha benle konuşurken dikkatli ol yoksa Ananda babanda seni elimden alamaz demiştim ki asla çocukları dövmeden yana biri değilim artık o gün nasıl beynime kan sıçradıysa
Birde dalga geçer gibi ay bizde karı koca yanlız kaldık bu gece nereye gitsek diye gülüyor uyuz dedim tabi kakaladın çocuğunu bana küçüğüde halasında şimdi ne yapsak dersin nasıl uyuz oldu.
Ulen sen benim kızımı senede bir senden izin istediği halde saçma bahanelerle red ediyorsun ama bana sormadan tamamdır diyorsun heleki geçen sene yaşadığımız durumdan sonra.
İnan eve gelen misafire asla surat asmam ama onla sadece gerektiği kadar konuşuyorum oda farkında ama dayımın evi hesabı gayette rahat neyse eşimin hatırına idare ediyorum ama acıkcası ağrıma gidiyor kadın kendi keyfi için herkesi kullanabiliyor ama kendi yeğenini kabul etmiyor. Tabi artık kızıma sorsan yarım ağızla seviyorum halamı der çünkü oda samimi şekilde sevilmediğini biliyor.

Canım seni çok iyi anlıyorum ama dediğin gibi belkide okadar yoksundur
Seninde hatırladığın gibi 111dim sen buraları terk etmek zorunda kaldığında hatta 8 ay kadar hep aynı kaldım yukarı çıktım ama aşağı inememiştim şükür o günler geride kaldı
Merak etme hepbirlikte veririz o kilocukları

vaaaavvv -700gr demek:))) süpeeeer

benim tansiyonum biraz daha düşük bu aralar yenacım, kendim evde takip ediyorum.
bakalım inşaallah ilerde normalede gelir, sarımsakla dengelemeye çalışıyorum....
sağolasın yenam....

birde oğlunun öğretmeni aşırı detaycıymış yaa anladığım kadarıyla, sözüm öğretmene ne gerek var o kadar detaycı olmaya, ömründen ömür alır yaaa öğretmenin..... değilmi??
hem gereksizde yani o kadar detay....
ve velileride zorlar...
eminim güzel şeylerdir ama hepsi, bu kadar detaycıysa zaten örtmen:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…