Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

anlaştıktan sonra günlerin pek önemi kalmıyor sanırım. ne güzel. nice yıldönümlerine inşallah tebrik ederim

allah mesut etsin, hiç ayırmasın...maşallah kocanada nazar değmesin hep senin böyle değerini bilsin.

maşallah nice yıllara Rabbım huzur mutluluk versın .
bizim evlilik yıldönümümüz eşimin doğum günü ile aynı tarıhte o yüzden unutma şansı yoktu
bana bir hediye almaz ama pastamız pek eksık olmazz

Son düzenleme:

canım tebrik ederim nice nice 18 yıllar yaşatsın mevlam ,sağlıklı huzurlu ve mutlu bir şekilde
maşallah

teşekkür ederim
çok geçmiş olsun tatlım aman dikkat et kendine
teşekkür ederim...
teşekkür ederim... dinlenmek nedemek... 4 gün yataktan hiç kalmadım neredeyse... sadece tuvalete... o da su bile içemediğimden çok azdı
allah mesut etsin, hiç ayırmasın...maşallah kocanada nazar değmesin hep senin böyle değerini bilsin.
sağ ol... allah olmayanlarada iyisinden versin... ama benim canım kocam13-*14 yıldan sonra anladı değerimi... o da çok ağır bi hastalık geçirmiş, ölümden dönmüştü.. o dönemde yanında ben den başka kimse yoktu... kariyerinin zirvesindeydi... mühim bi adamdı... ama ona bir tek ben baktım... o günden beri ailenin anlamı değişmiştir onda... benim yerim 28-29. sıralardayken ilk üç içine girmeyi başardım bu arada

teşekkürederim.. bizimki bir keresinde elinde çiçekle gelmişti... kapıda onu öyle görünce alışkın da olmadığımdan katıla katıla gülmüştü.. bide "bu çiçekler eline hiç yakışmamış" dediğimde bayaaa bozulmuştu... ama gerçekten çiçeği tutmayı bile bilmiyor

canım tebrik ederim nice nice 18 yıllar yaşatsın mevlam ,sağlıklı huzurlu ve mutlu bir şekilde
maşallah

teşekkür ederimmm

bu arada pastamın resmini yüklemek istedim ama yükleyemedim... çok büyük buluyor resmi... kalorisi çok ama ondanmı acaba???

geçmiş olsun canım
Allah bir ömür ayırmasın sizi eşinle inşallah

aynen cnmm alır bı pasta gecer bende evlendıkten sonra 1 kere cıcek aldımm kendısınden
gercekten bılmıyorlarr hiç duygusal degıldir eşim hi anlamaz
bende Allah versinn çok duyguluyumdurr

yena senın sarkıya taktım bu gun kac gundur aklımda şimdi dinliyorum ..

vaya con dios
ay ay ayyyaaa

Son düzenleme:

Mate çayı hakkaten çok iğrenç yaw...ben onuda denemiştim, zayıflama uğruna her bi otu içtim ama tık yok.

Eşinin yeni yaşı hayırlı uğurlu olsun esracığım..Nice seneler geçirin birlikte..

kızlarrrrr hani ölçüleriniz

hepinize sıfır vecem bak

canım benim ölçüm bel 108.basen 118..Basenlerim tüm haşmetiyle yerindeler...
yürüyüş şart ama bu tempoyla çok zor..

tamamdır :)

ben de 3er cm incelmişim. bu ay yine çok yememden kısmadım ama spor salonu işe yaradı sanırım. göbek de 5 cm gitmiş.
KEsinlikle sporun faydası kilo kaybı olmasa bile ciiddi incelme sağlıyor ve çok güzel toparlıyor canım...
Hepiniz daş gibi olacaksınız...

Step tahtanmı var deryacığım.? ne güzel düzenli yapıyorsun harika bişi..

Çok geçmiş olsun canım..ben de diyorum egedeniz nerede diye yinemi sallamaya başladı burayı meğer uf olmuşsun...
dikkat et kendine...

Nice mutlu seneler diliyorum..Çoluk çocuk,torun tombalak göresiniz birlikte..
Sizle aynı sene aynı ay da evlenmişiz.:) 25 ocak 1995

teşekkür ederimmm

bu arada pastamın resmini yüklemek istedim ama yükleyemedim... çok büyük buluyor resmi... kalorisi çok ama ondanmı acaba???

KEsin ondandır...

Son düzenleme:
aynen cnmm alır bı pasta gecer bende evlendıkten sonra 1 kere cıcek aldımm kendısınden
gercekten bılmıyorlarr hiç duygusal degıldir eşim hi anlamaz
bende Allah versinn çok duyguluyumdurr

Kulakları çınlasın meyra olsaydı hemen burcun ne diye sorardı...
Bu arada özledik seni meyra...

yena senın sarkıya taktım bu gun kac gundur aklımda şimdi dinliyorum ..

vaya con dios
ay ay ayyyaaa

gulmacığım çok güzel şarkı ama değilmi.? :)

Son düzenleme:
Geçmiş olsun Egedeniz...Yine de istirahatine dikkat et...

beyzus naber cicim iyimisin biraz ?

İyiyim tatlım sağol..Halsizliğim iyice azaldı ama sol kulak hala dolgun ve içinden şelale kenarında hışırdayan kavak ağacı sesleri geliyor.Antibiotiğin 3. günü buna rağmen kulak tın tın..Sanırım ödem yaptı...Sen nasılsın Gulmacığım...

Kulakları çınlasın meyra olsaydı hemen burcun ne diye sorardı...
Bu arada özledik seni meyra...

burcum başak cnm

gulmacığım çok güzel şarkı ama değilmi.? :)

evet yena yabancı sarkılarla pek aram yoktur bişey söyliyeyim mi senin önerdigin bi ka sarkıyı dınlıyorumm tabı baz popüler şarkılar harıc
adele falan fılan...

duygularımız bırbırıne yakınmıdır ne.:26::26:

aman sen demırbaşlardansın sana bır sey olmasın cnmm iyi olmana cok sevındımm

bende iyiyim biraz bakayım dedım takılıyorum.

Kutlarım canım.Nice mutlu senelere......

Beyzuşuma bak şairem benim..

Kesinlikle yakın ..Yoksa burda olmazdık..
Biz seçilmiş insanlarız gulma :)

geçmiş olsun canım
Allah bir ömür ayırmasın sizi eşinle inşallah
amin.... çok teşekkürler...

teşekkür ederim YENA... dur bakalım daha ne ortak yönlerimiz çıkacak

sana da çok geçmiş olsun BEYZUS...

BEYZUŞŞŞ,
bel ve basen ölçülerini al clutch ölçü listesi hazırlıyor ayda bir ..Çok iyi oluyor incelip incelmediğimizi gözümüze sokuyor listeyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…