Beyzuşuma bak şairem benim..
Kesinlikle yakın ..Yoksa burda olmazdık..
Biz seçilmiş insanlarız gulma :)
He şairem demi????Ancak hastalık tarif ederken şairleşen gafil gadun...
Nasılsın YENAM...
gercekten inanıyorum bende hepimizinn ortak yönü var zaten belli ama duygularımızda aynıı
hepimiz şeçildik ve buradayızzz
bu arada eşim az önce işten geldi gelirken elı bos gelmemıs cıs cısss mamalar getırmıs bende 4-5 parcacık cips aldım sonrasında burdayım işte
çok kötü fena koktu bi yerim şişmesin dedim kötü ettim
BEYZUŞŞŞ,
bel ve basen ölçülerini al clutch ölçü listesi hazırlıyor ayda bir ..Çok iyi oluyor incelip incelmediğimizi gözümüze sokuyor listeyle :)
Ayyyyyy.....Farkındayım canım ama belki beni unutursunuz arada kaynarım diyordum...Yazılabilecek ölçüler değil ki benimkiler...
Neyseeeeee....Bu gecemi yazicizzz tatlım...
azıcık yemekten bi şey olmaz tatlım yaaaa... ben de pek dayanamam cipse... oğlanlar alınca bi kaç tane yerimgercekten inanıyorum bende hepimizinn ortak yönü var zaten belli ama duygularımızda aynıı
hepimiz şeçildik ve buradayızzz
bu arada eşim az önce işten geldi gelirken elı bos gelmemıs cıs cısss mamalar getırmıs bende 4-5 parcacık cips aldım sonrasında burdayım işte
çok kötü fena koktu bi yerim şişmesin dedim kötü ettim
Çok yorgunum ama iyiyim canım..sen daha iyileşmemişsin...ne uzun sürüyor artık hastalıklar
azıcık yemekten bi şey olmaz tatlım yaaaa... ben de pek dayanamam cipse... oğlanlar alınca bi kaç tane yerim
biliyorsunuz değil mi... bu seneki grip domuz gribinin hafif versiyonu...
En iyisi yarın sabah aç karnına ölçüp yazarsın..
Benim ölçülerimi görmedin sanırım han kapısı gibiyim maşallah...
kocacımın uykusu gelmiş.... ben de yatayım da yarına iyice kendime geleyim artık...
iyi geceler fıstıklarr....
Benimkini görmeden konuştun....
Neyse yazdım artık.Haftaya aç karnına ölçerim ama pek değişmez..
Aç karnına belden farkediyor azıcık..
Eriyecekler tatlım..erimek zorundalar..Yoks bu ağırlıkla yaşamamız çok zor..
Ben sana inanıyorum yine 80 leri göreceksin yakın da...
Çünkü sen çok iradelisin istersen eğer...
Hala aklımda biliyormusun forum da ilk oruç ayıydı sen iş yemeğin de yediklerini yazmıştın ve ben seni çok fena kıskanmıştım..
Enfes mamaları saymıştın sonra da yediklerini saymıştım...Çok pis kıskanmıştım iradeni.:))
Hatırlamazmıyım tatlım...Nereye gitti benim o iradem...
İnan hareketlerim çok zorlaştı.Şaka bir yana gerçekten pehlivan gibiyim ve sağlığım tehlikede.Bir avazda en az 10 kilo vermem gerekiyor ki biraz rahatlayayım...
Hatırlamazmıyım tatlım...Nereye gitti benim o iradem...
İnan hareketlerim çok zorlaştı.Şaka bir yana gerçekten pehlivan gibiyim ve sağlığım tehlikede.Bir avazda en az 10 kilo vermem gerekiyor ki biraz rahatlayayım...
iyi geceler
regle nerdeyse 1 haftam var ama ben üşümeye başladım bile resmen donuyorum karnım da şişti zaten huysuzlukta yapasım var
yaparsın sen ablacım yakında şiir gibi menülerini paylaşırsın yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?