herkesleri tebrik ederim güzel güzel gitmiş kilolar. bende dereceye girmişim anaaaaamm pek sevindiiimmhaftaya tacımı devrederim artık
bi kere o +2.5 kedi. hemencecik gitcekki onlar durmucak bile.
Çok sevindim mehtapçım dereceye girmene...
Motivasyonun tavan yapmıştır..
Haftaya göreceğiz kedimi değilmi...
Hayatim tacı sadece birincilere veriyoruz... ikincilere paçalı don
Eki Görüntüle 622700
topik'e ziyaretçi saldirisi oldu..
bende kaçiyorum...
iii geceler. kovalasin tavsanlar..
canım dualrımız seninle inşallah ataman olur eşinin yanına gidersin biran öncecanlarımmmm ben geldiimm kusura bakmayın gelemiyoruummm.... amaa aklım hep sizde canlarım. eş durumu ataması olabilir dediler başvuruları yaptık bakalım şubatın 8 inde açıklanacak sonuçlar. lütfen dua edin benim için kocamın yanına Yozgat Yerköye atanayım diye
şimdilik durumlar böyle işte ayrıca kuzucuğuma bugün aşı yaptırdım biraz keyifsiz bacaklarını kımıldatmıyor yavrum
[TABLE="class: outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]nuhan[/TD]
[TD]360dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]fadime02[/TD]
[TD]320dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]xay[/TD]
[TD]250dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]gulma[/TD]
[TD]200dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]180dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]SahGizem[/TD]
[TD]138dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.[/TD]
[TD]waw[/TD]
[TD]120dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.[/TD]
[TD]ceco34[/TD]
[TD]120dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.[/TD]
[TD]clutch[/TD]
[TD]110dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.[/TD]
[TD]mehtabb[/TD]
[TD]70dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.[/TD]
[TD]nothinggg[/TD]
[TD]45dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Bencede istaikbal olan daha hoş duruyo canım ama sen daha iyi bilirsin
ay bayıldım ben buna renkli şeyleri çok şeviyorum ben
anam kızlar tebrik ederim sizleri hep böle devam etmesi dileğiyleHAFTANIN 1.si ________ - 2,5 kg. __________ SahGizem
HAFTANIN 2.si ________ - 1,7 kg. __________ Mehtabb:81:
HAFTANIN 3.sü _______ - 1,5 kg. ___________ BEYZUS:119:
selamun aleyküm kısceleriiiimmmm
ben kaçaklardayım biliyorum amaistem dışı
perşembe günü köye gitmek için hazırlandım, eltime yolluk hazırladım. açtım geçmişi okudum beğenme butonuna bastım alıntı yaptım tam cevap yazıyordum eşim geldi hemen çıkıyoruz dedi alıntıları cevaplayamadan çıktım. gece geri dönecektik .gelince tekrar alıntılarım dedim. köye gittim eltimler valizlerini bile hazırlamamışlarseniş bekledik bir bak eksik varmı kontrol ette valizi hazırlayıver dediler. valizleri hazırladım bağladım. üzerlerini yazdım. eve geçtim sobayı yaktım dumanı gören geldi ev doldu. hemen yemek yaptım. kaç sofra oldu hatırlamıyorum. eltimler, yeğenler hep köydeydi. hepside bize geldi yemeğe. bulaşık, çay faslı derken eltimlerin yola çıkmasına iki saat kaldı birazcık oraya geçelim dedik. zaten karşı karşıya evimiz.oraya geçtik. tam oturmuştukkiii haber geldi. uçak kalkış saati değişmiş sabah sekizde gidecekler dediler. mecburen köyde kaldık. sabah erken kalktım kayınpederime kahvaltı yaptırdım. bizimkileri hazırlıyordum kaynımın sesini duydum kapıya çıktım. birşeymi oldu dedim. cumadan sonra gidicekmişiz dedi. cumayı bekledik. cumadan sonra bir telefon geldi gidişler salı güne ertelendi dediler bırakıp geldik. eve gelirken yeğen aradı . yenge yarın ayşe meleğin doğum gününü yapıcaz geleyim sarmayı yapalım dedi. gel dedim. kalktım dondurucuda köy tavuğu vardı onu çıkarttım . çocuklar tatilken çullama yapayım yesinler dedim. hepside çok seviyorlar. onlar gelinceye kadar yemekleri ocağa koydum. büyük eltimin oğluda çok seviyor onada telefon ettim.hepsi toplandılar. içini hazırlayım , ben yemekleri hallederken siz sarmayı sarın dedim. gelinler sarmayı sardı. ben yemekleri hazırladım tam sofra hazırdıkii gelinin anne babası kuzenleri gelmiş telefon ettiler biz araba bulmuşken akşamdan geldik doğum gününe dediler eyvah yenge evde yemek yok dedi . ben de gelsinler yemekten sonra eve geçersiniz dedim. onlarda geldi ev fuull
yemekten sonra onları gönderdim. ikram için aşure yapmak istiyorum dedi. onun malzemesini hazırladım. sen bunları götür , sabah annenle aşureyi koyu ocağa kayınvaldende gelir onu yaparsınız, sarmayıda götür pişirin hazırlayın ben sabah poğçaları yapar getiririm dedim. pastayıda küçük aldık yetermi bilmiyorum dedi. hadi sen git ben ilave pasta yaparım dedim. onları gönderdim. çay kahve faslından sonra yeğenler toplanıp, eşleriyle birlikte kızma birader oynamaya oturdularbende pasta yaptım. gce çok geç saatte dağıldılar. kalanların yataklarını yaptım. gece girecek vaktim olmadı. sabah kalktım poğça yoğurdum. koşa koşa geldim netbukun başına. biraz geçmişe bakayım. sonra kahvaltı hazırlıycam. poğçaları hazırlayıp doğum gününe gidicem. beğen butonuna basıp geçicem siz cevap kabul edin olurmu bildirime yetişemedim. yenacım aynı yazmışsındır inşallah . artıdayımdır mutlaka hiç çıkmadım tartıya, bu haftada artı olurum kesin çoook yoğun olucam çünkü. sonrada detox yaparım. esracım ölçülerimi bildirmişmiydim bilmiyorum , son ölçtüğümde beden- 102, bel - 93, basen - 112 çıkmıştı.
anaaaaammmm ne kadar çok yazmışım beeenn oku oku bitmez bu
haydi ben kaçıyorum
YENAcım.. ellerine sağlık.. nasıl bir sabırla yapıyorsun herhafta... sağ ol...[TABLE="class: grid, width: 100%"]
[TR]
[TD="width: 31"]No
[/TD]
[TD="width: 104"]Kullanıcı[/TD]
[TD="width: 55"]1.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]1.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]2.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]2.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]3.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]3.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]4.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]4.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 85"]Aylık Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]BEYZUS[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]98,8[/TD]
[TD][/TD]
[TD]97,3[/TD]
[TD]-1,5[/TD]
[TD]-1,5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]mehtabb[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]96,7[/TD]
[TD][/TD]
[TD]95[/TD]
[TD]-1,7[/TD]
[TD]-1,7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]nevzamansız[/TD]
[TD]98[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]98,5[/TD]
[TD]+0,5[/TD]
[TD]98,5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]99[/TD]
[TD]+0,5[/TD]
[TD]+1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]Fadime02[/TD]
[TD]99,2[/TD]
[TD]-0,3[/TD]
[TD]99,2[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]98,9[/TD]
[TD]-0,3[/TD]
[TD]98,5[/TD]
[TD]-0,4[/TD]
[TD]+0,7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]94[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]93[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD]92,5[/TD]
[TD]-0,5[/TD]
[TD]95[/TD]
[TD]+2,5[/TD]
[TD]+1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]Ceco34[/TD]
[TD]100,6[/TD]
[TD]-1,4[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]-0,6[/TD]
[TD]101[/TD]
[TD]+1[/TD]
[TD]101[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]+0,4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]gulma[/TD]
[TD]92,9[/TD]
[TD]-0,4[/TD]
[TD]92,9[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]93,1[/TD]
[TD]+0,2[/TD]
[TD]92,9[/TD]
[TD]-0,2[/TD]
[TD]-0,4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]efeeeem[/TD]
[TD]100,4[/TD]
[TD][/TD]
[TD]99,2[/TD]
[TD]-1,2[/TD]
[TD]97,9[/TD]
[TD]-1,3[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-2,5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]alessandra79[/TD]
[TD]87,2[/TD]
[TD]+0,1[/TD]
[TD]86,6[/TD]
[TD]-0,6[/TD]
[TD]86,7[/TD]
[TD]+0,1[/TD]
[TD]86,3[/TD]
[TD]-0,4[/TD]
[TD]-0,8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]Umuttt[/TD]
[TD]79,1[/TD]
[TD]+0,8[/TD]
[TD]78,8[/TD]
[TD]-0,3[/TD]
[TD]78,6[/TD]
[TD]-0,2[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-0,3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]81,6[/TD]
[TD]+1,6[/TD]
[TD]81,6[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]+1,6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]nothingg [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]107[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]yağmurgözlü[/TD]
[TD]108[/TD]
[TD]-0,2[/TD]
[TD]106,9[/TD]
[TD]-1,1[/TD]
[TD]106,9[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-1,1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]dafi[/TD]
[TD]87,5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]87,4[/TD]
[TD]-0,1[/TD]
[TD]87,2[/TD]
[TD]-0,2[/TD]
[TD]87,2[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]-0,3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]anathema8[/TD]
[TD]95,5[/TD]
[TD]-1,2[/TD]
[TD]94,2[/TD]
[TD]-1,3[/TD]
[TD]94[/TD]
[TD]-0,2[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-2,7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16[/TD]
[TD]HürremSultan2012[/TD]
[TD]97,4[/TD]
[TD]-0,6[/TD]
[TD]97,4[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-0,6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17[/TD]
[TD]flizz[/TD]
[TD]93[/TD]
[TD][/TD]
[TD]90,6[/TD]
[TD]-2,4[/TD]
[TD]89,4[/TD]
[TD]-1,2[/TD]
[TD]89,4[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]-3,6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18[/TD]
[TD]ayşe_C52[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]110,7[/TD]
[TD][/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19[/TD]
[TD]Meyra[/TD]
[TD]101,7[/TD]
[TD]+1,5[/TD]
[TD]101,3[/TD]
[TD]-0,4[/TD]
[TD]101,1[/TD]
[TD]-0,2[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-0,6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20[/TD]
[TD]Nursena[/TD]
[TD]82,8[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]83,9[/TD]
[TD]+1,1[/TD]
[TD]83,9[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]83,9[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]+1,1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]21[/TD]
[TD]Chickpeas[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]-1,2[/TD]
[TD]74,7[/TD]
[TD]-0,3[/TD]
[TD]75,5[/TD]
[TD]+0,8[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-0,7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]22[/TD]
[TD]Clutch[/TD]
[TD]83,7[/TD]
[TD]-1,3[/TD]
[TD]83,7[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]82,1[/TD]
[TD]-1,6[/TD]
[TD]82,2[/TD]
[TD]+0,1[/TD]
[TD]2,8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]23[/TD]
[TD]xay[/TD]
[TD]101[/TD]
[TD][/TD]
[TD]99,3[/TD]
[TD]-1,7[/TD]
[TD]97,1[/TD]
[TD]-2,2[/TD]
[TD]96,4[/TD]
[TD]-0,7[/TD]
[TD]-4,6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]24[/TD]
[TD]egedeniz[/TD]
[TD]88[/TD]
[TD]+0,2[/TD]
[TD]86[/TD]
[TD]-2[/TD]
[TD]86[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]84,6[/TD]
[TD]-1,4[/TD]
[TD]-3,2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]25[/TD]
[TD]Melikea123[/TD]
[TD]94,8[/TD]
[TD]+0,2[/TD]
[TD]94[/TD]
[TD]-0,8[/TD]
[TD]94[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]93,5[/TD]
[TD]-0,5[/TD]
[TD]-1,1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]26[/TD]
[TD]bahaaaar[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]92,6[/TD]
[TD][/TD]
[TD]92[/TD]
[TD]-0,6[/TD]
[TD]-0,6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]27[/TD]
[TD]miyop[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]91,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD]92,2[/TD]
[TD]+0,7[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD]+0,7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]28[/TD]
[TD]nuhan[/TD]
[TD]84,7[/TD]
[TD]-0,9[/TD]
[TD]84,4[/TD]
[TD]-0,3[/TD]
[TD]83,8[/TD]
[TD]-0,6[/TD]
[TD]82,7[/TD]
[TD]-1,1[/TD]
[TD]-2,9[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]29[/TD]
[TD]y.o.l.c.u[/TD]
[TD]95[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD]94,5[/TD]
[TD]-0,5[/TD]
[TD]94[/TD]
[TD]-0,5[/TD]
[TD]93[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD]-3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]30[/TD]
[TD]WAW[/TD]
[TD]84,3[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]84,3[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD]83,8[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-0,5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]31[/TD]
[TD]SahGizem[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]92,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]-2,5[/TD]
[TD]-2,5[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
HAFTANIN 1.si ________ - 2,5 kg. __________ SahGizem
AYIN 1.si __________ - 4,6 kg. __________ xay
AYIN 2.si __________ - 3,6 kg. __________ flizz
AYIN 3.sü _________ - 3,2 kg. ______ egedeniz
benim sizden ayrı kalıpda döndüğümde kilon beni şaşırtmış ve sevindirmişti... daha çok kilolar vereceğini biliyorum....HAFTANIN ennn obur,ennn pisboğaz,ennn şişko üyesi ____ + 2,5 kg. _______ YENA
gunaydin hatunlaaaar1 bucuk ay nasil gecti hic anlamadim yine bitti sevgilimin izni dondu bende sizin araniza dondum..bu gun diyetime tekrar baslamis bulunmaktayim
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr yaaaaaaaaaaaaa ben bunu istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84:
Manyak birşeymiş bu elbise yaaaaaaaaaaa
Keşke eşimi ikna edebilsemde alsam hayatımda böyle birşey görmedim
Markazen | Yetkili Satış Sitesi
Videosunu mutlaka izleyin harikaaaaaaa
canım ben atlattım bugün şükür
darısı sana tatlım......
canlarımmmm ben geldiimm kusura bakmayın gelemiyoruummm.... amaa aklım hep sizde canlarım. eş durumu ataması olabilir dediler başvuruları yaptık bakalım şubatın 8 inde açıklanacak sonuçlar. lütfen dua edin benim için kocamın yanına Yozgat Yerköye atanayım diye
şimdilik durumlar böyle işte ayrıca kuzucuğuma bugün aşı yaptırdım biraz keyifsiz bacaklarını kımıldatmıyor yavrum
[TABLE="class: outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]1.
[/TD]
[TD]nuhan
[/TD]
[TD]360dk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.
[/TD]
[TD]fadime02
[/TD]
[TD]320dk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.
[/TD]
[TD]xay
[/TD]
[TD]250dk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.
[/TD]
[TD]gulma
[/TD]
[TD]200dk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.
[/TD]
[TD]asumanzeynep
[/TD]
[TD]180dk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.
[/TD]
[TD]SahGizem
[/TD]
[TD]138dk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.
[/TD]
[TD]waw
[/TD]
[TD]120dk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.
[/TD]
[TD]ceco34
[/TD]
[TD]120dk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.
[/TD]
[TD]clutch
[/TD]
[TD]110dk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.
[/TD]
[TD]mehtabb
[/TD]
[TD]70dk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.
[/TD]
[TD]nothinggg
[/TD]
[TD]45dk
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Benim hoca bir Program kartı oluşturup veriyoronda ;
İlk başta Cardio yaptırıyor
20 - 25 dakika Koşu bandı
10 - 15 dakika yatay koşu bandı
10 dakika Cross trainer ( merdiven çıkıyormuş gibi bir alet )
Sonrada diğer bütün aletlerde 3 set ( her set 15 hareket ) yapıyorum ( 10 aletten fazla )
3 kglık halterlerle bel hareketleri
En sonda çok yorgun olmazsamda yer hareketleriyle ve gerilmeyle bitiriyorum
Genelde 1.5 saati buluyor Programımım bitmesikalori olarak kaç kalori yakıyorum ona emin değilim ama hesaplamayı bilen biri varsa sevinirim
En azından cardioda ne kadar yaktığımı bileyim
dede de der ki: amma da babayiğit torunlarım varmış sulak yerde büyümüş bunlarrr
HAFTANIN ennn obur,ennn pisboğaz,ennn şişko üyesi ___ + 2,5 kg. _______ YENA
Yok bütün ennn ler benim bu hafta..
nevzamansız 500 esra 100 gram almış benimkinin yanın da onların lafı bile edilmez....
--
Sen naaptın böyle yaa 10cm. incelirmi insan bir ay da ayıptır yahu..
perşembe günü köye gitmek için hazırlandım, eltime yolluk hazırladım. açtım geçmişi okudum beğenme butonuna bastım alıntı yaptım tam cevap yazıyordum eşim geldi hemen çıkıyoruz dedi alıntıları cevaplayamadan çıktım. gece geri dönecektik .gelince tekrar alıntılarım dedim. köye gittim eltimler valizlerini bile hazırlamamışlarseniş bekledik bir bak eksik varmı kontrol ette valizi hazırlayıver dediler. valizleri hazırladım bağladım. üzerlerini yazdım. eve geçtim sobayı yaktım dumanı gören geldi ev doldu. hemen yemek yaptım. kaç sofra oldu hatırlamıyorum. eltimler, yeğenler hep köydeydi. hepside bize geldi yemeğe. bulaşık, çay faslı derken eltimlerin yola çıkmasına iki saat kaldı birazcık oraya geçelim dedik. zaten karşı karşıya evimiz.oraya geçtik. tam oturmuştukkiii haber geldi. uçak kalkış saati değişmiş sabah sekizde gidecekler dediler. mecburen köyde kaldık. sabah erken kalktım kayınpederime kahvaltı yaptırdım. bizimkileri hazırlıyordum kaynımın sesini duydum kapıya çıktım. birşeymi oldu dedim. cumadan sonra gidicekmişiz dedi. cumayı bekledik. cumadan sonra bir telefon geldi gidişler salı güne ertelendi dediler bırakıp geldik. eve gelirken yeğen aradı . yenge yarın ayşe meleğin doğum gününü yapıcaz geleyim sarmayı yapalım dedi. gel dedim. kalktım dondurucuda köy tavuğu vardı onu çıkarttım . çocuklar tatilken çullama yapayım yesinler dedim. hepside çok seviyorlar. onlar gelinceye kadar yemekleri ocağa koydum. büyük eltimin oğluda çok seviyor onada telefon ettim.hepsi toplandılar. içini hazırlayım , ben yemekleri hallederken siz sarmayı sarın dedim. gelinler sarmayı sardı. ben yemekleri hazırladım tam sofra hazırdıkii gelinin anne babası kuzenleri gelmiş telefon ettiler biz araba bulmuşken akşamdan geldik doğum gününe dediler eyvah yenge evde yemek yok dedi . ben de gelsinler yemekten sonra eve geçersiniz dedim. onlarda geldi ev fuull
yemekten sonra onları gönderdim. ikram için aşure yapmak istiyorum dedi. onun malzemesini hazırladım. sen bunları götür , sabah annenle aşureyi koyu ocağa kayınvaldende gelir onu yaparsınız, sarmayıda götür pişirin hazırlayın ben sabah poğçaları yapar getiririm dedim. pastayıda küçük aldık yetermi bilmiyorum dedi. hadi sen git ben ilave pasta yaparım dedim. onları gönderdim. çay kahve faslından sonra yeğenler toplanıp, eşleriyle birlikte kızma birader oynamaya oturdularbende pasta yaptım. gce çok geç saatte dağıldılar. kalanların yataklarını yaptım. gece girecek vaktim olmadı. sabah kalktım poğça yoğurdum. koşa koşa geldim netbukun başına. biraz geçmişe bakayım. sonra kahvaltı hazırlıycam. poğçaları hazırlayıp doğum gününe gidicem. beğen butonuna basıp geçicem siz cevap kabul edin olurmu bildirime yetişemedim. yenacım aynı yazmışsındır inşallah . artıdayımdır mutlaka hiç çıkmadım tartıya, bu haftada artı olurum kesin çoook yoğun olucam çünkü. sonrada detox yaparım. esracım ölçülerimi bildirmişmiydim bilmiyorum , son ölçtüğümde beden- 102, bel - 93, basen - 112 çıkmıştı.
haydi ben kaçıyorum
yena sagolasin ne muntazam olmus böyle bu tablo. hakkini helal et canim. bende yaticam arkadaslar. bu eliptik bisiklet konusunda deneyimleri olanlar beni aydinlatirsa cok sevinirim arkadaslar. herkese Allah rahatlik versin, iyi geceler.
AYIN 1.si __________ - 4,6 kg. __________ xay
AYIN 2.si __________ - 3,6 kg. __________ flizz
AYIN 3.sü _________ - 3,2 kg. ______ egedeniz
HAFTANIN ennn obur,ennn pisboğaz,ennn şişko üyesi ____ + 2,5 kg. _______ YENA
haydi ben kaçıyorum
selam canım sen beni soladın gidiyorsunselamün aleyküm şekerlerim
dün den itibaren kaçamaksız günler başlıcak derken misafirlerim geldi tabi o kaçamaksız gün başlayamadı
dünkü menülerim
sabah ballı limonlu sirkeli ılık su
kahvaltı
ada çayı
1 yumurta
3 zeytin
1 domates
çok az kaşar peynir
maydonoz dere otu
sonra spora gittim
arada 7 fındık
öğlende salata yemeği düşünüyordum eltimden telefon geldi sana geliyoruz diye
apar topar patates salatası yaptım çok da güzel olmuştu az yağlı az tuzlu
su böreği aldırdım,poğaça ve tatlı :18: evde malzeme bulundurmuyorum artık yapmıyım diye aniden olunca hazır aldım mecburen
öğlen yemeğimde bunları yedim misafirlerimle beraber
çok da takılmıyorum aslında yediklerime çünkü dr.gürkan kubilaya giderken 16 kilo vermiştim ve her hafta listemde mutlaka 2 öğün kaçamak vardı yani kaçamak ta canımız ne isterse yiyebiliyorduk mesela;1.5 iskenderyanında kaymaklı kadayıf hızımızı alamassak 1 tabak ta mantı mesela abartarak yazdım çünkü gerçekten ne istersek yememiz serbestdi
o yüzden arada ufak kaçamaklar yaptığınızda kendinizi suçlamayın hatta vücudu şaşırtmak adına bu kaçamaklar gerekliymiş,yoksa vücud bir süre sonra bakıyomuş yiyecek girişi yok vücuda hemen depolamaya başlıyormuş.eğer canım bir şey çekmişse ucundan falan mutlaka yiyorum,aksi takdirde herşeyi kısarsak daha sonra canımız daha çok ister ve abartırız
ara yapmadım
akşam yemeğinde de patates salatası,birazda börekden falan yedim
aslında salata yapacaktım kendime yağsız tuzsuz yeşilliklerle fakat buzdolabımın lastiği bozulmuştu servis geldi dün akşam lastiği yapıp dolabı sabaha kadar açmıcaksınız dedi ve bantladı mecburen bende olanları yemek zorunda kaldım
aslında buzdolabı hep bantlı mı kalsaydı acaba:44:
yemekten 2 saat sonrada 1 portakal yedim
dünü böyle atlattım bugün salata yiyip dengelicem
spora gidemedim bugünküçük oğlan sevgilisiyle kahvaltıya gidecekmiş arabamı aldı yaya kaldım ama eliptik bisikletimle 15 dk ter atmayı düşünüyorum ve sonrada yürüyüşe çıkarım belki
veee dersss çalışmam gerekiyorrrrimdatttttt:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?