- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Meyracim güle güle kullanne kullancaksin bilmiyorum ama herkes öyle demis bende öyle diyim bari
Esracim insallah yakinda sizi daha fazla cildirtmadan giderler, sabirli davranmaya calis canim, ya sabiiiir diye söyle durmadan
Banucum üzüldüm senin kizina, ergenlikte bende hicmi hic anlasamazdim annemle, hele kizkardesimle sürekli didisirdim ciddi anlamda,
ama yas ilerledikce hepsi geciyor, annemle cok cok daha yakin oldum, onu daha iyi anladim,
insallah seninkininde bir an önce akli basina gelir, cocuk iste birazda sabirli davranmak gerekiyor,
ama konusma konusunda onu biraz uyarman lazim, bende babamla hayatta böyle konusamam yani tamam sivri dilliyimdir yine malesef ama,
öyle diklenmekde olmuyor, baba sonucta,
bide kendini yaralamasi benimde hosuma gitti, umarim bir an önce danisacak bir yer bulursun canim
fındığım yanımda .illa bu smiley lerden yapcam diye tutturdu... biz biraz smiley yapcaz müsadenizle
:2:
fındığım yanımda .illa bu smiley lerden yapcam diye tutturdu... biz biraz smiley yapcaz müsadenizle
Kız bizim zamanımızda ergenlikmi vardıdediğin gibi terlik psikoloğu vardı o dönem
İnan bazen çok kızardım anneme hatta 18 yaşına girdiğimde kesinlikle evden ayrılacağım diye düşünürdüm ama tabi sıkıyorsa ayrılkadının bir bakışı bile bizi sus pus ederdi değil karşılık vermek.
Valla az kaçmadım terlik psikoloğundan ama hep yakalardı benio zaman bile ancak totoşu uzatırdık bari kaba etlere gelsin diye
Bazen annem diyor aman kızım ergenlik bu işte üzerine gitme evden kaçmaya kalkışmasın yada işte psikolojisi bozulmasın. Hatta bazende kız sakın sinirlenipte çocuğa bir tanede olsa vurma diye ( sanki çok dövüyormuşum gibi) Hemen diyorum o zaman ulen madem dayakla çocuk yetiştirilmez, psikolojisi bozulurda sen bizi niye geçmişte dövdün diye hemen başlıyor onlar geçmişte kaldı orasını karıştırma diye tabi işine gelmiyor hatunun
Anneme diyorum okadar dayağa nazaran yine iyi çıkmışım ben diyesende eşşek derisi vardı ondan koymamıştır sana diye kıvırmaya çalışıyor Tabi şimdi çok pişman sonuçta o zamanlar çok sıkıntılar vardı; almanyada dilini bilmediği insanlar arasında hayat mücadelesi, baba gece yarılarına kadar çalışıyor, ana yok baba yok akraba yok iyice kendi psikolojiside bozulmuştu sonuçta. He şimdi bize karşı resmen lokum gibi ama hala o tedirginliğimiz vardır aman annem kızmasın kırılmasın diye ( bu saaten sonra dövecek değil ama işte onunla tartışmaktan bile kaçınırız sırf tatsızlık olmasın diye ) sonuçta her kavgadan ( dayakta yesek ) oturup karşılıklı ağlardık o size nasıl vurdum diye ağlardı biz anneciğim özür dileriz bir daha yapmayacağız diye
Anammm benim psikolojim daha betermiş ya lakendi çocukluk halime acıdım bir anda
selam:)
nabersiniz bakıyım?:)
ben evdeki inşaat işini bitirdim şükür.....
ama ne yoruldum.
yatmadan bi bakıyım size dedim.....
Mehtap sende cuma yarismasi takimlarinadn bir tanesini düsünürümüsün? valla benim takim çok sert kaçamak yapamiyorsun :) göz açtirmiyorlarhadi gözünaydın tatlım yatıp dinlen çok yoruldun
hadi gözünaydın tatlım yatıp dinlen çok yoruldun
beni de aranıza alın kızlar.. vermem gerekn 25-30 kg var haziran ayına kadar bunu başarmak istiyorum..
hem yaz başı hem de kilolarımı diline dolayan ve şehir dışında olan ablamın dilini susturmak için haziran diyorum. haziranda istanbula gelecek.. boyum 1.78 kilom 107 yolum uzun :))hosgeldın,,,
sende ben gıbı cok vermesı gerekenlerdensın:)) bende yarın bı haftam olacak bende senın gıbı yenıyım :))
hazıran ayının anlamı var sanırım?
beni de aranıza alın kızlar.. vermem gerekn 25-30 kg var haziran ayına kadar bunu başarmak istiyorum..
hem yaz başı hem de kilolarımı diline dolayan ve şehir dışında olan ablamın dilini susturmak için haziran diyorum. haziranda istanbula gelecek.. boyum 1.78 kilom 107 yolum uzun :))
hoşgeldin boyun uzun maşallah 80ler bile sana gayet hoş olur
hımm,,desene senın kıloları ablan tasıomus gıbı bıdı bıdı yapıo:)))
gercı senı uzmek ıcın demıodur daha saglıklı olman ıcın soyluyor:)
yolumuz aynı senle,,,sadece boyum 1.68 benımde ,,
ufff yolumuz cok mu uzun ne
çok abzurt bir soru olmaz umarım. 85 kilo ile gelinlik bulmak kolay oldumu? gelinlik kaç beden di?evlendiğimde 85 kiloydum çocuk oldu dengem şaştı belim incedir gene de kiloma göre ama vermem lazm
olsun o yollar bizi feraha ulaştırıcak :) bn varım, 1 haftadrı tatlı yemiyorum ki bu buyuk bi mucize bende...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?