ben de bır haftadır yedıklerıme dıkkat edıorum ,,sporumu yapıorum,,artık canım yemek yemek ıstemıo,,
ben cok tatlı duskunu deılım hamur ısı makarna tarzı yanı karbonhıdratları sevıorum
ama bir hafdadir karbonhidrat yemiyorsun dimi?
ee hadi güle güle kullan meyra,
mehtap, kola mi? mehide light falan değilmi ? hadi sakalama onun yaninda patateste vardir...
Meyracım hadi hayırlı olsun, güle güle kullanın :)
Canım tşk ederim bilgi için ama benim 1,5 yaşında bi oğlum var oyüzden malesef zor
tşk ederim canım bilgi için olabilir aslında bi düşünmekte yarar var pc'den anlamazda cd olabilir
sanada tşk ederim tatlım aslına bakrasan bu zamana kadar hiç yapmadım böle şeyler ama bi seferlik bari olsun yapayım dedim ama ne yapcagıma karar veremedim bu erkeklere bişey almak ne zor iştir arkadaş ya
iyi akşamlar
misafirlerim gitti günüm güzeldi
yenacım ben anlamıştım zaten kızının sana hediye almaya gittiğini ama sürpriz bozulmasın diye çaktırmadım
sahgizem geçmiş olsun
meyracım kolay gelsin sonunda bitti tadilat işleriniz
mehtabb o hamburgerin kalorisi bir yana bence sağlıklı olup olmadığı da çok tartışılır keşkem yemeseydin ben güvenmiyorum o tarz yerlerin gıdalarına kısacası bir daha yemeee
aklımdakiler yine uçtu gitti
nuhan takım kesin senden ötürü birinci olmuştur ona şüphe yok
azcık dinleneyim sanki uykum var gibi yarın da semoşuma hazırlık yaparım bir de yarın akşam yemeğe gideceğiz ya ilk kez gideceğiz evlerine oraya yaş pasta yapıp götüreyim diyorum hazır almaktansa sizce de uygun mu kızlar
Selam kızlarrrrrrrrrrrr
Ben geldimmmmmmmmm
Bir kaç dakika öncesine kadar keyfim baya yerindeydi ama akşam yemeğinden sonra bizim büyük cadı babasıyla kapışmaya başladı ve evde şu an resmen soğuk rüzgarlar esiyor
Cadıya defalarca tembihledim bak baban senin arkadaşın değil konuşurken haddini aşma diye ama yok adam bir laf söyledi üzerine 50 laf işitti tabi eşimde cıldırdı ve baya uzun bir söylenme sonuçunda sus pus oldu
Ben ciddi ciddi bu kızı piskoloğa götürmeyi düşünüyorum bir kaç zamandır. Geçen gün ağda yaparken ( belki anlatmışımdır ama beynim durdu hatırlamıyorum ) gel hayatım seninde bacaklarını alalım kurtul 1 ay uğraşmaktan dedim. Baştan tamam dedi tabi sonra baya bir acıdı diyip durdu ki alt tarafı 2şer kere yapıştırıp çektim Özür üzerine özür diledim okadar şaklabanlıklar yaptım bak işte krem cildine zarar veriyor, alerji yapıyor doktorda istemiyor kullanmanı falan dedim ama yok küstü hatun bana.
Meğer ona sırf bacaklarına ağda yap dedim diye bana kızmış oturmuş iki elinin baş parmağı ve işaret parmağının bitimine tırnaklarını batırıp resmen delmiş ve nohut büyüklüğünde yaralar açmış
Ertesi gün görünce ne oldu oraya diye sordum kazayla çekmecede çiviye sürttüm dedi dedim biri tamamda öbürünü nasıl becerdin iyice sinir oldu soruyorum diye ve sana kızdım o yüzden yaptım dedi
İki gündür inanılmaz kafam takıldı sırf bana kızdığı için, bana vuramıyacağı için kendine zarar vermiş
Bİraz evvelde babasına sanki karşısındaki yaşıtıymış gibi sesin yükselti adamda cıldırdı senmisin bana bağıran yok işte biz babamıza gıkımızı çıkartamazdık sen nasıl birşeysin diye söylenip durdu
Ne olur kızlar bir akıl verin ne yapayım şaşırdım valla kızarsam ters teper ama devamlıda her istediğini yaparsamda bu sefer bu durumu kendi çıkarı için kullanır diye korkuyorum
Akşam akşam iyice canım sıkıldı
tiramisu dediiii :)
bir ara hiç sevmememe rağmen ben de deli gibi yemek istiyordum. sonra başka bir tatlıyla bastırdım o ihtiyacımı. sen de tekrar başlamadan aklında ne varsa yemek istiyorsun sanırım benim gibi :)
selam kızlar,
keyifsizim çok. çarşamba akşamı dönecek kayınvalideyle kayınpeder akşam üzeri eşimi arayıp bizi al demişler. öyle sinir oldum ki. reglden dolayı kolumu kıpırdatamamıştım sabahtan beri. dar akşam ev temizledim. birazdan da gidip odama yatıcam. karşılamaya niyetim yok hiç. artık sabrımın sonundayım, fena patlamaktan korkuyorum. eşimin 3 saat yol gidip gebzede çalıştıklarını bildikleri halde yine çağırıyorlar kendilerini aldırmaya. evde yaptıkları ayrı dert, anlatsam inanmazsınız. öyle işte. yine ağlama duvarına çevirdim burayı. hakkınızı helal edin kızlar.
çok teşekkür ederim....
bende hemen bizi anlatıyor diye düşündüm... diyor ki günde bir kaç kez birbirinizi arayın, mesaj yazın, birbirinizi motive edin.. ne yediğinizi, haftada iki kez kilonuzu paylaşın... birliktre spora gidin...diyet kankalığı oluşturun... bence gizli gizli burayı okuyor
..
cecocum... kızın için üzülme... sadece sabırlı ol. onu anlamaya çalış. ve sınırlarının farkında olmasını sağla. ona sorumluluklar ver..
okuduğum çocuk gelişimi kitaplarından birinde şöyle demişti yazar: çocuğunuzun kötü davranışlarından endişelenmeyin. onun yanında olup büyük hatalardan koruyun. eğer iyi bir eğitim veriyorsanız hiç korkmayın. zira her çocuk ailesinin yolundan gider..
yani senin cadında bir gün senin gibi olacak... belki sen de ergenlikte hırçındın.. bilemiyorum...
gerci bizim nesil ergenlik bunalımını annenin terliğine popoda şaplayana kadar yaşadıgülse birselin dediği gibi
bizim de zamana ayak uydurmamız gerekiyor....
Meyracim güle güle kullanne kullancaksin bilmiyorum ama herkes öyle demis bende öyle diyim bari
Esracim insallah yakinda sizi daha fazla cildirtmadan giderler, sabirli davranmaya calis canim, ya sabiiiir diye söyle durmadan
Banucum üzüldüm senin kizina, ergenlikte bende hicmi hic anlasamazdim annemle, hele kizkardesimle sürekli didisirdim ciddi anlamda,
ama yas ilerledikce hepsi geciyor, annemle cok cok daha yakin oldum, onu daha iyi anladim,
insallah seninkininde bir an önce akli basina gelir, cocuk iste birazda sabirli davranmak gerekiyor,
ama konusma konusunda onu biraz uyarman lazim, bende babamla hayatta böyle konusamam yani tamam sivri dilliyimdir yine malesef ama,
öyle diklenmekde olmuyor, baba sonucta,
bide kendini yaralamasi benimde hosuma gitti, umarim bir an önce danisacak bir yer bulursun canim
slmm,,,
bugun temızlıkdı yemekdı derken gelemedım,,ve tabı sporda yapamadım(
dun usengeclıkden yapmadım sporkeske yapsaydım
ama neysekı dıyetımı hıc bozmadım :))
ya bıse sorcam dıetteyız hanı mısal sabah yedıgım 1 yumurta,bıraz peynır,3 yesıl zeytın cok ınce dılım ekmek ( kı herzamanda deıl) yıyorumm ,sabah kalkınca cevızlı su ıcıorum,,
oglen yesıl salata yogurt sebze yada kurubaklagıl yıyorum 4 kasık falan,aksamda yıne salata yogurt ya sebze yada etlı bı yemek yıyorum,aksam bı meyva bı kase yogurt yıyorum,sularımı ıcıorum falan,,sorun su ;sabahda dahıl olmak uzere yemekden yaklasık yarımsaat veya 1 saat sonra cok uykku bastırıo ,,sızce neden? hanı cok yesem tamam dıcem ama gayet normal yıyorum yag cokk az koyuyorum yemeklere artık,,anlamadım gıttı,,,
saol canım....
saol canım benim.....
rica ederim canım...
teşekkürler:)
tiramisuda karar kılmışsın ama bence yaş pasta daha iyi fikirdi, ama tabiki burada en iyi fikir senin fikrin:))
canım önce can sıkıntın için çok geçmiş olsun diyorum, inşaallah biran önce herşey yoluna girer....
ebeveyn olmak kolay değil gerçekten.
bu konuda çok bilgisizim ne dicemi hiç bilemiyorum, ama psikolog iyi fikir bencede....
kızında ergenlik psikolojiside var tabiki, yazdıklarından hissettim bunu.
ama kendine zarar vermesi banada pek sıcak gelmedi canım, inşaallah biran önce herşey yoluna girer....
bol bol dua et, anne babanın duası evlatlarına çok çabuk kabul olur...
yer gök dua ile....
rica ederiz tatlımmm.
anlatsam inanamazsınız demişsinde, yok yok inanırız, neler görüyo insan yaşadıkça, öyle çeşit insan varmışki hayatta halbuki....
en basiti benim KVler......
takmamaya çalış canım boşver, herşeyden önce eşin seni anlıyo ve senin yanında, buna çok sevin....
öptüm
bencede okuyor:))))
ender anlarsın yaaa
zira her çocuk ailesinin yolundan gider..
çok doğru bencede bu söz, benim hayatım aynen böyle....
bir prof psikiyatriden duymuştum, armut dibine düşer demişti....
ne kadar doğru söylemiş o zaman, e nede olsa prof olmuş yani değilmi:) bende yani
saol bitanem:)
doğal gaz evde artık tüpede geçtide, onu tatlım:))
belki uykun psikolojiktir canım...
çok abzurt bir soru olmaz umarım. 85 kilo ile gelinlik bulmak kolay oldumu? gelinlik kaç beden di?
ben 93kg ile gelinlik buldum
eğer iyi bir modacı ve moda evine gidersen kilo hiç sorun değil, tabi birde parada çıkman gerek birazda:)
bu şartlarla kilo gelinlikmiş, abiyeymiş, nişanlıkmış hiiiiç sorun değil....
öyle bi ayarlıyolarki, 10- 15kg aşağıdasın, yada o kilo rağmen çok hoş görünüyorsun....
ve günler önceden özel dikim olmalı tabiki....
çok abzurt bir soru olmaz umarım. 85 kilo ile gelinlik bulmak kolay oldumu? gelinlik kaç beden di?
Tamam bu durum aramizda sır kalsın. 3 yillidir nisanlima 44 bedenin üzerinde gelinlik olmaz diyorum..ben 40 yasindayim. hem yasli hem sisman gelin olmak istemedim.... bari yasi düzeltemiyorum zayif gelin olayim dimi?
ya birde uzman sorusu sorayim... bana duğak olmaz dimi?
Tamam bu durum aramizda sır kalsın. 3 yillidir nisanlima 44 bedenin üzerinde gelinlik olmaz diyorum..ben 40 yasindayim. hem yasli hem sisman gelin olmak istemedim.... bari yasi düzeltemiyorum zayif gelin olayim dimi?
üst 42 alt 44-46 bedendi canım butun gelinliklere sığıyordum ben belim inceydi alt zaten kabarık etek..
nuhancım meyraya katılıyorum neden duvak olmaz dedin ki canım çok hoş bir gelin olacaksın hiç şüphem yok evlilik zamanı belli mi bu arada
sağol asucugum, biz simdi söyle bir plan yapiyoruz...
nisanda 73 olursam... hadi kendime 1 ay vereyim... mayista aileler tanissin... sanirim hemen nikah günü alinmiyor... temmuz agustos gibide gün alalim diye düsünüyorum.. bakalim hesaplarim tutacak mi? benim annem çok sorunlu o yüzden nikaya ne kadar yakin tanısırsa okadar iyi olur.
ne bilim duvak konusunda karasiz kaldim... bende abartili olur mu diye... küçük kizlar gibi rüyamada gelinlik görcem artik...
Mehtap sende cuma yarismasi takimlarinadn bir tanesini düsünürümüsün? valla benim takim çok sert kaçamak yapamiyorsun :) göz açtirmiyorlar
saol canımcım:)
evet iyi olacakta pek uyku tutmadı bana, az salınıyımda kkda gidicem sonra yatmaya:)
sen napıyodun?
slmm,,,
bugun temızlıkdı yemekdı derken gelemedım,,ve tabı sporda yapamadım(
dun usengeclıkden yapmadım sporkeske yapsaydım
ama neysekı dıyetımı hıc bozmadım :))
ya bıse sorcam dıetteyız hanı mısal sabah yedıgım 1 yumurta,bıraz peynır,3 yesıl zeytın cok ınce dılım ekmek ( kı herzamanda deıl) yıyorumm ,sabah kalkınca cevızlı su ıcıorum,,
oglen yesıl salata yogurt sebze yada kurubaklagıl yıyorum 4 kasık falan,aksamda yıne salata yogurt ya sebze yada etlı bı yemek yıyorum,aksam bı meyva bı kase yogurt yıyorum,sularımı ıcıorum falan,,sorun su ;sabahda dahıl olmak uzere yemekden yaklasık yarımsaat veya 1 saat sonra cok uykku bastırıo ,,sızce neden? hanı cok yesem tamam dıcem ama gayet normal yıyorum yag cokk az koyuyorum yemeklere artık,,anlamadım gıttı,,,
canım hoşgeldinbeni de aranıza alın kızlar.. vermem gerekn 25-30 kg var haziran ayına kadar bunu başarmak istiyorum..
merhaba bende 90,2 kiloyum maalesefhamileyken aldığım kiloları(28) bir türlü veremedim kızım 3 yaşında ama kilolar ısrarla duruyor şimdi spora yazıldım bakalım ne ıolacak şu an tek isteğim kilolardan kurtulup 2.bebeğimi kucağıma almak.sizler neler yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?