Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ee hadi güle güle kullan meyra,

mehtap, kola mi? mehide light falan değilmi ? hadi sakalama onun yaninda patateste vardir...

saol canım....

Meyracım hadi hayırlı olsun, güle güle kullanın :)

saol canım benim.....

rica ederim canım...

teşekkürler:)

tiramisuda karar kılmışsın ama bence yaş pasta daha iyi fikirdi, ama tabiki burada en iyi fikir senin fikrin:))

canım önce can sıkıntın için çok geçmiş olsun diyorum, inşaallah biran önce herşey yoluna girer....
ebeveyn olmak kolay değil gerçekten.

bu konuda çok bilgisizim ne dicemi hiç bilemiyorum, ama psikolog iyi fikir bencede....
kızında ergenlik psikolojiside var tabiki, yazdıklarından hissettim bunu.
ama kendine zarar vermesi banada pek sıcak gelmedi canım, inşaallah biran önce herşey yoluna girer....
bol bol dua et, anne babanın duası evlatlarına çok çabuk kabul olur...
yer gök dua ile....

rica ederiz tatlımmm.

anlatsam inanamazsınız demişsinde, yok yok inanırız, neler görüyo insan yaşadıkça, öyle çeşit insan varmışki hayatta halbuki....
en basiti benim KVler......
takmamaya çalış canım boşver, herşeyden önce eşin seni anlıyo ve senin yanında, buna çok sevin....
öptüm

bencede okuyor:))))

ender anlarsın yaaa

zira her çocuk ailesinin yolundan gider..
çok doğru bencede bu söz, benim hayatım aynen böyle....
bir prof psikiyatriden duymuştum, armut dibine düşer demişti....
ne kadar doğru söylemiş o zaman, e nede olsa prof olmuş yani değilmi:) bende yani

saol bitanem:)
doğal gaz evde artık tüpede geçtide, onu tatlım:))

belki uykun psikolojiktir canım...

hımm olabılır mı kı psıkolojık? cunku normalde boyle olmuyodu ,,dıyet benı bozduuuuuuuuuu

çok abzurt bir soru olmaz umarım. 85 kilo ile gelinlik bulmak kolay oldumu? gelinlik kaç beden di?

ben 93kg ile gelinlik buldum
eğer iyi bir modacı ve moda evine gidersen kilo hiç sorun değil, tabi birde parada çıkman gerek birazda:)
bu şartlarla kilo gelinlikmiş, abiyeymiş, nişanlıkmış hiiiiç sorun değil....
öyle bi ayarlıyolarki, 10- 15kg aşağıdasın, yada o kilo rağmen çok hoş görünüyorsun....
ve günler önceden özel dikim olmalı tabiki....

bugün akşam eşim dediki bana; sen zayıfladınmı biraz dedi, öyle görünüyo dedi:)))
bende olabilir dedim, çabalıyorum işte dedim.....
bende zayıflamakta ümitliyim bu sefer, bi tartılıyım bakıyım bi ara, birde ikili rakamlara geri dönüş yapmış olurmuşum,
ayyy ne güzel olur öyle olsa:)

neyse ben kaçıyım artık, ufff niyeyse uykum çok az var bu geceee.....

öptüm herkesleri

Tamam bu durum aramizda sır kalsın. 3 yillidir nisanlima 44 bedenin üzerinde gelinlik olmaz diyorum.. ben 40 yasindayim. hem yasli hem sisman gelin olmak istemedim.... bari yasi düzeltemiyorum zayif gelin olayim dimi?
ya birde uzman sorusu sorayim... bana duğak olmaz dimi?

tamam sır:))

bence olur duak, neden olmasınki, bence yaşla bağlantılı değil o kadar duak konusu ki sen 40sın, 40 çok bi yaş değilki:)
inşaallah gönlüne göre bi gelinlikle, gönlüne göre bir evliliğe adam atarsın nişanlınla birlikte nuhancıııım
AMİN

benim boy 1,62 o zaman kilom 93tü, çoook kafama takıyordum ben nasıl gireceğim o gelinliğin içine diye,
ama öyle olmuyomuş:)
topuklu ayakkabı ve saç modelide önemli bu arada aklında olsun ince görünmek için:)

ben yatayım artık, kocaman öpüyorum tatlı yanaklarından:)
iyi geceler, tatlı uykular.....

sanirim benim uykum geldi :))
meyracigim seni yazizini m harfiyle başlayinca merve yazdi sandim. uzun uzun açikliyorummm.

sen çok güzel gelin olmussundur ama ya...

ben uyim en iyisi iyi geceler..

nuhancım meyraya katılıyorum neden duvak olmaz dedin ki canım çok hoş bir gelin olacaksın hiç şüphem yok evlilik zamanı belli mi bu arada

nuhancım meyraya katılıyorum neden duvak olmaz dedin ki canım çok hoş bir gelin olacaksın hiç şüphem yok evlilik zamanı belli mi bu arada

sağol asucugum, biz simdi söyle bir plan yapiyoruz...
nisanda 73 olursam... hadi kendime 1 ay vereyim... mayista aileler tanissin... sanirim hemen nikah günü alinmiyor... temmuz agustos gibide gün alalim diye düsünüyorum.. bakalim hesaplarim tutacak mi? benim annem çok sorunlu o yüzden nikaya ne kadar yakin tanısırsa okadar iyi olur.

ne bilim duvak konusunda kararsiz kaldim... bende abartili olur mu diye... küçük kizlar gibi rüyamada gelinlik görcem artik...

Son düzenleme:

hiç de abartı olmaz sen ona takılma tanışma vs işleri için de beklemeyin hemen yola çıkın derim ben bu işlerde acele etmek iyidir canım

merhaba bende 90,2 kiloyum maalesef hamileyken aldığım kiloları(28) bir türlü veremedim kızım 3 yaşında ama kilolar ısrarla duruyor şimdi spora yazıldım bakalım ne ıolacak şu an tek isteğim kilolardan kurtulup 2.bebeğimi kucağıma almak.sizler neler yapıyorsunuz

Mehtap sende cuma yarismasi takimlarinadn bir tanesini düsünürümüsün? valla benim takim çok sert kaçamak yapamiyorsun :) göz açtirmiyorlar

bilmiyorumki onları ben nasıl bişey yapıyoruzki ? :44:

saol canımcım:)

evet iyi olacakta pek uyku tutmadı bana, az salınıyımda kkda gidicem sonra yatmaya:)

sen napıyodun?

ben kaçıyorum geliyorum felan. karşılaşamadık bi meyraam

sağlıklı besleniyorsun ya güzellik uykun geliyordur tatlım

beni de aranıza alın kızlar.. vermem gerekn 25-30 kg var haziran ayına kadar bunu başarmak istiyorum..
canım hoşgeldin

oluuuuuuuuuuuurrr ne demek olmazz. istersen gelinlikte giyme bak abla felan dinlemem uçarım he hele bi takma onu sen bak valla zorla gelir takarım. benim teyzem 35 yasında evlendi taktı duvagını salına salına yürüdü valla hıhh. kime neymiş hem. gün senin günün istedigini giyersin istedigini takarsın. sana on numara gelinlik modelleri bulcam. bu topikten telli duvaklı bi gelin olmazsa vallaha uyuyamam ben. ben emine sen. üçümüzden biri açılışı yapcak ayağını sürücek bizde ardından :123::123::123: ( başka bekar varmıydı ya üçümüz aklımda sadece )

canım sende hoşgeldin biz neler yapıyoruzzzz. şöyle kısa özet geçeyim. güzel güzel diyetimizi yapıyoruz spor yapmaya gayret ediyoruz. cuma günü kilo ve spor bildirimi yapıyoruz. ( yena ve asumanzeynep ablacıklarımız listeyi tutuyor) ayda bir bel basen ölçüsü veriyoru ( clutch üstlendi bu görevide ) kaçamaklarımızı vicdan azabı çekerek buraya itiraf ediyoruz. bide gördügün gibi bol bol muhabbet ediyoruz böyle işte.

anam ne çok şey yapıyormuyuz yoruldum yazarken

selamun aleyküm
hayırlı sabahlar kılaaarrr
yarım saattir geçmiş okuyorum dahada çok var ama ben çoookkk yorgunum gözlerim kapanıyor biraz uyusammı ne. gece geldim köyden.
nihayet eltimleri yolcu ettik.
güya salı gideceklerdi . şimdide pazartesiye alındı. pazar günü köye mevlite gittik haber geldi pazartesi akşamı gidiyorlar diye. eşimin arkadaşlarıda bize geleceklerdi. hazırlığımı yapmıştım. eşim poşetler dolusu meyve aldı.hepsi kaldı yine
misafirleri iptal ettik. köyde kaldık bursaya dönmedik.
köyde kalmışken bende evimde birazcık temizlik yaptım.bahçeye gittim biraz bahçeyi temizledim. enginar, kereviz, yerelması, nane ektim.eve geldim çocuklar geldi onları doyurdum. eltimlere yolluk yaptım. çıkıp dağıttıkları çantaları topladım.akşam ablamın duası vardı oraya gittim. gece eltimleri yolcu eder etmez evime geldim. biraz geçmişe baktım hiç yazamadan uyumuşum. şimdide çookk yorgunluk çöktü birazcık daha uyuyayım en iyisi

Son düzenleme:
gunaydın kızlarr

nasılsınızz bakemm
yeneaa dogun gunun kutlu olsun tatlım ben dun hıc gırmedım oyuzden kacırmısım cnm nıce yıllara
meyra sonunda bıttı dogalgaz işinn gözün aydın cnm
çok kötü karar verdım yıne ama hala yerımde sayıyorum bırde aksam 4-5 tane kuru pasta yedım ama bırakmak yok bugun ınu dengelemeye calıscam ınsallah muhakkak 1 saat yuruyecegımm

aksam mısafırlerım vardı hıc gıremedımm sahaan kalktımbir bakayım dedımm
şimdi gidiyorumm ortalıgı bır toplayayım 5 cocuk vardı aksam evı sız dusunun

hoşcakalınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…