Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kizlarrrrr ben geldim bi bakiyim dedim ama gidicem annecigime telefon edicemmm
bu aksam 3-4 kasik bulgur pilavi, 3-4 kasik yesil fasülye ve bir bardak yagsiz yogurttan ayranla dükkani kapattim ESRACIM senle pisti olmusuz

benim gibi yeni cagimiz hayirli olsun arkadasim :)kurcaliya kurcaliya -tabi arada dondurarak pc yi-cozeriz biz bu isi zannimca

slm kizlarrrrr ben geldim bi bakiyim dedim ama gidicem annecigime telefon edicemmm
bu aksam 3-4 kasik bulgur pilavi, 3-4 kasik yesil fasülye ve bir bardak yagsiz yogurttan ayranla dükkani kapattim ESRACIM senle pisti olmusuz

benim menüde aynı buakşammm...

yuruyusumu yaptim dondum
ve menum
sabah 1 kati yumurta 1 dilim ekmek maydanoz bide 1 kasik bal
oglen 1 tas mercimek corbasi bol salata
arada yuruyuse giderken 4 kuru kayisi yedim(bayilirim kuru kayisiya oh mis gibi )
1 saat yurudum tamam kabul ediyorum 55 dakikaydi baslangic ve bitis arasi ama gidis ve donuste sayilir demi
az oncede yogurtlu patlican salatasi yedim 10 kasik 2 dilimde ekmek hüplettim göya 1 dilim yiyecedim bi baktim ikinci dilim bitmis
az sonrada bir elma kemiririm ve ayseyi dinlenmeye yollarim

Asu ellerine sağlık..

Zeynep Esra Mery geçmiş olsun kızlar çabuk iyileşin de bize de bulaştırmayın emi:2::2::2:

bu akşamki öğünüm:balık (malesef kızartma)2-3 dilim kadar ekmek 3 yeşil soğan.

zayıflıycam diye bazı tatlardan vazgeçmeyi düşünmüyorum bunların arasında mısır unlu hamsi tava da var.

saat sekiz gibide bir salatalık bir domates yemeyi planlıyorum

Sanırım üşütmüşsün canım geçmiş olsun
Bende de var hafif kırgınlık hapşurma felan gel beraber demler içeriz çayı
Aynur nerede acaba hiç ses yok bugün ondan

fıstıklarımm ben geldiimmm

oyy yerim sizi kuzularım, merak etmişsinizz beniii )

sabah 3-4 saatlerim boştu , eve geldim kahvaltı hazırlarken açtım , bi iki baktım ama bişey yazamadan çıktımm. okul çıkışıda çarşıya gittim , işlerim vardı,geldim , yemek falan derken işte karşınızdayımmm

kızlarr kilo veren & veremeyen , spor yapan & yapamayan herkesi terik ediyorum , azminiz daim olsuunnn :128::128::128:

ASUcum ellerine , emeğine sağlıkk , öpüyorummm

ben bildirim yapamadım , sağlık olsun pekte gönlüm yoktu zatennn

UMUTcum canım hayırlı uğurlu olsun , çook sevindim aslında çokta şaşırdım canımm , minik bi meleğin gelmesi herkesi mutlu eder

Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşAllahhh

Aynur ben anladım zaten bildirme niyetin olmadığını daaaa çizelgeni kim yedi senin canım

Son düzenleme:
Aynur ben anladım zaten bildirme niyetin olmadığını daaaa çizelgeni kim yedi senin canım

ben yedimm , böcüğü hüpletirken onuda çıkardım aradaannn :)))

yok kuzum yaa yetişseydim bildirim yapacaktım , istersen yapayım , listeyi düzeltebilirsen düzelt

GEÇEN HAFTA : 75.6

BU HAFTA : 75

GİDEN : 600 gram

Maşallah göndermişsin yine yağları
Ben seni burdan tebrik edeyim şimdi listeyi düzeltme imkanım yok canım malesef artıkın haftaya inşallah

slm millettt kızlarla öğleden sonra fatura yatırmaya gittik ordan parka akşam eşimin gelmesiyle eve girdik hara gürele yemek yedik adam göreve gitti minik uyudu bende yürüsemmi diye düşünüyorum olmadı lasly yaparım tv karısında 3 mil bu gün yapmadım

aynurumm eferimm kızz süpersinnnnnn 70 ee son 5

az once yazmayi unuttum y.o.l.c.u arkadasim gecmis olsun :)

sağol canımm....

sağol canım....sanırım güzellll bir uyku iyi gelicek banaaa.....

asucum listeler için ellerine saglık emegine saglık kg veren güzelleride kutlarım burdan pek anlayıp yazamıyorum ama takipteyim

Maşallah göndermişsin yine yağları
Ben seni burdan tebrik edeyim şimdi listeyi düzeltme imkanım yok canım malesef artıkın haftaya inşallah

sağol Asucumm , bişeyler yapmaya çalışıyorum işte

aynurumm eferimm kızz süpersinnnnnn 70 ee son 5

sağol kuşumm , evet son 5 bakalım hayırlısı olsun, darısı başına olsun bebüşümm

bu gün sabah kahvaltımı duşumu yapıp uyudum. 2 gibi uyanıp ayılmaya çalıştım. sonra oğlumu okuldan alnmak için eşimle çıkıp biraz yürüyüş yaptık. eve döndük.ızgara balığımızı ytedik.. çayımı içerken de biraz geçmişe baktım..

asucum listeleri yapmışsın.. ellerine sağlık.

sporcuları ve kilo verenleri kutlarım.

tubacım smileyleri kullanmaya başlamışsın..

meryemcim arabanız hayırlı olsun. allah kazasız etsin..

cecoşş.. benimde merakım gitti.. ceco yu öğrendim.

YENA ne oldu anlamadım ama pipin varmış.. hayırlı ıolsun.. iyi günlerde kullan.. ne diyim başka..

İyi akşamlar, pek uğrayamıyorum buralara ama uğrayıncada bakmadan çıkmıyorum :)
Kilolar gidiyor oh maşallah daha da çok gider insallah
Bende salı gideceğim bakalım ne kadar vermişim bu hafta oldukça aç kaldım :2:
Ah bir vermediysemmmmmm bozuşucaz doktorla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…