Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kizlarrrrr ben geldim bi bakiyim dedim ama gidicem annecigime telefon edicemmm
bu aksam 3-4 kasik bulgur pilavi, 3-4 kasik yesil fasülye ve bir bardak yagsiz yogurttan ayranla dükkani kapattim ESRACIM senle pisti olmusuz

ehehehh, afiyet olsun :)

benim menüde aynı buakşammm...

ne güzel valla ya

çok teşekkürler

afiyet olsun, menün harika gerçekten. sen çok güzel kilo veriyorsun, maşallah
bu şekilde olunca kendini ödüllendirmen çok doğal, bence hakettin (ay şimdi bunlara yine biri cırlamaz inşallah :))

iyi olmana sevindim kuzum, oh oh yaşasın :)

çok da güzel kilo vermişsin, maşallah sana

selam şekerler tüm gün yoğun bir dersin ardından yeniden sizlerleyim.yarın sınavım olduğu için bu gece biraz kaçamaklı yedim.umarım hafta sonu tartıya yansımaz:26:

2 parça tavuk göğsü ile hazırlanmış tavuklu salata (7 yaprak marul 1 atet biber 1 adet soğan ve mor lahana ile hazırlanmış)
1 bardak tuzsuz ayran
(hiç ekmek yemedim çok mutluyum)
6 adet kuru kayısı

tam ohh kızları uyuttumm pijamalarımı giydimm geldim kocama ben yatıyom dedimm vee bir ağlama sesiiigittim tekrar salladım salladımmm uyumadı yamyam..şuan kucağımda birlikte yazıyoruzz...ağlamak istiyorumm...:2:

nasıl bir diyet yaptığını bilmiyorum ama kaçamak olarak nitelendirilecek hiçbir şey yok benim diyetime göre senin menünde. belki 6 kuru kayısı fazla gelebilir 2 porsiyon meyveye denk düştüğünden, ama gün içinde başka meyve yemediysen o da sorun olmaz. yediysen de yarın meyveyi azaltırsın, olur biter. tebrik ederim :)

canım aynen o 6 kuru kayısı zaten canımı sıkan ama dayanamadım canım çok şekerli bişiler istedi bende kayısılara saldırdım işte bir de bugün spor yapamadım normalde fazla hareket etmediğim zamanlarda öğünlerimi yarıye indirmeye çalışıyorum bugünde yata yata ders çalıştım :S bu hafta sonu tartıda 90 görmek istiyorum eğer görmezsem uzun süredir gözlemlediğim bi hap var destekleyici olarak onu sipariş edicem.Özgüvenim giderek azalmya başladı yapamiycakmışım gibi geliyor(

Maşallah Aynuruma
Demek sen halinden memnun değilsin bizim gibi :)

Anlamayacak ne var egedeniz allasen..
İsterseniz gösterebilirim dedim ama kimse istmedi :)))

oyun oynuyom şimdi seside açtım ne oluyo diye bakıyo....ay çok fena bu yaaa....büyük kızın bebekliği iyiydiii....bu anamı ağlatıyo...

Senin bıcırık alışkanlık yaptı gece oyun oynamayı..
Kolay gelsin :)

Lütfen hapa falan başlama..beslenmen çok iyi hatta az bile...
haftada bir kilo veriyormusun.?
Eğer öyleyse en ideali biliyosun gerek yok zararlı takviyelere..

Şİmdi yazın gelmesiyle bu rant iyice kızıştı.. her gün ayrı bir reklam şu kadar verdiren adı altında zehir satıyorlar...

Canım haklısın ama bir an önce vermek istiyorum şu kiloları.dediğin gibi yaz geliyor benim yaşımdaki bütük kızlar güzel daracık taytlar kısa kollu tişörtler giyerke ben acaba ne giysem de şu fazlalıklarımı kapatsam diye kara kara düşünüyorum.kış bir şekilde geçiyor ama yaz bir başka sıkıntı oluyor ben gibi kilolular için.biliyorum çok zararlı ama bazen diyorum ki öleceğimide bilsem kendimi bir kere 38 bedende ayna karşısında görmek istiyorum(

Yena gibi ben de hapa itibar etmemeni isterim. bir sürü insan hayatını kaybediyor o haplar yüzünden. kayısılar çok değil, 90ı göreceğine de eminim ben. hızlı verilen kiloların geri alınması çok daha olası. rahat ol ve vücuduna güven olur mu...

deme öyle nolur, Allah korusun. sağlık her şeyden önemli, sağlıklı bir şekilde 38 beden olacağına eminim ben. hızlı verdiğinde sarkarsan yine giydiklerin yakışmaz. çok güzel olacaksın, sakin sakin. tamam mı :)

Allah korusun ''öleceğimi bilsem'' ne demek...Sağlıktan öte hiç birşey yok...

seni çok iyi anlıyorum..Çok haklsıın böyle düşünmekte..Kaç yaşındasın canım.?

Disiplinli bir şekilde gidersen artı sporla birlikte hazıran sonu eksi 10 olursun..Hiç gerek yok başka şeylere...

haklısın canım.Ama ne bileyim işte okadar çok denedim ki zayıflamayı hayatım boyunca yalnız kendimin değil çevremdekilerinde artık bu konuyu açınca diyet mi?sen mi? diyp bıyık altı gülüşleri ister istemez hevesimi daha da çok kırıyor.bazen spor salonuna bile gitmek istemiyorum.O kadar çok zayıf insan var ki bakışları hep üzerimdeymiş gibi hissediyorum.Aslında kilomu fazla önmsemeyen birisiydim ama bukadar kilo aldıysanız üstelik genç ve bekarsanız çevreniz size bir şeyleri önemseme mecburiyeti bırakıyor...(

Son düzenleme:

22 yaşındayım canım.ama görsen en az 30 dersin.malum fazla kilo uzun yıllar kilo alıp verme sürecininde katkısı olarak bolca çatlağım ve sarkıklarım var.Bilmiyorum aslında kararsızım bir de spor salonundaki hocama açacağım bu mevzuyu belki onun sağlıklı bir önerisi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…