Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aynurcuk da pek yorulmuş bugün Allah kolaylık versin canım
Özlemcim tekrar hayırlı olsunişin canım erken yat mutlaka uykusuz kalma

tamam anlaştık...nekaa uzun bi zaman....:44:

ay çok yorucu olmuştur kıyamamm sanaa...babam öğretmen ya ordan biliyom hakkaten kötü oluyo...Allah kolaylık versin...

sıkılıyom işte canım yaa...elimde olmuyo şimdi söylüyom şimdi uymuyorum kızıyorum sonra kendime ama bugünüm güzeldi çok şükür inş arkasıda gelicek canım destekleriniz için çokk teşekkürediyorumm...

35 ten gün alıyom:)))))))))))))))))) yolun yarıısındayım neden çokmu yaşlı görünüyom yada genç açıkla çabukk:))))))))))))))))

üçüncüyü istiyomm dedin ya ondan...yanlış hatırlamıyosam senin küçük kız 2 buçuk yaşındaydı...yani bende üçüncüyü istiyorum ama şuan çok yoruldum bikaç sene geçsin sonra niyetim varda..seninkide daha küçük sayılır ya oyüzden sordum...

bukadar açıklama yeterlimi cancazım...

özlemcimm hadi hayırlı olsun canımm....artık alışana kadar biraz yorulursun ama sen onunda üstesinden gelirsin canım...

Son düzenleme:
selamün aleyküm şekerler
bi ton geçmiş anca bitti alıntılarıda sildim yetiştiremicem çünkü

hastalara şifa diliyorum
çalışanlara çokk yorulanlara kolaylıklar
taşınanlara da hayırlı olsunnnn inşallah
kilo verenlerede azimlerinin devamını diliyorum

oy oy sayfalar çoğaldıkça,birde gün içinde evde olmayınca akşama ne çok birikiyormuş

Hayirli aksamlar canlar

önce menülerimi yazayim

haftasonu yogun gectiginden sabah kahvaltida sadece salata ve 1 porsiyon yogurt
ara: yarim elma,1 dilim armut,1 fincan sütlü türk kahvesi

öglen makarna ve 3 kücük tavuk schnitzel

aksam salata ve 1 porsiyon yogurt

sporum da Allaha sükürler olsun 40 dakika kosu bandinda yürüdüm

Son düzenleme:
hayırlı akşamlar kızlar

akşam yediklerim:
1 kase sebze çorbası
patlıcan salatası (közlenmiş kırmızı biber ve patlıcandan yapılmış)
3 kaşık yoğurt
çeyrek dilim ekmek

Merhaba kizlar..

Kari koca yatak dosek yatiyoruz ikimizde faranjit olmusuz is cikisi doktora gittik.

İlaclarimizi ictik uyukluyoruz.

Zehracim tasinma islerinde kolay gelsin sana canim cok zordur eminm.
Allah isteyen herkese ev sahibi olmayi nasib etsin.

Umut canim bende tebrik etmistim seni ama sanirim gormedin tekrar yaziyim desim.bulantiilarin halsizligin kisa surede azalirda rahat bir hamilelik gecirirsin insallah.

Ozlemcim ilk gunun gecti gitti..geriside gelir artik.bir isyerinde yeni olmak ne gicik birseydir.ben cok kasilirim ..kisa zamanda ogrenecegine eminim canim sen azimlikizsin vesselam....

Ayyy ne soguk burnumun uucu dondu.5 dereceye kadar dusmus...

Telden okuyp yazdim.ben erkenden yatiyorum kizlar....

Hayirli aksamlar

kulak ağrısı son bikaç saattir dayanılmaz olunca acile gittik. iğnemi yedim, ilaçlarımı aldım rahatladım. inşallah iyileşirim birkaç güne.

sağol Asuman abla :)

sen de gayet iyisin. inşallah çok güzel rakamlar göreceksin bu hafta

inşallah gönlüne göre gelişir her şey canım.

baklavayı da yememişsin, afferin sana

yorgun argın iş çıkışı bi de misafir ağırladıktan sonra yemek faslını da bitirip geldim..

Musmutlu,sağlıklı ve zayıf seneler diliyorum..

geçmiş olsun Nevincim. demek sen de hasta oldun iyice. sanırım havalar mahvetti bizi. inşallah toparlarız. dikkat et kendine.

bu yoğunlukta bir de misafir :26:

bakalım canım, durumlar netleşsin de gelebilirim belki ben de :)
olmadı başka bir dün sana çay kahve sözüm var :))

Son düzenleme:
Nevincim eşine de sana da Allah şifa versin canım iyi etmişsiniz hemen ilaca başlamakla
Esracım sana da geçmiş olsun tam iyileştim derken yine tekrarlamış demek ilaçsız geçmeyecekmiş
Ben de öksürük fazlalaştı sesim de kötü boğazım pek acımıyor ama öksürdikçe ciğerlerim acıyor ağzıma kötü tat geliyor gidip doktora anlatmam gerekeni size anlattımneyse durum bu
Çayımı demleyim geleyim

geçmiş olsun sana da Asuman abla. istersen git bi doktora. alt solunum yolları daha geç iyileşiyor sanki. dikkat et kendine ablacım. Meyra da hasta sanırım, Aynur da böyleymiş. toptan kaptık şifayı :18:

geçmiş olsun sana da Asuman abla. istersen git bi doktora. alt solunum yolları daha geç iyileşiyor sanki. dikkat et kendine ablacım. Meyra da hasta sanırım, Aynur da böyleymiş. toptan kaptık şifayı :18:

Ya herkesler hasta demek bahar çarptı herhalde
Meyracım ve aynuruma da geçmişler olsun inşallah
Benimki üst solunum yolu üşütmesi aslında boğazımdan çok genzim yanıyordu ama sanırım iniyor aşağılara teşhisi koymuşum da tedavi yok

ben de öyleyim, teşhis tamam da tedavi yok :))
egedeniz tefe koyacak bizi

kulak ağrısı son bikaç saattir dayanılmaz olunca acile gittik. iğnemi yedim, ilaçlarımı aldım rahatladım. inşallah iyileşirim birkaç güne.

geçmiş olsun bebişimm , aman dikkat et kendinee

sağol Asucumm , havalar tam hastalık havası valla :26::26::26:

Merhaba kizlar..

Kari koca yatak dosek yatiyoruz ikimizde faranjit olmusuz is cikisi doktora gittik.

İlaclarimizi ictik uyukluyoruz.

Hayirli aksamlar

toktorrrr
herkez hasta olmuş geçmiş olsun aman dikkat edin

bugünkü menüm

sabah

1 bardak zencefilli kür
kahvaltı
2 kaşık yoğurta,
2 kuru kayısı,
1 hurma
1 tatlı kaşığı bal
ve 1 yemek kaşığı yulaf
karıştırıp yedim.

ara
yok

öğlen
ızgara et
salata
ayran

ara
1 elmalı yoğurt

1 bardak zencefilli kür
akşam
kıymalı karnıbahar yemeği
1 domates
çeyrek dilim kepekli ekmek minicik

ara
yok

2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

spor : 110 dk

Ayşecim menün güzel olmuş canım , proteini öğlen tüketmeye özen gösteriyorum bende , akşamada sebze iyi gidiyor

aynen devam canımm , öpüyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…