Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun canımm.....

esracım sanada geçmiş olsun be güzelim bak gitmedin gitmedin sonunda cıs yaptılar sanaa...neyse bari ilaçlarını düzenli kullanda daha fazla uzamasın canımcım...

EGEDENİZ doğum günün kutlu olsun doktorcumm , sevdiğinle , yavrucaklarınla ve tüm sevdiklerinle nice yıllaraaaa

fahri ankaralılar olarak dar geldi sana angara ve angaranın bağlarıyla coşuyoruz Asuman abla
çalgı çengiden yapıştı bunlar, behzat komser de sağolsun tabi :)

geçmiş olsun canımm.....

esracım sanada geçmiş olsun be güzelim bak gitmedin gitmedin sonunda cıs yaptılar sanaa...neyse bari ilaçlarını düzenli kullanda daha fazla uzamasın canımcım...

sağol Zeynepcim :)

enem ne korkunçmuş. ilerleyen yıllarda bu salgınlarda antibiyotik işe yaramadığında hepiciğimiz ölücez zatennnn

kolay gelsin...

ben kaçtım şekerciklerim biraz karadayıya bakıp uyucam,Allah'a emanet olun

iyi geceler

iyi saatte olsunlarım geldi bugün üzerime.

tüm gün canım sıkıldı yattım ölece..gribimi de atlatamadım.
dün geceden beri herseye aglıyorum bir nedeni de yok

bugünde eşim dısarı cıkalım dedi yok dedim agladım.
evde oturduk canım sıkıldı dedim ağladım.
adam ne yapacagını şaşırmış durumda...

hava almak istedim dısarı cıkasım yok.
karnım acıktı ama canım birsey çekmedi..

benim neyim var ya..daha reglime de 1 haftadan fazla var ama bu huysuzlugum nedir bilinmez:111:

Oooo baya bir yoğnluk varmış sende inşallah bu yoğunluklar sana çok daha fazla eksi olarak geri döner
Bu arada şimdiden sana hayırlı yolculuklar
SAğlıcakla gel sağlıcakla yuvana dön

Hepinize büyük geçmiş olsun
Benim kocamda şu anda köşe yastığı kıvamında
Deminden beri onu verin bunu verin diyor yattığı yerden dedim ben ne zaman böyle koltukta yayılıp keyif yapacağım diye tabi cevap belli hiç birzaman
Umarım bir an önce toparlanırsınız

Asumanzeynep canım sanada büyük geçmiş olsun

Tamam canım netleşsin anında çanları çalar herkesi bir araya toplarım nasılsa

ağlama cücüüümm , kıyamammm

meryemcim doğum kontrol hapı ya da başka bir hormon ilacı alıyorsan onlar yapabiliyor. ağlama sen, iyi hissetmeye çalış. iyi hissettirecek şeyler yapmaya çalış canım.

Senin de beyine geçmiş olsun
onların hastalığı da ayrı bir zor oluyor yahuu.

kızlarr küçük cadımı uyuttum bende yatmak istiyorum inş uyanmaz....büyük kızı alıp yatmaya gidiyorumm öptüm hepinizi iyi geceler...

meryemcim doğum kontrol hapı ya da başka bir hormon ilacı alıyorsan onlar yapabiliyor. ağlama sen, iyi hissetmeye çalış. iyi hissettirecek şeyler yapmaya çalış canım..

ah esracım hormon ilacı içiyorum ama 1 yıldan fazladır içiyorum bağısıklık yapamadım mı hala dersin:)

birseyler yapıorum ama sonra yine ağlamakla bitiriyorum.
gözlerim herseye doluyor cok hassasım bu ara.

kızlarr küçük cadımı uyuttum bende yatmak istiyorum inş uyanmaz....büyük kızı alıp yatmaya gidiyorumm öptüm hepinizi iyi geceler...
iyi geceler canım.umarım sorunsuzca uyur da sen de deliksiz bir uyku çekersin.

tamam derken yine gözler dolmuş , gıızz döverim haa bak saçını çekerimm

he işte bu..buldunn bir Adana lı sanırım ancak böle susturulur

Kıyamam ben sana iddadaşım
İnşallah yarın sabah kendini hiç olmadığın kadar mutlu hissedersin

iyi geceler canım

kıyamam ben sana...
Allah kalbine huzur versin. biliyorsan felak ve nas surelerini oku istersen canım.

tamam derken yine gözler dolmuş , gıızz döverim haa bak saçını çekerimm

ben de çekerim bak Aynurnan beraber :)

kız yaş sorunca takıldım öle sana
valla şimdi olsa istiyomda zor be bu bıcırıklar büyüsünde aman kafayı yedirirler bana iyce şimdikiler eskisi gibi deil ki hiç istek ve ihtiyaçları bitmiyo
tamam cücüşşşümm ağlamıyorum

kızzz adanalılar neşeli insanlardırrr sana bunalım heç yakışmıyooo valla

egedenizi doğum günün kutlu olsunnn

asuuu hamaratlığım üzerinde ama hem hamaratlık hem annelik hem diyet gitmiyo beraber

caaannnnnnıımmmmmmmmmm

senin bu güzel duaların dileklerin mutlu ediyor beni.

küçük cadı nasıl oldu?yiyormu artık her buldugunu

Canım sen her daim dualarımdasın zaten
İyi küçük cadı beni cıldırmakla uğraşıyor anam daha hamileyken doktor kurbağ demişti küçük cadıya bu yaşa geleldi yürümek bilmiyor ya zıplıyor ya koşuyor birde patır patır ses cıkartıyor dersin 100 kiloluk insan geçti
Ne bulursa yemek istiyor aslında ama kuş kadar yiyor önüne koyunca
Şükür bu günümüze hem midesi genişlemesin daha iyi yarın öbür gün anası gibi uğraşmak zorunda kalmasın

Kızlar bana müsaade

Çok geç oldu :18: küçük kuzuyuda alıp yatayım :34
Eşim bizede hastalığını bulaştırmasın diye koltukta uyuyor bizde ana kız yayılıyoruz fena alışkanlık yaparsa yandım ki ne yandım ama gece uyanıp uyanıp kuzuyu öpmeyi çok seviyorum

Allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…