Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yok canım sorun değil.
anladım, ben seni çok iyi anlıyorum canım......
bazen dunya insanın boğazını sıkıyo sıkıyo sıkıyo sonra birden bire bırakıyo....
bize sabretmek duşuyor o zamanlar, imtihan işte.
hiç bi gun insanın uzerine kararıp kalmıyo ama canım.....
bazen bişeyler ancak dile kolay oluyo işte canımcım, ve işte sabır diyorsun kendine....
SABIR.

benimde bazı zaman stressten boğazımdan lokma gitmek bilmez, o vakitlerde aç kalmaktansa sut içerim çoğunlukta, meyve yerim birde.

selamlar,

iyi haftasonları herkese.. ben yine annemdeyim, onun işlerini toparlamaya çalışıyorum. git gel yapıyorum sürekli...

benim için başkasının yapması çok daha iyi olacak. gönüllü bir arkadaşımız üstlenirse çok sevinirim. bu ara kkya vakit ayıramıyorum hem mental hem de fiziki yoğunluktan dolayı. hem üzülüyorum vakit ayıramıyorum diye, hem de aslında kafa olarak daha rahatım.. diyetim daha iyi gidiyor. sanırım burayla ilişkimi bu düzeyde tutarsam daha iyi olacak benim için :)

lafın özü bir gönüllü kahraman bulalım biz en iyisi.

a.s cnm hoşgeldin ve de kolay gelsin
bizden uzak oluncamı kafan rahat ediyo hım

bugun ne yemek var sende kuzu yaptınmı bişecikler

şimdilik sadece tarhana yaptım akşam üzeride soslu makarna düşünüyorum....eşimin canı çekti heralde akşam bayadır makarna yapmıyosun dedi...bende makarnayı genelde yapıcak bişey bulamayınca durum kurtarsın niyetiyle yaptığımdan hasret kaldı garibim...hastasıdır çünkü...

esracım diyet konusunda senin adına sevindim canım ama liste konusunda bi kahraman bulacağın konusunda şüpheliyim....o her babayiğidin harcı değil çünküü...ayrıca lütfen bizden çok uzaklaşma...bak aynur yok zehra yok nevin yok nursena yok daha bi çok arkadaş yok ve kalan bikaç kişide toparlıyamıyoruz burayı...sizsiz olmuyo bacımm....

a.s cnm hoşgeldin ve de kolay gelsin
bizden uzak oluncamı kafan rahat ediyo hım

kuzum uzaklık dediğim listeyi yapmam ama gelirim yine. liste benim harcım değilmiş, gerçekten yoruyor insanın kafasını. benim bu ara zaten annemin sağlık sorunları yüzünden kafam dolu, o yüzden böylesi daha olur. bi yere gitmiyorum yani, merak etme :)

kuzum bi yere gitmem ben. yazdım ya Nilaya, bu ara böyle bi dönem. ki bu dönemde de girmeye çalışıyorum. saydığın arkadaşlarımız da eminim en yakın zamanda döner, bayram sonu ancak toparlanıyoruz diyet açısından çünkü. listeyi yapınca insanların uzaklaşmasından bile kendini sorumlu hissediyor insan. o yüzden ben de ya böyle devam edeceğim ve buradan soğuyacağım ya da olması gerektiği düzeyde tutacağım ilişkiyi.

listeyi belki Meyra yapabilir eve döndüğünde. ya da bi başka arkadaşımız. fikirler çıkacaktır eminim..

ellerine sağlık şimdiden cnm mis gibi bende öyle makarna üşendiğim vakitlerde yaptıgımdır ama benimkide sever makarnayı
bende rejimden ötürü yemiyorum mümkün oldugunca kendime yaptıgımda yagsız tuzsuz yapıyorum
sana katılıyorum arkadaşım kimsecikler gitmesin topikten

heh tmm şimdi anladım cnm ozaman sorun yok kuzum haklısındır liste konusunda eminim her ne kadar bilmesemde zahmetini ama bukadr bahsi geçtiğine göre epey yoran bişey e seninde sıkıntıların oldu annen rahatsız haklısın kuzum

kimsenin gitmesini istemiyorum gerçekten hatta herkes tez vakitde toparlansın eski koyu sohbetler edilsin diyet adına daha çok gazlanalım istiyorum

anladım canım hayırlısı ne diyeyim...bide ben nilaya olan cevabını yazımı gönderdikten sonra gördüm canım...

bende dönmelerini umuyorum ve bekliyorum sabırsızlıkla...

listenin yapması çok zor değil. psikolojik olarak yoruyor insanı en çok. kimseye kıyamıyorsun ama devamlılık için disiplin şart; bunu da sağlamalısın falan.. inşallah hepimiz için güzel bir sonuca ulaşırız.

anladım canım hayırlısı ne diyeyim...bide ben nilaya olan cevabını yazımı gönderdikten sonra gördüm canım...

bende dönmelerini umuyorum ve bekliyorum sabırsızlıkla...

bu kış tam kadro devam eder kilolardan kurtuluruz inşallah.

ben kaçayım şimdi kızlar. annemin akşama misafiri var. bi şeyler hazırlayacağım. regl olduğum için de iştahım açık, inşallah çok kaçırmam..

neyse, öperim hepinizi..

anam benım kafada başka çalışıyo bugun nasıl anlamısım listeyi kafamda nasıl kurmusum
sonunda anladım cnm ama bu kez gerçekten anladım :))

bence disiplin olmalı kuzum hem bu kıymak değilki tam tersi iyiliğimiz için aslında kimse kırılmamalı yani
neyse hayırlısı diyelim en güzeli

nilaycım bende makarnayı seviyorum ama dediğin gibi diyet dolayısıyla sık tüketmiyorum ama bugün yicem...domates ve peynir

soslu yapıyorum bolda baharat çok lezzetli oluyo vede az kalorili...bi doktordan duymuştum yıllar önce makarnayı domates sosla

yersen kilo yapmaz ama yoğurtlu yersen yağ olarak yapışır demişti...doktorun yalancısıyım...gerçi bana farketmiyo hr türlüsünü

seviyorum dolayısıyla yapınca başka bişey yemeyip bi porsiyon makarna yiyorum....

görüşürüz cnm kolay gelsin ellerine sağlık azar azar ye kuzum güzel gidiyo kilo verişin bozulmasın gerçi kaçırırsan da bi azim verirsin ama ne gerek ugraşmaya az yemek varken dimi haydi tkr öptüm seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…