Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Salata falan yi kalabalık neyin eder midende bende çaya inicem kayınvaldeme ablamda kermese uğrayıp yiycek bişeyler alıp gelicekti.

Allahım sen beni koru çay sofrasından... Amin

I love Bonus
Yürüyüşe niyet edilmis o bile bisidir sakın yenmesin o bisicikler aminnn
ahhh ah canım neler çekıyor da ! bem kuru fasulye yoğurt yıycem belkııııııı 2 kasık pılav canımmm

Cnm pilav yerine soleee mis gibi bi yogurt icine 1 salatalik nane pul biber daha guzel olur pilav glisemik indeksimi ne yuksekmis (pirinc pilavı ) galiba daha cabuk kan sekerinimi çıkarıyor ne tam bilmiyorum ama oyle bisiydi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayyy evet çabuk acıktırıyormuış oyle dıyorlar ama evdekilere yapınca canım çekiyor hep ama yok tamam yemiycem yanı inşallah

Kizlar selamss herkesler ii yeni arkadaslar gelmis hosgelmis oruclulara allah kabul etsin ben henuz kndimi diet icin motive edemedim onumuzdeki hafta annemlerin yanina gidicem orda cok sık giremem internet yok ama belki motive olurum die dusunuorum bunaldim 4 ay gecti 2-3 kilo zor verdim bir ay kadar onlarla kalmayi dusunuorum eger randiman alirsam bu 2 aya kadar uzar bi arkadasla iddaya girdik haziran 15 de 5 kilo vermem gerek simdilik 5 gun kaybettim kiloda degisiklik yok hayirlisi bakalim ...

hayırlı akşamlar kızlar ,
menumu paylaşayım hemen
sahurda
2 yumurta
2 salatalık
2 dılım ekmek

iftarda
etli kurufasulye
yoğurt
salata (bonuscum sozunu dıledım ve dayko pılav yemedim )
ama bırtane bisküvi attım azıma offf
bugunluk böyle birazdan yapabılırsem leslıe yapıcam suyumuda tamamlarsam süper olucak

çok güzel bisküvide tatlı niyetine afiyet olsun cnm

Oyy sözümü diynemiş kuzum. Aferini hakettin ya ben naptım burda bu kadar konuş sonra git bi tabak ye sonra pişman ol 1 saat deli gibi yürü ayakların ağrısın eve gel yine ye

Çüşş be ya bi koyverince toparlayamadım. Sizde tükürebilirsiniz bana.

I love Bonus

leslıemıde yaptım geldım
yemek sonrası olunca fazla zorlayamadım 20 dk ama olsun hareket oldu inşallah böyle gıder
çok güzel bisküvide tatlı niyetine afiyet olsun cnm
sağol canım bisküviyede dayanamadım

dinledim bonusum ama sen benim sozumu dınlememışsın neyse yarına telafı edersin artık dimi

Bu kadar kibar olmasana acuk aşağıla hor gör beni

I love Bonus

Iyii aksamlar canlarim!!! Benim diyet fena ama bugun coooook yurudum 13bin adim olmus ve sirf disarda hizli adimlar... zaten ter icine kaldim... ayaklarimin alti agriyor... gerci gecmis gunlere bakarak yine bugun beslenmem daha iyiydi... ama yine hala diyet beslenmesi degil...

Merhaba ben de 96 yım ilham almak için buradayım :)

hosgeldin!!

Hosgeldin!!!

Hosgeldin canim!!! hatirliyorum seni!!! bebisin hayirli olsun canim!!! allah anali babali buyutmeyi nasip etsin!!! kilolari takma kafana!!! bir kere verdiysen tekrar verirsin canim benim

hahaha yazina bayildim

hadi bakalim motive ol verirsin 5kg verilmiycek bir rakam degil canim :)

DUYURU: BU HAFTA YENI GELENLER BEKLEMEDEN LISTEYE GIREBILECEK!!!
Buda benden yeni gelenlere kiyak olsun... Ha tabi kalici olucaksaniz cuma gunu bildirim yapin... cunku birini listeye eklemek cok zor ve ugrastirici... anlayisinizdan dolayi tesekkurler...

İyi akşamlar
Mutlucum hoşgeldin güle güle büyüt bebeğini
Kiloları daha önce verdin yine verirsin inşallah

tesekkurler,insallah.
İyi akşamlar
Mutlucum hoşgeldin güle güle büyüt bebeğini
Kiloları daha önce verdin yine verirsin inşallah

insallah, nasılsın iyimisin cnm.

şükür iyiyim mutlucum
bu sene ben de nerdeyse 10 kilo aldım 88-89 civarıyım
hala da toparlanamadım malesef

Yaa ben de en asagi 85 gordumdu2011 eylulunde, sonra alver95 buldum, hamile kalip uzerine 19 kilo alip dogurdum. 1 ay oldu 108 sanirim cuma ne cikacak yzarim. Artik hayirlisi. Aman ne sikildim sisman olmaktan...

Yaa ben de en asagi 85 gordumdu2011 eylulunde, sonra alver95 buldum, hamile kalip uzerine 19 kilo alip dogurdum. 1 ay oldu 108 sanirim cuma ne cikacak yzarim. Artik hayirlisi. Aman ne sikildim sisman olmaktan...

aynen ben de sıkıldım ipin ucunu bırakmaya gelmiyor hemen geri geliyorlar çok lazımmış gibi
ben 79 gördüm en iyi
2 sene 79-83 arası gezdim ama bu sene ipin ucu kaçtı malesef
sen emzirme avantajını kullan hem çoğu da yerleşmemiş kilo sonuçta veririz evelallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…