:) leslinin yeni topiğini gördünmü
I love Bonus
evett yorum yaptım bıle sende geliyorsun demi
Şu an sanmıyorum sonrada nolur bilmiyorum
I love Bonus
Yürüyüşe niyet edilmis o bile bisidir sakın yenmesin o bisicikler aminnnSalata falan yi kalabalık neyin eder midende bende çaya inicem kayınvaldeme ablamda kermese uğrayıp yiycek bişeyler alıp gelicekti.
Allahım sen beni koru çay sofrasından... Amin
I love Bonus
ahhh ah canım neler çekıyor da ! bem kuru fasulye yoğurt yıycem belkııııııı 2 kasık pılavcanımmm
Yürüyüşe niyet edilmis o bile bisidir sakın yenmesin o bisicikler aminnn
Cnm pilav yerine soleee mis gibi bi yogurt icine 1 salatalik nane pul biber daha guzel olur pilav glisemik indeksimi ne yuksekmis (pirinc pilavı ) galiba daha cabuk kan sekerinimi çıkarıyor ne tam bilmiyorum ama oyle bisiydi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayyy evet çabuk acıktırıyormuış oyle dıyorlar ama evdekilere yapınca canım çekiyor hepama yok tamam yemiycem yanı inşallah
hayırlı akşamlar kızlar ,
menumu paylaşayım hemen
sahurda
2 yumurta
2 salatalık
2 dılım ekmek
iftarda
etli kurufasulye
yoğurt
salata (bonuscum sozunu dıledım ve dayko pılav yemedim )
ama bırtane bisküvi attım azıma offf
bugunluk böyle birazdan yapabılırsem leslıe yapıcamsuyumuda tamamlarsam süper olucak
hayırlı akşamlar kızlar ,
menumu paylaşayım hemen
sahurda
2 yumurta
2 salatalık
2 dılım ekmek
iftarda
etli kurufasulye
yoğurt
salata (bonuscum sozunu dıledım ve dayko pılav yemedim )
ama bırtane bisküvi attım azıma offf
bugunluk böyle birazdan yapabılırsem leslıe yapıcamsuyumuda tamamlarsam süper olucak
sağol canım bisküviyede dayanamadımçok güzelbisküvide tatlı niyetine afiyet olsun cnm
Oyy sözümü diynemiş kuzum. Aferini hakettin ya ben naptım burda bu kadar konuş sonra git bi tabak ye sonra pişman ol 1 saat deli gibi yürü ayakların ağrısın eve gel yine ye
Çüşş be ya bi koyverince toparlayamadım. Sizde tükürebilirsiniz bana.
I love Bonus
leslıemıde yaptım geldım
yemek sonrası olunca fazla zorlayamadım 20 dk ama olsun hareket oldu inşallah böyle gıder
sağol canım bisküviyede dayanamadım
dinledim bonusum ama sen benim sozumu dınlememışsınneyse yarına telafı edersin artık dimi
selam kızlar herkesden ne güzel gitmiş yüzsüz kilolarbenim kilom 108 haftaya inşallah bir iniş kaydederim ben de. herkesi kutlarım tekrar. spor 0 dk
Bu kadar kibar olmasana acuk aşağıla hor gör beni
I love Bonus
Merhaba ben de 96 yım ilham almak için buradayım :)
Merhaba arkadaşlar
Burayı yeni keşfettim geriye doğru biraz okudum dayanışmanız, dostluğunuz beni imrendirdi açıkçası.benim 4 aylik bir oğlum var ve 96 kiloyum.doğuma 92 ile gitmiştim doğumdan sonra 86 olmuştum ama süt olsun diye yiyince böyle oldu. Diyetisyene başlayacağım. Sizin de deneyimlerinizden faydalanmak isterim beni de aranıza alır mısınız
merhabalar,
ben mutlu, 2 sene öncesine kadar aktif bu topikteydim, hatırlayanlat olacaktır. ne yazıkki güzel kilolar vermeme ragmen tekrar aldım. bir de üstüne yapmam etmem dememe rağmen hamile kaldım. hop doğum ilkiyle 2 kilo farkla 114 le yapınca yine kıpırdayamaz hale geldim. bebeğim 1 aylık oldu. ben yaklaşık 108 kiloyum. tam 3 sene önce topiğe ilk girdiğimdeki kilo ile aynı, inşallah o zamanki gibi eylülde 85 görebilirim.
herkese sevgiler selamlar. 2 çocukla ve yine 110 yakın kilo ile aranıza geri döndüm...
Öhöm..
Biraz sahile gittim geldim stop..
Niyetim yürüyüş yapmaktı çocuklarla olmadı stop..
Çamaşır astım şimdide yemek koyuyorum stop...
Yeni gelen bacılar hoşgeldiniz stop...
I love Bonus
Kizlar selamss herkesler ii yeni arkadaslar gelmis hosgelmis oruclulara allah kabul etsin ben henuz kndimi diet icin motive edemedim onumuzdeki hafta annemlerin yanina gidicem orda cok sık giremem internet yok ama belki motive olurum die dusunuorum bunaldim 4 ay gecti 2-3 kilo zor verdim bir ay kadar onlarla kalmayi dusunuorum eger randiman alirsam bu 2 aya kadar uzar bi arkadasla iddaya girdik haziran 15 de 5 kilo vermem gerek simdilik 5 gun kaybettim kiloda degisiklik yok hayirlisi bakalim ...
tesekkurler,insallah.Iyii aksamlar canlarim!!! Benim diyet fena ama bugun coooook yurudum13bin adim olmus ve sirf disarda hizli adimlar... zaten ter icine kaldim... ayaklarimin alti agriyor... gerci gecmis gunlere bakarak yine bugun beslenmem daha iyiydi... ama yine hala diyet beslenmesi degil...
hosgeldin!!
Hosgeldin!!!
Hosgeldin canim!!! hatirliyorum seni!!! bebisin hayirli olsun canim!!! allah anali babali buyutmeyi nasip etsin!!! kilolari takma kafana!!! bir kere verdiysen tekrar verirsin canim benim
hahaha yazina bayildim
hadi bakalim motive ol verirsin 5kg verilmiycek bir rakam degil canim :)
DUYURU: BU HAFTA YENI GELENLER BEKLEMEDEN LISTEYE GIREBILECEK!!!
Buda benden yeni gelenlere kiyak olsun... Ha tabi kalici olucaksaniz cuma gunu bildirim yapin... cunku birini listeye eklemek cok zor ve ugrastirici... anlayisinizdan dolayi tesekkurler...
İyi akşamlar
Mutlucum hoşgeldin güle güle büyüt bebeğini
Kiloları daha önce verdin yine verirsin inşallah
tesekkurler,insallah.
insallah, nasılsın iyimisin cnm.
şükür iyiyim mutlucum
bu sene ben de nerdeyse 10 kilo aldım 88-89 civarıyım
hala da toparlanamadım malesef
Yaa ben de en asagi 85 gordumdu2011 eylulunde, sonra alver95 buldum, hamile kalip uzerine 19 kilo alip dogurdum. 1 ay oldu 108 sanirim cuma ne cikacak yzarim. Artik hayirlisi. Aman ne sikildim sisman olmaktan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?