asum hoşgeldın nasılsın nerelerdesınız kuzum yenada yok dafı ablamdaİyi akşamlar
Mutlucum hoşgeldin güle güle büyüt bebeğini
Kiloları daha önce verdin yine verirsin inşallah
Iyii aksamlar canlarim!!! Benim diyet fena ama bugun coooook yurudum13bin adim olmus ve sirf disarda hizli adimlar... zaten ter icine kaldim... ayaklarimin alti agriyor... gerci gecmis gunlere bakarak yine bugun beslenmem daha iyiydi... ama yine hala diyet beslenmesi degil...
hosgeldin!!
Hosgeldin!!!
Hosgeldin canim!!! hatirliyorum seni!!! bebisin hayirli olsun canim!!! allah anali babali buyutmeyi nasip etsin!!! kilolari takma kafana!!! bir kere verdiysen tekrar verirsin canim benim
hahaha yazina bayildim
hadi bakalim motive ol verirsin 5kg verilmiycek bir rakam degil canim :)
DUYURU: BU HAFTA YENI GELENLER BEKLEMEDEN LISTEYE GIREBILECEK!!!
Buda benden yeni gelenlere kiyak olsun... Ha tabi kalici olucaksaniz cuma gunu bildirim yapin... cunku birini listeye eklemek cok zor ve ugrastirici... anlayisinizdan dolayi tesekkurler...
Günaydın sabah sabah yerde bişey buldum bu neymiş dedim elime aldım baktım ölmüş büyük bi sinek küçük bi çığlıkla onu attım hala tesirindeyim. Normaldede iyice anlamadan almam öyle ama oldu işte.
I love Bonus
ve aleyküm selam hayriyecim ben buralardayım aslında dafi köydedir belki yenayla görüşemedimesselamun aleykum
günaydın canlarım bol hareketlı bol eksılı bır gun olsun inşallahben sabah yuruyusumu yaptım geldım 40dk çok ıyı geldı sındı guzelbır kahvaltı yapıcam ohhhhh mis
asum hoşgeldın nasılsın nerelerdesınız kuzum yenada yok dafı ablamda
gine yyürümüşsün canım o bıle bışeydır toparlarsın uzulme
geçmiş olsun sabah sabah aksiyon olmuş :)Günaydın sabah sabah yerde bişey buldum bu neymiş dedim elime aldım baktım ölmüş büyük bi sinek küçük bi çığlıkla onu attım hala tesirindeyim. Normaldede iyice anlamadan almam öyle ama oldu işte.
I love Bonus
esselamun aleykum
günaydın canlarım bol hareketlı bol eksılı bır gun olsun inşallahben sabah yuruyusumu yaptım geldım 40dk çok ıyı geldı sındı guzelbır kahvaltı yapıcam ohhhhh mis
asum hoşgeldın nasılsın nerelerdesınız kuzum yenada yok dafı ablamda
gine yyürümüşsün canım o bıle bışeydır toparlarsın uzulme
sabah namazdan sonra pek yatmıyorum benSana imrendim valla ben sabah kendimi zor kaldırıyorum yerimden
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar malım günler gelirken kilo verme duruyomu
Kızlar malım günler gelirken kilo verme duruyomu
sabah namazdan sonra pek yatmıyorum ben
sabah yuruyemazsem hep aksıyo gün içinde zor oluyor çocuklarla
Adına bakınca iki oğlun var gibi geldi yaşları kaç çocukların?
I love Bonus
Hee bazı kişilerin durabiliyo ama bazı kişilerde (adı lazım değil baş harfi dayko ) verebiliyo.
I love Bonus
evet 2 oğlum var canım bırı10 bırı 3 yasında
evet 2 oğlum var canım bırı10 bırı 3 yasında
genellikle odem oluyor bende 1 kılo fazla çıkıyorum bitmeye yakın gıdıyor oda
Yok annem yerimde sayıyorum bu hafta 100 gr damı veremez insan yaptıklarım aynı şaşırdım bende hadi sanada gün doğdu geçersin beni bu hafta :)
genellikle odem oluyor bende 1 kılo fazla çıkıyorum bitmeye yakın gıdıyor oda
Tek amacım seni geçmekmiş gibi konuşuyosun 😜 beni yanlış tanımışsın kanımca heç öyle biri değilim.
Doktora ne zaman gidicen
I love Bonus
Geçen cuma gittim artık 15 günde gidecem kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?