Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

esselamun aleykum
günaydın canlarım bol hareketlı bol eksılı bır gun olsun inşallah ben sabah yuruyusumu yaptım geldım 40dk çok ıyı geldı sındı guzelbır kahvaltı yapıcam ohhhhh mis

İyi akşamlar
Mutlucum hoşgeldin güle güle büyüt bebeğini
Kiloları daha önce verdin yine verirsin inşallah
asum hoşgeldın nasılsın nerelerdesınız kuzum yenada yok dafı ablamda

gine yyürümüşsün canım o bıle bışeydır toparlarsın uzulme

Günaydın sabah sabah yerde bişey buldum bu neymiş dedim elime aldım baktım ölmüş büyük bi sinek küçük bi çığlıkla onu attım hala tesirindeyim. Normaldede iyice anlamadan almam öyle ama oldu işte.

I love Bonus

ve aleyküm selam hayriyecim ben buralardayım aslında dafi köydedir belki yenayla görüşemedim
geçmiş olsun sabah sabah aksiyon olmuş :)

Selamünaleyküm
Aleykümselam
Günaydın arkadaşlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sana imrendim valla ben sabah kendimi zor kaldırıyorum yerimden

Kızlar malım günler gelirken kilo verme duruyomu

Kızlar malım günler gelirken kilo verme duruyomu

Hee bazı kişilerin durabiliyo ama bazı kişilerde (adı lazım değil baş harfi dayko ) verebiliyo.

I love Bonus

Hee bazı kişilerin durabiliyo ama bazı kişilerde (adı lazım değil baş harfi dayko ) verebiliyo.

I love Bonus

Yok annem yerimde sayıyorum bu hafta 100 gr damı veremez insan yaptıklarım aynı şaşırdım bende hadi sanada gün doğdu geçersin beni bu hafta :)

Tek amacım seni geçmekmiş gibi konuşuyosun 😜 beni yanlış tanımışsın kanımca heç öyle biri değilim.

Doktora ne zaman gidicen

I love Bonus

Tek amacım seni geçmekmiş gibi konuşuyosun 😜 beni yanlış tanımışsın kanımca heç öyle biri değilim.

Doktora ne zaman gidicen

I love Bonus

Geçen cuma gittim artık 15 günde gidecem kısmetse

Geçen cuma gittim artık 15 günde gidecem kısmetse

Olabilir tabiki ya bu hafta tık yok diyosan bence haftaya farkeder duraklamalar daha çok kilo verince oluyo diye biliyorum seninki aslında normali her hafta iki kilomu verilir :)

I love Bonus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…