offff açma yaramı ben akdıyorum bana inat kara diyor ona resmen sabrımı deniyor bazenAllah bağışlasın benimde 10 yaşında bi oğlum var çok çatışıyorum onunla bu seneki kadar zıtlaşmamıştık hiç sizdede varmı aynı problm
I love Bonus
amın cumlemızınkınıAllah bağışlasın cnm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
korkma odemdendır gıderOhhh rahatladım şimdi gününüde unuttum iyimi yakınlarda ama hay ben ne diyim kendime
offff açma yaramı ben akdıyorum bana inat kara diyor ona resmen sabrımı deniyor bazen
amın cumlemızınkını
korkma odemdendır gıderboyle ayda 1 sekteye uğruyor malesef
Kızkardeşim gelecek bugün istanbulda oturuyor kendisi arkadaşıyla gelip dönecekmiş kahvaltı sonrası kek poğaça yapacam yeğene gönderirim
:))))) kaç yaş var aranızda
I love Bonus
Öyle böyle değil ama bazen diyorumki acaba çocuğmu sevmiyomuyum ki bu kadar zıtlaşıyoruz
I love Bonus
2 yaş küçük benden
sevmemekle alakalı degılde sankı çok bıseylerı dayatıyatıyoruz gıbı geliyor sankı o bızım cocugumuzya heşeyı bız planlamışız gıbı bıde erkek çocukları emır almaktan hıç hoşlanmıyor ben 2 erkek çocuk annesı olarak test ettım onayladım erkek çocuk büyütmek pek zor
Zor gerçekten istiyorumki ben iyi niyetle kızmadan bişey deyince yapınca oda az da olsa karşılık versin anlasın beni çok şey bekliyorum sanırım 10 yaşndaki çocuktan.
+1 yımırta5 zeytin+ Konuya dönersem domates+ biber+ 3 dilim hindi salam+ 1 açma kadar olmuştur haşhaşlı cevizli çörek
Onun soframda ne işi varsa
I love Bonus
bencede onun sofranda ne işi varsahindi salamdan sonrasını görmemiş sayıyorum
Kızlar yavaş yavaş vücuttaki hamlıkta gidiyor eskiden daha zorlanırdım spor yaparken artık daha çok yapasım oluyor eskisi gibi zorlanmıyorum
Bende onu diyecektim tam bide haşhaşlı biz şurda peynir domates yemişiz ayıp ayıp tüüü sana bonus başkada bişicikler demiyom hıhhh
neguzeldarısı başımıza
Bende anlamadım bi baktım yemişim hain yengem getirmişti düşmanı içinde arıycan işte.
Bunu telafi edicem söz.
Ben dün dışında bi haftadır spor yapmıyorum çok hamlamışım her yerim ağrıyo
I love Bonus
Yazdım bi kenara haberin ola
Bende anlamadım bi baktım yemişim hain yengem getirmişti düşmanı içinde arıycan işte.
Bunu telafi edicem söz.
Ben dün dışında bi haftadır spor yapmıyorum çok hamlamışım her yerim ağrıyo
I love Bonus
sözüaldı k unutma
Erik iyidir digerine bisi demiyom gariAllahım sıkıştırdılar beni erik attım ağzıma bide bisküvi çok suçlu hissettim he şimdi
I love Bonus
Aynen cnmsözüaldı k unutma
Napacan acaba kenara yazdığını ara sıra yüzüme mi vurcan :)
çoklu alıntı yapamıyorum uyuz oluyorum he senin balkon camları kirlenmiştir kalk ordan başla hoh yap sil :)) benimde çoook fazla işim var
I love Bonus
Erik iyidir digerine bisi demiyom gari
Aynen cnm
He valla nasıl kirli duruyolar bakiyom karsidan silmicem ama daha supurge ortada evin yarisi supuruldu yarisi duruyo daha kek yapacam bide degisik cabuk pogaca tarifi soleyin bana :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?