Ben saldim bu ara iyice bugun basliyayim kismetse sen yapma daha oturdugun yerden bacaklari indir kaldir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hamınızaaa günaydın
I love Bonus
Gunaydin kızlar
Gunaydiiinn sizi gordugume sevindim :)
Bende takildim orda cok olmus sanki verilen bu hizla giderse 70 bilem olurHic bilmiyorumki :) ben 4 kilo verdim 2sini geri aldım bu ara :) yanlis kisiye sordun :)) bu konuda daykoyu ornek almalisin :))
Ahh ahh ben nasil saldim bi bilsen.. cipsler cikolatalar.. 😔
Gunaydiiinn sizi gordugume sevindim :)
Hic bilmiyorumki :) ben 4 kilo verdim 2sini geri aldım bu ara :) yanlis kisiye sordun :)) bu konuda daykoyu ornek almalisin :))
Olsun pes etme hep beraber vericez :) bide şeyi arıyorum bi yag varmış folyayla sarıomussun basen bölgeni bulamadım b konuda görmüşdüm :44:
Hosgeldin canim yag karisimmi tekmi ben biliyorum bi yagda omu acaba catlaklarada iyi geliyomus
Ggüveniyorum canım sana iyi bitirelim bu haftayı gerçi ben regl oldum pek umudum yokMeyramm sana gönlünden gecen guzel dileklerin icin canigonulden Amin diyorum...
İlkaycim bu haftaya kötü başladım ama kararlıyım iyi bitircem..
Bu sabah erken kalktım limonu suyumu ictim. Ustune 20 dakika bisiklet çevirdim.
Ufaklik hala uyuyor.benimde gözüm yatakta kaldı...sanirim gidip biraz daha uyuycam
Aaaaaaaa salmak yok niye burdayiz hadi hemen spora o cipsler kolalar eriycek:))Ahh ahh ben nasil saldim bi bilsen.. cipsler cikolatalar.. 😔
Ben saldim bu ara iyice bugun basliyayim kismetse sen yapma daha oturdugun yerden bacaklari indir kaldir
Hoşbulduk tşkler kuzu tek yagdı spor yaparken folyayla sarıyodun falan
Bende takildim orda cok olmus sanki verilen bu hizla giderse 70 bilem olur
Günaydın canim
Hayriyeeeeee sart oldu ogretmenime falaka hic yakistiramadimm sana
Aklima ne geldi bak lise 1. Siniftayim matematik ogretmenimiz severdi beni (caliskan soz dinleyen ogrenci dayko ) bi sabah disim apse yapmis davul gibi şişmiş ilk ders matematik bizim zamanimizda dayak serbest tahtaya kaldirdi beni saskin adam agzimda seker var sanmis geldi yanagima vurdu dedim hocam nolduki dedi cikar o sekeri agzindan actim agzimi bi bozulduu ki hala unutamam
Biber yada biberiye yagi gibi bisimiydi acaba terletiyor ama yag surmedende folyo sardimmi oda acayip terletiyor test ettim benspor oncesi folyoyu sardim ama gobeme sadece
Ggüveniyorum canım sana iyi bitirelim bu haftayı gerçi ben regl oldum pek umudum yok
Aaaaaaaa salmak yok niye burdayiz hadi hemen spora o cipsler kolalar eriycek:))
Evet bonusum sen lesliyi falan unut plates yapabilirsin ama yorma kendini sen bize lazimsin enerjini bize sakla:)
Daykom ben senden güç alıyordum sende birakirsan yandık topikte herkes bırakmış durumda hadi amaaa kaldırın totolarıııı:))
Kiyamammmm sen ne yaptın o dişle artik
Bende bi popo var 3cü dünya savaşı çıkartırbütün yaglarım orda incecik belim var akşam evde foto cekip atıcam 1 ay sonra bidaha cidden çok kararlıyım en azından tam dünya deilde yarım olma niyetindeyim
arkadaşlar merhaba, 110,8 kilomla ben de geleyim mi?
90 üstü, ama bayaa bi üstü...
gel degisek benimde ust kisim yarisini sana verim
Spor yapiyomusun? Neler yapiyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?