Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rica ederim ablacım iyi günlerde kullan beğendiğine sevindim şimdiden hayırlı hayırlı bayramlar dilerim ŞenizGünaydın arkadaşlar. bayramınızı şimdiden en içten dileklerimle kutlar esenlikler dilerim.
Yağmur gözlüm tşkler...
Citol cüm bol şans...
Yurdusum gazan mübarek ola...
Herşey gönlünüzce olsun kızlar... öpüldünüz....
hayırlısıyla gidin ablacım gazanız mübarek olsunŞenizGünaydın canlarım, bugün nasılsınız.
Ben İşe geldim mesajımı yazdım, şimdi çıkıyorum.
Bugün eylemimiz var ya, dayak mı yeriz, sopa mı yeriz onu bilemiyorum.
Hayırlısı olsun deyip cenge çıkıyorum. Kocaman opuyorumnanaktan sizleri
:roflol::roflol::roflol:hadi hayırlısı inş seçilirsin kaydirigubbakcemile5günaydın kızlar
akşam eşime kızdım sen beni motive etmiyosun
her verdigim kiloya 5 tl ver
azmim artsın dedim
oda 20 verim sen nasılsa veremessin akannehir
dedi
bakalım para için zayıflayabilecekmiyim :roflol:
cuma günü kilo bildirim günü
ama malum bayram
herkesin işi başından aşmış olabilir
bildirimi 5 aralık cuma günü yapalım uygun görürseniz tabi
birde show tv yemekteyiz programına katılmak için müracat ettim :roflol:
ben yemek seçerim
ben onu yemem -- daha öncede yemezdim--şimdidie yemem
zaten güzel olmamış--- :dilcikar:
süper dimi
şaka bi yana
ben önüme konan tüm tabakları siler süpürürmüşüm sonrada begenmedim dermişim![]()
başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesinselam hatuşlar uzun bir aradan sonra ben geldim :kedi:
inanın o kadar meşgulüm ki bakıp çıkmak için bile uğrayamadım kurs spor ev işleri birde cuma gecesi üvey babam vefat etti senağlama
gelmek istiyorum ama bir türlü olmuyor hepinizi candan kucaklıyorum kendinize çok iyi bakın hayırlı bayramlar geçirmenizi diliyorum
kilom 99.200 öptüm hepinizi:1hug:a.s.
canımmm kolay gelsin sen yinede yememeğe dikkat et kilo almak çok kolayda vermek zorslmlar herkeze kaç gündür giremedim. misafir bayram temizliği derken fırsat bulamadım tabii misafir gelince kaçamak yapmakta kaçınılmaz oldu zorla ağzıma tepmediler ama kayınvalidem mantı börek yapıp getiriyor alt katımda oturuyor kendileri zayıf ne yeseler kilo almıyolar ben zayıflamayayım diye yapıp yapıp getiriyor bunlar kilo aldırmaz diyor yağlı değil. anlatamıyorum kadına hamur daha nesi kilo aldırmayacak.offf offff yani bu hafta hiç kilo veremeyeceğim heralde birde bayram geliyor kaynvalide yarın yine baklavaları yapacak nasıl tutacağım kendimi bilmem şimdiden strese girmeye başladım şu bayramı atlatırsam kilo almadan başka bişey istemiyorum. vermemeye razıyımda.
kızımda çok yoruyor beni bu sıralar gece 3 te 4 te kalkıyor bir türlü uyumuyor tam 2 saat beşik sallıyorum gündüzde sersem gibi dolaşıyorum karnını doyur altını aç çamaşırını yıka ütüle sonra tekrardan aynı işlemler ne kadar zormuş çocuk büyütmek boşuna dememişler anne olmadan annelerin kıymeti bilinmez diye geliyorum makineye bir tabak koyuyorum ağlıyor gidiyorum yanına 10 dakikada olacak işleri 2 saatte yapıyorum kucağımdan inmiyor .birde bugün ana kucağından düştü yüzüstü o kadar korktumki bişey olacak diye bende ağladım onunla beraber nasıl ağladı yavrum kıyamam
bugünkü menüm sabah her zamanki gibi iki dilim kepek ekmeği peynir beş yesil zeytin domates salatalık 3 tane ceviz
arada elma ve kuru kayısı[tatlı isteğimi gideriyor]
öğle misafirim vardı kısır yapmıştım ondan yedim
akşamda etli nohut yemeği ve 4 kaşık pilav tabi altıdan sonra bişey yemiyorum bugün 6 30 u buldu yemeğim şimdide kızımın birsürü ütüsü var onları yapayım hazır uyuyorken .
ay alemsin he neşen bozulmasın ne renkli hayatın vargünaydın kızlar
azmim artsın dedim
dedi
ama malum bayram
ben yemek seçerim
süper dimi
şaka bi yana
ben önüme konan tüm tabakları siler süpürürmüşüm sonrada begenmedim dermişim![]()
yoğunsun baya derin.. benim kardeşimden az düşmedi kafa üstü yataktan boşver düşe kalka büyüyorlar içini ferah tut. ama şu tatlılara hayır diyebilmek lazım.. senin başaramayacağını düşündürtme kaynananlara falan. net bi şekilde reddet. canın yemek çekiyorsa bile o yemeği yemeyi reddedince yüzlerinde oluşan ifade seni hırslandırırşakkıdıslmlar herkeze kaç gündür giremedim. misafir bayram temizliği derken fırsat bulamadım tabii misafir gelince kaçamak yapmakta kaçınılmaz oldu zorla ağzıma tepmediler ama kayınvalidem mantı börek yapıp getiriyor alt katımda oturuyor kendileri zayıf ne yeseler kilo almıyolar ben zayıflamayayım diye yapıp yapıp getiriyor bunlar kilo aldırmaz diyor yağlı değil. anlatamıyorum kadına hamur daha nesi kilo aldırmayacak.offf offff yani bu hafta hiç kilo veremeyeceğim heralde birde bayram geliyor kaynvalide yarın yine baklavaları yapacak nasıl tutacağım kendimi bilmem şimdiden strese girmeye başladım şu bayramı atlatırsam kilo almadan başka bişey istemiyorum. vermemeye razıyımda.
kızımda çok yoruyor beni bu sıralar gece 3 te 4 te kalkıyor bir türlü uyumuyor tam 2 saat beşik sallıyorum gündüzde sersem gibi dolaşıyorum karnını doyur altını aç çamaşırını yıka ütüle sonra tekrardan aynı işlemler ne kadar zormuş çocuk büyütmek boşuna dememişler anne olmadan annelerin kıymeti bilinmez diye geliyorum makineye bir tabak koyuyorum ağlıyor gidiyorum yanına 10 dakikada olacak işleri 2 saatte yapıyorum kucağımdan inmiyor .birde bugün ana kucağından düştü yüzüstü o kadar korktumki bişey olacak diye bende ağladım onunla beraber nasıl ağladı yavrum kıyamam
bugünkü menüm sabah her zamanki gibi iki dilim kepek ekmeği peynir beş yesil zeytin domates salatalık 3 tane ceviz
arada elma ve kuru kayısı[tatlı isteğimi gideriyor]
öğle misafirim vardı kısır yapmıştım ondan yedim
akşamda etli nohut yemeği ve 4 kaşık pilav tabi altıdan sonra bişey yemiyorum bugün 6 30 u buldu yemeğim şimdide kızımın birsürü ütüsü var onları yapayım hazır uyuyorken .
Günaydın canlarım, bugün nasılsınız.
günaydın kızlar
azmim artsın dedim
dedi
ama malum bayram
ben yemek seçerim
süper dimi
şaka bi yana
Günaydın canlarım, bugün nasılsınız.
Selam,
Nihayet regl oldum.Hiiiç tadım yok..Ev darmadağın,sanki ben yapmıyacam eni sonu gibi dolanıyom evin içinde..
Tartıldım canım sıkıldı..Metabolizmam direnç gösteriyor sanırım gram oynamamış..
Saçımı boyamam lazım,kaşlarımı yolmam lazım,lazımda lazım..
sağol canım evet tutabilirsem yememeğe çalışacağım en azından kilo almak istemiyorum çünki ben her bayram o tatlılarla 2 yada 3 kilo hemen alırım okadar müsait bünyem sürekli ayaktayım o kadarda dikkat ediyorum yediklerime yine veremiyorum çok fazlarica ederim ablacım iyi günlerde kullan beğendiğine sevindim şimdiden hayırlı hayırlı bayramlar dilerim Şeniz
hayırlısıyla gidin ablacım gazanız mübarek olsunŞeniz
:roflol::roflol::roflol:hadi hayırlısı inş seçilirsin kaydirigubbakcemile5
başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin
canımmm kolay gelsin sen yinede yememeğe dikkat et kilo almak çok kolayda vermek zorlmaz:
ay alemsin he neşen bozulmasın ne renkli hayatın varhadi bakalım izleriz artık. bi de bu kilo vermem meselesi bana ağırlığınca altın yarışmasını hatırlattıdelikafadulden süper olur ayy biriktirirsinsırnaşık şey
yoğunsun baya derin.. benim kardeşimden az düşmedi kafa üstü yataktan boşver düşe kalka büyüyorlar içini ferah tut. ama şu tatlılara hayır diyebilmek lazım.. senin başaramayacağını düşündürtme kaynananlara falan. net bi şekilde reddet. canın yemek çekiyorsa bile o yemeği yemeyi reddedince yüzlerinde oluşan ifade seni hırslandırırşakkıdı
offf işiniz zor valla... bi sorun çıkmaz umarım.:lepi::lepi:
sağol canım evet tutabilirsem yememeğe çalışacağım en azından kilo almak istemiyorum çünki ben her bayram o tatlılarla 2 yada 3 kilo hemen alırım okadar müsait bünyem sürekli ayaktayım o kadarda dikkat ediyorum yediklerime yine veremiyorum çok fazla
hemde ne yoğunluk canım vallahi akşama o kadar korktumki bişey olacak diye allaha şükür bişey olmadıdemekki korktuğu için çok ağladı. canım onlarda nasıl bünye varsa anlamadım gitti mantı ile çorba ile pilav makarna ile ekmek yerler yinede kilo almazlar ben asla onlar varsa yemekte ekmek ağzıma koymam yinede bu kilodayım.:gitme:bana az yiyorsun koca vücut doyarmı diyor. zaten doyduğumu kim söylediki
lmaz:
canımm regl şişkinliğidir o takma kafana yolma işine gelince yardıma gelemmi kıss iyi beceririm ağdaya falan ihtiyaç varmı:roflol::roflol::roflol:
menümü yazayım sonra lafa dalıp unutuyorum
sabah 2 bardak su+ödem atıcı tablet
kahvaltı klasik peynir+domates+ekmek+çay
ara
türk kahvesi
öğle
beyaz lahana yemeği+salata
ara
yeşilçay+grissini yada diyet bisküvi daha karar vermedim
akşam
çorba+salata
45 dk bantta yürüyüş
yena bu ne bezginlik aç bi çıstak çıstak şarkı camları da aç mis gibi hava girsin içeri sonra bi çırpıda halledersin:)
sabah kalkınca 2kuru kayısı
kahvaltıda: 1yumurta, 1.5 dilim kepek ekmek, yarım mandalina, 1 kk peynir, 5zeytin, biraz domates
bundan sonra her 2 saatte bir detoks çorbamı içicem.
yarın 80leri görmek istiyorum!!!!! :))))
canım ben regl iken hiiç tartılmıyom anca belki ya son gün yada ertesi gün.acayip şişyo insan çünkü...Selam,
Nihayet regl oldum.Hiiiç tadım yok..Ev darmadağın,sanki ben yapmıyacam eni sonu gibi dolanıyom evin içinde..
Tartıldım canım sıkıldı..Metabolizmam direnç gösteriyor sanırım gram oynamamış..
Saçımı boyamam lazım,kaşlarımı yolmam lazım,lazımda lazım..
ayyy hadi inşallahhyarın 80leri görmek istiyorum!!!!! :))))
:)) onlar da seslerini çok çıkarıyolar hee. bu konuyu açmayın diye bi sert yap biraz. yoksa hep vırvırvır bilir gibi konuşçak canını sıkçaklar.
kilon fazla ve hayatına adapte etmen de zor bebekle falan. destek alıyor musun bi diyetisyenden? karnene varsa devlete git. belki de az yiyorsundur metabolizmanı yavaş tutuyorsundur?