92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

cnm arada ağlamaya ihtiyacımız var..ağlamassın bir daha bak boşaltmışsın gözyaşlarını cnm Allah ağlatmasın.
sen ii dayanıosun hiç ağlamamışsın nerdeyse ohooo ben her dk ağlıorum tartışmada vs
cnm çok az kaldı sizin ya plakalara gelince hele geçicek sizin maş

Son düzenleme:
canım ben zaten diğer topicte gördm senin paylaştığın takımı siteyi ordan gördüm çok güzel site ama pahalı biraz bence...
al tatlım ya çok hoşşşş

Henüz çıkmadım, direk yazayım. Annem söyleniyo ama duymamazlıktan geliyorum
Yavrum kütahya porselenin bayisini aradı babam normal fiyatı 990.00Tl o yüzden uygun geldi internetten satışı

Henüz çıkmadım, direk yazayım. Annem söyleniyo ama duymamazlıktan geliyorum
Yavrum kütahya porselenin bayisini aradı babam normal fiyatı 990.00Tl o yüzden uygun geldi internetten satışı

ama çok parça değilki kuzum yani ne bileyim karaca falan daha uygun sanki ben bakıormda ordan sen ii araştır tabak çanak olayını ama baharatlık harika tam tarzım yaa al onu esin al

ama çok parça değilki kuzum yani ne bileyim karaca falan daha uygun sanki ben bakıormda ordan sen ii araştır tabak çanak olayını ama baharatlık harika tam tarzım yaa al onu esin al

Senin tarzında tam benim tarzım kuzum alcam onu sanada alırım ilerde kocaları kafalarına atarız, yenisini aldırırız
Ne bileyim edoş bakıyorum iyice markafoni den birşeyler paylaşmışsın en son onlarada bayıldım ahh ahh

evett bayılıyorum pembiş böle cupcake temalı şeylere ama daha 1 senee var çeyize başlamama kuzum sen al yerime hatta çok olunca topic açta bakıppp ahh çekelim bizim kızlarlaa veee koca bir maş tabi

Son düzenleme:
evett bayılıyorum pembiş böle cupcake temalı şeylere ama daha 1 senee var çeyize başlamama kuzum sen al yerime hatta çok olunca topic açta bakıppp ahh çekelim bizim kızlarlaa veee koca bir maş tabi

O 1 sene dediğin su gibi geçer kuzum, şu askerlik bitsin öncelikle de Senin paylaştıklarına bayıldım, güzel bulduklarını paylaş habire bana fikir veriyorsun yavrum Tabi açarım sizlerle paylşmak isterim yani Ah falan çekmek yookkk Bende sizinkilere bakacağım iştee günü gelince Biz erken başladık kuzum ya hem annem dedi başlayalım birden yüklenmeyelim diye iki ay sonra da ütü vs. gibi şeyleri alacağız işte.

AMİNNNN kimseyi ağlatmasın canım yaa..canım ömer beni ağlarken görünce çok kötü oluyor kıyamıyorum..ne yapacağını ne diyeceğini şaşırıyor o yüzden tutuyorum ben kendimi..tabi bi yerde patlıyorum orası ayrıda
ayy o günleri bi gelsek canım yaa

evliliğe .çok va cnm daha "1 sene söze yaniiii
paylaşırım tabii cnm ii yapmışsın sıkışıp almak zor olur böyle alırsın askerden gelince evlenceksiniz yani siz vayyy beee sen 94l üydün dimiii

canımmmm güle güle kavuşşşş

anladım cnmm benimkide öyle ama beni ağlatırsa ağlarım vlla bu kadar net özlemdende ağlarım içimde tutmaktan sıkıldım yanii...onun ben, yatıştırmasına ihtiycm var o kadar güzel sakinleştirioki napıım...
bitio sizin cnm sabırrr

evliliğe .çok va cnm daha "1 sene söze yaniiii
paylaşırım tabii cnm ii yapmışsın sıkışıp almak zor olur böyle alırsın askerden gelince evlenceksiniz yani siz vayyy beee sen 94l üydün dimiii

Aynen öyle yavrum, erken oldu. Benim gibi erkenden yakmayın kafanızı Annem hep şu lafı kakar kafama ''hani 27'den önce kocaya gitmek yoktu kızım'' diye amaa iştee gerçekten herşey nasip hiç beklemezdim hele yakupla ama oldu işte
Söz olunca 1 aya nişan olur 6-7 aya da düğün oohh 2014Haziranda bu zamanlar evli oluyorum hayırlısıyla yavrum

Ben çıkıyorum edoşş kendine çok iyi bak öpüyorum seniii

Bir Eşi Olmalı İnsanın!
Bakarken yüreğinin kabardığı,
Gözlerinden gözlerine yüreğinin aktığı…
Aşık olduğu bir eşi olmalı!
Sabah gözlerini açtığında, yanında olduğunu görüp,
Şükürler etmeli Yaradana.
Koklamalı saçlarını uyuyan eşine şefkatle bakıp,
Usulca dokunmalı yüzüne.
Bir eşi olmalı insanın!
Varlığını hissedebilmek için.
Parmakları titremeli, incitirim korkusuyla.
Sürekli çağlayan bir pınar olmalı gönlü..
Kramplar girmeli midesine,
Onsuzluk aklına geldikçe!
Bir eşi olmalı insanın!
Rüzgar O’nun kokusunu getirmeli,
Yağmur O’nun sesini.
Elleri yanmalı ellerini tutabilmek için.
Akşam O’nu görecek diye, pırpır etmeli yüreği.
Kelebekler gibi olmalı insanın kalbi.
Ayakları birbirine dolaşmalı heyecandan, eve dönerken eşi.
Beklemek asırlar gibi uzun gelmeli.
Gelişi ile sonsuz bir nur dolmalı içine.
Bir eşi olmalı insanın!
Yüzüne baktığında, konuşmadan anlamalı derdini,
Tasasını, öfkesini, sevincini, coşkusunu..
Güven duymalı, her şeyiyle.
Başını göğsüne koyup huzurla uyuyabilmeli,
Tüm düşüncelerinden arınmış olarak.
Babası, abisi, arkadaşı, dostu, sırdaşı, anası, çocuğu olmalı..
Şımarabilmeli yanında.
Kıskanılmalı zaman zaman da..
Bir eşi olmalı insanın!
Sabah yolcularken işine, içi acımalı,
Daha yollarken özlemeye başlamalı.
Seni şimdiden özledim!
Bir eşi olmalı insanın!
Akşam dönüşünü beklemeli sabırsızlıkla.
Gözleri yollarda kalmalı
Ve kapıyı çalmadan açmalı..
Aşkla karşılamalı,
Hasretle sarılmalı boynuna,
Özlemle koklayıp öpmeli,
Yıllarca uzak kalmışçasına!
Bir eşi olmalı insanın!
Her günü bir başka güzel olmalı yaşamın,
Bir başka özel, bir başka soluklanmalı her anında.
Verdiği hiçbir şeyin yeterli olmadığını düşünüp, kahrolmalı,
Daha fazla ne yapabilirim diye düşünmeli.
Bir eşi olmalı insanın!
Cennetten köşe almışçasına
Sevdiği, sakındığı, bakmaya kıyamadığı..
Her bir hücresinden aşkın fışkırdığı,
Çölde okyanusu yaşadığı bir eşi olmalı insanın!

Ben seni ölene dek seveceğim boş laf !
Ben seni sevdikçe ölmeyeceğim..

hahha aynen cnm bende 22 23 arası düşünüyorum işte...anneme göre erken tabii ama bu kadar bekleyebilcem artık 7-8 senelik olucaz
kısmet işte olmuş cnmmm
yokyok bnmde en erken 2015 yaza ıolur evlilik tabiii kısmet..Benim söz olduğu dönemler senin evlilik olcak desene
öpüyorumcnmm

canımmmm güle güle kavuşşşş

gülşahcımmm çok teşekkür ederim canım..nasılsın bu arada?

ben daha çok yalnızken ağlıyorum canım ömerle konuşurken ağlayınca kötü oluyorum daha çok elinden bir şey gelmiyor ki..ama canım çok üzülüyorlar bence sende çok ağlamamya çalış..
sabır diye diye çatlıycaz bi gün ya hadi hayırlısı..
edaaaaa bu arada paylaştığın şiiri biliyordum şimdi bir kez daha okuyunca tüylerim diken diken oldu yaa..

iyiyim canım bende öle bakınıyorum :)

edaaa sen nasılsın tatlımm

kamilecim haklısın onlara ağlamamak lazım ama tutabilmek önemli..
bende denk geldim çok güzelmiş can yücelin...
sabır aynen......

Gülşahcım iyiyim cnm sen nasılsınnn

Son düzenleme:

canım ben ikisindende hiç memnun kalmadım baya değiştim bende en son komili aldım ve aşırı memnunum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…