az kalmış tatlım azzzbi bakıcaksın yanında
bende dolmuşum sanırım dün gece patladım işte ama artık eda ağlımıycam yaa hele ki ömerle konuşurken hiç ağlamıycam..sesi birden öyle değişti ki sorma..(ömer ustaya gitti ilk günlerde bi kaç gün konuşmamıştık sonra sesini duyunca dayanamayıp ağlamıştım ve bir daha ağlamadım telefonda gerçi bi tartışmamızda sesim titredi ağlama noktasına gelmiştim sonra ömer hemen anlayıp gönlümü almaya çalışmıştı..o ağlamayla7 ay dayandiğıma göre 4,5 ay kaldı sayılır dayanabilirm diye düşünüyorum)
canım ben zaten diğer topicte gördm senin paylaştığın takımı siteyi ordan gördüm çok güzel site ama pahalı biraz bence...
al tatlım ya çok hoşşşş
Henüz çıkmadım, direk yazayım. Annem söyleniyo ama duymamazlıktan geliyorum
Yavrum kütahya porselenin bayisini aradı babam normal fiyatı 990.00Tl o yüzden uygun geldi internetten satışı
ama çok parça değilki kuzum yani ne bileyim karaca falan daha uygun sanki ben bakıormda ordan sen ii araştır tabak çanak olayını ama baharatlık harika tam tarzım yaa al onu esin al
Senin tarzında tam benim tarzım kuzum alcam onu sanada alırım ilerde kocaları kafalarına atarız, yenisini aldırırız
Ne bileyim edoş bakıyorum iyice markafoni den birşeyler paylaşmışsın en son onlarada bayıldım ahh ahh
evett bayılıyorum pembiş böle cupcake temalı şeylere ama daha 1 senee var çeyize başlamama kuzum sen al yerime hatta çok olunca topic açta bakıppp ahh çekelim bizim kızlarlaaveee koca bir maş tabi
cnm arada ağlamaya ihtiyacımız var..ağlamassın bir daha bak boşaltmışsın gözyaşlarını cnm Allah ağlatmasın.
sen ii dayanıosun hiç ağlamamışsın nerdeyse ohooo ben her dk ağlıorum tartışmada vs
cnm çok az kaldı sizin ya plakalara gelince hele geçicek sizin maş
O 1 sene dediğin su gibi geçer kuzum, şu askerlik bitsin öncelikle deSenin paylaştıklarına bayıldım, güzel bulduklarını paylaş habire bana fikir veriyorsun yavrum Tabi açarım sizlerle paylşmak isterim yani Ah falan çekmek yookkk Bende sizinkilere bakacağım iştee günü gelince Biz erken başladık kuzum ya hem annem dedi başlayalım birden yüklenmeyelim diye iki ay sonra da ütü vs. gibi şeyleri alacağız işte.
AMİNNNN kimseyi ağlatmasın canım yaa..canım ömer beni ağlarken görünce çok kötü oluyor kıyamıyorum..ne yapacağını ne diyeceğini şaşırıyor o yüzden tutuyorum ben kendimi..tabi bi yerde patlıyorum orası ayrıda
ayy o günleri bi gelsek canım yaa
AMİNNNN kimseyi ağlatmasın canım yaa..canım ömer beni ağlarken görünce çok kötü oluyor kıyamıyorum..ne yapacağını ne diyeceğini şaşırıyor o yüzden tutuyorum ben kendimi..tabi bi yerde patlıyorum orası ayrıda
ayy o günleri bi gelsek canım yaa
evliliğe .çok va cnm daha "1 sene söze yaniiii
paylaşırım tabii cnm ii yapmışsın sıkışıp almak zor olur böyle alırsın askerden gelince evlenceksiniz yani siz vayyy beeesen 94l üydün dimiii
Aynen öyle yavrum, erken oldu. Benim gibi erkenden yakmayın kafanızıAnnem hep şu lafı kakar kafama ''hani 27'den önce kocaya gitmek yoktu kızım'' diye amaa iştee gerçekten herşey nasip hiç beklemezdim hele yakupla ama oldu işte
Söz olunca 1 aya nişan olur 6-7 aya da düğün oohh2014Haziranda bu zamanlar evli oluyorum hayırlısıyla yavrum
Ben çıkıyorum edoşş kendine çok iyi bak öpüyorum seniii
canımmmm güle güle kavuşşşş
anladım cnmm benimkide öyle ama beni ağlatırsa ağlarım vlla bu kadar net özlemdende ağlarım içimde tutmaktan sıkıldım yanii...onun ben, yatıştırmasına ihtiycm var o kadar güzel sakinleştirioki napıım...
bitio sizin cnm sabırrr
gülşahcımmm çok teşekkür ederim canım..nasılsın bu arada?
ben daha çok yalnızken ağlıyorum canım ömerle konuşurken ağlayınca kötü oluyorum daha çok elinden bir şey gelmiyor ki..ama canım çok üzülüyorlar bence sende çok ağlamamya çalış..
sabır diye diye çatlıycaz bi gün ya hadi hayırlısı..
edaaaaa bu arada paylaştığın şiiri biliyordum şimdi bir kez daha okuyunca tüylerim diken diken oldu yaa..
kamilecim haklısın onlara ağlamamak lazım ama tutabilmek önemli..
bende denk geldim çok güzelmiş can yücelin...
sabır aynen......
Gülşahcım iyiyim cnm sen nasılsınnn
canımm napım biraz dısarı cıktık geldık ölee oturuyorumm :)
ohh ii yapmışsın cnm bizde çıktık annemle ya ben şampuanımı değiştirdim gliss kullanıyordum schwarzkopf 'un şimdi elseve aldım https://www.google.com.tr/search?q=...-Dokulmesine-Karsi-Sampuan-650ml.html;650;700 bundan gliss başta ii gelmişti ama acaip saçımı döktü ve saçlarım güçsüz inş işe yarar elseve hakkında bir fikrin varmı ?
canım ben ikisindende hiç memnun kalmadım baya değiştim bende en son komili aldım ve aşırı memnunum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?