hiç bilmiyorum tatlım. duygularımı yitirmeye başladım yani sayesinde. öyle duruyorm şmdi sakince.
Sinemcm ya gercekten nolcak böyleama sen yapman gerekeni yaptığın icin fazlasıyla vicdanın rahat en önemlisi de bu .. :/
iyide böylede tamamen aranız soğumaya başladı canım ya gıdınce duzelmesı daha zor olucak yanına bırakma sana yaptıklarını sen burda onu beklemekten öldün onun gelınce yaptıgına bak hiç düşünmüomu telefonum bıle yok gıdınce hersey daha cok sogucak dıeherşey yaptım cnm.o yüzden vicdanım çooooook rahat Allahıma şükürler olsun!
onada öle söledm.benim vicdanım çok rahat sen şu an vicdanının sesini duyamıosun git askere o zmn duycaksn yalnz kaldğnda die.
son günleri ya o yzden arıo.dedim ya sizzede o hiçbişi yokmş gbi arar yada beni suçlayıcı bişiler arar bulamazsada olmayan şeyle suçlar.özür dilemez gönül almaz.çok büyük bişi olmadğı sürece oda aldatma yada yalan..
Aynen cnm herşey söyledigin gibi oldu.. Hangi gun gidickti..herşey yaptım cnm.o yüzden vicdanım çooooook rahat Allahıma şükürler olsun!
onada öle söledm.benim vicdanım çok rahat sen şu an vicdanının sesini duyamıosun git askere o zmn duycaksn yalnz kaldğnda die.
son günleri ya o yzden arıo.dedim ya sizzede o hiçbişi yokmş gbi arar yada beni suçlayıcı bişiler arar bulamazsada olmayan şeyle suçlar.özür dilemez gönül almaz.çok büyük bişi olmadğı sürece oda aldatma yada yalan..
iyide böylede tamamen aranız soğumaya başladı canım ya gıdınce duzelmesı daha zor olucak yanına bırakma sana yaptıklarını sen burda onu beklemekten öldün onun gelınce yaptıgına bak hiç düşünmüomu telefonum bıle yok gıdınce hersey daha cok sogucak dıe
Selamm Kızlarr
Yarimi gönderdim
Ameliyat için ızın çıktı ama ben izn vermedim olmıycak
Aynen cnm herşey söyledigin gibi oldu.. Hangi gun gidickti..
Gitmeden önce o bulusalim demezse sende söylemceksn dimi. Emin misn. Cnku gidince tamamen soğucaksnz :/
Slm cnm tamda aklımdan geçtinallah kavustrsun cnm..
Ameliyati istememe nin özel bi sebebi var mi
Selamm Kızlarr
Yarimi gönderdim
canımmm Allah kavustursun nıe ıstemıosun canım amelıyatıSelamm Kızlarr
Yarimi gönderdim
canım benım yaaawalla cok uzuluyorum gidişat kötü gibi görünüyo nie böyle yapıyo anlam veremıyorumkıbilmiyorum cnm düşünmüyor herhalde.o anın tadını çıkarır her zmn. snra yalnz kaldğnda farkına varır beni özlediğinin yanlış yaptığının..
bu da hiç sağlıklı değil.
evet gidince daha zor olcak ve ben dahada soğurum herhalde onun burda bana yaptıklarını düşününce.oda yalnz kalmasın die kendini oyalamak içn belki başka kızları arar.bilmiyorum günahını alıyorum belkide ama sayesinde güvenmemeye başladım ona.
ben aramam cnm ne kdr kısa etekte giymiş olsam aramızın açık olma sebebi etek değil!
önce asıl sorunu halletmeye gönül almaya çalışsın giyim muhabbetine sonra gelsin.
ayrıca ben ararsam dahada burnu kalkcak ben haklıyken haksız duruma düşcem şımarcak daha çok çekçek kendini ve yaptğı hiçbi yanlışın farkına varmıcak hep yapcak bana belkide daha büyüklerini.
farkına varmasını istiyorum ben barışmak değil.
canımmm Allah kavustursun nıe ıstemıosun canım amelıyatı
canım benım yaaawalla cok uzuluyorum gidişat kötü gibi görünüyo nie böyle yapıyo anlam veremıyorumkı
her zaman söylerim annesi bile benim kadar tanıyamaz onu!
her yüzünü ben gördüm onun.
hangi gün gidicek bilmiyorum ama perşembe yada cuma herhalde.
aramam ben cnm gülşahada yazdm şmdi aramama sebebimi..
bu akşam ararsa yne düğündeym ztn yarın annemlerle t.dağa gideblrm salı günü ablamın doğum günü ve yengem doğum yapcak aynı gün.onlarla olmak istiyorum.t dağa gidersem çarşamba gelrm son gün fln gelmş olcam görüşürsemde barışmak için değil adam gbi konuşup vedalaşmak için.
belkide son vedamız olcak bu.....
Canım istanbulda olamıyor.Ya elezığ yada malatyada karayla gdiyorlar oralar tehlikeli vr kmse yanına gdemez ondn istmdm
Allah kavuştursun Gülşencim..
az kaldı zaten sizin şafakta..hayırlısıyla bitirip gelsin yanına.
çok geçmiş olsun aynı zamanda Allah acil şifalar versin. Askerde ameliyat olması zor ya bence :26:
canımmm Allah kavustursun nıe ıstemıosun canım amelıyatı
canım benım yaaawalla cok uzuluyorum gidişat kötü gibi görünüyo nie böyle yapıyo anlam veremıyorumkı
Anladım haklısın cnm yani bişey de diyemiyormkiama bn olsam vedada olacak olsa gitmeden önce görüşrdum..
Himm yani cnm kimse olmycksa yaninda bncede istememen normal :/
sözün bittiği yer işte canım dencek bişi yok. görüşmek isterse eğer görüşürüm son ciddi görüşmemi yaparım.
ama eğer aramazsa istemezse görüşmek bende aramam. görüşmeden, helalleşmeden gider..
sözün bittiği yer işte canım dencek bişi yok. görüşmek isterse eğer görüşürüm son ciddi görüşmemi yaparım.
ama eğer aramazsa istemezse görüşmek bende aramam. görüşmeden, helalleşmeden gider..
kızlar yaaaa kafayı çalıştırıp bi stratejımı yapsak su cocuga bı aklı basına gelse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?