hadi yaa poff bakalım inş işe yarar vbende nette okudum herkes memnun elseveden ama bakıcaz artık
bende aşırı yağlanma yaptı canım ama glissin onarıcı spreylerı gerçekten çok güzel
gliss kepek yaptı elseve de yağlandırdı canım bende hergün saç yıkamaktan nefret edıyorum gliss kepeklendırdıgı ıcın komilinin kepek önleyıcısını aldım o cok ıyı hem guzel kokuyo hemde çok ucuzay şaka yapıyorsun elseve mi yaptı aşırı yağlanma ee benm saçım yağlı zaten ben napcam dahamı kötü olcakk
gliss kepek yaptı elseve de yağlandırdı canım bende hergün saç yıkamaktan nefret edıyorum gliss kepeklendırdıgı ıcın komilinin kepek önleyıcısını aldım o cok ıyı hem guzel kokuyo hemde çok ucuz
cnm ben dışarı çıktığım zaman hergn yıkıyorum yanii yağlanıo çnkü evdeysemde 2 gnde bir kışın düşün yazın hergün tabii
senin saçının cinsi ne ki ?
tatlım benım sacımda yaglı ama şöylede bişey var saçın yağlanması saç yıkama sıklığına görede degısıo ben bu sene evde oldugum ıcın her gun yıkamadım kendımı tuta bıldıgım kadar tuttum yaglanma suresını 3-4 gune dusurdum hergun hergun yaglanması cekılıcek dert dııl çünkü
aa saçın yağlı elseve dahada yağlandırdı yani...aynen cnm çekemiorm ya..bıktım artık yıkamaktannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
şimdi çıkıyorum cnm öpüyorum seniii
öpüyorumm tatlımm görüşürüzz
Gülşahhhh yarın 1 ay 30 gün falan mı yazıcak harika ya
ayrıca plaka yazmıomsn kız topicte hiç görmüorumm
yarın 60 tokat memleketim vayy be
ewet canım :) yaa beraber saymıoz yaaa benımde ıcımden yazmak gelmıyo o yuzden keske hep beraber sayabılseydık
gunaydın kızlar
naslsın gizemcim
gunaydın kızlar
naslsın gizemcim
merhaba kızlar..nasılsınız?
bendeki son gelişme şu.
geçen akşam 2 de aramıştı ya içip.beni suçlamıştı hani.ertesi gün yani dün hiç aramadı.
dün akşam aradı 10 buçuk gibi bende arkadaşımın abisinin aynı zamanda komşumuz oluyor.onların kına gecesindeydim şehir dışında.
3 kez aramış o arada ben oynuyordum duymadım telde çantamda.
sonra gördüm aradığını geri dönüp dönmeme konusunda kararsız kaldım sonra arkadaşım ara bakalm koz verme eline dedi.
aradım şimdide o açmadı snra döndü bana.
yine hesap sormaya başladı ndn açmadın nerdesn napıosn oynuodn dmi vs.vs.
düğünde oldğm için hiç rahat olamadı tabi huzursuzdu.
evde oturaymışım gitmeyeymişim düğüne.bu ztn mümkün değil çok yakınımızın düğünüydü.
bende "sinem hep seni beklicek dimi.sinem anneleriyle gitmedi 1 hafta evde yalnz kaldı.sinem anneleriyle yazlığa gitmedi bikaç gün evde yne yalnz kaldı.aramamana rağmen sinem evde oturdu senle arası iyiymiş gibi.şimdide düğüne gitmicek aramayan sevgilisini beklicek dimi evde.aramayan sevgiliside kafasını dağıtcak gezcek tozcak" dedim.
ben nie aramamışım onu.
"ben nie arıcakmışım seni sen bana yaptın hataları üzdün beni, senin arayıp hatalarının farkına varmanı bi özür dilemeni bekledim ama sen bırak özrü beni hiç merak etmedin aramadın sormadın bensizlik sana iyi geldi keyfini çıkar.sana artık sölicek söz bulamıyorum.sözün bittiği yerdeyim" dedim
bağırdı çağrdı boş boş.
ben gayet sakin ve kendimden emin konuştum.bu konuşmam onu dahada çıldırtıyor ztn.
snra bana bi msj atmış.cwp vermedim.
"bul orda kendine bitane hazır süslenip püslenip gitmişsin.
asıl ben artık sözün bittiği yerdeyim ve bunu göreceksin.
bundan sonra yalnızca ben varım yalnızca kendime değer veriyorum.
kafama sıçayım bugüne kadar aptallık etmişim." yazmış.
önceki akşamda arkadaşımın sözü vardı ya.orda ben kısa dar etek giymiştim fotolar çekilmiştik.bi kız akşam faceten yazdı bana atayım mı sözdeki fotoları die.bende atma uyycam şmdi sölediğimde atarsın yazdm tmm dedi kapattm facei yattım uyumaya.
benimki girmiş faceime kıza benim adıma "şimdi atabilirsin fotoları" yazmış.
kızda başlamış fotoları atmaya ben yazdm sanıp.
eteğimi gördü gece 2 buçuğa doğru aradı beni neler neler söledi.
yne çok sakin konuştm evet giydim dedim.
ne dedyse ok tmm dedim.son arayışım fln dio.
"sen blrsn.hatanın farkına varmadan bde üstüne beni suçlamak için arıosan arama ztn" dedim.
akşamda aynı kıyafeti giydim kınada
banane korkmuyorum ondan.adam olsun o zmn yanmda olsn o sözde de kınada da! o zmn bana karışmaya hakkı olsun!!!!
ee canim ya bu durum nolucak boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?