92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

sinemcim senin yerinde olsam askerde onun adını dahi agzıma almazdım silerdim böyle bi adamı. giderken gönlünü almadan giderse sil arkadasım böyle bi insanı sen hayır gelmez ondan sana

sinemcim senin yerinde olsam askerde onun adını dahi agzıma almazdım silerdim böyle bi adamı. giderken gönlünü almadan giderse sil arkadasım böyle bi insanı sen hayır gelmez ondan sana

Haklisin canim bende buyuk aptalik var.
Oda bu yuzden son 1-2 gun kala degilde 4 gun kala ariyor baksana.
Bulusmak isterse giderken ayrilmak icin mi bulusayim cnm napim?
Bu aksam ztn sehir disinda dugunumuz var.oraya gtcem.ordayken ararsa dugundeym dicem yarn aksam yne war.bu sefer sen dugunlerde gez dicek kendini tatmin etmeye calismasi beni hasta ediyor cok sinirleniyorum ama ona sakince istedgn kdr kendini tatmin etmeye calis askere gttgnde farkna varcaksin herseyin.bana yaptiklarinin...diyorum

canım kırmızı elbisem bugün geliyo cok sükür yetisicek büyük ihtimal 4 5 gibi gelir amasyadan cıkmıs yola. gidiyorum yani
sen naslsın canım tartsmanızmı oldu cemle:44: suan naslsnız

ohoh çok sevindimmm cnmmm
evet tartıştık baya bir ama düzeldi dün daha doğrusu sabah aradı nöbette düzeldik şükür..oluruz 1-2 günede tam anlamıyla ii..

canım bana kalırsa son gün bulusmak isterse ayrıl derim illaki pesinden kosacaktır askerde kafasına dank eder yani. yaptıgı cok ayıp askere gitmeden öncede sanrım böyle yapmstı sana arayıp sormamıstı böyle olmamalı yaa askerdede sen onu tanıma sen gez toz o orda sürünürken acıkcada söyle onca yaptıgın seyden sonra arkandan hala aglamamı yolunu gözlememi mi bekliyodun de. ben böyle bi insanı beklemezdim herhal:44:

ohoh çok sevindimmm cnmmm
evet tartıştık baya bir ama düzeldi dün daha doğrusu sabah aradı nöbette düzeldik şükür..oluruz 1-2 günede tam anlamıyla ii..
canm bnde cok sevndim düzelmenize bunların hepsi hasretten özlemin büyüklüğünden hırcınlasıyosunuz bu ruh hali icinde olmanız gayet normal bence üzülme mehtabınıza da az kaldı

saymamaya cals elnden geldiğinde yoksa hic gecmez bu günler
ayy bende regl oldum az önce bugün sızlanıp durcam ilac ayakta tutabilcekmi bakalım tamda düğün günü uf

aynen cnm ben saymıyorumda bnmki hergn söylüo
ilaç iç cnm yanınada al nolur nolmaz.inş karnın falan ağrımaz..elbisede beyaz falan değil Allahtan kırmızı kırmızı

aynen cnm ben saymıyorumda bnmki hergn söylüo
ilaç iç cnm yanınada al nolur nolmaz.inş karnın falan ağrımaz..elbisede beyaz falan değil Allahtan kırmızı kırmızı
sabırsız ablası napsın
yaa içicem az sonra ilk gün full ilac iciyorum duramıyorum hastanelik oldugum bile oluyo cnm ya napcaz blmyrum kahvaltımı yapmadım daha bilyomusun bi gidiyimde simit alms bizmkiler cayımla brlkte yiyim biraz sonra bi dusa giricem hazrlklara baslycam kuaföre flnda gidilcek hazrlık cok yanii ben o yüzden cıkıyım simdi gelsmeleri yazarm ins elbisem falan batmaz yaaa öptm cnmm

tamam tatlım ii hazırlanmalaarrr öptümm

canım hiç kimse ilişkisi için biticek deyip fedakarlık yapmamazlık yapmaz ki sonuçda kimse bitirmek için başlamıyor..bak sende diyorsun her şeyin hayırlısı dimi ama..kimin ne olacağı belli değil tatlım sadece kendine çok yüklenme ve elinden geldiğince üzmemeye çalış bance kendini

edacımm bi tartışma yaşayıp halletmişsiniz sanırım çok sevindim canım..az önce okudum mehtaba 30 gün falan kaldı yazmışsın kızzz çok az kalmış

bu arada kızlar ben ömerin yanında ağlmadım onu üzmedim ya güya dün gece ben ağlıyorsum içimden ağlamak geldi birden sonra ömer aradı ilk başlarda anlamadı ama biraz konuşunca anladı tabi bende kenidmi tutamayıp ağlamaya başladım zaten tekrardan böyle daha çok üzdüm sanırım.. sonra kendime çok kızdım ama iş işten geçti

evet cnm ama geçmio son 1 ay ya..bekliyoruz heyecanla...
cnm bnm ağlamamak için kendini tutmak ta ii bişey değil boşver sevgiline ağlamakta güzel üzülmüştür tabii ama yapcak bir şey yok cnm kızma kendine...bizde çok doluyoruz...

Selam kızlarr Edacım aynı yerde gezindiğimiz farkettim ve bende gelip sana fikir sorayım dedim Baharatlık çok güzel duruyor

Medusa 12 Kişilik 82 Parça 4673 Yemek Takımı

Bende bunu alıyorum, annemle karar kıldık sipariş ettim ve bekliyorum

Önce geri döneceklermiş, bende nakit vereceğim ee bakmak lazım bi yerinde birşey var mı dimi ama

Neyse benim karnımı doyurmam lazım, kilo almam lazım. :)
Kızlaar kendinize çok iyi bakın der ve esin kaçar

Son düzenleme:

az kalmış tatlım azzz bi bakıcaksın yanında
bende dolmuşum sanırım dün gece patladım işte ama artık eda ağlımıycam yaa hele ki ömerle konuşurken hiç ağlamıycam..sesi birden öyle değişti ki sorma..(ömer ustaya gitti ilk günlerde bi kaç gün konuşmamıştık sonra sesini duyunca dayanamayıp ağlamıştım ve bir daha ağlamadım telefonda gerçi bi tartışmamızda sesim titredi ağlama noktasına gelmiştim sonra ömer hemen anlayıp gönlümü almaya çalışmıştı..o ağlamayla7 ay dayandiğıma göre 4,5 ay kaldı sayılır dayanabilirm diye düşünüyorum )

canım ben zaten diğer topicte gördm senin paylaştığın takımı siteyi ordan gördüm çok güzel site ama pahalı biraz bence...
al tatlım ya çok hoşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…