92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Wyhhuu yeni gördm bunu o kadarda konuştuk whatsapptan super kuzum ama çok iddialı kırmızı ruj ben kullanamıorm yakışmıo zaten
yine sessizlik çökmüş buralara..

Aynen tatlmm kmse uğramıo bnde telfdan bakıp çıkıorum şafak kaç topiğine yazıorum gizem gülşah gülşen falan da whatsapptan konuşuorz ceren girmio mervede sende fazla girmiosun bir toplanamadık eskisi gibi

Ne oldu bakiiiim bu topiğin güzel kızlarına, kaybolmuşlar

ama canımmmm unuttunuz bizi.. benim telefona whatsapp yüklenmediği için katılamıyorum tabi size arada burayada yazın ama

ahh ahh bir bilsem hesna ablacım yazgeldi bizim kızlar ortada görünmüyor..
bu arada maşallah şafağınaaaa az kalmış azzz

Evet tatile mi gittiler yoksa oruç mahmurluğu mu

Teşekkür ederim canım azaldı gerçekten bitse de artık kurtulsak modundayız

Şaka maka sizlerin de azaldı epey artık bitecek umudu var

ama canımmmm unuttunuz bizi.. benim telefona whatsapp yüklenmediği için katılamıyorum tabi size arada burayada yazın ama

bebeğim olurmu öyle şey ya ben burayada yazıyorum gizem mehtapta gülşen çalışıo gülşah yazıo zaten zaten konuışursak çok geç saatte konuşuyoruz kızlarla ben yazıyorum ama denk gelemiyoruz ki şafak kaç'a yazıyorum bende ordakileride tanıdığımm için

selammm cnm sonunda denkgeldikkk napıosunn nasılsın
iyiyim bitanem sen naslsın seni gördüğüm cok iyi oldu edacım senin mehtap yakın ya dün biz askeri subeye gittik tokatta yol izni almak icin 1 gün dediler islemlerle falan 2 gün verdiler 14ünde teslim olması gerekirken 17sinde teslim olucak sizin mesafe uzak canım 3 4 gün kesin verirler yol izni unutmadan subeye gidip alın olurmu

İyiyim bende cnm ya biliyorum o durumu izinle bilikte yazılıo fakat bzm yol iznmz 2 gn yanigidiş 2 dönüş 2 toplam 4 gün..

İyiyim bende cnm ya biliyorum o durumu izinle bilikte yazılıo fakat bzm yol iznmz 2 gn yanigidiş 2 dönüş 2 toplam 4 gün..
hmmm bizim izinle brlkte alınmadı 1 gün falan verdi kadın ama 1 günde fazladan verdi subeye geliceksin hava degisimi paranı alıcaksın falan dedi bende sizede fazladan verirler diye düsünmüstüm:44:

hmmm bizim izinle brlkte alınmadı 1 gün falan verdi kadın ama 1 günde fazladan verdi subeye geliceksin hava degisimi paranı alıcaksın falan dedi bende sizede fazladan verirler diye düsünmüstüm:44:

Yok cnm senn dediğin hava değişimine özeldir belkii bilemiyorum bzm fazladan bir şey vermiyorlar

Evet tatile mi gittiler yoksa oruç mahmurluğu mu

Teşekkür ederim canım azaldı gerçekten bitse de artık kurtulsak modundayız

Şaka maka sizlerin de azaldı epey artık bitecek umudu var

hesna ablacım tatilde olanda var çalışanda var hatta mehtapda olan var o yüzden denk gelemiyoruz sanırım kızlarla
kesinlikle ablacım yaa gün geçdikce biticeğine daha çok inanıyorum ahh ahh bir bitsede herkes rahatlasa..

edacımm şaka yapıyorum canım topiğimizin yeri başka biliyorum

Ayrn öyle cnm bnm.sen napıosn naslsn

aynen kuzummmazalıyo bide girmedim bikaç gün ya hop inmiş gibii

sen napıyosun nasılsın antalyaya gelmene az kaldı dmi

Kız diğer başlığa yazdım sana demin yarın Antalyadayım diyeee

Evet bence de gayet azalmışş çok iyi bir şey kalmamış bencee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…