92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Kız diğer başlığa yazdım sana demin yarın Antalyadayım diyeee

Evet bence de gayet azalmışş çok iyi bir şey kalmamış bencee

kuzu diğer tarafa yz bari iki taraftan konuşuyoruz bidea aynı şeyleri yazıyoruz görmeden haha

bende bitti gözyle bakıyorum nedense bu ara umut dolu içim. gidecek ama üzülmyorum gibi bişey ne kaldı ki..

Neee şaka mı yapuyorsnn kuzum noldu birde mehtaptasınız :s

mehtapmı kaldı kuzum bitiyo 3 4 güne.
Ben beni sinemaya veya bi baska yere davet edipte ekmesinden hic hoslanmıyorum eda oda sık sık yapar bunu zaten barut gibiyim ne yapsa büyütüp catıyorum dünde büyüttüm iyice sinemaya davet ediyo 2gün önceden o gün geliyo ekiyo neymis isleri varms dün 5 6 saat carsıdaydı biz sinemaya gitmeden önce halletseydi banane ya haksızmıyım eda ama kac gündür gezelim diyorum 2 3 gün oldu tamam tamam diyo hep ekiyo adam gibi bulusamıyoruz zaten evine gidiyorum sabahtan, taa aksama kadar napıp edip evde pinekliyo anca yatıyo surat yapıyorum daraldım cıkalım diye sonra haklıymıs gibi bide bana cırlıyo yeter ama bi huzur vermiyosun evimde bile diken üstündeyim cagırmıyayım mı seni diyo yaa ben zaten devamlı evimdeyim bi sen gelince cıkıyorum gezmek istemek benmde hakkım degilmi tamam sen rahatlıgı özledin farkındayım ama bunlarda son günlerin niye eve kapatıyosunki kendini bide beni..
Öyle böyle derken artık alttan almayıda bıraktı cekti gitti yanımdan dün gece 11 buçukta aldı beni evden 9da bulusacaktık sözde bende surat yapınca sus artık bi yerden sonra kaldıramıyorum dedi susmadım yolun ortasında cekip gitti yanımdan bende eve döndüm.. onun 1 saat sonrasında kuzeni aradı beni askerlik kagıtları bendeydi cenk onu istiyo verebilcekmisin bana ben alcam dedi bende onun odasına koydum bende degil dedim kapattı sonra cenki aradım hayırdır niyetin ayrılıkmı diye sorcaktım. acmadı bikac kez msj attım cvp vermedi bende veda msjı gönderdim yattım uyudum bugün gene ses yok. belliki biz ayrıldık:44:

Canım aslında senin hiç bir suçun yok ayrılık mrsjı atmak dışında zaten mehtaba gelio tamam dinlensn kaç haftadır orda değilmi yani gezmk istemen çokçok normal ve seni öle ekmesi yol ortasında bırakması falan hiç hoş değil...ama sende her tartışmanızda ayrılmaya getiriyorsun hani ayrılmcksnz belli 8 aydır aynısı cerencimm Dimi ama sen keşke hiç msj atmasaydn elbet arAyacktı o zaman tepkini koyardn.ki yine arar da haklıykrn haksız durumuna düştün bence ayrılığa getirerek direkt

Son düzenleme:

ben cenki tanırım ayrılık düsünmeseydi o benim msjlarıma kesin cvp verirdi ama eda öyle hemen atmadımki ayrılık msjını saatlerce bekledim ya 3 4 saat.. gel dedim konusalım yada ac telefonumu halledelim sorunu böyle kacarak hicbisey basaramazsın surda kalmıs 3 4 günün yazık etme kendinede banada dedim yaa saatlerce bekledim ne geldi ne telefonlarıma cıktı anlıyomusun kendi istedi bunu ne yapabilirimki elimden hicbisey gelmiyo hep bi hata hep bi gevseklik yapıyo görüncede dayanamıyorum yüzüne vuruyorum hatasını düzgün olsun oda hata yapmamaya calıssın haksızmıyım

Yok cnm haklısın sen zten askere gittiğinden eri anlatığın kadarıyla acaip üzüo seni yani cocuk mu bu kuzenini aratıp soruo yani neblm tuhaf.. İnş arar kısaa zamanda az da kalmış

Yok cnm haklısın sen zten askere gittiğinden eri anlatığın kadarıyla acaip üzüo seni yani cocuk mu bu kuzenini aratıp soruo yani neblm tuhaf.. İnş arar kısaa zamanda az da kalmış

malesef cok yıprandım kuzenini aratıp sorması ayrıldıgına isaret anlıyomusun bana imalıyo bitti demeye calısıyo bidaha yüzümüzü görmiycez gibisinden..

İyiyim canım sen nasılsın?

iyiyi canım evde pinekliyorum tüm gün

CERENCİMM okudum ve çok şaşırdım canım noldu size böyle..çok sinirlisin çok kızgınsın biliyorum canım ama biraz sakin olmaya çalış..ayrılık o kadar kolay değil ki dilinle bitti desen bile kalbin dinlemez seni..cenki en çok sen biliyorsun sen tanıyorsun..bi şekilde konuşsan bizi bitiriyorsun bak deyip bi şeylerin farkına varmasına yardımcı olsan..çocuk mu canım o da..gecenin bi yarısı seni yolda bırakmak ne demek mehtabın bitiyor olmazı mı bu kadar sinirli yapıyor acaba sizi:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…