92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Bir zaman sonra maalesef gidiyor koku canım
İzne gelince tekrar aldığı giydiği birşeyi

insalllahh ay gülsen ben bu cocugu bi dövme yaptırmaya ikna edemedim biliyormusun sacma gelicek konudan konuya atladım ama yüzük parmagıma kücük el yazısı seklinde onun adını yazdıkcaktım yüzüğümün hemen yan tarafına sevmiyormus daa istemiyormusdaa izne gelince belki kararı degisir ikna ederim ne dersin :)

Bir zaman sonra maalesef gidiyor koku canım
İzne gelince tekrar aldığı giydiği birşeyi

insalllahh ay gülsen ben bu cocugu bi dövme yaptırmaya ikna edemedim biliyormusun sacma gelicek konudan konuya atladım ama yüzük parmagıma kücük el yazısı seklinde onun adını yazdıkcaktım yüzüğümün hemen yan tarafına sevmiyormus daa istemiyormusdaa izne gelince belki kararı degisir ikna ederim ne dersin :)

Belki canım değişir kararı bende pek sevmiyorum dövme benimkide yaptırıcam diyor ben istemiyorum.Askerliğini bahne ettim gelince yaptırırsın dedim bakalım

Belki canım değişir kararı bende pek sevmiyorum dövme benimkide yaptırıcam diyor ben istemiyorum.Askerliğini bahne ettim gelince yaptırırsın dedim bakalım

Neden sevmiyorsun minik bitane yaptırsan fenamı olur böyle kocaman demiyorum bende o kadarını sevmiyorum zaten cnm.. sevgilinin adını yazdırmayı düsünmezmisin mesela :)

Sewgilim zaten benim adımı yazdırmak istiyor ne biliyim güzel gözükmüyr gibime geliyor belki minik olsa olabilir

ayy kıymetini bil gülsenn ben o kadar yalvarıyorumda tık yokk adamda bi ara benim gözlerimin resmini yaptırıcaktı koluna sözde vazgecti kuzeni yaptırmıstaa özenti derlermis vazgecmis

ayy kıymetini bil gülsenn ben o kadar yalvarıyorumda tık yokk adamda bi ara benim gözlerimin resmini yaptırıcaktı koluna sözde vazgecti kuzeni yaptırmıstaa özenti derlermis vazgecmis

Canım aslında bana böyle şeyler yapmacık geliyor önemli olaan davranışlar kalpten gelen şeyler
Şekilcilik gibi geliyor bana

okudum canım haklısın ama bence kesin sana bir süpriz yapacak bu evlenmek falan istemesin yapalım hemen demesin sakın

ya bilmiyorumki 1 martta geldigimde yildirim nikahi gunu alalim felan demisti ama simdide gizemli gizemli konusuo bi aciklamada yapmio ama bende ailemde kabul etmez bole biseyi canim her ne kadar filmlerde cok romantik olsada gercek hayatta ole olmuo malesed :)

Canım haklısın valla ben askerdeyken açıkcası ne sözlenmek ne nişanlanmak istedim yarimin aillesi çok istedi hepsi gelince dedim
Bence senin yarininde ama mutlaka bir planı bir süprizi vardır

Canım haklısın valla ben askerdeyken açıkcası ne sözlenmek ne nişanlanmak istedim yarimin aillesi çok istedi hepsi gelince dedim
Bence senin yarininde ama mutlaka bir planı bir süprizi vardır

walla artik gelince gorucez bisi olursa anlatirim zaten canim ama belkide gicikligina merak ettirio oda olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…