ben giyemiyorum kokusu gecicek diye dolabıma astım gelip gidip ordan kokluyorum :)
Bir zaman sonra maalesef gidiyor koku canım
İzne gelince tekrar aldığı giydiği birşeyi
Bir zaman sonra maalesef gidiyor koku canım
İzne gelince tekrar aldığı giydiği birşeyi
insalllahh ay gülsen ben bu cocugu bi dövme yaptırmaya ikna edemedim biliyormusun sacma gelicek konudan konuya atladım ama yüzük parmagıma kücük el yazısı seklinde onun adını yazdıkcaktım yüzüğümün hemen yan tarafına sevmiyormus daa istemiyormusdaa izne gelince belki kararı degisir ikna ederim ne dersin :)
Belki canım değişir kararı bende pek sevmiyorum dövme benimkide yaptırıcam diyor ben istemiyorum.Askerliğini bahne ettim gelince yaptırırsın dedim bakalım
Neden sevmiyorsun minik bitane yaptırsan fenamı olur böyle kocaman demiyorum bende o kadarını sevmiyorum zaten cnm.. sevgilinin adını yazdırmayı düsünmezmisin mesela :)
Sewgilim zaten benim adımı yazdırmak istiyor ne biliyim güzel gözükmüyr gibime geliyor belki minik olsa olabilir
ayy kıymetini bil gülsenn ben o kadar yalvarıyorumda tık yokk adamda bi ara benim gözlerimin resmini yaptırıcaktı koluna sözde vazgecti kuzeni yaptırmıstaa özenti derlermis vazgecmis
Benimkide 351:)
Bizim sonuna kadar izinleri kullanicamiz simdiden belli ben dusuremiom malesef :)
Biz sanırım kullanmıycaz ama son 3 aya kadar düşürmiycem
birden dusunce safaklar ne rahatlar ama insan bu arada ben hala 25 ocakta gelmesinin israrini anlamis degilim bi turlu vazgeciremedim
canim suprizlerim var dio ama hic bi tahminim yok mesaj kutuna bak :)
okudum canım haklısın ama bence kesin sana bir süpriz yapacak bu evlenmek falan istemesin yapalım hemen demesin sakın
ya bilmiyorumki 1 martta geldigimde yildirim nikahi gunu alalim felan demisti ama simdide gizemli gizemli konusuo bi aciklamada yapmio ama bende ailemde kabul etmez bole biseyi canim her ne kadar filmlerde cok romantik olsada gercek hayatta ole olmuo malesed :)
Canım haklısın valla ben askerdeyken açıkcası ne sözlenmek ne nişanlanmak istedim yarimin aillesi çok istedi hepsi gelince dedim
Bence senin yarininde ama mutlaka bir planı bir süprizi vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?