92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

canımm hala karar vermedm gardolabım cok karısık bastan düzenlesem mi diyorumm aradıgım hicbiseyi bulamıyorum :/ aslında yeni bi kazakda almayı dusunuyorum..

Gecen gün oturdum düşündüm bak sizin için ben olsam ne giyerdim diye şimcik size açıklıyorum
Hani ispanyol paço pantolonlar varya ayakabın gözükmüyor altında ondan giyerdim üstünede zımbalı az ama gömlek giyerdim.Ayakabbı gözükmeyeceği ve rahat olması bakımından dolgu topuklu bir bot giyerdim.
Son olarakta uzun daha doğrusu dizin biraz üstünde bir palto giyerdim.
Veya bir tayt kalın üstüne tunik uzun çizme yne palto giyerdim.
Sçlarını bence kesinlikle fönle çünkü emin ol o yola ve beklemeye başka hiçbirşey dayanamazBenim düşüncelerim bu kadar:44:

hıımm bende buna benzer kararlar vermistim simdi alta vizon rengi cizmemi giyicem üstne benim yeni aldıgım güzell kotum parlak siyahh onu giyicem üstünee kabanım var popoyu kapatıyo ama suann cok bol geliyo daraltıp onu giymeyi düsünüyorum beyfendimiz kızdı bugun uzun arkanı kapatan seyler giyceksn diye.. cantamda vizyon ayakkabıyla aynı renk zaten yalnızz üstüme ne giyicem hiic bilmiyorumm bide atkı bere takıcaksın diyo saclarımı evde düzlestririm büyük ihtmal.. zaten düz saclarım benim bozulmaz ayy içime kahve bi kazagım var cok sevdiğim onumu giysem yaa bu tatlı telasta bi güzel oluyokii sorma gitsin

Bence kazagında uyar güzel olur canım.Ah bilmezmiyim o tatlı telaşı çokk güzel

konuşalım bari, valla olursa olur bana koca mı yok pii duymasın

canım bence sakın acık acık konusma ima et ama açık konusma nie dıe sorucak olursan bu sefer askerin ve ailesi kendını kıymete cekıp bırak onlar kossun pesınden hem besbellıkı cıddı bı ılıskınız var bıraz sabret kıymetlı taraf sen ol derım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…