92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Canımmm geçmiş olsunn
Arar canım kayınvalden aa kadına atar yapma

valla bütün atarım gaziye, kaynanatoşkoma bişi dediğim yok. kadın kapalı, dini bütün biri ellam çarpılıveririm olmaz
kız söz olayını okudun demi napsam ben bu adama bilemedim, su katılmamış öküz sonra da bana her gece evleneceğimiz günü hayal ederek uyuyorum diyo

Bence canım o senin şaka falan yaptığını sanmıştır.Açık açık de istiyorsan izne geldiğinde söz yapalımm ilk adımı atalım de annemle ona göre konuşucam de

Bence canım o senin şaka falan yaptığını sanmıştır.Açık açık de istiyorsan izne geldiğinde söz yapalımm ilk adımı atalım de annemle ona göre konuşucam de

adamla geniş geniş konuşamıyorum ki. ya tuvaleti geliyo ya acıkıyo ya koğuştan bişi alması gerekiyo e niye arıyon işini hallet öyle ara deyince de sesini duymak için aradım diyo..açık açık konuşamadım ama akşam ararsa söylücem..
valla zorla kendimi evlendiriyomuşum gibi hissediyorum he böyle olunca

Sen canım açık açık konuş yanaşmazsa bir daha hiç açma konuyu süründür
Telefon soktumu senin dana

Sen canım açık açık konuş yanaşmazsa bir daha hiç açma konuyu süründür
Telefon soktumu senin dana

yook sokamadı daha beceriksiz stayla
ya ben zaten bişi demicem artık akşam ararsa belki konuşurum yoksa daha da açmam mevzuyu tokmak kafalı, ben uğraşmcam kendimle evlenmek için beeee

çok mu aceleci davranıyorum yahu, daha 7aylık bi ilişki :26:

Canım aslında ilişkilerin ne kadar sürdüğü önemli değil senin ve onun yaşadıkları hissetikleriniz mesela sen eminmisin gaziyi kocan olarak görmek istediğine güveniyormusun son kararın mı bunların hepsi evetse erken değil ailesiyle tanıştın artık tanıyorsan gaziyide tam anlamıyla tadığını düşünüyorsan bence tamamdır.

bu dediklerinin hepsinin altına itinayla imzamı çakarım kesinlikle öyle hissediyorum hissetmesem o evden hatta bahçe kapısından içeri girmezdim biliyosun ne kaa düşündüğümü, demek ki içimde bişiler oturmuş annem de öyle ketum değil hatta babam hastanede ziyarete geldiklerini öğrendikten sonra yumuşamış, annesi aşure yapıp beni çağırdığını öğrendiğinde e gelsinler istesinler demiş.babam yav normal de ben evlencem dediğimde ses çıkartmayan adam anneme demiş bunu :)

güleşnim, mandalina yermin ?

Son düzenleme:

Canım bence konuş gaziyle olacak olacak bu yola adım atın:123::123:
Saol canım yemem

orası kesinlikle öyle canımcım daa şahsımın kulak zarı, beyin ve vücut sağlığı için hiç iyi gelmiyor

Şimcik sana taktik veriyorum kıskandırıyorsun diyeceğini diyorsun bağırmaya başladı an uzak tutuyorsun teli o sırada gülme krizide geçrblrsn onun duymaması yeterli

Şimcik sana taktik veriyorum kıskandırıyorsun diyeceğini diyorsun bağırmaya başladı an uzak tutuyorsun teli o sırada gülme krizide geçrblrsn onun duymaması yeterli

Allahııım taktiklere baak evit kesinlikle böyle yapıcam akşam bi arasın da...kız bi sorunumuz var ama benim gülüşümü duymaması imkansız adile naşit = ben zerre sekmez gülüşümüz adile naşitle

--------------------------------------------------

Son düzenleme:

Türkü gülmemeye çalış o zaman telefonu kapatınca adile naşit gülüşünü yaparsın olmam mı

Türkü gülmemeye çalış o zaman telefonu kapatınca adile naşit gülüşünü yaparsın olmam mı

emredersiniz komutannıııımmm gülmemeye çalışıcam bu taktik üstünden de ilerleyeceğim, allah'ım sonumuza hayretsiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…