92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Canım haklısın valla ben askerdeyken açıkcası ne sözlenmek ne nişanlanmak istedim yarimin aillesi çok istedi hepsi gelince dedim
Bence senin yarininde ama mutlaka bir planı bir süprizi vardır
walla artik gelince gorucez anlatirim zaten bisi olursa canim ama belkide hic bisi yok gicikligina merak ettirio :)

Bence canım sana bir süpriz yapacak ama ne yapacağını kestiremiyorum tanımadığım için

suprizleri cok sever canim dogum gunumde kapimizin onunde havai fisek felan atmisti tabi o zamanlar bu kadar moda diildi havai fisek :) ama uzun sureli iliski oluncada insan yapacak supriz bulamio :)

suprizleri cok sever canim dogum gunumde kapimizin onunde havai fisek felan atmisti tabi o zamanlar bu kadar moda diildi havai fisek :) ama uzun sureli iliski oluncada insan yapacak supriz bulamio :)

Ne güzel canım supriz yapıyorsa
Bence supriz yapmayı ve yapılmasını severim

Ne güzel canım supriz yapıyorsa
Bence supriz yapmayı ve yapılmasını severim

bende cok sewerim canim bende cok supriz yaparim ozel gunlerde hediyenin yaninda bide mutlaka manevi degeri olan suprizler yaparim ole seyler benim daha cok hosuma gidio :)

Canım bende yarime bir sürü şey aldım hatta şimdi geldi yne alıcam hediye almaktan çok hoşlanıyorum

ne alican canim yada neler aldin solede banada fikir olsun malum sevgililer gunude yaklasio :) neyse tatlim benim basim yine basladi kactim ben mucukk :)

ne alican canim yada neler aldin solede banada fikir olsun malum sevgililer gunude yaklasio :) neyse tatlim benim basim yine basladi kactim ben mucukk :)

Canım hırka aldım tsört aldım badi aldım kalplere 100 tane not yazdım kurabiye yaptrdım daha bir sürü şey hatırlamadığım canım tamam görüşürz öptüm

Canlarım günaydıııın:) bugünn cook mutluyumm,dün akşam aramadı sevdiceğim ama bugun onun telefonuna uyandım aynı eski günlerdeki gibi ah ahh. Çok uykusuzmuş 1 dk aynı şekil dursam uyuyp gidiyorum diyo.Nöbetten çıkmış geçen gün gitmiş koğuşa yatmaya,yatakları birleştirip kağıt ounuyolarmış üst devreler.Nöbetten geldim yatıcam falan demiş ee napalım demişler bunlar insan olmamaz bence. Neyse moralimi bozamazlar yıne de.Bu arada bizim silüs tarihi 24 eylül değilmiş 21 eylülmüşş yihuuuuuu 3 gün birden düştü şafağımm:):):) Gülşen şu tickerimi nasıl düzelticem canım onu bana bi şey yaparsan çok sevincem.Şimdi okula gidiyorum akşam görüşürz kızlarr

Günaydın Canım
Konuşmanıza çok sevindim.Senin sevgilinin olduğu yerde devrecelik hat saffada 92/4 ler gelsinde siz rahat edin.Ben sana tickeri özelden mesaj atıcam öptüm canım görüşürüz

günaydın sevdicekleriiiim, nasılsınız
vallahi burnum sümüklü, gözlerim şişik, kafam kazan gibi benim. yine sinüs atağı geçiriyormuşum..geçen sene 3 ay çektim ben bu atağı da kimse bulamamıştı ne göz hastanesi kaldı gitmediğim be devlet hastanesi en sonun aile hekimimiz buldu allahtan buldu son anda yoksa sinüslerim çatlayacakmış çok fena ediyor adamı bu meret ya.
arkadaşlık, dostluk muhabbeti açılmış..aah ahh bu konuda enn büyük kazığı yiyen benimdir aranızda..danamla bizi tanıştıran üstelik 8yıllık olan dostumu, kardeşimi sildim ben..:44: yapacak birşey yok ben sabrettim sustum duramadı o ben bir çizik attım üstüne
yemin töreni kıyafeti mi belirleniyor hayırdır valla ben yemin törenine zorla gitmiştim aramızda sorunlar vardı danamla, sırf yüzüme nasıl bakacak sorusuyla gittim..adamın eski manitasıyla görüşmelerini buldum facede ben hayatındayken, sonra o 8 yıılık arkadaşım geldi saçma saçma konuştu bana yok gördüm onları kafede falan dedi.. ama hani iyi ki de gitmişim ailesiyle tam olarak tanıştım, evlerine girdim falan o kadar olur hani..21eylül cuma günü olmuştu yemin töreni o günde babam bi iş için manisaya gidiyordu sabahın5 buçuğunda babamı yollayıp, anneme son dakika golü yapıp çıktım evden 7 otobüsüne bindim annem otobüsteyken arıyo hadi kalk türkü işe geç kalıcan diyo aneeeey dedim aneeey ben gaziemire gidiyom aneey dedim anam pek şaşırdıydı oraya gittiğinde emin ol ne giydiğine bakmıyor herüfler, yüzüne saçına gözüne, kaşına sanki her cm2 tekrar keşfediyorlar..bıraktıkları gibi bulma kaygısı oluyor..yoksa çuvalla gitsen de aynı, kokoş gitsen de

bende danamın 2 tişörtü 1 şapkası 1 fermuarlı switi -ki şu an üstümde- parfümü, çakmağı, asker eğlencesi cdsi falan var hatta acemilikte yaptırdığı ve kendisinin ankesörlü kartlarla yaptığı anahtarlıkları var
çok fenayım ben ya laa. tosunumla konuştuk 1saat önce. sesim kötü çıkıyo ya bana sürekli uyuyo musun uyuyarak hastalık mı geçer diyo len dedim sana bi çarparım tabi dinlenerek geçer hastalık saçmalama ayrıca bütün gün uyuduğum falan yok sesim gitti herhalde dimiii diye böğürüverdim adam müzisyen ya bana bağırma o iğrenç alto sesinle diyo, adiiii kaynanam sana bakmıyo mu diyo bakmazsa annemi arayıp ona çemkircekmiş dedim annem bana bakıyo da senin annen arayıp bi geçmiş olsun bile demedi naber dedim e nerden haberi olcak e bi de uzaksın yoksa gelir bakardı sana diyo (anasına tozda kondurmuyor ellaam) baksın diyen kim beee arasın geçmiş olsun desin yeter dedim haberi yoktur muhabbeti yapma bana kuşların şimdiye kadar söylemesi gerekiyordu dedim valla kuşlar annesiyle senden sonra konuşacak zira bu kuş 2 gündür annesini aramıyo dedi ve ben çabbuk ara kadını diye çemkirerek kapadım telefonu tabi seni seviyomlar özledim leyyynler havada uçuştular...hoff çooözledim ya laa

Canımmm geçmiş olsunn
Arar canım kayınvalden aa kadına atar yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…