3 ruj 3 goz kalemı sattım ama yapamıcam gıbıme gelıo ya bu ıs cevre ıstıo benımkı dısarı adımını atmıcan dıe bu sekılde nasıl yapabılırımkı
malesef cevre lazım cnm benm annemde yapamıyor cevresi olmadıgından
oo seninkide mi kıskançlardan mi
ona gore hıc kıskanc dııl gayet normal ama dısarı adımını atmıcan dıyen kımseyle gorusturmeyen makyaj yapma sac bas yapma dıyen kıskancsa kıskanc sımdı o ben kıskanc dıılım dıoya bende bılmıom kıskancmı dııl mı :)
işte tipik anadolu erkegi hosgeldin cnm aramıza :)))) benimkide aynı maleseff yalnız olmadıgımı bilmek güzel
ona gore hıc kıskanc dııl gayet normal ama dısarı adımını atmıcan dıyen kımseyle gorusturmeyen makyaj yapma sac bas yapma dıyen kıskancsa kıskanc sımdı o ben kıskanc dıılım dıoya bende bılmıom kıskancmı dııl mı :)
işte tipik anadolu erkegi hosgeldin cnm aramıza :)))) benimkide aynı maleseff yalnız olmadıgımı bilmek güzel
ama ona gore kıskanc dııl :)
Sizinkiler baya baya kıskançlarmış abooow diyorum
yaaa neler neler gülsencim cok fenaydıda yeni yeni düzeliyo unv. okumuycakmısım kac yılım heba olduu onu dinlemekten yaa şu ziraat sınavındanda umudum yokk napcam bilmiyorum..
yok canımm benımkı öle okumama felan karısmazz zaten bız unıvede beraber basladıkk bırlıkte okuduk :)
cnm o kendi unv. okumak istemedi okumadı bu yüzden benimde okumamı istemedi konustuk ettik 1bucuk yıl kaybım oldu ama ziyanı yok bu yıl giricem sanrm unv. sınavna amabu seferde ben calısmıyorum cok bosladım cok
yaaa neler neler gülsencim cok fenaydıda yeni yeni düzeliyo unv. okumuycakmısım kac yılım heba olduu onu dinlemekten yaa şu ziraat sınavındanda umudum yokk napcam bilmiyorum..
Ben özgürlügüme çok düşkünümdür.Karışabilir kıskanabilir ama okumama karışacak kadar boyuta izin vermem çünkü en önemlisi sensin sakın unutma canım ilişkin bitebilir anlaşamayabilirsin veya evlenebilirsin ama senin yine kendine özel bir hayatın olacak.Ayaklarının üzerinde durmak bence çok önemli okumak çalışmak v.b.Kendin istemiyorsan ayrı o senin tercihin ama buna erkek arkadaşın karışamaz bence ben olsam kızardım
bizim üniv zamanımız çok güzel geçti ya ikimizde ikinci öğretimdik sabah çıkıoduk evde aksam 22 ye kadar gez okula gıt ders calıs bı guzeldıkı aksam onun dersı erken bıtınce cıkardımkı benı kapıda beklıo hemen kosup sarılırdım :)
Güzelmiş canım ya
Size birşey diycem belki şaşırcaksınız benim ilk sevgilim şimdiki yarim
Böyle diyince hep şaşırıyorlar elbette benle sevgili olmak isteyen oldu ama ben hiç kabul etmedim.Yarim 8 ay peşimde süründü resmen
Gülşencim mesajı aldım canım yapıcam uygun bi zamanda.Kızlar bu arada benim vınn ımın kotası dolmak üzere ve haftasonu askerim çarşı iznine çıkıcak onla görüşmem lazım buralara 5 6 gunluk bi sure uğrayamıcam yani haberiniz olsun.Sizi özlicem valla burda ne güzel zaman geçiyodu ama 12snden sonra buralardaym yine inşallah.Hepnz o zmana kadar kendnize iyi bakın hepinizi öpüyorum
Güzelmiş canım ya
Size birşey diycem belki şaşırcaksınız benim ilk sevgilim şimdiki yarim
Böyle diyince hep şaşırıyorlar elbette benle sevgili olmak isteyen oldu ama ben hiç kabul etmedim.Yarim 8 ay peşimde süründü resmen
Türkü bizi merakta bırakma gelişmeleri anlat
Merak ederim bak ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?