92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Kizlarrrr sabah gelince tanisma hikayenizi anlatinnn cok merak ettim simdi :)

o zaman ben ilk olayım

21 Mayıs'tı..yeni iş, yeni arkadaşlar derken hiç sevmeden yaşadığım ilçede bi umutla gittiğim, kendi mesleğimi yapacak olmanın verdiği heyecan..sabah mesai başladı iş güzel, arkadaşlar gereksiz bi samimiyette, türkü'nün kafa gidiiiip gidip gelmekte öğleden sonra liseden beri dostum olan, her sıkıntımı derdimi bilen arkadaşımdan naber napıyosun tarzı msj aldım.Allah'ım tel yasak iş yerinde kaçak köçek bakabiliyorum msjlara..neyse bizim grupta bi çocuk var adı gazi seni beğenmiş bi tanışın diyor. Kuşadasında da Gazibeğendi diye bi tepe var ben onu feyz alarak dalga geçiyorum gazi beğendi demek haaa diye diye gülüyorum..neyse yaşını mesleğini sordum, benden 4 yaş küçüktü ve müzisyendi o da.hiç istemedim 4 yaş küçük benden diye.bi görüşün ne olacak, ne çıkar dedi..salladım bende he heee diyerek. ben kuşadasındayım o aydında oturuyor, zaten imkansız diyordum.2 gün böyle beynimin etini yedi arkadaşım (ki şu an kendisiyle görüşmüyorum) arada bi kaçak faceye girip bakıyorum, tip iyi ammmaa yaş küçük..dilim yanmıştı da küçük sevgililerden ondan ötürü istemiyordum :)

23 mayısta beni faceden eklemişti, kabul ettim. o çalıştığım ajansta artık duramıyordum hem koku hem basit beyinler yormuştu beni aynı gün bi başka yer beni iş görüşmesine çağırdı kaçak gittim, görüştüm oldu nihayet.. cumartesi işe başlayabilirsin demezler mi bi de tadından yenmez olmuştu herşey.. neyse o akşam eurovision yarışması var onu izlerken bi yandan facede dolanıyorum, çat gazi msj attı.. ben her zamanki konuşma şeklimde yazıyorum 'iyidir çiçeeem senden naber' falan benimle konuşabildiği için çok mutlu olduğunu, cesaretini çok zor topladığını falan söyledi adam mı yiyor yazıyor la benim bilmediğim bi yerimde dedim ondan sonra zaten açıldı.. yok aydına gel görüşelim falan. anlattım durumu işe başlıcam olması imkansız falan diye.üzüldü bu epey. haftaya ermanla gelirim dedim 2 iş aradan çıkar hem dedim erman kim dedi habişin (8yıllık arkadaşım-gaziyle benim aramı yapan arkaaaş oluyor kendileri) sevgilisi dedim, heaa tamam o zaman gelebilirsin dedi.. artiiiiiiist daha o zaman belliymiş artistliği de ben görememişim bebem falan dedi ilk defa bana çok hızlısın maşallah dikkat ette çarpmayıvereyim sana sağımla bi tane dedim normalde yavaşım aslında da hazır hızlanmışken numaranı istesem duvara çarpmış olmam demi dedi (çakaaal) bende 11 tane numarayı mı kıskanıcam be senden al dedim (ne zekaysa bende ki:) sonra msjlaşmalar başladı..
gel zaman git zaman bunlar 3 hazirandan önce adaya geldiler habiş-gazi-mehmet aynı orkestra elemanı 3de. ben 8e kadar çalışıyorum ama sürekli gazi bi yarım saat erken çık diye paçama yapıştı ki çıkamazdım da. çıkamadım da :) son yarım saat kala gazi beni aradı benim aydına dönmem lazım dedi bi kaç bişi daha söyledi hatırlamıyorum şu an :) iyi git dedim gitti. saat 8oldu ofisi kapadım, erman geldi beni aldı biz gazi beğendiye çıktık.ben adam bana sürpriz yapar, yüzyüze tanışırız derken harbiden gitmiş la şok olmuştum neyse mehmetle konuşurken o da ağzından kaçırmaz mı gazi de izmire gitti diye daaannnk diye indi beynime.hiç birşey demedim tab. ama hala bana aydındayım diyo şimdi indim diyo o sırada çaktırmadım en yakın arkadaşının düğünü için kıyafet diktiriyormuş paşa, onun denemesi varmış ben erken çıkabilirmişi diye düşünmüş artiiiist
neyse gel zaman git zaman geldi 3 haziran..tanışma günümüz. gazi sürekli bin gel işte nolcak derken ben çoktaan babamdan izni almış valizi hazırlamıştım bile gazi ise beni pazar günü sökeye gidecek diye bildiği için ortada fol yok yumurta yokken trip atıyo 8de işten çıktım dolmuşa bindim aydına gittim..bunların çalıştığı yer aydının çıkışında allahım saat olmuş 21:15 ne otobüs gideeer, ne dolmuş..taksicilerin yanına gittim bi ton pazarlıkla 20 liraya götürdü adam beni..hasmahale yaklaştık, tabelası görünüyo ama adam durmuyo.allahtan mehmet geleceğimi biliyodu da yola çıkmıştı. mehmeti görür görmez adam beni kaçırır korkusuyla kapısını açtım taksinin mehmeeet diye de böğürüverdim mehmet geldi boynuna sarıldım falan üstümü değiştirmek için wcye gittim topuklu ayakkabı giyecektim artistim ya bende ayakkabıyı giydim mehmetin koluna girdim.orkestranın önünden geçtik onlar arkada yemek yiyorlardı ara vermişlerdi..
ilk gazi gördü, elinde bardak vardı muhtemelen de rakı bardağı bardağı elinden yavaşça bıraktı, o aptalca gülüşü geldi yüzüne bi anda yanağımdan öptü hoşgeldin falan derken 2. kelimesi ne oldu tahmin edin hani söke'ye gidiyodun sen? dana diyorum ben boşuna mı diyorum hey haaaat bütün gece bana bakarak çaldı enstrumanını garibim, boynu tutulmuştu hatta o gecenin fotoğrafları durur hala Orhan Gencebay'ın Akşam Güneşi parçasını çok severim, habişte anons etmez mi bu parça dostum, kardeşim, herşeyim Türkü'ye gelsin bilirim çok seversin demez mi masanın altına girmiştim utançtan ama o parçayı çalarken gaziyi görmeliydiniz uçtu resmen uçtu...habişin babası aydın amca (orkestranın sahibi-klavyeci) bile şaşırmıştı, ilk defa böyle çalarken gördük gaziyi dedi... gece biterken gazi bana ordaki saksı çiçeklerinden verip 'ben sana bu sefer gerçekten aşık oldum' demez mi nefes alamamıştım resmen

şimdi tüm bunları yazarken o orkestrasının daha önceki kayıtlarından olan akşam güneşini dinliyorum, nefes alamaz hale geldim...çok özledim seni küçüğüm, gel artık... gidip bi sigara içicem, ciğerim yandı...

Gittin de ayrıldık mı sanıyorsun ? Sen orda sigaranı yakarsın külü benim içime düşer !.

biz seninle karşılıklı ne de güzel cıvıtırdık...(23 mayıs gecesi face sohbetinden..)

Türkü Akyıldız
bakıciiiz aksilik olmazsa gelciis

Gazi Boztepe
e olmasın heralde ya :)))

Türkü Akyıldız
kısmet yavrum be yaaaa anaa ben çalışan ve çevresi olan bi insanım saksı değilim

Gazi Boztepe
pekı ozaman türkü hanım eğer su anlık bı programınız yoksa hafta sonu davetimize icap ederseniz seviniriz
imza:grup gelişim hehee

Türkü Akyıldız
aydın amca çağırmazsa gelmem hıhh

Gazi Boztepe
ben onun menajeriyim onun adına davet :d

Türkü Akyıldız
yemezleer

Gazi Boztepe
tatlı niyetine yedirsek gene mi olmaz

Türkü Akyıldız
cıkss ı ıhh

Gazi Boztepe
bence olur ya

Sabah arar canım sıkma canını
Türkü işler tersine döndü sanırım biz izin kullanmıycaz ama son 3 aya kadar şafaktan düşmiycem.110 gün yedik heyt bea daha kaç 110 yeriz biz

Canım ne güzel anlatmışsın sn öyle.Flim tadında okudum valla ama o son özlem yazan kısımda gözlerimden yaş aktı haberin olsun
Bitecek bu günler allahın izniyle kavuşucaz canım.

Biz yarimle aynı mahallede oturuyoruz.Tanıştığımızda orta 2 ye yeni geçmiştim.Sadece arkadaşımdı ayrıca çok çapkındı.Kaç kişiyle çıktığını hepsini biliyorum.Çünkü önceden arkadaştıkBu bildiğimiz serseri dolu dizgin biriydi.Liseye başlamıştım.Ayrı okullarda okuyorduk.Okuldan eve dönüyorum bir bakıyorum bu karşımda iltifatlar falan ama ben diyorum ki hani arkadaşım normal öylesine ediyordurKızlar var arkadaşlarım ay diyorlar ne yakışıklı değil mi işte şu kız onu seviyor bu onu seviyor bende diyorum ki o mu hıh en son kişi kalsa dünyada ben bakmazdımBu arada benide çok beğenen hoşlanan çıkmak isteyen vardı.Hatta ben başka birinden hoşlanıyordum.Benim yarimin babası bir zamnlar izmirde çalışıyordu.Yarimde onun yanına gidiyordu.Neyse bu izmire gidiyor bana mesajlar falan iltifatlar diyorum ne oluyoruz.Kız arkadaşlarıma soruyorum hayırdır falan ne oluyor bu çocuga herkesde bir gülmeler ama kimse birşey demiyor yok yanlış anlamışsındır sen flan diyorlar.Bu arada benim hoşlandığım çocukta var içlerinde oda gülüyor.Ben bozuluyorum çünkü hoşlandığını düşünüyordum benim hoşlandığım çocugun gerçektende öyleymiş sonra ki zamanlarda çıktı ortaya herneyse.Bu bana sürekli mesajlar atıyor.Hoşlandığım çocukta orada kız ayarlamış falan diyor onu çürütmeye çalışıyor bende çapkın ya kesin öyle yapmıştır diyorum oralı bile olmuyorumTabi artık biliyorum benden yarimin hoşlandığını.Hala izmiirde mesajlar falan derken ben sinir oluyorum yarime çünkü benim başka çcuktan hoşlandığımı onunda bana boş olmadığını bile bile nasıl yaptı derken hoşlandığım çocuk birine anlatırken duyuyorum.Bana geldi gülşeni sevmeye başladım çok farklı bir duygu bu seviyormusun hoşlanıyormusun diye sordu çocuk diyor.Hayır ne seviyorum ne hoşlanıyorum dedim diyor.Yarimde o zaman ben söyliycem madem sen sevmiyorsun hoşlanmıyorsun demiş.Sorduğunu duyunca yarimin ilk hoşuma gidiyor diyorum bak girmemiş araya.Hoşlandığım çocuk yarim yokken söyledi hoşlanıyorum diye bana ben onu yarime söylemeyip bana söylediği için sildim attım kişiliksiz biri olarak gördüm.Sonra yarim geldi istanbula.Olmaz dedim oluru yok dedim senle ben olmaz düşünemiyorum ben seni sevmiyorum dedim.Ben seni hep sevicem bekliycem dedi.Gülüşünü hala çok severim o zamanda çok seviyordum kız arkadaşıma söylemiştim.Hemen yetiştirmiş yarime bir mutlu geziniyordu.Böyle baya ay geçti ben olmaz dedim daha neler nelerSonra liseden kuzenin arkadaşıyla çıktı.Banada söyledi hala istemiyor musun beni dedi bende evet senle olmaz dedim.İşte sevmediğim halde o zaman güzel bir kızla çıkıcam dedi bende banane dedim O kızla çıkmaya başlayınca ben deliye döndüm bir aglama krizleri kıskanmalar falan neyse o sonrada kızla ayrıldı.Bende arkaşına söyledim ben seviyorum onu diye.İlk arkadaşı söylediğinde yalan atma dalga geçme diye çocuga vurmuş inanmamışİnanmaması gayet doğal 8 ay süründü peşimden çünkü sonra çıkmaya başladık ilk seni seviyorum diyişim yüzüne karşı tam bir felaketti hala dalga geçer yüzüm kıpkırmızı seee -sseee seni seviyorum demiştimSonra işte yıllar geçti devam böyle kızlar bizim hikayemiz

Son düzenleme:
süpermiş yaaa :)

çok tatlı yaaaaaaaaaaaaaaa

kızlar bizimkide şöyle oldu
şimdi bizim evin yanında bi benzinlik var aile dostumuzun benzınlıgı babam kardesım sureklı ugrarlar ben bıle kucukken gıderdım benım sevdıcegımın aılesı cok zengın tabı sımdı ıflas ettıler orası ayrı sevdıcegımde zengınlıgın vermıs oldugu yetkılerı kullanarak lıse hayatında hıc rahat durmayarak okuldan atılıyo babasıda bunu açık lıseye yazdırara benzınlıge ıse verıyo bende hep carsıya yada bı yerlere gecerken benzınlıgın onunden gecıyorum yanı guzergah orası bunu gordummmm gamzelerıne bayıldımmmmmm bole gelıp gecerken bakmalar felan buda bana bakıomus ama babamdan korkuyomus hatta sormus bırıne bana bakıo olabılırmı dıe oda babasından korkar bakamaz demısler sonracıma ben artık servıse bıle benzınlıgın ordan bınmeye basladım o derece hoşlanıodum tam bir saat sac makyaj yapıp kucuk kardesımıde bahane edıp benzınlıgın marketınden bısıler almaya gıdıodum sırf bunu gormeye bı gun aksam yıne gıttım parayı uzatırken elımı tutmazmı Allahımmm eve geldım salak salak gulmelerr hayallere dalmalar neysee o gun aksam tabı msn nın moda oldugu yıllar :) kardesımın msn sıfresını ogrendım actım beklıyorum buda eklı vee açtıııııııı ben direk selam yazdım selam kürşat yazdı bende kürşat bılgısayar basında yok ben gulsah dedım halbukı tam tersı olması gerekıyo şapsallık ıste sonra sohbet felan hemen kendı msn me ekledım o gunden sonra her aksam msn de konustuk sonra bu bana bırınden hoslanıyorum dedı bende kımdenn dedımm cevrımdısı ol solumm bende kapattım cıktım aynaya bak gördüğün kişiden yazmıss Allah dunyalar benım oldu tabı bu arada gıdıp gelırken yada balkondan camdan bakısııyoruzzz bolece sevgılı oldukk bır ay hıc bulusmadık sonra bulustuk tabı ılk defa bırıyle cıkıom yanıı ole hemen bulusamadım ılk bulusmamızda saat almıstı bana olee beraber lıseyı bıtırdıkk unıve basladıkk ahaa askere gonderdımm bıde evlenırsek ıyı olucak

Canım sizinkide süpermişOda olacak inşallah:123::123:

Canım sizinkide süpermişOda olacak inşallah:123::123:

inşallah canım hanı gecen ne suprız yapıcak acaba dıe dusunuoduk ya dun arkadasım dıokı acaba 5 ay yapıp gelıcekte onun suprızıınımı yapıcak ayyyyy sacmalama daha neler dedım

inşallah canım hanı gecen ne suprız yapıcak acaba dıe dusunuoduk ya dun arkadasım dıokı acaba 5 ay yapıp gelıcekte onun suprızıınımı yapıcak ayyyyy sacmalama daha neler dedım

İşte maalesef bu mümkün olmayan bir süpriz.Onunda elinde değil çünkü imkansız yani

İşte maalesef bu mümkün olmayan bir süpriz.Onunda elinde değil çünkü imkansız yani

aynenn bu olamaz ama dunde dedıkı sana bı suprızım var mutluluktan hıckıra hıckıra aglıcan dıo walla hıc bısı yapmıcak galıba o kadar merak ettırdı dıe sınırden ağlıyabılırım

ewett sende anlat kızz iyiyiz bizde canım sen nasılsın

iyiyim sekerim bugün nisanlımın babasının dükkanının acılısına gidicem tantuni dükkanları var dmstm yaa yenilemişler iç dış ne varsa ızgara falan yapmslar.. herneyse benimki cok tesadüflerle dolu yalnız ben hayatımda böyle tesadüflerle kimseyi tanımamıstım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…