- 10 Eylül 2012
- 1.038
- 0
- 106
Kizlarrrr sabah gelince tanisma hikayenizi anlatinnn cok merak ettim simdi :)
o zaman ben ilk olayım
21 Mayıs'tı..yeni iş, yeni arkadaşlar derken hiç sevmeden yaşadığım ilçede bi umutla gittiğim, kendi mesleğimi yapacak olmanın verdiği heyecan..sabah mesai başladı iş güzel, arkadaşlar gereksiz bi samimiyette, türkü'nün kafa gidiiiip gidip gelmekte
23 mayısta beni faceden eklemişti, kabul ettim. o çalıştığım ajansta artık duramıyordum hem koku hem basit beyinler yormuştu beni aynı gün bi başka yer beni iş görüşmesine çağırdı kaçak gittim, görüştüm oldu nihayet.. cumartesi işe başlayabilirsin demezler mi bi de tadından yenmez olmuştu herşey.. neyse o akşam eurovision yarışması var onu izlerken bi yandan facede dolanıyorum, çat gazi msj attı.. ben her zamanki konuşma şeklimde yazıyorum 'iyidir çiçeeem senden naber' falan benimle konuşabildiği için çok mutlu olduğunu, cesaretini çok zor topladığını falan söyledi
gel zaman git zaman bunlar 3 hazirandan önce adaya geldiler habiş-gazi-mehmet aynı orkestra elemanı 3de. ben 8e kadar çalışıyorum ama sürekli gazi bi yarım saat erken çık diye paçama yapıştı ki çıkamazdım da. çıkamadım da :) son yarım saat kala gazi beni aradı benim aydına dönmem lazım dedi bi kaç bişi daha söyledi hatırlamıyorum şu an :) iyi git dedim gitti. saat 8oldu ofisi kapadım, erman geldi beni aldı biz gazi beğendiye çıktık.ben adam bana sürpriz yapar, yüzyüze tanışırız derken harbiden gitmiş la
neyse gel zaman git zaman geldi 3 haziran..tanışma günümüz. gazi sürekli bin gel işte nolcak derken ben çoktaan babamdan izni almış valizi hazırlamıştım bile
ilk gazi gördü, elinde bardak vardı muhtemelen de rakı bardağı
şimdi tüm bunları yazarken o orkestrasının daha önceki kayıtlarından olan akşam güneşini dinliyorum, nefes alamaz hale geldim...çok özledim seni küçüğüm, gel artık...
Gittin de ayrıldık mı sanıyorsun ? Sen orda sigaranı yakarsın külü benim içime düşer !.