92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Ben tokata yeni gelmistim babam asker belli zamanlarda tayin cıkıyor gitmek zorunda kalıyoruz, hiç cevrem yokk 3bucuk yıl önce tasındık buraya. bi sınıfıımdan arkadaslar var bide annem calısmam için evin orda bi kuaföre verdi beni gidip meslek ögrencem kuaför olcam o sıralar falan filan okuldan sonra kostura kostura kuaföre gidiyodum orda 2 3 kızdık yakındık sınıftanda var öyle kızlar..
Herneyse benim kuaförde calısan aklı yerinde olmayan ucuk sacık bi kız arkadasım gelip gidip bana birini anlatıyo cok seviyorum yaa ölüyorum yalnız cok capkın önüne gelenle cıkıyo falan diyo faceden resimlerini gösteriyo bana yaa git coluk cocuk tipini görmüyonmu sunun falan diyorum bunlar eski resimleri cereenn gercekte gör falan diyo.. Sonra benim arkadasım nisanlıma gitmis sulanmıs kız oynak biseydi zaten cocuk bunu geri itmis kabul etmemis, kız bana nasıl kötülüyo nisanlımı görseniz doldurusa mı geldim naptım sınıfta bigün kızlar erkekler oturyoruz (tokat kücük burda herkes birbirini tanır) nisanlım konusuluyo hangiii ceenkk yaa ha suu cocukmu yaa bırak ondan bi cacık olmaz falan diyorum bende.. bu laflarımı duyan kız arkadaslarım bi piknik düzenliyo nisanlımın en yakın arkadasyla cıkıyo o kızların biride cümbür cemaat gidiyoz gel falan diyo bana ama ben tek kız kalıyorum diyince kıramadım gittim arabayla cocukların bizi gelip almalarını bekliyoruz yolda, kız bide cıkıp demesin mii ceren cenkte geliyo pikniğe falan herneysee ben baya bi cocugun arkasndan konstugum için yolda suskun bi sekilde gidiyorum tanıstırdılar cenk bu bilmem ne.. piknikte cenkk yani nisanlım bir bagırmaya basladı bana sen kimsin de benm arkamdan konusuyon aboo biz bi birbrimze girdik ayıramıyo kimsee.. ceren suss cenk sus biz hala son gaz devam. sonra catal bıcakları mı ne yıkamayaa gittim köpekk bana ekmek arası hazırlamıs barısmams için ilk adımı atıyo ellerimle hazrladım ye nolur falan diyo cok ısrar edince dayanamadm yedim bende meger içine tükürmüss hayvan ve bu benim arkadas dediklerim kızlarda hic gelip söylemiyolar bana haa.. ben onu yedim bi güzel sonra piknikte konusmaya basladık parka gittik top oynadık muzk dinledk cok iyi yakın bi insandı kendine nasıll cekiyo insanı o derece.. piknikten dönüşte hadi kendine iyi bak dedik ggittik.. telefon numaraları yoktu birbirimizde.. Sonra piknikten 1 hafta sonra kadar süre geçti Hadise konseri vardı tokatta cagırdı kızın teki cenkte var gel diye yokkk yaa istemiyorum amannn tuhaf bi cocuk o salça edemem bida kendime dedim.. kız ısrar etti gitmedim.
Aradan 3 hafta gecti ben baska bi kuaförde calısmaya basladım pat bi msj napıyon falan diye kimsin diyorum kim olmamı isterdin falan tuhaf tuhaf msjlar sonra kendini belli etti bi cay içelim gel falan diye yalvarmaya basladı en sonunda kabul ettim.. bulustuk gene arkadas gibi gayet normal sevgili olarak görmüyodum ama erkek o ldugunun bilincindeydim. biribirimize güzel ask dolu sarkı sözleri atıyoruz.. öyle böyle derken tekrar bulusmaya cagırdıgittim ayak üstü konusmaya cagırmıs Antalyaya gidiyomus bizim okulun orda oturuyoruz gidiyorum ben ne zaman gelceğim belli degil belki uzun bi süre dedi orda bana biseyler oldu gidiyorum demeseydi canım acımasaydı asla bugünlere gelmezdik diye düsünüyorum.. Cok kötü oldum gitmede diyemiyorum, bende yaklastım buna gitmesin burda benle kalsın istedim dudagından öptüm bu bi degisti bi sözler vaatler vermeye basladı bundan sonra hep yanındayım falan ayy kızlar eskilere götürdünüz beni nasıl duygulandım gitmemisti antalyaya ohh istediğimi yapmıştım o gün bu gündür iştee askım benimle

hahhahaha waaowww kız iyi cesaret sendekı nasıl optunn

Canım sizinkide çook güzelmiş

gülşenim, cerenim, gülşahımmm ne güzel tanışma hikayeleri bunlar..
ceren senin hikayede epey sağlammış, tükürmeler, öpmeler falan iyi cesaret. kızım sana söylüyorum gelinim sen anla sanki ben ayrı halt yedim düğün bittikten sonra bizde öpüşmüştük
gülşenim, baya direnmişsin sende rızaya ama haa, elinden gidince de eteklerin tutuşmuş ama geç olmadan beraber olmuşsunuz sevindim.8 sene la bu boru muuu
gülşah; aynaya bak muhabbetini lisedeki sevgilim yapmıştı bana elime kağıt tutuşturup bunu ben gittikten sonra oku dedi.gitti okudum ve salak gibi koşarak aynaya gitmiştim arızalımıyım acep ben safmışım acuk demek kii

gülşen valla durum ortada gittiği ilk günden beri izin kullanmıcam diye tiyizini yırtan adam ki ben dayanamazsın aşkım deme öyle demiş olmama rağmen şimdi yaza izin kullancam diyo.sağları solları belli değil bunların. siz niye izin kullanamıcaksınız ki? hava değişiminden ötürü mü?

gülşahım, sende gardını al bu adam seni hıçkıra hıçkıra ağlatcam diyosa ya yanında kıprıslıyla gelir ya da sana karga tulumba nikah kıyar.(kıprıslı konusunda şaka yapıyorum öyle bişi olursa hemen haber ver ellam önce seninkini sonra benimkini fururum)

Son düzenleme:

Türkü senin yazılarını okıyınca ben hep gülüyorum ya sen ne neşeli birisin
Baya direndim evet ama sonuç ortadaCanım şimdi hava değişimi aldı burnu yapılacak yine alacak bir zahmet artık kullanmasın yani.Seninki ayrı gidebilsen oraya oda kullanmasın derim.Ama gidemiyorsan gelsin tabik

o zaman once sen bana yardıma gel benımkının agzını burnunu kıralım sonra senınkıne gıderız canım hıc degılse senın basın yanmadan onlemını almıs oluruz walla bakcaz neymiş süprizi inşallah aniden çıkıp süpriss demez kuafore gıtmeden kaş maş aldırmadan yakalanmak ıstemıom

anaamm kızlar bu arada sızınkıler sızı ayartmıs bitek ben çocuğu ayartmışımm karşılıklı aşkmış ama olsunn sormam mı bunun hesabını nie önce sen gelmedin diee

sen bi de benim şu anki tipi görsen yarılırsın desene tayt var üstümde paçaları çorapların içinde, üzerimde üniv.de erkek arkadaştan arakladığım (anı anlamında ) yeşilimsi bi swit, onun üstünde aşkımın fermuarlı switi, ayağımda terlik..saçım dip boyası gelmiş bi şekilde saçma sapan topalnmış bi halde, burnum kırmızı anaaam kaşımda çıkmış yaa gazi gittiğinden beri hiç almadım ellaam dinleniyorlar yalaaan kaş aldırmayı sevmiyorum, 3ay almasam 5ay gözüme batmazlar.allahtan dağınık değiller

seni güldürebiliyorsam ne ala çiçeğim, çok mutlu oldum bak şimcikk
kızıım bi dur sen adamı yolladım 1 ay sonra geri geldi adam elde olmayan sebeplerden ötürü. ama geldi. gitsin bi 2 ay görme etme bak nasıl gelsin artık dersin.artistlik yapma bence gitsin 5ay sonra gelsin geri sonra geri gitsin sonra bi daha gelsin bi daha gitsin. sonra bi daha gelsin; işin suyunu çıkarttın beeeee diyip geri göndermezsin sende e zaten adamda teskereyle gelmiş olur o zamana (anne ben manyak oldum:119:)

anaamm kızlar bu arada sızınkıler sızı ayartmıs bitek ben çocuğu ayartmışımm karşılıklı aşkmış ama olsunn sormam mı bunun hesabını nie önce sen gelmedin diee

Gülşah önemli olan sevgi öncesi sonrası hiç önemli değil
Güldürüyorsun valla türkücümTamam özlüyorumda mümkünse bir kere daha gelsin daha gelmesin onada aynen böyle cemkirdim hemde tüm ailesinin önünde bir daha gel sonra tezkerini al gel yeter yaa dedimHerkes güldüSizinkiler kıprıslı getirirse bende gelirim dövmeyeAma yapmazlar ben biliyorum süpriz var süprizGülşah bence önceden gelebilir hazılıklı ol derim:13:

kız hergunde hazır ve nazırr oturamıomkı walla bende gittiğinden beri kaşımı almadım neyse saçımda boya yok bide dip boyası derdim olurdu gerçi gelicek die süslü otursam bu seferde başlıcak sen nıe bole suslusun bı yere mı gıdıcektın topuklarından vurummu zaten gıderken camdan kafanı cıkarırsan topuklarından vururum dedı bana offffffffffff

Seninki çoook fena kıskanç abooow diyorum

sen bize bi haber çak ben gelemesemde bazen siteye alırım haberini.

çok sinirliyim, gazi aradı.dedim böyle böyle söz keselim mi dedim yok dedi istemiyormuş paşa. ağzını burnunu kırıcam ya. adamda haklı napsın askerden döndüğünde 27sine gelmiş kızı napsın yani, gencecik çocuk 23 yaşında evlenip niye başını yaksın!

Saçmalama canım o zaman neden 27 yaşındaki kızla çıkıyor
Bence bir daha hiç açma konuyu sürünsün peşinden sogukta konuş hak ediyor çünküm

Saçmalama canım o zaman neden 27 yaşındaki kızla çıkıyor
Bence bir daha hiç açma konuyu sürünsün peşinden sogukta konuş hak ediyor çünküm

ben acele ediyor muşum, askerden geldikten sonra hepsi olur bitermiş, şimdi sözlenirsek askerden geldiğinde başının etini yerlermiş nişanlanın bi an öncede düğünü yapın diye.
eşşek kafalı!!!
bende açtım ağzımı yumdum gözümü.hee tabi ben seni 1 sene bekleyeyim seni, askerliğin bittiğinde ben 27 yaşında olcam ya sende napcam ben bu kartı deyip beni bırak dimi.yok öyle yağma ama şimdiden bunları düşünüyorsan bana söyle ki bendde yolumu çizeyim bana kocamı yok be dünyada dedim.hiç öyle konuştuğumuz gibi bağırmadı telefonda salak salak güldü ben sinirlendikçe.bende seni seviyorum demeden kapattırdım telefonu yüzüne. adam ol be biraz, orda çok boş vaktin var tiyizi yayacağına neyi istediğine karar ver dedim. o seni seviyorum dedi ama ben demedim ayyy mideme sancı giriyo resmen. kabız olasıca!

Türkü acma konuyu bir daha bırak o gelsin sana.Ama canım iş ters olmuşSen kıskandırcağına ona ne kadar değer verdiğini kaybetmekten korkutğun bu sözlerinden anlaşılıyor ondan onun hoşuna gitmiş olmalı gülüyor

başıma ne geliyorsa zaten bu çenemden geliyor benim. ama şöyle bi durum var gazi biraz baskı istiyor gibi üstünde.ben baskı kurmasam inan şimdiye biz çoktan ayrıydık. az biraz zoru görmeden aklı başına dank etmiyor. ben buna sağlam 3 kere gözdağı verdim sonrasında o bu hale geldi.yoksa laylaylomdu gazi.
hastayım ya şimdi ben adam takmış sesime, sesin düzelene kadar aramıcam diyo.hastayım sesim kısık dedikçe diretiyo. aramazsan arama be dedim bende eşşek!

iyi demişsin canım erkeklere göz dağı vermek lazım arada
O bence ama seni arıyacak aramadan durmaz:13:
Bende hala veriyorum ama geçen gün dediki bana ama artık yeter gülşen
Sen benim karım gibisin sevgilim gibi değilHep aynı sözler kızınca ayrılırım ederim artık böyle konuşma dedim hak verdim.
Başka göz dagları bulmam gerek

kız güldürdün beni
8 senenin üstüne hala ayrılırım diye tehdit mi adiyosun adamı sende iyi demiş ellam rıza da yani 8 seneye sevgili demek mi yaraşır
evet başka gözdağları bulalım sana, düşünelim kafa kafaya verelim.zira ben tek düşünürsem kafa koparır kıvama geliyorum, psikoya bağlıyorum ki gaziye yaptıklarımı duysan şoka girersin (tekme tokat dalmışlığım bile var hani)
arayacak biliyorum eşşek gibi arayacak ama yooook yook artık eski türkü, görsün pabuç nası pahalıymış.laleeee, allahın lalesiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…