92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Bence canım sen geriye çekil en iyi taktik o koşar peşinden geriye çekilirsin.Kaybetme korkusu olur heleki askerdeArıyacak aramadan durmaz bence
Evet ya hala öyle tehdit ediyorum ama korkuyor

Bence canım sen geriye çekil en iyi taktik o koşar peşinden geriye çekilirsin.Kaybetme korkusu olur heleki askerdeArıyacak aramadan durmaz bence
Evet ya hala öyle tehdit ediyorum ama korkuyor

öyle yapcam, askere gittiğinden beri ağzının içine baktım hep.üzülmesin, sıkılmasın, dert olmasın içine diye. amaaa amaaa çok tepeme çıkartmışım eşşek kafalıyı.
ben gidem sigara içem bi

gülşen, 23 ağustos silüs tarihiyle 7 gün dağıtım iznini düşünce şafaksöyle de şafağımız 328 çıkıyo bebeğim. 350 yanlış mı nerden çıktı o tarih acep?

gülşen, 23 ağustos silüs tarihiyle 7 gün dağıtım iznini düşünce şafaksöyle de şafağımız 328 çıkıyo bebeğim. 350 yanlış mı nerden çıktı o tarih acep?

Canım bizim silüs tarhimiz 22 ağustos ben 30 gün izin kullanmış hesaplatıyorum ondan benim şafagım 350 en son 3 aya kadar düşmiycem kullanmazsak bir anda düşürcem hepsini ben tüm izinleri kullanmış gibi hesapltyrm

Son düzenleme:
Annem annem
2015 te evlenin diyor.
Daha gelicekmiş işi oturcakmış bilmem neymiş

haklılar inan ki..ama 2015 çok be :) 2014 olsun bari..

şafak konusunda artık sayımıyorum ben ya valla umrumda değil. gideli 110 gün oldu mu oldu tamam bundan sonra böyle sayacağım.

Eksik bir şeyler var
Maziye yaşanmıyor
Resmini her gördüğümde
Ellerim titriyor
Uzaklarda biryerlerde
Lacivert gökyüzünde
Varlığın tam tam içimde
İsmini yazdım gönlüme

Bu aşk sonsuz aşk
Bu aşk O'nsuz aşk...

[video=youtube;rfiYrfzeA1c]http://www.youtube.com/watch?v=rfiYrfzeA1c[/video]

haklılar inan ki..ama 2015 çok be :) 2014 olsun bari..

şafak konusunda artık sayımıyorum ben ya valla umrumda değil. gideli 110 gün oldu mu oldu tamam bundan sonra böyle sayacağım.

Haklı zatende işte diyor ki 2014 te yetiştiremezsiniz
Kasımda gelecek.Aslında 8 ay acaba yetişir mi fikrim yok:44::44:

tatlım oncelıkle moralını bozma donup dolasıp o pesınden kosucak ama keske bastan acık konusmasaydın ben zaten acıkca konusman taraftarı degıldım ne kadar benım sevgılım yapmaz desekte evlılık olayının ustune dustugumuz zaman onlar kendılerını kıymete bındırıo sankı zorla oluomus gıbı davranıolar bundan sonrada sen bısı deme bırak o ısrar etsın bıde bence bı kıskandırma operasyonu duzenlıyelım

tatlım oncelıkle moralını bozma donup dolasıp o pesınden kosucak ama keske bastan acık konusmasaydın ben zaten acıkca konusman taraftarı degıldım ne kadar benım sevgılım yapmaz desekte evlılık olayının ustune dustugumuz zaman onlar kendılerını kıymete bındırıo sankı zorla oluomus gıbı davranıolar bundan sonrada sen bısı deme bırak o ısrar etsın bıde bence bı kıskandırma operasyonu duzenlıyelım

mrb kızlarr acaba ben ne zaman evlenirim 2015 yada 2016 diye düsünüyorum 2017 bile olabilir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…