kız güldürdün beni
8 senenin üstüne hala ayrılırım diye tehdit mi adiyosun adamı sendeiyi demiş ellam rıza da yani 8 seneye sevgili demek mi yaraşır
evet başka gözdağları bulalım sana, düşünelim kafa kafaya verelim.zira ben tek düşünürsem kafa koparır kıvama geliyorum, psikoya bağlıyorumki gaziye yaptıklarımı duysan şoka girersin (tekme tokat dalmışlığım bile var hani )
arayacak biliyorum eşşek gibi arayacak ama yooook yook artık eski türkü, görsün pabuç nası pahalıymış.laleeee, allahın lalesiiii
Bence canım sen geriye çekil en iyi taktik o koşar peşinden geriye çekilirsin.Kaybetme korkusu olur heleki askerdeArıyacak aramadan durmaz bence
Evet ya hala öyle tehdit ediyorum ama korkuyor
öyle yapcam, askere gittiğinden beri ağzının içine baktım hep.üzülmesin, sıkılmasın, dert olmasın içine diye. amaaa amaaa çok tepeme çıkartmışım eşşek kafalıyı.
ben gidem sigara içem bi
gülşen, 23 ağustos silüs tarihiyle 7 gün dağıtım iznini düşünce şafaksöyle de şafağımız 328 çıkıyo bebeğim. 350 yanlış mı nerden çıktı o tarih acep?
noldun çiçeğim?
Annem annem
2015 te evlenin diyor.
Daha gelicekmiş işi oturcakmış bilmem neymiş
haklılar inan ki..ama 2015 çok be :) 2014 olsun bari..
şafak konusunda artık sayımıyorum ben ya valla umrumda değil. gideli 110 gün oldu mu oldu tamam bundan sonra böyle sayacağım.
sen bize bi haber çak ben gelemesemde bazen siteye alırım haberini.
çok sinirliyim, gazi aradı.dedim böyle böyle söz keselim mi dedim yok dedi istemiyormuş paşa. ağzını burnunu kırıcam ya. adamda haklı napsın askerden döndüğünde 27sine gelmiş kızı napsın yani, gencecik çocuk 23 yaşında evlenip niye başını yaksın!
sen bize bi haber çak ben gelemesemde bazen siteye alırım haberini.
çok sinirliyim, gazi aradı.dedim böyle böyle söz keselim mi dedim yok dedi istemiyormuş paşa. ağzını burnunu kırıcam ya. adamda haklı napsın askerden döndüğünde 27sine gelmiş kızı napsın yani, gencecik çocuk 23 yaşında evlenip niye başını yaksın!
mrb kızlarr acaba ben ne zaman evlenirim2015 yada 2016 diye düsünüyorum 2017 bile olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?