walla Allah nasip ederse 2014 die dusunuyoruz bız ınsallah :)
insallah canımmm geliriz kız belki tokat sivas 1bucuk saatlik yol
gelin tabi tatlımm bak bide hemşeriyizz :)
ins canım benim cok isterim yani karsılıklı göbek atmak
ins canım benim cok isterim yani karsılıklı göbek atmak
walla bence arkadaşmış gibi görünenlerden çok burdaki arkadaşlarla düğünün tadı çıkar :)
aşkımınn yarin çarşısı varrr :)
Güüünlerdir bu sitedeyim. 92\3 yrnlerini grnce sevndmm. üye olma zamanım gelmş de geçiyo dedim iyi mi ettim bilmyrum :) aranıza kabl edersenz sevinirim:)
Hoşbuldum efenim :) adım bahar.İZMİTLİYİM :) Aykut'um Çanakkale Gelibolu'da askerliğini yapıyo. Acemiliğini de Ankara Etimesgut'ta yaptı. :)
Türküü aradimi seninkii
baharcim aramiza hosgeldin ben gulsah benim askerimde acemi birligi burdurda yapti simdide kibrista :)
Güüünlerdir bu sitedeyim. 92\3 yrnlerini grnce sevndmm. üye olma zamanım gelmş de geçiyo dedim iyi mi ettim bilmyrum :) aranıza kabl edersenz sevinirim:)
aradı biraz önce, tavrın bini bir para
önceleri yağ yaptı tabi sevgi sözcükleri, yağlar ballar..ses tonum, tavrım sert olunca baktı ki düşündüğü gibi değil işler çok mu taktın sen bu konuya dedi takarım tabi, dan diye mi gelcen bize sen nolur bi kere de dediğime evet desen dedim yok işte izne geldiğinde aptal gibi olcam aklımın yarısı burda yarısı orda olacak baban beni ne kadar tanıcak, ne kadar görecek diyo..artist babam sanki kütüğüne alacak tipi
beni yumuşatmaya çalıştı ama baktı yumuşamıyorum o da sertleşti atar yapmaya başladı, bende çemkirdim bi kızı 100 kişi ister 1 kişi alır ayağını denk al dedim. yok tapun bende kimse seni alamaz demeye başladı ne tapusu len dedim, kalbin bende ya daha ne dedi. Laleeee, allahın lalesiiiiii:104:
huhuuuu kızlar nasılsınız?kaç gündür doğru düzgün giremiyorum her şey yolunda mı?yarenleriniz nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?