- 9 Aralık 2012
- 1.973
- 326
- 113
Ailen uzun nişanlılığa karşı olabilir ama sonuçta askerde olacak görüşmeyeceksiniz ki zaten doğru düzgün uzun nişanlılığın bir olumsuz tarafı olmaz böylece... Ben de evliyim ve evliyken asker yolu beklemenin ne denli zor olduğunu çok iyi biliyorum, biz de evlenirken gider gelir ne olcak canım dedik ama öyle olmuyormuş maalesef... Biz bir de 4 sene evli kaldık öyle gitti eşim askere daha bir koydu ayrılık, onun haricinde yalnız yaşamak zorunda kalmak, sorumlulukların olması çok yıpratıyor insanı... Şimdiden saçlarımın 4 te biri beyazladı valla sana tavsiyem eğer kesin gidecekse erteleyin gelince rahat rahat yaparsınız düşünü bir daha da ayrılık yaşamazsınız...
bende senın gıbı dunuyorum gel gorkı aıleler oyle dmıyor bohcalar hersey hazır nısanlımda ıstıyor ama o zamn daha ozlerız bır takımbılesıyruz cunku dul gıbı kalmak ıstemıyrm aılelerı gectım ırde ona anlat bunu
Eee aileler o kadar istekli madem yanına gelip destek olacaklar mı yalnız üstesinden gelebilecek misin her şeyin... Onu da geç... Eşin askerdeyken çalışamadığı için maddi her şey sana bakacak, ona para göndermek zorunda kalacaksın... Hele ki yemekleri sevmezse çok para gidiyor, bir de evliliğin ilk başlarında böyle ayrı kalmak olumsuz etkileyebilir... Kendi evinde emanet gibi yaşayacaksın eşin olmayacak sürekli aileler gelecek falan ne bileyim rahat edemeyebilirsin... Bir de şu var izinlerde muhakkak aileler de görmek istiyor doğal olarak askeri, yalnız kalamıyorsunuz birbirinize vakit ayıramıyorsunuz böyle aksilikler oluyor umarım her şey gönlünce olur bence olumsuzlukları oturup düzgünce anlat... Yaşamadan o da bilemeyebilir başına neler gelecek...
offf ıkılem arasında kaldım ona desem benden sıkıldınmı dıyor annemlere desem ayıp mıllet konusuyor dıyor ne yapıcam bılmıyorum annem dıyor herkez dugune hazırlıklı bızı mılletemı guldurcen falan fılan
Evet zaten hep millet ne der düşüncesiyle yaşıyoruz... Bu yüzden baskılar da çok oluyor üzerimizde Allah ferahlık versin inşallah... Bence detaylarıyla konuşmadan girişmeyin derim ben... Ama eğer ikna edemezsen de insanları olayın olumlu yönlerini arayıp onlara odaklanmaya çalış bence yoksa kendini kaptırır bunalıma girersin.... Eşin askere de gitse Allahım bir şekilde sabrını verir
günaydın canımm ayy bu ne kadar tatlı olmuuşş nerden yaptın
Günaydın Canım
Nasılsın?
Excellden yaptım koaly yolu var mı bilmiyorum ama böyle baya uğraştırıcı
cook güzel olmus becerebilirmiyim bilmiyorum ama sanmıyorum :) excelli kullanmayı bilmiyorum bile..
yemin törenimiz 1 hafta ertelendi gülşencim 28'ine. Cok üzülüyorum :26: cok sasırdım yani artık onu görmek hayal gibi geliyor bana neden ertelenirki herkesin ertelenmemis sanırım :26:
Aaa 28 mi?Şaşırdım çünkü genelde hep cuma günü yaparlar
Neden ertelenmiş söyledimi nişanlın
yok babasıyla görüstüm canım nisanlım aramadı morali cok bozuk belliki.. 28 ide cuma ya denk geliyo gülşencim :26:
Ay canım ben başka aya bakmışım evet 28 i cuma
Olsun yanına gidceksin canım şurada ne kadar kaldı son 18 şafak atar bu arada
şafagınız kaç oldu
ay hakkaten bizim safak kac? silus tarihini 20 kasım diye giriyorum 2 günde yol izni diye 435 cıkıyor ben 437 diye sayıyodum kafam karıstı :/
Canım kaçında teslim olmuştu?
22 sinde teslim oldu canım
Canım şafagın 437
20 gündür asker nişanlın
aynen dogru hesaplamısım demekki senin safagımı hesapladıgın o günden beri hergün bi çizik atıyorum zaten yanlıs hesaplamam imkansızdıgünlerde cabuk geciyo ne yalan söyliyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?