92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

doğru söylüyosun tabi kısmet değilmiş demek ki ama olsaydı iyi olurdu bugün cok kötü bisey olduu resmen nefes alamadım. daha ben yeniyim ya bide asker yolu beklemekte, bana dünyanın sonu gibi geliyo bu tip olaylar bilhakis, telefonum kapandı açamadım nasılsa aramıyo diye telaş da yapmadım eve geldim sarjı bitmiş meğer taktım actım 2 sesli mesaj.. sesi bi durgun.. sen boyle yapmazdın, niye kapalıysa artık telefonun umarım basına bişey gelmemiştir, ararım yakın zamanda demiş. 2. mesajı dinledim 'ha bu arada, uykunu güzel al gec saatlere kadar kitap okuma, seni seviyorum' demiş. bir ağladım onun üzerine zaten sinirlerim bozuktu o ara aradan 15 dakika gecti saat 10 gibi yani bi baktım arıyooo :))) ben o an dısında o kadar mutlu oldugum baska bi zamanı hatırlamıyorum, insan anlıyomus herseyi bu dönemde bunu anladım..

Canım ben her yere telefonumla gidiyorum hep sarj ediyorum olurda arar duymam diye evet bu dönemde herşeyin değerini daha iyi anlıyor

üf çok kötü ya ben lavaboya bıle telefonla gıdıom

üf çok kötü ya ben lavaboya bıle telefonla gıdıom

benimde başıma geldi geçen hafta.cebimdeydi titreşimdeydi ve duymadım ilk kez...oturup ağladm sinirden.Ertesi gün aradı kötü rüyalar gördm aklım kaldı bir daha yapma lütfen dedi..Artık derste olduğum zamanlar dışında telefonum son ses :)) Dikkat edin arkadaşlar merak ediyorlar...

O merak duygusu çok kötü bir şeydir, bir keresinde telefonumdaki bir hatadan dolayı ulaşılamamış ben de aramıyor diye merak etmiştim, eşim bütün aileyi ayaklandırmış, ulaşamıyorum gidin bakın diye ama Allahtan sonra iletişebildik

Aynen öyle..Dikkatli olmamız lazım şu dönemde

Aynen öyle..Dikkatli olmamız lazım şu dönemde

Benim hayatımda telefonun pek bir önemi yoktur, eşim de bilir, koyarım unuturum bir yerlere sonra hep o çaldırırdı evin içinde bulmak için Ama o gitti gideli telefonla bitişik yaşıyorum yakında beyin hücrelerim ölecek

merhaba arkdaslar yenı uyeyım sormak ıstedıgım bır konu var 6 ocakta dugunum olacak nısanlımın askerlıgı cıkmıs 15 ay ama ban soylemıyor ne zamn gıdecek dugune denk mı gelıyor yardım edebılırmısınız?

benimde basıma geldi anlatmıstım kızlara belki hatırlarlar telefonumun sebekesi gitmis gecenlerde 4 kez aramıs 1 de sesli msj bırakmıs sesi o kadar durgunki bi anda sebeke geldi aksam ayy bir agladım bir agladım telefonumda acık oysa vodofona hayata sanssızlıgıma sövdüm 5 dk içindede askım aramıstı Allahtan nasıl caresizce aglamıstım bidaha aramıycak diye

Canım çıktıysa bu ay gitmesi gerekiyor yani Ocakta çoktan teslim olmuş olur ama bence gitmeyip bakaya kalırsa yani kaçağa düşerse, uyarı mektubundan sonra teslim olsun, devre kaybı olarak birkaç ay geç başlar ama devre kayıpları daha rahat askerlik yapıyor hem düğününüz de olmuş olur bu arada... ama bu böyle olmaz oturun konuşun neymiş ne değilmiş durum sana da anlatsın sonuçta karı koca olacaksınız....

soylemıyor askerlık cıkmıs deyınce basımdan kaynar ular dokuldu resmen dugunu ıstemıyrm yapmak suan aıleler uzun nısanlılıga karsı hemen ıstyrlar oda soylemıyr ne zamn ama ugun olacak merak etme dedı 15 ay oldugunu soyledı dugunden hemn sonra gıderse naparım ben tek basıma bılmıyrum

Ailen uzun nişanlılığa karşı olabilir ama sonuçta askerde olacak görüşmeyeceksiniz ki zaten doğru düzgün uzun nişanlılığın bir olumsuz tarafı olmaz böylece... Ben de evliyim ve evliyken asker yolu beklemenin ne denli zor olduğunu çok iyi biliyorum, biz de evlenirken gider gelir ne olcak canım dedik ama öyle olmuyormuş maalesef... Biz bir de 4 sene evli kaldık öyle gitti eşim askere daha bir koydu ayrılık, onun haricinde yalnız yaşamak zorunda kalmak, sorumlulukların olması çok yıpratıyor insanı... Şimdiden saçlarımın 4 te biri beyazladı valla sana tavsiyem eğer kesin gidecekse erteleyin gelince rahat rahat yaparsınız düğünü bir daha da ayrılık yaşamazsınız...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…