iyi olmaya çalışıyorum canım da içimde anlam veremediğim bir sıkıntı var
canım benımde oluo ole genelde dua et canını sıkma bişi olmaz Allahın izniyle
Kizlar yarim 8 kg vermişş
Canım benimkide veriyor her daim sanırım hep böyle bunlar askerde kilo veriyorlar maalesef gelince izne yemek yersiniz bol bol:131::121:
merhaba kızlar kilo mu vermis yariniz 8 kilo fazla degilmi anaamm :/
doğru söylüyosun tabi kısmet değilmiş demek ki ama olsaydı iyi olurdubugün cok kötü bisey olduu resmen nefes alamadım. daha ben yeniyim ya bide asker yolu beklemekte, bana dünyanın sonu gibi geliyo bu tip olaylar bilhakis, telefonum kapandı açamadım nasılsa aramıyo diye telaş da yapmadım eve geldim sarjı bitmiş meğer taktım actım 2 sesli mesaj.. sesi bi durgun.. sen boyle yapmazdın, niye kapalıysa artık telefonun umarım basına bişey gelmemiştir, ararım yakın zamanda demiş. 2. mesajı dinledim 'ha bu arada, uykunu güzel al gec saatlere kadar kitap okuma, seni seviyorum' demiş. bir ağladım onun üzerine zaten sinirlerim bozuktu o ara aradan 15 dakika gecti saat 10 gibi yani bi baktım arıyooo :))) ben o an dısında o kadar mutlu oldugum baska bi zamanı hatırlamıyorum, insan anlıyomus herseyi bu dönemde bunu anladım..
merhaba kızlar kilo mu vermis yariniz 8 kilo fazla degilmi anaamm :/
doğru söylüyosun tabi kısmet değilmiş demek ki ama olsaydı iyi olurdubugün cok kötü bisey olduu resmen nefes alamadım. daha ben yeniyim ya bide asker yolu beklemekte, bana dünyanın sonu gibi geliyo bu tip olaylar bilhakis, telefonum kapandı açamadım nasılsa aramıyo diye telaş da yapmadım eve geldim sarjı bitmiş meğer taktım actım 2 sesli mesaj.. sesi bi durgun.. sen boyle yapmazdın, niye kapalıysa artık telefonun umarım basına bişey gelmemiştir, ararım yakın zamanda demiş. 2. mesajı dinledim 'ha bu arada, uykunu güzel al gec saatlere kadar kitap okuma, seni seviyorum' demiş. bir ağladım onun üzerine zaten sinirlerim bozuktu o ara aradan 15 dakika gecti saat 10 gibi yani bi baktım arıyooo :))) ben o an dısında o kadar mutlu oldugum baska bi zamanı hatırlamıyorum, insan anlıyomus herseyi bu dönemde bunu anladım..
üf çok kötü ya ben lavaboya bıle telefonla gıdıom
benimde başıma geldi geçen hafta.cebimdeydi titreşimdeydi ve duymadım ilk kez...oturup ağladm sinirden.Ertesi gün aradı kötü rüyalar gördm aklım kaldı bir daha yapma lütfen dedi..Artık derste olduğum zamanlar dışında telefonum son ses :)) Dikkat edin arkadaşlar merak ediyorlar...
O merak duygusu çok kötü bir şeydir, bir keresinde telefonumdaki bir hatadan dolayı ulaşılamamış ben de aramıyor diye merak etmiştim, eşim bütün aileyi ayaklandırmış, ulaşamıyorum gidin bakın diye ama Allahtan sonra iletişebildik
Aynen öyle..Dikkatli olmamız lazım şu dönemde
merhaba arkdaslar yenı uyeyım sormak ıstedıgım bır konu var 6 ocakta dugunum olacak nısanlımın askerlıgı cıkmıs 15 ay ama ban soylemıyor ne zamn gıdecek dugune denk mı gelıyor yardım edebılırmısınız?
Canım çıktıysa bu ay gitmesi gerekiyor yani Ocakta çoktan teslim olmuş olur ama bence gitmeyip bakaya kalırsa yani kaçağa düşerse, uyarı mektubundan sonra teslim olsun, devre kaybı olarak birkaç ay geç başlar ama devre kayıpları daha rahat askerlik yapıyor hem düğününüz de olmuş olur bu arada... ama bu böyle olmaz oturun konuşun neymiş ne değilmiş durum sana da anlatsın sonuçta karı koca olacaksınız....
soylemıyor askerlık cıkmıs deyınce basımdan kaynar ular dokuldu resmen dugunu ıstemıyrm yapmak suan aıleler uzun nısanlılıga karsı hemen ıstyrlar oda soylemıyr ne zamn ama ugun olacak merak etme dedı 15 ay oldugunu soyledı dugunden hemn sonra gıderse naparım ben tek basıma bılmıyrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?